ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ! ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ. «ΕΓΩ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑ ΤΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ, ΤΟΥ ΕΡΙΞΑ ΜΠΟΥΝΙΕΣ, ΖΗΤΗΣΑ ΣΥΓΓΝΩΜΗ». ΜΟΝΟ ΤΟ MAKELEIO.GR ΕΙΠΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.

    Κοινοποίηση:
    xios antiparos

    Νέες εξελίξεις προκύπτουν στην υπόθεση του ξυλοδαρμού του νεαρού τουρίστα από αστυνομικό στην Αντιπάρο που υπηρετεί στον αστυνομικό τμήμα του νησιού.

    Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την κατάθεση του 22χρονου που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίου ειδήσεων του OPEN το περιστατικό διαφέρει σε σχέση με όσα παρουσιάζονται στο βίντεο που είδε το φως της δημοσιότητας, αφού όπως λέει ο νεαρός εκείνος προκάλεσε πρώτος τον αστυνομικό.

    Τι υποστήριξε ο τουρίστας για το περιστατικό στην Αντίπαρο

    «O αστυνομικός δεν με έδειρε. Εγώ τον προκάλεσα εκείνο το βράδυ», είπε χαρακτηριστικά ο 22χρονος. Την ίδια ώρα ο τουρίστας συνέχισε λέγοντας: «Στο βίντεο φαίνεται ότι με χτύπησε αλλά πριν είχα επιτεθεί εγώ με γροθιές. Θεωρώ πως η αντίδρασή του με απέτρεψε από τα πολύ χειρότερα. Ζήτησα συγγνώμη από τον αστυνομικό την ίδια στιγμή. Δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο και δεν επιθυμώ την ποινική δίωξη του συγκεκριμένου αστυνομικού».
    Υπενθυμίζεται ότι προ ημερών ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο επεισόδιο μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό είχε τονίσει χαρακτηριστικά: «Επειδή φοβήθηκα για τη ζωή μου, αναγκάστηκα να τον ακινητοποιήσω».

    Είπε την αλήθεια στο makeleio.gr

    Aποκαλύψεις για το συμβάν στο οποίο ενεπελάκη στην Αντίπαρο είχε κάνει αποκλειστικά , ο αστυνομικός ο οποίος σε βίντεο που κατέγραψε ο γιος του Τομ Χανκς φαίνεται να ξυλοκοπεί έναν τουρίστα.

    Συγκεκριμένα ο αστυνομικός δήλωσε αποκλειστικά στον Στέφανο Χίο, τα εξής:

    «Το συμβάν έγινε στις 2.30 το βράδυ της 23ης Ιουλίου, η ΕΔΕ στις 24/7, ΓΙΑΤΊ βγήκε τώρα; Ποιος θέλει την ενοχή μου, επειδή έπραξα το καθήκον μου;

    Αμύνθηκα, προστάτεψα τη ζωή μου, με χτύπησε στο λαιμό, πήγε να με πνίξει, μου σκίσε τα ρούχα, τι έπρεπε να κάνω;»

    Δείτε επίσης: ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ (;) ΣΑΠΑΚΙΑΖΕΙ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΒΡΩΜΙΑΡΗ ΜΕΘΥΣΜΕΝΟ ΤΟΥΡΙΣΤΑ ΠΟΥ ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΕ ΝΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕΙ. ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΑΝΕΒΑΣΕ Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΤΟΜ ΧΑΝΚΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΡΟ. «¨ΚΩΣΤΑ Γ@Μ@ΤΟΝ, ΡΕ»

    Ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. για τον ξυλοδαρμό στην Αντίπαρο

    Το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, με αφορμή το σοβαρό περιστατικό, εξέδωσε ανακοίνωση Τύπου, στην οποία αναφέρει τα εξής:

    «Με αφορμή βίντεο που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε ιστοσελίδες σχετικά με περιστατικό που έλαβε χώρα στην Αντίπαρο την Τρίτη, 23 Ιουλίου 2019, από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας ανακοινώνονται: Στην κεντρική πλατεία της Αντιπάρου έλαβε χώρα διαπληκτισμός μεταξύ δύο ομάδων νεαρών ημεδαπών τουριστών, στον οποίο ενεπλάκη αστυνομικός του οικείου αστυνομικού σταθμού, ο οποίος ήταν εκτός υπηρεσίας, με πρόθεση να κατευνάσει τα πνεύματα και να δώσει τέλος στην συμπλοκή. Άμεσα ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας και σχηματίστηκε σχετική ποινική δικογραφία, η οποία περιλαμβάνει καταθέσεις των εμπλεκόμενων, ενώ παράλληλα διατάχθηκε διοικητική έρευνα για την συμπεριφορά του αστυνομικού».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Χα χα πολύ τττττ έχει πέσει στα σχόλια τιποτα μυαλο τελικα εε ; ελα εσυ να ζωγραφίσεις την καθε μ@λακια σου στον δικο μου τοιχο και να δω αν θα σε σώσει κανείς αντε καρναβαλια που εχετε βαψει και τα αρχαία ακομα

      1. Ελα εσυ Αθηνα να κανεις μαγκιές κ θα δεις για πότε θα σκάσουν μύτη μηχανάκια.

        Αν διαβαζες καλυτερα θα εβλεπες οτι κανω λογο για παρανομο γκραφιτι, οποτε τζαμπα εγραψες την μλκια σου.

        Δεν μετρας μία ρε, ολοθ σας οι μπατσοι, φυωχαδακια κ αμορφωτοι, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΝΕΙΣ

        ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

    2. Πετάξτε τον έξω απ’ το Δημόσιο. Ποινική δίωξη για σωματικές βλάβες πρέπει να ασκηθεί αν ο εισαγγελέας είναι εντάξει… Τα ψμχτυπήματα είναι άκρως επιθετικά και σε καμία περίπτωση αμυντικά. Κλασική περίπτωση ψευτονταή χωροφύλακα Δ.Υ..

      1. Έπρεπε να κάνει το ίδιο πράγμα ο τουρίστας στο παιδί σου η σε εσένα η σε όποιον δηποτε άλλο να δούμε τι θα γινόταν.. τι λες βλαμμένο ηλίθιο άκου εκεί πέταξε τον έξω από το δημόσιο.. σιγά μην καθήσουμε να μας γαμησουν κιόλας..

        1. Το παράνομο γκράφιτι τιμωρείται με ποινή από τη δικαιοσύνη βάσει νόμων, δεν τιμωρείται με ξύλο από κανέναν βρωμιάρη χωροφύλακα. Κατάχρηση εξουσίας, έργω εξύβριση, σωματικές βλάβες, διατάραξη κοινής ειρήνης, απόπειρα πρόκλησης βαρέων σωματικών βλαββν με άμεσο δόλο ειναι τα αδικηματα στα οποία υπέπεσε. Αν ο εισαγγελεας ειναι νορμάλ θα ασκήσει δίωξη, αν όχι, άλλος ένας αυτόκλητος ψευτονταής σωτήρας θα κυκλοφορεί εξω με μισθο δημοσίου μέχρι να δημιουργήσει σοβαρότερο πρόβλημα και μετά θα αναρωτιούνται τι έφταιξε. Αγράμματε, μάθε να διαβαάζεις εστω τα βασικά απο την νομοθεσία.

          1. Ποιά δικαιοσύνη, αυτή κοιμάται βαθιά, αρκεί να πέφτουν οι μισθουλάρες.

      2. Βάλε γυαλιά ρε στραβομουρη που σχολιάζεις σκατοκουμμουνο,έξω τώρα γράφει το ζαβο

      3. Τι σχεση εχει ρε μλκ ο συριζας και η νδ και τα πολιτικα με εναν μλκ που ηθελε να ζωγραφιζει τοιχους (κακως εννοειται) και με εναν αγραμματο μπατσο που παρανομισε και τον χτυπησε;

        Θα καταργησουμε τους νομους επειδη εσεις οι αμορφωτοι ψευτονταηδες τρωτε ψωμι απο την αστυνομια;

        Ο νομος ειναι νομος και η καταχρηση εξουσιας καταχρηση εξουσιας, τελος.

        Τους παραβατες τους δικαζει η δικαιοσυνη, δεν τους δερνει η αστυνομια, τελος.

        Αντε γ/σου, ο τελευταιος της κοινωνιας εισαι που εγινες μπασκινης για να φας χωρις δουλεια. Ελαχιστοι στην αστυνομια εργαζονται καπως.

        Αμορφωτοι ολοι σας, κομπλεξικοι. Αλλα σας λενε και το πατε στην πολιτικη. Για ποια πολιτικη να μιλησεις εσυ ρε αποφοιτε λυκειου με τουφεκι; Αντε στριβε ρε μπατσε. Χωροφυλακα.

      4. Μ@υνόπανο, πες μου που μένεις να ‘ρθω ειρηνικά να σου βάψω το σπίτι τη μούρη σου καλλιγραφία.

        1. Mε τη μαμά σου μένω. Αφου εσυ με το ψωροχιλιαρικο του δημοσιου δεν εισαι σε θεση να τη φροντισεις, το κανω εγω. Πες ευχαριστω και ασε τις μαγκιές για να μη σε στειλω μεταθεση.

    Comments are closed.