ΕΠΙΣΗΜΟ! ΑΙΩΝΙΟ ΤΡΥΠΗΜΑ! ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ – ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ – “ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή

    Τέταρτη δόση εμβολιασμού για τον κορωνοϊό στους πολίτες άνω των εξήντα ετών ανακοίνωσε σήμερα η πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών, Μαρία Θεοδωρίδου.

    Η πλατφόρμα για την πραγματοποίηση των ραντεβού ανοίγει αρχικά για τους άνω των 80 ετών την 7η Απριλίου και θα ακολουθήσει την επόμενη εβδομάδα η ηλικιακή ομάδα 70-79 ετών και την μεθεπόμενη εβδομάδα για τις ηλικίες 60-69 ετών.
    «Η Εθνική Επιτροπή συζήτησε σήμερα διεξοδικά για την 4η δόση (2η αναμνηστική). Η τρίτη δόση αποδείχθηκε ασφαλής και αποτελεσματική ακόμα και για τις παραλλαγές του κορωνοϊού. Λόγω της αυξημένης μεταδοτικότητας της Omicron και της χαλάρωσης των μέτρων εξακολουθούμε να παρατηρούμε μεγάλο αριθμό μολύνσεων» ανέφερε η κα Θεοδωρίδου και σημείωσε:

    «Παρά τα περιορισμένα δεδομένα, η ΕΘνική Επιτροπή εκτιμά ότι το όφελος από την τέταρτη δόση θα είναι μεγαλύτερο σε άτομα άνω των 70 ετών όπως και στους 60 ετών και άνω με υποκείμενα νοσήματα. Γι αυτό προτείνουμε 4η δόση (2η αναμνηστική) μετά την παρέλευση τεσσάρων μηνών από την πρώτη αναμνηστική (3η δόση) για τους πολίτες άνω των 60 ετών.
    H πρόεδρος της Εθνικής Επιτροπής Εμβολιασμών στις δηλώσεις της αναφέρθηκε και στους εμβολιασμούς παιδιών και εφήβων 12 -17 με ανοσοκαταστολή για τα οποία εγκρίθηκε η χορήγηση 4ης δόσης τρεις μήνες μετά την 3η δόση.

    Για παιδιά 12 – 17 ετών με αυξημένους κινδύνους (διαβήτης, παχυσαρκία κλπ) χορηγείται τρίτη δόση εξι μήνες μετά από την β’ δόση ανέφερε.

    Η κυρία Θεοδωρίδου σημείωσε επίσης ότι η δεύτερη αναμνηστική δόση (4η δόση) θα γίνεται με mRNA εμβόλια, δηλαδή Pfizer ή Moderna, 4 μήνες μετά από την 1η αναμνηστική δόση (3η δόση).

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Γιατι ατην Αφρικη που δεν εχει γέρους δε δινουν τα φθηνα mrna και εκει ειναι ολοι ανεμβολιαστο;;;;
      Αυτη η εμμονη να μπηξουν τα εμβολια στην γερασμενη Ευρωπη οπου τις συνταξεις τις δινουν τα ιδια τα κράτικα ταμεία με βαζει σε σκεψεις…
      Οχι καλέ δεν θελουν να ξεπαστρεψουν τον ηλικιωμενο κοσμακη.

    2. Εγώ η ηλίθια πήγα και έκανα τις 2 δόσεις.Το σκυλομετάνιωσα.Ακόμα 4 μήνες μετά τραβιέμαι με καρδιολογικό πρόβλημα το οποίο εμφανίστηκε ένα 24 ωρο μετα τον εμβολιασμό.☹️

    3. ΕΠΙΣΗΜΟ! ΑΙΩΝΙΟ ΤΡΥΠΗΜΑ! ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΔΟΣΗ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ – ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΔΑΙΜΟΝΙΖΟΝΤΑΙ – ΘΕΟΣ ΤΟΥΣ Ο ΜΑΜΩΝΑΣ – “ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ” ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.

      ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΞΩΝΤΩΣΗ ΣΟΥ. ΕΣΥ ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ?
      ΣΥΝΑΙΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΕΘΕΛΟΥΣΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΟΥ?
      ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΝ.
      ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΗΣ ΓΑΣΙΣΤΙΚΗΣ ΝΕΟΤΑΞΙΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ.
      ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΣΤΑ 4 ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΛΟΥΤΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΣΑΣ.
      ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΣΕΤΕ ΝΑ ΠΕΡΠΑΤΑΤΕ ΣΤΑ ΔΥΟ ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΙΣΤΑΝΘΗΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ.
      ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΠΕΡΑΣ ΤΗΣ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗΣ ΝΑΡΚΗΣ

    4. Αμα τα προβατα ηταν εξυπνα θα ετρεχαν για την σφαγη ; Εδω δεν υπολογισαν τα παιδια τους απο κει και περα τι να πεις για αυτα του ειδους προβατα ; Αυτοι που τα εφεραν εχουν σοι να τα μπηξουν.Ξυπνηστε προβατα,ξυπνηστε !!!

    5. Η 4η γίνεται αποκλειστικά με mrna. Αν όλοι έχουν κάνει έστω και μια δόση mrna, πώς θα μπορέσουν να διακριθούν ενδεχόμενες μεσομακροπρόθεσμες παρενέργειες που συνδέονται με mrna αλλά όχι με dna?

      Επίσης, το ότι όσοι έκαναν την 3η δόση πέρασαν ήπια τις παραλλαγές του ιού δεν είναι σοβαρό επιχείρημα, γιατί και όσοι δεν έκαναν την 3η δόση ή δεν έκαναν καμία δόση πέρασαν επίσης ήπια τις φετινές ανοιξιάτικες εκδόσεις.

    6. Δηλαδη τα mrna δεν τα γλιτωνουμε.
      Ακομη και οσοι καναμε τα κανουργια που φερανε;;
      Το μεγαλυτερο πειραμα ολων των εποχων. Απατη μεγατόνων.
      Πότε θα ξυπνησουν τα προβατα αναρωτιεμαι..

    7. καλά το 1ο είχε το τσιπάκι, τα επόμενα γιατί χρειάζονται?

    8. Παραδέχτηκε και την παρενέργεια της μυοκαρδίτιδας. Ο Κούλης διαβεβαίωνε «Όλα τα εμβόλια είναι απολύτως ασφαλή χωρίς καμία παρενέργεια».

    9. Φόβος καταστροφής εκατομμυρίων εμβολίων τών οποίων λήγει ή προθεσμία χρήσης.Η ΕΕ έχει αγοράσει εκατομμύρια εμβόλια πού σέ λιγο χρονικό διάστημα γίνονται άχρηστα.Γιά αυτό επιμένει ό υπουργός Υγείας τής Γερμανίας Κάρλ Λάουτερμπαχ γιά τέταρτο μπόλι στήν ΕΕ.
      Γιάννης Λάκων

    10. Να τρυπανε το κ@λ@ τους αιωνια! Αν αυτο ειναι εμβολιο με τοσες παρενεργειες ακομα και για τους νεους εγω ειμαι ο Οδυσσεας Ανδρουτσος! Αι σιχτιρ πια!
      Βρωμοσκ@τ@ δοσιλογα γλειφτες του καθε πολιτικαντη! Βρειτε ρε λαμογια κανα μπολι της προκοπης καραγκιοζηδες μιζαδοροι του Μπουρδα!

    11. Γνωστή μου κυρία άνω των 85 ετών έκανε την τριτη δόση την περασμένη Παρασκευή το πρωί και την Κυριακή το πρωί έφυγε από τη ζωή.

      Οδοντίατρος ετών 59, με το οποίο είχε κλείσει ραντεβού συζυγος φίλης μου, δεν άνοιγε την πόρτα όταν του χτυπούσε το κουδούνι και δεν απαντούσε στις τηλεφωνικές κλήσεις που του έκανε, βρέθηκε νεκρός. Είχε κάνει την τριτη δόση πριν 10 μέρες. Δεν είχε ποτέ πρόβλημα υγείας.

      Νομίζω ότι σκεφτονται ως εξης:Δεν πέθαναν με την τριτη, που θα πάει θα πεθάνουν με την τεταρτη δοση και ούτω καθ εξής.
      Αλλά μέχρι να ξυπνήσουν οι Έλληνες θα είναι ήδη αργά!

    12. Την ευθυνη των παρενεργειων πιυ τυχουν προκυψιυν ακομα και τι θανατο καποιων ποιος η ποια θα τη παρει ;;οι ακαταδιωκτοι φυσικα …πως;;;με την πρωτη καταχερια θα αρχισουν να κλαινε και να λενε ολα οσα δεν ελεγαν μεχρι σημερα ..ακαταδιωκτο δεν εχει ουτε ο διαολος ..ακομα και αυτον τον φοβιζει και καταδιωκει η οργη του δικαιου …

    13. ΘΕΟΔΩΡΙΔΟΥ….ΘΑ ΣΑΣ ΤΡΥΠΗΣΟΥΜΕ ΜΕ 4Η ΔΟΣΗ ΕΧΕΤΕ ΜΕΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΟΛΛΟΙ ΠΡΕΟ2Ι ΝΑ ΞΕΠΑΣΤΡΕΥΤΕΙΤΕ ΠΗΡΑΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΗΣ #ΠΑΝΔΗΜΙΑΣ#….ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 50 ΝΑ ΣΑΣ ΓΙΝΕΙ ΒΙΩΜΑ ΤΟ …ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ….ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΞΕΚΑΝΟΥΜΕ….ΚΑΝΕ ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ ΓΚΛΟΥ….

    14. Θέλετε να ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΤΕ τον κοσμάκη, σατανοκρατούμενα σκ@τ@!!!

      Ποτέ σας να μη βγάλετε αυτό το δαιμονικό σχέδιο εις πέρας, ξεπουλημένα ταγάρια, άει στον αγύριστο!!!

    Comments are closed.