ΕΠΕΙΣΟΔΙΑΚΗ Η ΧΘΕΣΙΝΗ ΝΥΧΤΑ – ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ “ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΧΡΗΣΗ ΧΗΜΙΚΩΝ – ΚΟΚΤΕΙΛ ΕΞΩ ΑΠΟ ΜΠΑΡ ΣΕ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΙ ΚΗΦΙΣΙΑ – ΜΠΥΡΕΣ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓ.ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ – ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΑ ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Γνωστό μπαρ στην Κηφισιά σέρβιρε χθες το βράδυ take away κοκτέιλς προκαλώντας συγχρωτισμό, όπως συνέβη και στην περίπτωση του Βόλου. Το εν λόγω κατάστημα ήταν το μοναδικό σε μια περιοχή που βρίθει από παρόμοιες επιχειρήσεις, ωστόσο όλοι οι υπόλοιποι ιδιοκτήτες συμμορφωθηκαν στις οδηγίες της κυβέρνησης και δεν άνοιξαν τα μαγαζιά τους για take away σερβίρισμα αλκοολούχων ποτών.

    Οι υπεύθυνοι λοιπόν του εν λόγω μπαρ επικοινώνησαν την υπηρεσία take away ποτά από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με αποτέλεσμα μέσα σε λίγη ώρα να προκληθεί συγχρωτισμός καθώς δημιουργήθηκε ουρά, ενώ όσοι παραλαμβαναν την παραγγελία τους (κοκτέιλς σε πλαστικό ποτήρι) κάθονταν στον περιβάλλοντα χώρο για να τα απολαύσουν.

    Αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει παρέμβαση της αστυνομίας, άνδρες της οποίας έβαλαν λουκέτο στο κατάστημα, κατόπιν ενημέρωσης από τον δήμαρχο της Κηφισιάς. Οι αστυνομικοί, μάλιστα, αναζήτησαν και τον υπεύθυνο του μπαρ για να τον οδηγήσουν στο αυτόφωρο αλλά δεν τον εντόπισαν.

    Η ανάρτηση των υπευθύνων του μπαρ


    Το νέο μαθεύτηκε πολύ γρήγορα καθώς στιγμιότυπα ανέβαιναν από τους πελάτες στα προφίλ τους σε Facebook και Instagram με αποτέλεσμα να υπάρξουν αντιδράσεις.

    Τα ίδια έγιναν και στην Λάρισα όταν προκλήθηκε αναστάτωση το βράδυ της Τρίτης σε κεντρικούς πεζόδρομους της πόλης, όταν καταστηματάρχες γνωστών καφέ-μπαρ που λειτουργούν στο πλαίσιο του take away και ιδιοκτήτης κάβας, κατέληξαν στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης, λόγω του «συνωστισμού» που καταγράφηκε στα καταστήματά τους.

    Σύμφωνα με πληροφορίες, τουλάχιστον τρεις καταστηματάρχες σε κεντρικούς πεζοδρόμους της πόλης παρά τις αυστηρές συστάσεις για την αποφυγή συνωστισμού λειτουργώντας υπηρεσία take away συγκέντρωσαν δεκάδες Λαρισαίους, με τις Aρχές να προχωρούν σε συλλήψεις στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας.

    Θυμίζουμε πως ανάλογες περιπτώσεις καταγράφηκαν και στον γειτονικό Βόλο, προκαλώντας την αντίδραση του υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας Νίκου Χαρδαλιά, ο οποίος είπε ότι οι υπηρεσίες take away προσφέρουν μόνο καφέ και όχι αλκοόλ, με τους πελάτες να υποχρεούνται να παραλάβουν την παραγγελία τους και να εγκαταλείψουν τον χώρο.

    Δείτε παρακάτω τι έγινε σε Βόλο και Αγία Παρασκευή

    ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ! ΠΟΛΙΤΕΣ ΈΓΡΑΨΑΝ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΣΤΑ Π@Π@ΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΡΤΥ ΣΤΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΜΕ ΜΠΥΡΕΣ – ΟΙ “ΜΠΡΑΤΣΑΡΑΔΕΣ” ΤΟΥ ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ (BINTEO)

    «Πανικός» για ένα take away ποτό στα Παλιά του Βόλου – Δείτε εικόνες

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Καλά έκαναν. Το μαγαζί πρεπει να σφραγιστεί επι τόπου. Το ερώτημα είναι γιατί δεν έκαναν τα ίδια στο ΚΚΕ.

    2. Όση καραντίνα και να φάω δεν είμαι δα τόσο απελπισμένος να πάρω ποτό σε πλαστικό και να το πίνω στο παγκάκι. Καλύτερα στο σπίτι μου με την μουσική μου. Ρε πάτε καλα;

    3. Η πρωην ανατολική Ευρώπη έχει λίγα θύματα γιατί όπου δεν πέφτει λόγος έχει ξύλο, σπάει κεφάλι και Σιβηρία.. εδώ δεν τους βλέπεται τι κοιμάσαι είναι?

    4. Ρε θα τρελαθουμε τέλειος εδώ στο τέλος! Ποτά Takeaway σε πλαστικό ποτήρι γνωρίζω πολλά μαγαζιά που κάνανε , εδώ και χρόνια πρίν τον Covid-19 και ξαφνικά μας λένε ότι απαγορεύεται να πουλάει αλκοόλ σε πλαστικά ποτήρια ένα café bar! Με την ίδια λογική θα έπρεπε να συλλάβουν χθες καί όλους όσους έκαναν βόλτα στην παραλία της Θεσσαλονίκης με έναν καφέ στο χέρι,που ήταν σχεδόν όλοι χθες το απόγευμα προς βράδυ. Πολύ περίεργη η συγκεκριμένη είδηση και ως προσπάθεια χειραγώγησης για άλλη μια φορά της κοινής γνώμης,το βλέπω όλα αυτό που έγιναν. Απλά και μόνο για να μην μαθαίνουμε αλλά πράγματα που έγιναν ,αφού όλοι ασχολούνται με αυτό! Δεν είναι να πιστεύεις τίποτα πλέον που ακούς στα συστημικά μέσα ενημέρωσης,γιατί είναι απόλυτα ελεγχόμενα ευτυχώς που υπάρχουν το Makelio και Makelio.gr !

    5. ΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΜΑΖΕΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΟΜΟΝΟΙΑ ΤΙΣ ΗΜΕΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΑ ΜΑΤ ΩΣΤΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΟΥΝ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ??? ΚΑΝΤΕ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΥΣ ΝΑΡΚΕΜΠΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΕΝΩ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΤΡΕΧΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΣΕ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΠΠΟΥΔΕΣ??

    6. Μια καλή ευκαιρία για να μάθουν οι νεώτεροι τί σημαίνει χούντα και μάλιστα κτηνώδης σιωνιστική…

    7. Για κάτι τέτοια είναι πρώτοι οι ρέμπελοι.
      Άμα τούς πείς ελάτε στο χωράφι να βγάλετε μεροκάματο μπορεί και να σε βρίσουν,γιά αυτό αλωνίζουν οι αλλοδαποί και γιά τον ίδιο λόγο έρχονται και άλλοι.
      Κάτσαμε 1 μήνα χωρίς καφετέριες και μπάρ και κάτι έγινε,ξαφνικά σκάσαμε και δε μπορούμε άλλο.
      Τσιφτετέλληνες κανονικοί αυτά είναι τα χάλια μάς.

      1. Συγχαρητηρια για το σχόλιο.
        Αυτή η νοοτροπία των ποτακίων και
        μπουζουκιών ανδρώθηκαν επί πασοκάρας.
        Για την πάνω πλατεία της Αγίας Παρασκευής, μαζεύονται αναρχοαριστεροί καπνίζουν μπάφο, κάνουν φασαρία, σπάνε μπουκάλια κλπ…

    8. αναρχια παντου γουσταρω
      Αλλωστε εινια ολα ψεματα το λεει και ο τραγκας και το μακελειο
      Ετσι χυμα φωτια παντου πετρες αυτα ειναι

      1. ο τσιπρας ομως φοραει τη μασκουλα του οταν βγαινει απο την τρυπα του….οποτε και σεις οι ζαιοι οπως και οι νεοφιλελεδες τα ιδια σκατα προβατα, τσιρακια των νεοταξιτων ειστε…ασε αναρχα τις επαναστασεις για αργοτερα, μη βγαινετε απο τις τρυπες σας οπως λεει και ο αρχηγος σας ΄.μενουμε σπιτι’ ή ΄μενουμε στις γιαφκες μας’….

    9. Σαν δεν ντρεπονται να φερονται εστι στους ανθρωπους , εμεις σας πληρωνουμε…. εμεις πληρωνουμε αυτους που ειναι στην βουλη εμεις ο απλος λαος πληρωνουμε τα νοσοκομεια δεν εχετε κανενα δικαιωμα να μας φερονται με τετοιο τροπο …. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΠΗΓΑΤΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΧΗΜΙΚΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ , ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΑΤΗΓΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΜΑΣ …….

      1. ΠΟΙΟ ΣΥΣΤΥΜΑ ΡΕ ΓΙΔΟΒΟΣΚΕ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΑΠΟΨΗ; ΣΥΣΤΗΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ Η ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ Η ΟΙ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑΡΧΕΣ; ΗΛΙΘΙΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΜΑΤΑ ΑΝΟΙΓΕΤΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΣΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

    10. 2 ΜΗΝΕΣ ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ ΚΙ ΟΜΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗ ΠΕΡΑΣΕ ΜΙΑ ΜΕΡΑ…. ΟΙ ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΜΟΝΟ ΘΛΙΨΗ. ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΧΟΛΙΑ ΤΥΠΟΥ (ΧΑΡΔΑΛΙΑ ΣΤΕΙΛΕ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΚΛΠ)…… ΜΑ ΤΑ ΚΑΦΕ ΜΠΑΡ ΜΟΝΟ ΜΠΡΑΒΟΙ ΤΑ ΕΧΟΥΝ…. ΕΙΜΑΙ ΔΕΞΙΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΞΙΟΣ ΣΗΝΑΙΝΕΙ ΑΞΙΕΣ, ΑΡΧΕΣ, ΙΔΑΝΙΚΑ, ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΟ ΟΧΙ ΧΑΟΣ, ΣΤΑΡΧΙΔΙΣΜΟΣ, ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΣ…ΑΚΟΥΤΕ ΚΟΜΜΟΥΝΙΑ; ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΡΕΧΕΤΕ ΝΑ ΑΦΗΣΕΤΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΑΣ ΛΕΦΤΟΥΔΑΚΙΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΕΧΕΤΕ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΤΕ ΥΠΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΖΟΜΠΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΜΑΣΩΝΟΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΦΕΡΕΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΤΕ ΑΞΙΕΣ. ΜΑΣΩΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΑΖΟΜΑΡΑΣ ΣΑΣ ΖΟΥΝ ΠΛΟΥΣΙΟΠΑΡΟΧΑ. ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕΣ ΝΑ ΣΤΡΙΜΩΧΤΕΙΣ ΕΚΕΙ ΣΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΤΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΜΠΕΣ ΕΧΕΙΣ ΣΚΕΦΤΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΠΙΕΙΣ ΕΝΑ ΠΟΤΑΚΙ ΕΣΤΩ ΣΤΟ ΧΕΡΙ, ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙ ΚΑΙ ΕΝΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΛΑΣΤΙΚΑ ΠΟΤΗΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΑΞΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΟΥΛΑ ΣΟΥ ΟΠΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΕΙΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ; ΟΧΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ..ΔΕΝ ΠΗΓΕΣ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΕΣ ΠΟΤΑΚΙ…ΠΗΓΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΙΣΑΙ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΜΑΘΑΝ ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΣ…ΠΩΣ ΕΚΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙΣ ΓΚΟΜΕΝΑ..ΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΝ…ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗ ΛΕΖΑΝΤΑ ΣΟΥ…ΟΜΩΣ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΑΙ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΠΗΔΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΣΟΥ Η ΤΩΝ ΓΟΝΙΩΝ ΣΟΥ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ ΘΑ ΣΕ ΕΔΕΡΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΔΙΑΒΑΣΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΑΥΤΟ…. ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΜΑΓΑΖΑ ΠΟΥ ΠΑΣ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙΣ ΜΕ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΛΛΗΣΕΙΣ ΤΗ ΜΑΝΟΥΛΑ ΣΟΥ…. ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΜΑΦΙΟΖΟΙ ΜΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΔΟΛΟΦΟΝΙΕΣ. ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΟΔΑΤΟΣ ΟΤΑΝ ΠΑΣ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΑ. ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΠΙΟΝΙ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ. Η ΖΩΗ ΕΧΕΙ ΟΥΡΑΝΟ ΕΧΕΙ ΘΑΛΑΣΣΑ ΕΧΕΙ ΦΥΣΗ ΒΟΥΝΑ ΛΟΥΛΟΥΔΙΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΙ ΕΣΥ ΠΡΟΤΙΜΑΣ ΜΙΑ ΜΑΥΡΗ ΤΡΥΠΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΡΟΥΦΑΕΙ ΤΗ ΖΩΗ ΓΙΑΤΙ ΕΣΥ ΜΕΤΑ ΘΑ ΠΑΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΛΙΓΟΤΕΡΟΣ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΞΕΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΜΕ ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΑ ΑΚΟΥΜΠΑΕΙ ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΙΠΟΤΑ… ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ Ο ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ ΡΕ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΑ. ΕΧΘΡΟΣ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΕΞΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΩΝ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΟΥ ΙΝΣΤΑΓΚΡΑΜ ΚΑΙ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΑΒΟΥΛΑ ΚΑΙ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΑ. ΣΗΚΩΣΤΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΑΣ ΡΕ ΒΟΥΡΛΑ…ΞΥΠΝΗΣΤΕ.

      1. Συγχαρητήρια και σε εσένα για το σχόλιο.
        Δυστυχώς οι περισσότεροι “πατριώτες” μιλάνε για χούντα χαρδαλια και ότι κατεβάσει το κεφάλι τους.
        Άντε μίλα για φύση και περιβάλλον στον αραβοτουρκο ελληνα, να σε κοιτάξει αποχαυνωμένος

    11. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΚΟΛΠΟ ΕΙΝΑΙ ΞΥΠΝΗΣΤΕ…ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ…ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ…ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΤΩΧΩΝ ΚΛΕΒΟΥΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ…ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΟΥΝ ΝΕΟΥΣ ΨΕΥΤΟΘΑΝΑΤΟΥΣ!ΚΟΥΜΟΥΝΟΒΟΡΕΙΟΠΡΟΑΣΤΙΑ!

    12. Καλά έκανε ο κόσμος και πρέπει όλοι να βγούνε. Το παμε γιατί το αφήσανε, εκεί δεν πειράζει? Αντε ρε γ@μηθειτε, όλοι έξω. Αφού άφησαν το παμε πρέπει να αφήσουν όλους τώρα.

    13. ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΑΝ ΡΕ ΧΑΡΔΑΛΟΥΠΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΣΤΕΙΛΕΣ ΤΟΥΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΩΝ ΚΚΕΔΩΝ ΚΑΙ ΤΑ ΓΚΑΡΙΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΜΑΜΗ ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΣΕΣΜΕΝΤΕ ΚΑΙ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΣΚΑΤΙ ΕΚΕΙ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΜΑΓΓΙΕΣ ΣΟΥ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΟΤΕΙΝΟ ΚΑΙ ΑΒΕΒΑΙΟ

    14. Πολύ καλά πράττουν
      Χειρότερα τους χρειάζονται, τσογλαναρία και άγιος ο Θεός.
      Δεν ξέρω τι είναι ο Χαρδαλιάς και οι λοιποί αλλά με αυτές τις εικόνες δικαιώνεται η αυστηρότητά του.
      Αν είναι να μην ανοίξουν τα σχολεία για να άραζουν τα πουλάκια μου να φουμάρουν την φούντα τους τότε όχι. Δεν γίνεται τόση προσπάθεια όλο αυτόν τον καιρό να ακυρώνεται με τέτοιες εικόνες.
      Ασ σοβαρευτούμε λίγο αλήθεια!Κια για να απαντήσω και σε κάποια πιο πάνω απολυμάνσεις σε σχολεία γίνανε κανονικότατα μην λέει ο καθένας την παπάτζα του.
      Ακόμα και μέσω καραντίνας άλλα καλόπαιδα πηδάγανε τα καγκελάκια και ερχόταν πάλι η ΕΛΑΣ να τα μαζέψει.
      Οι γονείς ας μαζέψουν και ας συνετίσουν τα παιδιά τους…θα έχουμε και δεύτερο γύρο αν συνεχίσουν και μετά σίγουρα ούτε ο Κούλης θα φταίει ούτε ο Χαρδαλιάς ούτε κανείς.
      Υγεία σε όλους!

    15. Καλά έκανε ο κόσμος κ βγήκε .για το στημένο ιό δεν.μιλάει κανείς , ε Κούλη?

    16. Ποιοι πολιτες..κατι νουμερα πιτσιρικαδες, ανεργοι, τεμπεληδες που πηραν κανα 10αρικο απο τους δικους τους και ξεχυθηκαν να κανουν χαβαλε.
      Ενας οικογενειαρχης θα παει σε take away για να παρει καφε και να εχει τους μικρους ανεγκεφαλους να φωναζουν και να εκπνεουν πανω του;;;
      Οι καταστηματαρχες για να κονομησουν στα τετοια τους;;;
      Οι πακιστανοι που εχουνε στα μαγαζια τους και κοβουνε τα υλικα για τα φαγητα τους ελεγξε κανενας;;;
      Να μου φτιαχνει ο αλλος καφε και αναπνεει απο επανω;;; ποσο μακακας πρεπει να εισαι;;
      σπαστε στο ξυλο τους μαγαζατορες που τολμησανε αυτο το αισχος.

    17. Μια φορα τα τελευταια 10 χρονια σταθηκαμε κωλοφαρδοι και επειδη εχουμε οικονομια της πλακας κλειστηκαμε μεσα για 40 μερες και γλυτωσαμε πολλους θανατους σε συγκριση με αλλες χωρες. Ασε Αγγλια, Γαλλια, Ισπανια, Ιταλια, να παρουμε για παραδειγμα Σουηδια με τον ιδιο πληθυσμο που εχει κοντα 3000 νεκρους και παρα πολυ καλυτερο συστημα υγεια σε εχεση με το δικο μας μπαχαλο.
      Τωρα ολοι οι ανεγκεφαλοι πιτσιρικαδες τρεξανε στις καβες, στα φαστφουνταδικα και θα δειτε τι εχει να γινει σε λιγες εβδομαδες. Θελουνε να ανοιξουν και τα σχολεια, φροντιστηρια και να κανουν πανελλαδικες. Χρηση χημικων μονο, αγριο ξυλο θελουνε, κολλημενοι οπως ειναι ο ενας στον αλλο. Μερικοι να ειναι φορεις θα κολλησουν αμεσως τους δικους τους οποτε ξανα απο την αρχη.

    18. οργανομενοι τραμπουκοι ΠΡΟΦΑΝΩΣ. ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ αυτοεπικαλουμενους προοδευτικους.

    19. Απο τη μια κυνηγουν τους επαγγελματιες που προσπαθουν να βγαλουν εστω & λιγοστα χρηματα ανοιγοντας τα μαγαζια τους με take away μεθοδο & απο την αλλη ανοιγουν τα σχολεια χωρις να εχουν κανει απολυμανσεις,χωρις απολυμαντικα,μασκες,καταλληλες αιθουσες,για να τηρουνται οι αποστασεις & να αεριζωνται καταλληλως.Οι καθηγητες δεν θα πανε.Κουλη εισαι ανικανος.Εισαι μονον ικανος για να κανης τα κεφια της Μερκελ.

      1. Οι νόμοι είναι για τους φτωχομπινέδες και τους κακομοίρηδες σαν εσένα βλάκα. Στα πάρτυ των διασήμων στο κωλονάκι στα ακριβά εστιατόρια που κόλλησαν την μισή Αθήνα γιατί δεν έστειλε ο ψευτόμαγκας Χαρδαλιάς τους μπάτσους;

    Comments are closed.