ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕ ΚΑΥΣΤΙΚΟ ΥΓΡΟ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΙΡΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΤΑ ΔΥΟ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ; ΤΙ ΛΕΝΕ ΠΡΟΣΩΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΕΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ ΤΗΣ ΦΕΡΟΜΕΝΗΣ ΩΣ ΔΡΑΣΤΙΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΘΥΜΑΤΟΣ

    Κοινοποίηση:
    2

    Ενδεχομένως στην υπόθεση “βιτριόλι” να υπάρχουν ακόμη πολλά κενά που είναι θέμα χρόνου να βγουν στην επιφάνεια μετά και την κατάθεση της 35 χρονης που ακόμη και τώρα αρνείται να μιλήσει.

    Ένα από αυτά τα κενά αφορά στον μοιραίο, για τις δυο γυναίκες, ρόλο ενός γοητευτικού άντρα, από την περιοχή της Αχαΐας, που υπήρξε ‘το μήλον της έριδος’ μεταξύ των δύο γυναικών.

    Η ΕΛ.ΑΣ πήρε κατάθεση από τον συγκεκριμένο άνδρα, ο οποίος φρόντισε να βγάλει την ουρά του απ’ έξω, ισχυριζόμενος ότι είχε ‘μια περιστασιακή σχέση με την Έφη και -κατά καιρούς- αθώες διαδικτυακές συνομιλίες με την Ιωάννα. Γι αυτό και αδυνατεί να καταλάβει τους λόγους για τους οποίους έγινε η εγκληματική απόπειρα με το βιτριόλι’.

    Ωστόσο, άνθρωποι από το στενό περιβάλλον της Έφης , η οποία είναι πλέον κατηγορούμενη για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος της Ιωάννας , εμφανίζουν μια διαφορετική εικόνα για τον ρόλο του συγκεκριμένου άνδρα και τον χαρακτηρίζουν ως το ‘μοιραίο πρόσωπο’, που οδήγησε και τις δυο γυναίκες στην καταστροφή!

    Έπαιζε και με τις δυο τα δικά του ερωτικά παιχνίδια, ανακατεύοντας τις καταστάσεις και φροντίζοντας να απολαμβάνει ό,τι καλύτερο μπορούσε για τον εαυτό του. Πρόκειται για έναν γοητευτικό 40αρη άντρα, ελεύθερο επαγγελματία, με άνετη οικονομική κατάσταση, εξαιρετικά φιλάρεσκο και εγωκεντρικό, ο οποίος κολακευόταν να αισθάνεται ότι έχει πολλές γυναίκες – ‘δορυφόρους’ να γυρίζουν γύρω του και να αποζητούν την ερωτική του συντροφιά, ανταγωνιζόμενες σκληρά η μια την άλλη!’. Κάπως έτσι περιγράφουν τον μοιραίο άντρα πρόσωπα που τον ξέρουν καλά και θεωρούν εξαιρετικά ανεύθυνο και επικίνδυνο τον τρόπο με τον οποίο χειρίστηκε τον ψυχισμό των δυο συγκεκριμένων γυναικών, με αποτέλεσμα -εκ των πραγμάτων- να γλιστρήσουν και οι δυο τους στον βάραθρο.

    ‘Ήξερε να δημιουργεί έντονα πάθη στο γυναικείο φύλο και ταυτόχρονα αισθήματα ανασφάλειας! Ενώ, τον ικανοποιούσε αφάνταστα να βλέπει ωραίες και αισθησιακές γυναίκες να σφάζονται στην ποδιά του’, αναφέρουν οι ίδιες πηγές.

    Ο άνδρας αυτός δεν είπε όλη την αλήθεια και είναι μάλλον απίθανο να μπορέσουν η Αστυνομία και η Δικαιοσύνη να εντοπίσουν δικές του ευθύνες με ποινικό χαρακτήρα, αναφέρουν πάλι οι ίδιες πηγές.

    Δεν είναι όμως λίγοι εκείνοι που πιστεύουν ότι έχει τεράστια ηθική ευθύνη για το τραγικό αποτέλεσμα, που προέκυψε και κατέστρεψε την ζωή δυο γυναικών, που οδηγήθηκαν μέσα σε μια περιδίνηση εμμονών, πάθους και ανασφάλειας στο τραγικό γεγονός της επίθεσης με το βιτριόλι, με την Ιωάννα θύμα και την Έφη δράστιδα και κατηγορούμενη για βαρύτατη εγκληματική πράξη, με την προοπτική τιμωρίας και φυλάκισης με ποινή άνω των δέκα ετών!…

    Το αναλυτικό ρεπορτάζ για τον μοιραίο 40χρονο άνδρα καθώς και αναλυτικές πληροφορίες για την δράστιδα και το θύμα ,στην  εφημερίδα Μακελειό του Σαββατοκύριακου

    1sk.indd

    Με πληροφορίες και από το europost.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    29 Σχόλια

    1. Η φιλία ή ο έρωτας που αποσκοπούν στην εκμετάλλευση του άλλου, στο χρήμα ή στη δόξα, δεν είναι ούτε φιλία, ούτε έρωτας. Είναι πορνεία ψυχής.
      Ο εκμαυλισμος μεσω του χρηματος ειναι και αυτος πορνεια ψυχης .
      ΥΓ Ο ανδρας – μηλον της εριδος – θα πηρωσει γι αυτο ! Να εισθε σιγουροι ! Παντοτε υπαρχει ο παναρχαιος ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΣΗΣ!!!

    2. Η παραπανω περιγραφη αλα αρλεκιν μου θυμισε ποσο μεγαλη ιδεα εχουν για τον εαυτο τους τις τελευταιες δεκαετιες ολοι οι “λεβεντες” σε αυτην τη χωρα …που αντι να πιανουν τις πετρες και να τις στυβουν, αυτοι εχουν καταπιει αμασητο οτι ειναι δηθεν ωραιοι σαν τον απολλωνα ενα πραμα …και δωστου αποτριχωση και δωστου γυμναστηρια για να φουσκωσουν τα “μουσμουλα” και δωστου κοιταγμα στο καθρεφτη…και δωστου και καμακομα μεσω διαδικτυου σε οτι κινειται θηλυκο και αρσενικο…και δωστου καθε εβδομαδα και αλλη γκομενα-ος …ετσι για να εχουν να δειχνουν σε ολους τους ηλιθιους ιντερνετικους φιλους τους τι μεγαλοι εραστες ειναι και τι απηχηση εχουν …Ετσι και ο δικος μας απο εδω εκανε οτι εκανε και μετα σαν γνησιο ελληνικο παλικαρι …ενιψε τας χειρας του …και μας ειπε απλα οτι και σιγα τι εγινε …την ειχε για να ριχνει κανα λουτσο που και που …Ο αντρακλας μας , και την ουρα του εβγαλε απ’εξω… και ρεζιλι την εκανε …Αλλα για να λεμε και του στραβου το δικιο…αφου την ειχε μονο για λουτσους , γιατι πηγε μαζι της σε γαμο? Ο γαμος δεν ειναι παμε για κανα ποτο σε κωλομπαρο , ειναι ενα απο τα πιο επισημα γεγονοτα που μας καλουν και για αυτο ποτε δεν μας συνοδευει σε ενα τετοιο γεγονος ενας που μας ριχνει κανα λουτσο που και που….ουτε και οι αντρες συνοδευουν σε ενα τετοιο γεγονος που τους βλεπουν ολοι οι στενοι φιλοι και συγγενεις μια που την εχουν για να περναν την ωρα τους …Οποτε το κλαρινο απο την αχαια μαλλον μας κρυβει τι ρολο βαρουσε στην ολη υποθεση..και ποιος ειναι ο πραγματικος λογος που αποτρελλαθηκε η αλλη….Και για να τελειωνω οπως ειδε ολη η ελλαδα τις κοπελιες και στιγματιστηκαν για παντα…το δικαιο θα ηταν να δουμε και την μουτσουνα του ηθικου αυτουργου..Οχι τιποτα αλλο μηπως γλιτωσουμε και κανα κοριτσακι δηλαδη, απο την αφεντια , του αρχιγυπα….

    3. ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΔΥΟ(ΛΑΘΟΣ ΤΟΥ) ! Η ΠΡΑΞΗ ΜΕ ΤΟ ΒΙΤΡΙΟΛΗ ΕΙΝΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ! ΑΝ ΗΤΑΝ ΟΠΟΙΟΣ Η ΟΠΟΙΑ ΤΟΝ ΑΠΑΤΑΕΙ Η ΣΧΕΣΗ ΤΟΥ ( ΟΥΤΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ) , ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΚΑΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΒΙΤΡΙΟΛΗ , ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΕ ΚΑΜΕΝΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ 35% ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ…ΑΠΛΑ Η ΚΟΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΙΔΕΡΑ. ΟΜΟΡΦΗ ΚΟΠΕΛΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΕΤΑ ΝΑ ΒΡΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΦΤΕΙΑΞΗ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΗΣ ..ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΙΑ 10 ΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΚΑΙ ΟΛΗ ΤΙΣ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ, ΑΠΟΖΗΜΕΙΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ . ΚΡΙΜΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΑΝ 2 ΠΑΝΕΜΟΡΦΙΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ . ΤΩΡΑ ΑΝ ΕΧΕΙ ΗΘΙΚΗ ΕΥΘΗΝΗ ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΛΙΓΟ ΠΟΛΥ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΑΕΙ ΚΕΡΑΤΟ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΣΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ , ΠΟΝΑΕΙ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΑΛΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ..

    4. Γοητευτικός; χαχαχαχα
      Πείτε μας ποσο γοητευτική ηταν η τσεπη του…

    5. Για μένα το θέμα από την αρχή είχε ενδιαφέρον και ως αστυνομιμός γρίφος, αλλά και ως δίδαγμα, μήπως και καταλάβουμε δηλαδή κάτι παραπάνω για αυτό που λέγεται άβυσσος στην ψυχή του ανθρώπου.

    6. Αυτος φταίει σιγουρα… όταν μυριστούν χρημα ορμανε σαν τις μύγες στο σκ@το … ναι ναι αυτος φταιει μας πεισατε

    7. Αναρωτιέμαι αν όλα αυτά θα είχαν συμβεί αν ο γαμπρός-μήλον της έριδος ήταν ένας αδιόριστος δάσκαλος.

      1. Αν ηταν αδιοριστος δασκαλος,δεν θα ηταν μηλον της εριδος ουτε γαμπρος.Το πολυ πολυ θα ηταν το κοροϊδακι της καθε δεσποινιδος.

    8. Στεφανε , ξεφτιλισε τους , ξεβρακωσε τους…..ολα τα συστημικα ΜΜΕ κανουν γαργαρα τον κλαρινογαμπρο

    9. Ειμαι σιγουρος οτι και οι 2 “κυριες”,ουκ ολιγους αντρες ειχαν στο τρεξιμο στο φτυσιμο και στην κοροϊδια.Ετσι ,μυλος ειναι και γυριζει.

    10. Διεπραξε τοσο ατιμωτικο εγκλημα γιατι φοβηθηκε μη χασει την πο#τσα του Σαββατικυριακου…οπως κατεθεσε ο λεγαμενος!
      Δεν υπερασπιστηκε ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΚΑΝΕΝΑ ΓΑΜΟ. ΚΑΜΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΓΑΛΗΝΗ!
      ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΤΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΗΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
      Και πιστεψτε με, μονο θαυμαστης φιλαρεσκων ημιτασιον μπαρμπη δεν ειμαι. Απεναντιας τις απεχθανομαι. Ομως συτη την τιμωρια η Ιωαννα δεν την αξιζε. Κανεις δεν αξιζει να παθει κατι τετοιο επεοδη τραβηξε την προσοχη καποιου γκομενου. Και να γ#μηθηκαν ακομα, ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥΣ! Ο ΤΟΠΟΣ ΒΡΩΜΑΕΙ ΚΑΛΑ ΕΡΓΑΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ ΕΚΕΙΝΕΣ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΞΕΣΚΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΚΡΥΦΑ ΣΤΙΣ ΚΑΒΑΤΖΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΗΘΕΝ ΚΛΑΣΑΤΟΥΣ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΥΣ!!!!

    11. Ρε τι κουτσομπολες ειστε σεις λυσσαξατε να μαθετε ποιος ειναι ο κλαρινογαμπρος. Οταν δυο γυναικες σφαζονται για εναν αντρα και παλι ο αντρας φταιει? Το μονο που μπορει να τον κατηγορησει καποιος ειναι διοτι ξυπναει αγρια παθη στις γυναικες. Οι πατρινοι εξαλλου ειναι μεγαλοι γοηδες βλεπε πχ τον μεγαλο εραστη Αρη ή αλλιως Σαλώμη.

    12. ε και λοιπόν? πόσες γυναίκες δεν παίζουν τους άντρες στα δάχτυλα και τους κάνουν να τρέχουν από πίσω τους σαν σκυλάκια?
      Επειδή βρέθηκε που έκανε το αντίθετο, δεν έτρεχε από πίσω τους, δεν τους έκανε τα χατίρια, δεν τις κυνηγούσε, δεν ήθελε μόνιμη σχέση και πήγαινε με όποια ήθελε πάτε τώρα να του ρίξετε και ποινικές ευθύνες?

    13. Και οι δυο γυναίκες αντικειμενικά είναι εμφανίσιμες, εντυπωσιακές για την εποχή που μεγάλη μερίδα του αντρικού πληθυσμού θα γύριζε να τις κοιτάξει. Ότι την μια την βγάζουν εμμέσως μη εντυπωσιακή γεροντοκόρη χωρίς ψυχιατρικό πρόβλημα λόγω της συμπεριφοράς που αντλούν τα διάφορα ΜΜΕ από πληροφορίες και έκανε κάτι τέτοιο γιατί νόμιζε η ίδια ότι είχε σχέση με έναν άνδρα ενώ εκείνος την χρησιμοποιούσε όποτε του σηκωνόταν και μάλιστα η γυναίκα αυτή είναι και Ελληνίδα δεν γίνεται πολύ πιστευτό και δεν είναι φυσιολογικό να μην ασχολούνται οι ίδιες οι εκπομπές και με αυτόν τον άντρα. Αυτά τα γράφω γιατί είδα σήμερα την εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου. Το περιστατικό αυτό αντικατοπτρίζει και πως έχει καταντήσει η ελληνική κοινωνία. Σεβαστό ότι ένα θυμά βρίσκεται στο κρεβάτι του πόνου και δεν θα σχολιάσω δημόσια αυτήν την γυναίκα μπορώ να το κάνω σπίτι μου και έχει Γολγοθά μεγάλο αλλά οι εκπομπές δεν είναι ουσιαστικές ούτε καλύπτουν όλη την υπόθεση. Δεν ξέρω τότε γιατί τις κάνουν. Όλοι εκπλαγήκαμε ότι ήταν Ελληνίδα αυτή που το έκανε και πόσο μάλλον για έναν άντρα, πώς υπήρξε τόσος φόβος ότι θα μιμηθεί κάποια την πράξη αυτή ; Αν όλοι με τόσα πράγματα που μας έχουν κάνει τότε ήδη θα χαμε κάνει εγκλήματα αλλά δεν είμαστε τόσο ηλίθιοι ούτε εγκληματίες να καταστρέψουμε τις ζωές και τις δικές μας για διάφορα τέρατα που κάνουν τέρατα εις βάρος άλλων ανθρώπων και αυτοί ζουν βασιλεύουν και καλοπερνάνε. Το περιστατικό είναι πιασάρικο για τηλεθέαση αλλά ας εμβαθυ
      ύνουν και λίγο γιατί λένε τα ίδια και τα ίδια. Για να επανέλθω στην υπόθεση δείχνει την ξεφτίλα της κοινωνίας μας. Ένας άντρας μαλάκας που δεν φαίνεται να είναι ειλικρινής, μια γυναίκα που λες και δεν υπάρχουν άλλοι άντρες και τρέχει πίσω από έναν μαλάκα αντί να τον στείλει στον διάολο και να βρει άλλον γιατί η κοινωνία την έκανε να πιστεύει ότι στα 35 είναι γεροντοκόρη, ζηλεύει και προσπαθεί να καταστρέψει την ζωή μίας άλλης και ταυτόχρονα καταστρέφεται και η ίδια γιατί και πολλά χρόνια να μην κάτσει μέσα ποιός θα την εκτιμήσει και θα την εμπιστευτεί μετά από αυτό που έκανε; Καταδίκασε σε μια κόλαση την δική της ζωή πρώτα απ όλα με αυτό που έκανε. Το θύμα θα το σχολιάσω σπίτι μου ιδιωτικά γιατί δεν αντέχω την ανθρωποφαγία του διαδικτύου και την υποκρισία αρκετών ανθρώπων που είναι στο διαδίκτυο. Η Νέα Δημοκρατία να αλλάξει αυτό το έγκλημα που έκανε ο ΣΥΡΙΖΑ με τα ισόβια , να κάνει πιο αυστηρό το νόμο για εγκλήματα, όπως να μην μπορεί ο καθένας να αγοράσει ανώνυμα χημικά υγρά και να μην μας βάλει 5G αλλιώς και εγώ θα πιστέψω ότι δεν μας έκλεισαν μέσα για τον ιό για να μας σώσουν. Αν ολοι πεθαίνουμε από καρκίνο με τα 5G η ΝΔ δεν νοιάζεται για την υγεία των πολιτών; Τότε για τον ιό γιατί νοιάστηκε; Και το θέμα αυτό δεν υπάρχει σε κανένα κανάλι, από εδώ μόνο το είδα

      1. Μόνο αντικειμενικά εμφανισιμες δεν τις λες… Δύο βλαχοφατσες με δέκα στρώσεις στοκο, ψεύτικα μαλλιά, ψεύτικα όλα.. Και φυσικά πουτανε στυλακι… Άλλο όμορφο και άλλο πρόστυχο. Μάθετε να τα ξεχωρίζετε.

    14. Να γράψετε αισθηματικό μυθιστόρημα…Τι γλώσσα, τι περιγραφή συναισθημάτων…Και όλα νομίζω ότι προέρχονται από την φαντασία σας, γιατί είναι γενικότητες. ”Του άρεσε να σφάζονται οι γυναίκες στα πόδια του”, αυτό θα μπορούσε να το μαντέψει και ο σκύλος μου, εκ του αποτελέσματος. Επί της ουσίας όμως δεν υπάρχει τίποτα. Ούτε ποιος είναι, ούτε ότι αποδεδειγμένα έβγαινε και με τις δυο και έπαιζε και με τις δυο ή περισσότερες. Να δούμε και εμείς τον ομορφάντρα δηλαδή, που προκάλεσε τέτοιο χαμό…

    15. στον τρυφωνα δεν αρεσουν οι παρτουζες εχει μονιμο καβαλλαρη και με 22 αρι πιστολι

    16. συνήθως αμα ειναι κανας φιογκος φραγκατος με κανα μπανικο αμαξι ..τα βλαχακια που ηρθαν απτο χουριό να βρουν μα@@κα ,δεν καταλαβαινουν οτι εινα ι για πατκιουτ,,,και νομίζουν οτι τον βρηκαν

    17. ρε παιδιά πείτε το όνομα του να τον δούμε..τον ξέρει κανείς? κάτι για Επαμεινωνδα διάβασα..επίθετο ξέρουμε?

    18. Αυτό το σίχαμα που τον λέτε και γόη τρομάρα του, που όντως έπαιζε με δυο άρρωστες, να πάει στην μάνα που το ξεπέταξε να καμαρώσει το σίχαμα που μεγάλωσε, που τώρα κι αυτός έχει ευθύνη για τον πραγματικό όλεθρο που δημιούργησε γύρω του και να του βγάλετε την σκατομουρη του στην φόρα, να του ρίχνουμε μούντζες όταν τον βλέπουμε α ρεεεεε καθίκια που κυκλοφορούν έξω……..

    19. ΠΟΛΛΟΙ ΚΛΑΡΙΝΟΓΑΜΠΡΟΙ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΝΑ ΞΕΚ#ΛΟ ΓΙΑ ΚΑΒΑΤΖΑ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΚΤΟΥΝ ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΣΕ ΟΡΓΙΑ. ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΑ 2 ΠΕΡΙΦΗΜΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΕΝΑ ΣΤΑ ΠΑΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ ΟΠΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΕΣ ΣΥΝΤΡΟΦΩΝ. ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ ΟΠΩΣ ΦΕΙΣΜΠΟΥΚ ΚΑΙ ΜΠΑΝΤΟΥ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ ΒΙΩΝΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΚΜΗ ΑΝΕΦ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΠΑΙΞΕ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΡΟΛΟ Η ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕΙ ΗΘΗ ΚΑΙ ΕΘΙΜΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ.

    20. Έγκυρες πηγές αναφέρουν τον Τρύφωνα Σαμαρά ως την πέτρα του σκανδάλου.

    21. Καταρχήν όλοι οι Πατρινοί ανδρεσ Και γυναίκες εινε συχαμερα υποκείμενα παλιάνθρωποι ύπουλοι διπλοπροσωποι
      Ψεύτες φαίνεται θα της έταξε γάμο και δεν τη πήρε τη τσουλα την έβλεπε όπως ακούγεται καμμία φορά για σεξ θα του έδινε κ@λ@του γλιδιαρη

      1. Πρέπει να την είχε μεγάλη….. Την τσέπη φυσικά εννοώ!

      2. Όσο γιά τούς Πατρινούς/Πατρινιές,ιδέα σού θά είναι.μη το πεις πουθενά..

    Comments are closed.