ΕΠΙΘΕΣΗ ΣΟΚ ΚΑΤΑ ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗ – ΞΥΛΟΚΟΠΗΣΑΝ ΑΓΡΙΑ ΤΟΝ…

    Κοινοποίηση:
    xrysoxoidis-propo-1

    Μία άκρως ανησυχητική είδηση,την εποχή που οι τρομοκρατικές απειλές αυξάνονται συνεχώς. Στενός συνεργάτης του υπουργού Προ.πο ξυλοκοπήθηκε άγρια σε πάρκινγκ στο Χαλάνδρι.

    Επίθεση δέχτηκε το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με όσα αναφέρει το pronews.gr, ο στενός συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, Γιάννης Αναστασάκος, από αγνώστους στο Χαλάνδρι.

    Οι δράστες του είχαν στήσει ενέδρα στο πάρκινγκ του Μετρό, όπου είχε σταθμεύσει το αυτοκίνητο του κι αφού τον ξυλοκόπησαν, εξαφανίστηκαν

    Από την επίθεση τού προκλήθηκαν θλαστικά τραύματα κι ένα κάταγμα στο χέρι.

    Ο Γιάννης Αναστασάκος είναι ο πλέον έμπιστος συνεργάτης του Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στο Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και συμμετέχει και στην επιτροπή για την αντιμετώπιση της αθλητικής βίας. Στο παρελθόν είχε διατελέσει διευθύνων σύμβουλος της AGB.

    Διαβάστε στην Εφημερίδα ΜΑΚΕΛΕΙΟ της Πέμπτης που κυκλοφορεί στα περίπτερα, αναλυτικό ρεπορτάζ για τον Μιχάλη Χρυσοχοίδη:

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Ο Χρισοχοΐδης είναι ο πρώτος στόχος και θέλουν να τον φάνε. Και η κίνηση αυτή είναι προειδοποίηση προς τον ίδιο. Έπρεπε ήδη να έχει ξεκαθαρίσει το τοπίο με τους καταληψίες και όχι να τους δώσει προθεσμία 15 ημερών για να πέσουν πάνω στους εορτασμούς για την επέτειο του Γρηγορόπουλου

    2. Αυτή είναι η αρχή… Κοζαρεις!… Γράψε Εξάρχεια…

    Comments are closed.