ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ! ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ “ΠΑΣΑΡΕΙ” Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ – ΕΤΣΙ ΘΑ ΒΟΥΛΙΑΞΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ – ΑΚΟΜΗ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΤΙΠΟΤΑ!

    Κοινοποίηση:
    makeleiogr lathro

    Πανικός επικρατεί στην Κυβέρνηση για την αντιμετώπιση του μεταναστευτικού, η οποία βρίσκεται μπροστά στην πρώτη «κρίση» της θητείας της, καθώς έχει καταγραφεί αύξηση των λαθροεισροών κατά 200% τους τελευταίους πέντε μήνες.

    Το Μαξίμου κινείται σε δύο άξονες:

    -Πρώτον σε επίπεδο της ΕΕ, προκειμένου να στηριχθεί η συμφωνία ΕΕ – Τουρκίας.
    -Δεύτερον στο εσωτερικό της χώρας ώστε να επιτευχθεί σε σύντομα χρόνο και πριν από την επιδείνωση του καιρού η αποσυμφόρηση των νησιών και να γεμίσει η ηπειρωτική Ελλάδα.

    Στο κείμενο συμπερασμάτων αναμένεται να υπάρχει η δέσμευση για συνέχιση της εκταμίευσης χρημάτων προς την Τουρκία. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, έχει ήδη διασφαλιστεί για την Τουρκία ποσό της τάξης του 1 δισ. ευρώ για το 2020 με τα 600 εκατ. ευρώ να προέρχονται από τον κοινοτικό προϋπολογισμό. Παράλληλα φαίνεται πως ο κ. Μητσοτάκης θα επιμείνει στην επιβολή κυρώσεων στα κράτη – μέλη που δεν συμμετέχουν σε δίκαιη κατανομή προσφύγων σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

    Εξαγοράζουν δημάρχους υπό την μορφή Bonus για να δέχονται λαθρομετανάστες – Ποιος θα σηκώσει ανάστημα και θα αρνηθεί

    Παράλληλα προτεραιότητα αποτελεί για την κυβέρνηση η διαχείριση της εσωτερικής πτυχής του ζητήματος, αφού η κατάσταση στα νησιά χαρακτηρίζεται ως εκρηκτική.Στόχος είναι η μετακίνηση 4.000 – 5.000 λαθρομεταναστών άμεσα στην ενδοχώρα και η μεταφορά συνολικά 20.000 το επόμενο δίμηνο. Σύμφωνα με το κυβερνητικό σχέδιο θα υπάρξει διασπορά τους σε όλες τις περιφέρειες ενώ για τους δήμους στους οποίους θα εγκατασταθούν θα υπάρξουν συγκεκριμένα «ανταποδοτικά οφέλη», ώστε να αμβλυνθούν οι τοπικές αντιδράσεις.
    Για τον λόγο αυτό στη διαχείριση του προβλήματος ενεπλάκη το υπουργείο Εσωτερικών.

    Ανοίγει ξανά η Αμυγδαλέζα

    Την ίδια ώρα η κυβέρνηση αναζητά χώρους για τη δημιουργία δομών «κλειστού τύπου».
    Παράλληλα, πάνω από 1.000 άτομα θα μεταφερθούν σε νέα κέντρα σε Δήμο Βόλβης και Σέρρες ενώ επεκτάθηκαν οι υποδομές σε Καβάλα και Βέροια.

    Πρόκειται για μία στρατηγική που είχε ακολουθηθεί το 2012 με στόχο να σταλεί το μήνυμα – κυρίως εκτός Ελλάδας – ότι οπι αφιχθέντες που λαμβάνουν απορριπτικές απαντήσεις για την χορήγηση ασύλου δεν θα έχουν τη δυνατότητα να είναι ελεύθεροι. Σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζεται η επαναλειτουργία της πτέρυγας Γ ‘ της Αμυγδαλέζας, η οποία μπορεί να φιλοξενήσει περί τα 1.000 άτομα. Επίσης νέα πτέρυγα κλειστού τύπου άνοιξε στο παλιό στρατόπεδο, όπου στεγάζεται το κέντρο της Κορίνθου για την κράτηση ακόμα 1.000 λαθρομεταναστών.

    Η Ελλάδα είναι μόνη της

    Αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε και από την επίσκεψη Πομπέο στην Αθήνα. Οι Αμερικανοί κακά τα ψέματα έρχονται μόνο για μπιζνες, εξάλλου το είπε και ο ίδιος αναφορικά με την στάση που θα κρατήσουν οι ΗΠΑ σε περίπτωση νέων Ιμίων.

    Συγκεκριμένα σε ερώτηση, κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ποια θα είναι η αντίδραση των ΗΠΑ σε περίπτωση που «όπως το 1996 έρθει η Τουρκία σε ένα νησί της Ελλάδας» ο κ. Πομπέο διευκρίνισε πως δεν πιστεύει ότι θα χρειαστεί να φτάσουμε σε αυτό το σημείο, παγώνοντας την Ελλάδα και αυτούς που πιστεύουν πως θα μας στηρίξει η Ουάσινγκτον!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. και το κάνει, πού είναι το περίεργο;;;;;;

    2. αφηστε τους πολιτικους ησυχους, ανθρωπακια ειναι, εντολες εκτελουν, αποδεχτειτε την κατασταση αφου ειμαστε ολοι αναξιοι να κανουμε οτιδηποτε για να αντισταθουμε και κοιταξτε να σωσουμε την ψυχη μας και να γινουμε καλυτεροι ανθρωποι…ο ελληνισμος, παει, τελειωσε!

    3. ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗ ΜΠΕΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΝΑ ΦΙΛΟΞΕΝΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΟΣΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΚΑΝΝΙΒΑΛΟΥΣ ΑΝΤΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ ΒΕΒΑΙΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΒΑΡΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΟΠΙΣΘΙΑ …….

    4. Η ελλας το καλυτερο οικοπεδο μονη της?????? Και την φραπεδια και το ταβλι και το λαιφ σταιλ και το GNTM, και τον φτεροτο θεο? ……..και οτι αλλη σαβουρα παραγει το ελληνικο μυαλο που την βαζετε.????? Η καλυτερες παρεες. Δεν ειναι μονη της η ελλαδα στα καλυτερα χερια εναι με την καλυτερη παρεα: τους ΕΛΛΗΝ@@@ες

    5. σκίσει τις σούφρες παλιογραικύλοι, κάθε γωνιά και τζαμί

    6. Τα κράτη που δεν θέλουν να συμμετέχουν στην ”μοιρασιά΄΄των λαθρομεταναστών δικαίως και δεν θέλουν αφού θέλουν να υπερασπίσουν την πατρίδα τους από την καταστροφή αυτή, ενώ η χώρα μας με την νοοτροπία υποχώρησης και υποταγής στα διάφορα αφεντικά θα υποστεί τις φοβερές συνέπειες αφού οι κυβερνώντες δεν έχουν το σθένος να αντιταχθούν.Η χώρα μας πιέζεται και εκβιάζεται καθημερινά και κακώς πιστεύουν κάποιοι οτι θα λύσει το πρόβλημα η μετακίνηση των λαθρομεταναστών στην ηπειρωτική χώρα, δυστυχώς η ροή είναι συνεχής και η κατάσταση θα γίνεται ολοένα και πιό δραματική!!
      Μα καλά δεν το βλέπουν ώστε να αντιδράσουν???!!!

    7. ααα τι ωραίααα!!! χαχαχαχα!! για τον πούτσον!! (όσο δεν πάει)

    8. Δεν θέλατε Χ.Α αξιωματική αντιπολίτευση, φρένο στα σχέδιά τους.
      ΣΙΩΠΗ ΤΩΡΑ

      1. Ναζιστές στις τρύπες σας, όπου ανήκετε. Ούτε είχατε, ούτε ποτέ θα έχετε πραγματικό λαϊκό έρεισμα. Για κλωτσιές θα είστε πάντα.

        1. τί παθαίνουν τα κομμούνια όταν αναλάβουν ισλαμιστές εργάτες;;;;;;

        2. Εσένα παλιοκομμουνι θα σου κάνουν την σουφρα οι λάθρο σαν την πλατεία Συντάγματος. Λίγο υπομονή ακόμα.

        3. Ας είναι καλά η SINGULAR LOGIC που κόβει και ράβει τα αποτελέσματα, περήφανε συμμορίτη δεξί χέρι του συστήματος.
          Πήγαινε να τυπώσεις στα Αραβικά τώρα τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών που Εποικίζουν τη χώρα.
          Τρίτο κόμμα είναι έξω στη κοινωνία η Χ.Α, μάσησε το κουτόχορτο και νάνι.

      2. ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΕ ΥΠΝΩΣΗ ΤΟΥΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΟΣΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΤΟΥΣ! ΕΝΩΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ ΧΩΡΙΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΧΡΩΜΑΤΑ, ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΣΑΝ ΕΘΝΟΣ! ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ!

    9. Σατανικο μακροπνοο Νεοταξιτικο σχεδιο!
      Στο Δημο Βολβης(που αναφορει το αρθρο)υπαγεται διοικητικα το εν ενεργεια Κεντρο Εκπαιδευσεως Ανορθοδοξου Πολεμου,για τις Επιλεκτες δυναμεις Καταδρομων-Αλεξιπτωτιστων κ.α της πατριδας μας.
      Σε αυτο το στρατοπεδο το αποκλειω(!)να υπαρχουν οπλα και αποθηκες πυρομαχικων!
      Ειναι ομολογουμενως ενα υπεροχο-ειδυλλιακο τοπιο(!)για τη δημιουργια hot-spot,εργατικες κατοικιες,τεμενος για τους καημενους μουσουλμανους ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ.
      Και ο νοων νοειτω.

    10. ότι οι μπολσεβίκοι δήμαρχοι σαν τον Μπακογιάννη θέλουν εξαγορά για να πάρουν λαθραίους.

    Comments are closed.