ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ – ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΜΑΡΤΥΡΟΥΝ ΠΩΣ 179.000 ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟΥΣ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥΣ ΚΑΤΑΛΟΓΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ ΤΑ 100 ΧΡΟΝΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΗ

    Την περίοδο του «όλα γίνονται με ένα κουμπί» που μας έχουν πολυδιαφημίσει ο Πιερρακάκης και οι συν αυτώ, στους εκλογικούς καταλόγους, υπάρχουν περίπου 179.000 εγγεγραμμένοι μεγαλύτεροι των 100 ετών, ενώ πάνω από 110 χρόνων υπολογίζονται σε 65.000.

    Όπως εξήγησε ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης, είπε: «Πάνω από 110 (σ.σ. ετών) είναι 65.000 και πάνω από 115 είναι κοντά 10.000. Πάνω από 100 ετών είναι 179.000».

    Μετά την σημείωση ότι αυτό οφείλεται σε μη ξεκαθάρισμα των εκλογικών καταλόγων, συνέχισε λέγοντας: «Να επαναλάβω ότι σίγουρα δεν είναι 179.000. Δεν είναι λίγοι όμως ότι είναι πάνω από 100. Θα πρέπει να κάνει η επόμενη κυβέρνηση μία πρόταση να κατεβάσει το ηλικιακό όριο των 116 ετών που διαγράφει αυτόματα. Στο παρελθόν είχε βρει ηλικίες 130 και 140, άρα έπιασε τόπο. Εφόσον έχουμε ένα τόσο υψηλό νούμερο πάνω από τα 110, θα πρέπει να παρθεί μία ‘πολιτική απόφαση’, να κατεβάσει το όριο».

    Και είπε: «Αν δεν υπάρξει ληξιαρχική πράξη θανάτου, δεν υπάρχει κανένας, χωρίς νομοθετική ρύθμιση, για να τον διαγράψει».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ο πατερας μου οταν ειμασταν στην Αυστραλία και καποια στιγμή ηρθε στην Ελλάδα τον καλεσαν στην αστυνομία οτι φαίνονταν οτι ψήφισε σερρες αθηνα κσι Λάρισα οταν εγιναν εκλογες. Τους έδειξε το διαβατήριο οτι τοτε βρισκότανε στην Αυστραλία και τον αφήσανε. Δεν ξερω ποιες εκλογες ήταν και ποιοι κερδίσανε αλλα ητε πασοκ ητε νδ σίγουρα ηταν. ΝΟΘΕΙΑ 100%%%%…

    2. Στις μπανανίες και στις αποικίες το αποτέλεσμα το βγάζουν οι ηγεμόνες,τα μεγάλα αφεντικά απο Αγγλία μεριά.Και εσείς ψάχνετε πως γίνεται η νοθεία.Μα ψηφίζουν και οι πεθαμένοι οι 150άρηδες οι 200άρηδες οι γύφτοι και οι λαθρεποίκοι.

    3. Εμεις οι Ρωμιοι ζουμε….πολυ! Κουλαρα αρα μεγαλο το ρισκο της αυτοδυναμιας ! Αλλα δυο μικρα κομματα να μπουνε στη βουλη και παπαλα! Γι αυτο επικοινωνησε επειγοντως με τον αρειο….παγο!

    4. Υποπτη σιγή ιχθύος περί νοθείας απο τα απο-κόμματα της αντιπολίτευσης που σίγουρα το ξέρουν αλλά κανένας τους δεν μιλάει , να θυμάστε όμως οτι αυτή η ύποπτη σιωπή περί μεγάλης νοθείας κάτι κρύβει , μετά τις εκλογές αναμένετε αφαίμαξη με φόρους ακρίβεια περικοπές νεα μνημόνια κ.α. και κανένας δεν θέλει να αναλάβει το πολιτικό κόστος γιαυτό κάνουν τώρα τις πάπιες και δεν μιλάνε τώρα περί νοθείας όλοι στο κόλπο της διαπλοκής είναι και να το θυμάστε αυτό

    5. Το πρόβλημα στη χώρα είναι ότι δεν λειτουργεί η δικαιοσύνη. Έτσι όταν μπορείς να κάνεις ότι θέλεις σαν εξουσία χωρίς να υπάρχει τιμωρία η εφαρμογή των νόμων δεν υπάρχει. Τι είναι η δημοκρατία όταν δεν λειτουργούν οι τρεις πυλώνες της; Φασισμός και μαφία προς όφελος των ηγετικών ομάδων, στελεχών και των γύρω απ’αυτούς. Είμαστε ένας λαός απροστάτευτος. Απλά πράγματα που ο βλάκας Έλληνας δεν καταλαβαίνει.

    6. Δεν μας λέτε όμως πόσοι από αυτούς ψηφίσανε γιατί αν δεν ψηφίσανε καταγράφονται στην αποχή. Πάντως ακόμα και να έγινε νοθεία αυτό δεν δικαιολογεί με τίποτα τη διαφορά 20 ποσοστιαίων μονάδων από το δεύτερο κόμμα! Είναι πολύ μεγάλη η διαφορά δηλαδή για να μιλάμε για νοθεία.

    7. ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΩΜΑΝΟΣ”ΝΟΘΕΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ ΜΕ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ”!-YouTube
      Eλευθερη ΓνΩμη με τον Αγγελο Αγγελατο-Ουκρανια το κεντρο τΩν Ελληνικων Εκλογων!
      5/22/2023-YouTube

    8. Καλημέρα σας κ. Στέφανε. Χρόνια Πολλά, Βοήθεια μας ο Άγιος Ιωάννης Ρώσος. Να μας ενισχύει σε όσα δύσκολα έρχονται. Διαβάζουμε το ρεπορτάζ για τη νοθεία και τα άλλα για τους πράκτορες που αλωνίζουν εδώ μέσα και τον αρχηγό της Μοσάντ., Νταβίντ Μπαρνέα και κυριολεκτικά τρέμουμε για όσα έρχονται. Προσωπικά μου φαίνεται ότι ξαναζώ την εποχή του Ιωαννίδη, όπου κυριολεκτικά αλώνιζαν εκείνο το φοβερό καλοκαίρι του 1974 οι πράκτορες της CIA και της Μοσάντ ήδη από το Μάρτιο του 1973, με τα γεγονότα της Νομικής. Πραγματικά ωραίος τύπος ο Νταβίντ Μπάρνεα, ελκυστικός, ερωτεύσιμος, όπως θα έλεγε ο μακαρίτης Γιώργος Τράγκας. Βέβαια αυτή είναι η βιτρίνα, διότι πίσω από αυτό κρύβονται άλλα. Δίνει την εντύπωση επιχειρηματία ή καθηγητή Πανεπιστημίου. Προσωπικά δεν πιστεύω ότι ήλθε εδώ για τις εκλογές. Ήταν οι άλλοι να ασχοληθούν με αυτό. Αυτός από ότι φαίνεται θα βολοδέρνει εδώ πέρα όλο το καλοκαίρι, εκτός αν γίνει η επίθεση του Ισραήλ εναντίον του Ιράν και φύγει. Ήλθε εδώ για αυτό ακριβώς για να μας μπλέξει στο πόλεμο με το Ιράν και εμείς χωρίς ηγεσία, χωρίς κυβέρνηση να αναμειχθούμε. Να ανακατευθούμε, όπου θέλουν αυτοί. Το ότι θέλει να μας ανακατέψει φαίνεται από το ότι είναι και ο ίδιος ανακατεμένος, αφού, σύμφωνα με το ρεπορτάζ υπήρξε επικεφαλής της επιχείρησης δολοφονίας του πυρηνικού επιστήμονα του Ιράν Φαχριζαντέχ. Εξάλλου είναι γνωστό σε όλους ότι οι Εβραίοι και ειδικά ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έχουν λυσσάξει με το Ιράν, με το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν και τις εγκαταστάσεις του Ιράν. Έπειτα κάπου είχα διαβάσει ότι υπήρχε διαφωνία, ανάμεσα στον Νετανιάχου και στην αντιπολίτευση, αναφορικά με το πρόσωπο που θα αναλάμβανε την αρχηγία της Μοσάντ και τελικά επικράτησε η γνώμη του Νετανιάχου και ανέλαβε ο περί ου ο λόγος Κύριος.
      Τώρα η πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα είναι άλλος ένας γρίφος, όπως γρίφος είναι το κόμμα Νίκη και ο ίδιος ο Κ. Νατσιός.. Λέγεται ότι εκτός από τον Μαρινάκη, τον υποστηρίζουν και επιχειρηματίες στη Β. Ελλάδα, που έχουν επιρροή στο Άγιο Όρος.. Τι να πει κανένας. Ο Θεός να μας ελεήσει

    9. Μια ερώτηση. Αλήθεια πιστεύετε πως ο Μαρινακης δίνει λεφτά σε κόμματα? Γιατί νομίζω ότι έχει τόσα λεφτά που γράφει στα @@ του και τα κόμματα και τους πολιτικούς σας και ούτε είναι λαμογιο που έχει αναγκη να κλέψει τα λεφτά των δημοσίων ταμείων όπως κάνουν χρόνια τώρα οι πολιτικοι. Όσοι ψηφίζουν τώρα Βελοπουλο προφανώς θέλουν να γίνουν βιονικοι, θα παίρνουν τελοπονμα μην πονάνε ποτέ, προστον για να μην έχουν προβλήματα στύσης και φάρμακο για την φαλάκρα για να έχουν κόμη Αντρέα Παλομπαρινι!!!!

    10. Στις 26-6 κλαίνε. Άσε τους να πανηγυρίζουν. Έχει να πέσει κλάμα και ο νοων νοειτω…

    11. Υπάρχουν επίσης χιλιάδες Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι εξωτερικού εδώ και πολλές δεκαετίες που ανήκουν στη ΔΟΥ εξωτερικού και εμφανίζονται κανονικά στους εδώ εκλογικούς καταλόγους.

    12. αλλά ψήφισαν; αν δεν ψήφισαν και τους κάνει κακό η αποχή όπως λένε πολλοί τότε γιατί να την αυξάνουν με τέτοιο τρόπο;

    13. ολα δείχνουν οτι στις εκλογές 21ης Μάϊου 2023 υπήρξε η μεγαλύτερη εκλογηκη νοθεία μετα την δεκαετία του 1960, ομως παραδόξως κανενα κομμα δεν εχει συγκινηθεί, καμια διαμαρτυρία στις πλατείες, μηπως λοιπον τα αποτελέσματα των εκλογών ικανοποιούν τα κομματα 4%, 7,5% που δεν έμπαιναν στην βουλη, η του 12%;;; διαφορετικα τέτοια μουγκα γιατι;;;

      1. Είδες καμία επίσημη καταγγελία από το σύριζα εσύ που είναι δεύτερο κομμα(για λίγο ακόμη!)? Όχι ε? Γιατί αναρωτήθηκες? Γιατί εάν τολμήσει ο Τσιπρας να πει το παραμικρό απασφαλιζει το μαξιμου και όλη μέρα θα βλέπεις και θα ακούς στα κανάλια για τα λεφτά που μοίραζε ο σύριζα στους καταυλισμους ρομα για να ψηφίσουν σύριζα και στην συνεργασία του σύριζα με Τούρκους φασίστες στο παράνομο τουρκικό προξενείο. Ήρθαν πολλά πούλμαν από Τουρκία με ψηφοφόρους που μιλάνε για τουρκικές μειονότητες ανεξάρτητες θρακες και άλλα τέτοια γελοία. Ποιος πλήρωσε για να έρθουν αυτά τα πούλμαν, ποιος πλήρωσε τα έξοδα διαμονής των Τούρκων, ποιος τους έβαλε στους εκλογικούς καταλόγους επί ποιανού πρωθυπουργια δηλαδή και ποια η σχέση σύριζα με το τουρκικό προξενείο?? Γιατί ο σύριζα βγήκε πρώτο κόμμα μόνο στην Ροδόπη που ψηφισαν οι τουρκοι φασίστες που κουβαληθηκαν από τον ερντογαν και τους ναζιστες γκρίζους λύκους? Όλα αυτά αδερφέ τα έχουν στο Μαξίμου, αν τολμάει ο τσιπρας ας πει το παραμικρό. Όσων αφορά το πασοκ πάει για δεύτερο κομμάτι άρα γιατί να μιλήσει? Το ΚΚΕ μια χαρά του έκατσε και θα τσιμπήσει και άλλο στις επόμενες και ο Βελοπουλος ευτυχισμένος που ανέβασε ποσοστά αλλά εάν συνεχίσει την μ@λακια αυτή να επιτίθεται συνέχεια στην ΝΙΚΗ γιατί θεωρεί πως έτσι κερδίζει ψήφους τον βλέπω να χάνει και αυτά που είχε. Ο κόσμος δεν ειναι μ@λακας όπως υποστηρίζουν μερικοί ή δεν καταλαβαίνει. Το πρόβλημα του Έλληνα βελοπουλε είναι η ΝΙΚΗ ή αυτοί οι προδότες που έφεραν μνημονια και πρεσπες? Σοβαρέψου γιατί θα σπασεις τα μούτρα σου με αυτό που κάνεις και εστίασε στα προβλήματα που έχει ο κόσμος στην ΝΔ και στο σύριζα. Εκτός και αν αρχίσαμε κολητιλικια με τον Μητσοτάκη και είσαι σε διατεταγμένη υπηρεσία από το Μαξίμου έτσι ώστε να μην μπει έκτο κόμμα στην βουλή και ο κουλης να πάρει ποιο εύκολα αυτοδυναμια.

    14. Εχει γινει ΝΟΘΕΙΑ ΤΕΡΑΤΩΔΗΣ, και αυτο αποδεικνύεται ΑΜΕΣΩΣ. : Αρνουνται να δωσουν τους καταλογους ψηφισάντων και τα αποτελεσματα κατα εκλογικο τμημα. !!! Το καταγγελλει ο επι κεφαλης της “Συμμαχιας Ανατροπης” κ. Καζακης. Πηγαν και ζητησαν τα στοιχεια αυτα σε Δημους και Πρωτοδικεια και ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ να τους τα δωσουν ! Τι αλλη αναγκη εχουμε αποδειξεων,αυτο και μονο φτανει. Εκτος δε του οτι σε πληθυσμο κατα την απογραφη περιπου 10.450.000 ,φερονται να εχουν δικαιωμα ψηφου καπου 9.850.000 ,δηλαδη οι μεχρι 17 ετων ειναι ΜΟΝΟ 600.000 ατομα ? Τα στοιχεια τους ειναι ολα ψευτικα και η διαδικασια που εγινε ειναι ΝΟΘΕΙΑ ,εβγαλαν ο,τι ηθελαν . Τα ΑΛΛΑ ( ΜΕΓΑΛΑ) ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΚΑΙ ΧΑΣΚΟΓΕΛΑΝΕ,ΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝ ΓΝΩΣΕΙ ΤΟΥς ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ

    15. 9.900.000 εγκεγραμμένοι στούς εκλογικούς καταλόγους σε σύνολο 10.00.000 κατοίκων ψηφήζουν δηλαδή και οι κάτω των 17 ετών και οι νεκροί ενω υπάρχουν και οι διπλοεγκεγραμμένοι να πως πήρε 41% ο Κούλης με εκτεταμμένη νοθεία χώρια οι λαθρό , γύφτοι με τα 20ευρα και τα 50ευρα στήν τσέπη για να ψηφήσουν Κούλα αυτά μόνο στο ελλαδιστάν και στην βόρεια κορέα συμβαίνουν

    16. Όταν πας να ψηφίσεις στο εκλογικο κέντρο λες το όνομα σου και ο δικαστικός αντιπρόσωπος σβήνει το όνομα σου από την λίστα που έχει με τους ψηφοφόρους. Εάν υπάρχουν 200.00 άτομα στην λίστα με ηλικία 200 χρόνων, αυτό δεν σημαίνει ότι πήγαν και ψήφισαν. Αίολο πολύ το επιχείρημα περί νοθείας με αυτό το επιχείρημα περί υπερηλικων.

    Comments are closed.