ΕΠΙΘΕΣΗ ΚΑΤΑ ΤΟΥ «ΜΑΚΕΛΕΙΟΥ» ΑΠΟ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ! ΜΑΣ… ΕΠΙΚΥΡΗΞΑΝ ΣΤΗΝ ΜΙΤ! (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    erdogan_arxiki_

    Ρε τι γίνεται στον κόσμο…

    Πριν από λίγο, το “Μακελειό” δέχθηκε απειλές στο facebook από τουρκόσπορους, εξαιτίας ενός πρωτοσέλιδου της εφημερίδα μας για τον Ερντογάν.

    Δείτε το:

    61524823_2331384130431715_8398315966118756352_n

    Μάλιστα, έγραφαν “…ντροπή σε σας… θα λάβετε το μάθημά σας” ενώ κοινοποίησαν τη σελίδα του “Μακελειού” στην… ΜΙΤ (τουρκικές μυστικές υπηρεσίες).

    2 1

    Που να δείτε τι άλλο σας ετοιμάζουμε…

    Η Αγιά Σοφιά είναι ιερή!

    Τα καραγκιοζιλίκια που έκανε ο Ερντογάν με την Κωνσταντινούπολη χθες, ήταν “αθώα” για αυτούς!

    Ρε ουστ!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Μπράβο ρε Στέφανε, είσαι αρχιδατος και γλεντας τα Τουρκοσπορα με τέτοιο εξώφυλλο… Βερολίνο ζω και το προωθώ… Συνέχισε έτσι και γράφε τους στα σπαρτιατικα παπαρια σου ολους..

    2. Φίλε είμαι δίπλα σου οτι θελεις:

      Λάζαρος Φιλίππου

      Παρών

    3. Τα Μογγολια να πάνε από εκεί που ήρθανε…… Στα βάθη και στις στεπες της Ασίας…. Εκεί ανοικουν….. Κατοικούν σε ξένα οικόπεδα..

    4. Καλά φίλε, θέλεις αρχίδια φίλε για να βγάλεις τέτοιο εξώφυλο !!!

    5. Aας ερθουν οι τουρκοσπορεοι οαρεα με τον ερντογαν να μας παρουν τσιμπουκι

    6. ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΑΣΕΤΕ ΤΟΝ ΜΟΥΤΖΟΝ ΘΡΑΣΥΔΕΙΛΕΣ ΤΟΥΡΚΟΜΟΥΝΕΣ… ΑΙ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΠΡΗΞΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΟΜΠΛΕΞΑΡΕΣ… ΑΙΤΕ Κ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ.. ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΦΥΛΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟΥ ΘΕΟΥ ΤΟ ΜΑΤΙ…

    7. Μπράβο ρε μάγκα Στέφανε ξέρεις να μας φτιάχνεις την ημέρα!!! Ρε λες κάποια στιγμή να επιτεθούν “νόμιμα” στον σουλτάνο οι Αμερικάνοι όπως στον Σαντάμ το 2003. Και μετά να τρέχει να κρυφτεί και αυτός σε τρύπες και λαγούμια και αφού τον ξετρυπώσουν (όπως τον Σαντάμ) να έχει μετά στρατοδικείο και κρεμάλα!!!

    8. tourkoc.. καλός, μόνο νεκρός..ω γυηεε..!

      1. Φασίστας καλός, ο νεκρός. Σκατά στους φουντούληδες.

        1. Σκασε ορθιο παγωνι,παπαγαλακι των 0,60 του Ψωρρος.

        2. Τουρκομογολος και αναρχικος καλος ουτε νεκρος

    9. Στεφανε γραφτους αλλα προσεχε την Κουλα την μουσιτσα,χρωσταει ακομα στους τουρκους απο την εποχη του παππου του Μητσοτακη χαρες για την φυγαδευση του απτην χουντα.

    10. Στεφανε μαζι σου είμαστε μην μασας……παρεμβαση απτο εξωτερικοσπιτι απτους μαμελουκους?χαχαχα.απορω καμια, φορα.τα μηνυματα που γραφουμε τα διαβαζει κανεις απο site.

    11. Αι στο διαολο μουσουλμανοσκουλικα τουρκαλαδες που σηκωσατε κεφαλι, θα σας το κοψουμε απο την ριζα.

    Comments are closed.