ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΟΤΙ ΥΠΗΡΞΕ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΦΡΕΓΑΤΑΣ “ΛΗΜΝΟΣ” ΚΑΙ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ “ΚΕΜΑΛ ΡΕΪΣ” – ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΘΟΡΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΛΟΙΟ, ΧΩΡΙΣ ΖΗΜΙΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΡΕΓΑΤΑ – ΕΛΛΗΝΙΚΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ S300 ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΓΚΛΩΒΙΣΑΝ ΤΟΥΡΚΙΚΑ F16 ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ..(ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    limnos5

    Μπορεί να μην επιβεβαιώνει το ΓΕΝ ότι υπήρξε επεισόδιο μεταξύ της Φ/Γ ΛΗΜΝΟΣ και της Τουρκικής TCG Kemal Reis νότια του Καστελόριζου,( με το σύνολο των Ελληνικών  ΜΜΕ να μην αναφέρουν το παραμικρό, ως πάγια τακτική τους) αλλά Ρωσικό Site επιμένει ότι υπήρξε!

    Όλα ξεκίνησαν στην προσπάθειά της Τουρκικής Φρεγάτας να εμποδίσουν τη φρεγάτα «Λήμνος» να πλησιάσει το ερευνητικό σκάφος Oruc Reis, με αποτέλεσμα τη σύγκρουση, με τη φρεγάτα «Λήμνος»  να μην πάθει κάτι σοβαρό, και την νεότερη φρεγάτα των Τούρκων, να βγαίνει εκτός μάχης για αρκετό καιρό, καθώς από τη σύγκρουση, υπέστη σοβαρή ζημιά, και αποχώρησε από την περιοχή με ρυμουλκό.

    Το Ρωσικό Site επικαλείται, ότι για δεύτερη φορά οι Ελληνικοί S-300 ενεργοποιήθηκαν και εγκλώβισαν Τουρκικά F-16 πάνω στο Καστελόριζο.

    Το παρακάτω βίντεο υπάρχει σε ανάρτηση τουρκικού μέσου ενημέρωσης στο twitter και έχουμε επιφυλάξεις για τη γνησιότητά του :

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Τα τουρκικά αεροσκάφη θα έπρεπε να είναι συνεχώς εγκλωβισμένα από τους c 300..

    2. του έκοψε τον κώλο και τον έστειλε για ριζική ανακατασκευή. Μερακλίδικη δουλειά, μπράβο καπετάνιε

    3. Καλά ξηγηθηκε το ναυτικό ,με κλειδωμένα τα φ16 από τα ς300 και χωρίς αντίμετρα οι Τούρκοι για τα Μιράζ τα υποβρύχια κ τα σκαλπ ,,μιλαμε τώρα θα φάνε τέτοιο κλαρίνο που θα ακουστεί στην Ιαπωνία,,παρόλαυτα μας τους παρουσιάζουν τα τουρκοκαναλα των μπογδανεων ως υπερδύναμη

    4. Απορω γιατι δεν βγαινει η αληθεια απο το ΓΕΝ ΄
      Η υπηρεσια αυτη ειναι Ελληνικη ή Τούρκικη ?

    5. Η ουσία είναι ότι οι Τούρκοι γράφουν στα π@παρια τους όλη την εε και συνεχίζουν την εισβολή και τις προκλήσεις. Από ελληνικής πλευράς, αντίδραση καμία. Αυτό σημαίνει ότι ο Μητσοτάκης δημιουργεί τετελεσμενα. Ο Μητσοτάκης μικραίνει την Ελλάδα και μεγαλώνει την Τουρκία. Φωτογραφία του Μητσοτάκη έχουν οι γκρίζοι λύκοι της Τουρκίας, ποτέ δεν πίστευαν πως θα υπήρχε πρωθυπουργός στην Ελλάδα που θα άφηνε τουρκικά πολεμικά πλοία να εισβάλουν σε βάθος 60 μιλίων εντός Ελλάδος. Δε μιλάμε για παραβίαση, μιλάμε για ξεκάθαρη εισβολή. Και παρα όλα αυτά έτοιμος ο κουλης να κάνει διάλογο. Τον διέταξε η μερκελ και ήδη τα καθεστωτικα άρχισαν να φτιάχνουν κλίμα. Ο ερντογαν τον έκατσε στο τραπεζι τον πανηλιθιο.

    6. εχουμε πολεμο ανακοινωσεων εκατερωθεν, χωρις αποδεικτικα στοιχεια. ομως, αφου οι ελληνες πετυχαν ολα αυτα, γιατι δεν βγαζουν μιλια;

      1. Υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι τους ξεκωλιασαμε.Ανεπισημα ……..

      2. Για το θέμα του Λήμνος προφανώς αποσιωπήθηκε για να δοθεί η ευκαιρία στον Ερντογάν να αποκλιμακώσει εντίμως, ώστε να μην τσαλακώθει η εικόνα του στο εσωτερικό. Αν το ανεβάζαμε ψηλά οι ίδιοι, ο πληγωμένος σουλτάνος θα έπρεπε να επιτύχει τουλάχιστον κάτι αντίστοιχο για να το πουλήσει ως ανταπόδοση στο ακροατήριο του.Γρηγορα έγινε κατανοητό ότι κάτι τέτοιο δεν μπορούσε να μείνει για πολύ ώρα κρυφό.Για το θέμα του ρωσικού site προφανώς πρόκειται για fake newsκαθώς κάθε πληροφορία από ρωσική πηγή έχει την αξιοπιστία κινεζικού τεχνολογικού προϊόντος.

    7. Έπαιζαν “πόλεμο” οι βλάκες βάζοντας σε κίνδυνο τόσες ζωές πάνω στα πλοία αλλά και να δημιουργήσουν σοβαρό ενδεχόμενο γενικής σύρραξης.
      Γρήγορα στο σπίτι τους οι καπετάνιοι και των δύο πλοίων. Ελληνικού και τουρκικού. Να παίζουν από τον καναπέ τους PlayStation και όχι με πλοία εκατομμυρίων ευρώ.

    8. Στον εμβολισμο πλοιων δεν υπαρχει καλυτερος καπετανιος απο Ελληνα, Ειμαι υποψιασμενος οτι πηγαν να εμβολισουν το Ελληνικο πλοιο μας αλλα την πατησαν. Εν μεσω θερμου επεισοδιου αχρηστεψαμε ενα τουρκικο πλοιο .

    9. ηθελα να ξερα, γιατι εξοπλιζομαστε και χαλαμε τοσα δις απο το αιμα του ελληνικου λαου…αφου ο στρατος μας και τα οπλικα μας συστηματα, δεν προκειται να χρησιμοποιηθουν ουδεποτε!! οι πολιτικοι μας κανουν τα παντα αρκει να μην εμπλακουμε …γιατι αγοραζουμε λοιπον οπλα ? για να ταχουμε να σκουριαζουνε? δεν ειμαστε πολεμοχαρεις αλλα καποια στιγμη πρεπει να αποθαρυνουμε τον τουρκο, μια για παντα!

      1. ΕΙΣΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΝΑΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ ΟΠΛΑ ΔΙΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΟ ΝΑΤΟ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 10ΕΤΙΕΣ

    10. Ευγε!
      παντως να κραταμε μικρο καλαθι
      εχουμε τουρκικη πεμπτη φαλλαγγα εντος, 3οο νοματαιοι και το κακο συναπαντημα
      μ αυτους πρεπει πρωτα να τελειωνουμε πριν περιλαβουμε τους μογγολους

    11. Tipota.tin stigmi pou erxotan kata pano tous eprepe amesos na to torpilisoun.Telia kai pavla

    12. Οι ΕΔ ειναι πανετοιμες για ολες τις περιστασεις. Απλως περιμενουν διαταγες και οταν δοθει η καταλληλη ευκαιρια αποδεικνυουν ποσο εκπαιδευμενοι ειναι. Η ναυτοσυνη μας ειναι αναμφισβητητη και ο οπιος εχθρος ας μας “τρολαρει”. Για σου καπετανιε της ‘Λημνου’ ειμαστε υπερηφανοι για σενα και το πληρωμα σου. Ανταξιοι των καπεταναιων της ναυμαχιας της Σαλαμινας

    13. ρε τραβατρόμπα κούλη με τους ροζάκηδες του gap που έχεις συμβούλους
      μας καταξεφτίλησες βρε κερατούκλη.
      Παντού τρώνε φάπες και ήττες οι τούρκοι,
      οι ξυπόλητοι κούρδοι ,τα σκορποχώρια του χαφτάρ όλοι γ@μούν τον πούστη τον τούρκο.
      Μόνο συ παρδαλή βλακόφατσα στήνεσαι και σε παίρνουν πίπα κώλο και μας ρεζιλεύεις αααάχρηστεεεεέ
      Καλά σου κάνει η μαρέβα ,χονρομαλαααααλάκααααα μπετόστοκε

      1. ναι, να διαλυσουμε τον τουρισμο για χαρη μιας χουφτας βαζηδων, ελα σοβαρευτειτε καποιοι

    14. Οι γ@μιολες οι μογγολοι βομβάρδισαν κουρδους γυναικόπαιδα στην περιοχή του δυτικού ιρακ! Με αυτούς είναι συνέταιρος οι Γερμανοί, ίδια βρωμοφαρα και οι δύο φασίστες και ναζι. Οργή στον κόσμο για την στάση των πολιτικών της χώρας, έχουν στήσει κυριολεκτικα κ@λο στον ερντογαν. Απειλεί εισβαλει δολοφονεί και οι πολιτικοί δεν αντιδρούν. Αυτές οι καταστάσεις έχουν σπάσει τα νεύρα τώρα παιδικών στις ένοπλες δυνάμεις.

      1. Για ποιους Γερμανους μιλας ρε βλακα.Αυτους που εχοθν την Ιουδαια την Μερκελ που εχει γεμισει την Γερμανια με ολες τις βρωμοφαρες και μολυνει την Ευρωπαικη φυλη.Αυτη για τους Γερμανους ειναι πολυ χειροτερη απο τον Κουλη

    Comments are closed.