ΕΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΠΑΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ Τ@ΛΙΜΠΑΝ – ΣΤΑ ΘΑΛΑΣΣΙΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;; ΤΟ ΛΙΜΕΝΙΚΟ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ ΧΡΕΗ ΚΑΛΟΥ ΟΙΚΟΔΕΣΠΟΤΗ;; ΞΕΣΗΚΩΜΟΣ! ΔΕΝ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΙ ΝΗΣΙΩΤΕΣ ΝΑ ΔΕΣΟΥΝ ΟΙ ΒΑΡΚΕΣ -ΔΕΙΤΕ ΣΕ ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Παρακάτω δημοσιεύουμε μήνυμα αναγνώστη μας, ο οποίος πολύ εύστοχα ‘εχει αυτή την απορία!

     «Συνελληνες επειδη ειμαι λιγο χαζος μου λυνετε μια απορια; Εκει πανω στον Εβρο θα παλευουν οι (μ@λακες) πατριωτες με τους τ@λιμπαν και στη θαλασσα το λιμενικο θα εκτελει χρεη καλου οικοδεσποτη;; Συγχωρεστε με ειμαι χαζος.»

    Δείτε ζωντανή σύνδεση…

    Γράφει ο ΑΙΡΕΤΙΚΟΣ

    Υπό φυσιολογικές συνθήκες άπαντες στην Ελλάδα θα έπρεπε να έχουν πλέον κατανοήσει ότι αν η χώρα δεν υπερβεί τα φοβικά της σύνδρομα και αξιολογήσει με ψυχρό ρεαλισμό και αποφασιστικότητα τα δεδομένα, δεν θα καταλήξει απλώς το φορτωμένο με πρόσφυγες και μετανάστες «χαλάκι» της εξώπορτας της Ευρώπης αλλά και μία υγειονομική βόμβα, λόγω του κορωνοϊού και όχι μόνο.

    Θα είναι αφέλεια να θεωρηθεί ότι στη διαχείριση των προσφυγικών – μεταναστών ροών η χώρα θα πρέπει να αναμένει έμπρακτη βοήθεια / αλληλεγγύη από τους εταίρους (εντός ή εκτός εισαγωγικών) της στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Επίσης θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει αντιληπτό και κατανοητό ότι οι προσφυγικές και μεταναστευτικές ροές έχουν μετατραπεί από την Τουρκία σε όπλο και ταυτόχρονα κερδοφόρα επιχείρηση.

    Η μαζική διακίνηση γίνεται υπό την εποπτεία του τουρκικού κράτους το οποίο καρπώνεται είτε εξολοκλήρου είτε ως… προμήθεια από τα κυκλώματα των διακινητών, σημαντικότατα ποσά (εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ) σε συνάλλαγμα. Για αυτό εξηγείται και η αναφερόμενη στη σημερινή ειδησεογραφία δρομολόγηση λεωφορείων και στρατιωτικών οχημάτων για τη μεταφορά προσφύγων και μεταναστών στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Βόρειο Έβρο.
    Ειδικότερα η μεταφορά με στρατιωτικά οχήματα θα πρέπει να εκληφθεί από την ελληνική πλευρά ως αδιάψευστη απόδειξη ότι η Τουρκία εκτελεί αυτή τη στιγμή ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ. Φυσικά καθώς αυτά ποσά είναι «μαύρα», πέρα από τον ατομικό πλουτισμό των εμπλεκόμενων και εποπτευόντων τη διαδικασία, αξιοποιούνται και για τις «μαύρες» επιχειρήσεις της Τουρκίας (όπως για παράδειγμα τη χρηματοδότηση των «μισθοφόρων» στη Συρία και τη Λιβύη).

    Το καταπληκτικό είναι ότι η Τουρκία… επιβραβεύεται και με δισεκατομμύρια ευρώ από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Και αφού λοιπόν η επιχείρηση είναι κερδοφόρα, η Τουρκία, όπως κάθε επιχειρηματίας -εν προκειμένω… κρατικός- φροντίζει για την ανάπτυξη της και μεγέθυνση της κερδοφορίας.

    Εισβάλλει λοιπόν στη Συρία και προκαλεί τον εκτοπισμό εκατοντάδων χιλιάδων ανθρώπων από τις εστίες τους και την έναρξη της πορείας (μεταφορικά και κυριολεκτικά) για την πραγμάτωση του… ευρωπαϊκού ονείρου.

    Αυτά είναι περιληπτικά τα βασικά δεδομένα της κατάστασης που αντιμετωπίζει σήμερα η χώρα. Με βάση τις τελευταίες εξελίξεις, η κυβέρνηση φέρεται να έχει αποφασίσει το «κλείσιμο» των ελληνοτουρκικών συνόρων. Το ερώτημα που ανακύπτει είναι αν εννοεί πραγματικό «κλείσιμο» ή θα βιώσουμε ένα ακόμη φιάσκο μεγαλύτερο του πρόσφατου σε Λέσβο και Χίο.

    Τι σημαίνει πραγματικό «κλείσιμο»;
    >Πλήρης διακοπή οδικών και σιδηροδρομικών συγκοινωνιών προς και από Τουρκία
    >Ενίσχυση με προσωπικό και μέσα των μονάδων της Ζώνης Ασφαλείας Προκαλύψεως (ΖΑΠ) ώστε να διασφαλιστεί η συνεχής καθ’ όλη τη διάρκεια του 24ωρου επιτήρηση της ελληνοτουρκικής μεθορίου ανεξαρτήτως καιρικών συνθηκών.
    >Επίσης, εφόσον κριθεί επιχειρησιακά αναγκαίο, να υλοποιηθεί άμεσα η αύξηση του εύρους της ΖΑΠ.

    >Την πλήρη πρακτική εφαρμογή των απαγορεύσεων – περιορισμών που προβλέπονται για τη ΖΑΠ. Με άλλα λόγια, περιφερόμενοι περιπατητές, φυσιοδίφες, τουρίστες, κυνηγοί, περίεργοι, τηλεοπτικά συνεργεία, φωτογράφοι, δημοσιογράφοι, αλληλέγγυοι ή μη αλληλέγγυοι, μη κυβερνητικές οργανώσεις και όποιοι άλλοι, πρέπει να γνωρίζουν ότι εφόσον συλληφθούν εντός της ΖΑΠ θα αντιμετωπίσουν βαρύτατες κατηγορίες και ποινές πολυετών καθείρξεων.

    >Η μεταστάθμευση δυνάμεων από το εσωτερικό ώστε το πλέγμα περιπολιών και ενεδρών στη ΖΑΠ να είναι τόσο πυκνό ώστε να δρα αποτρεπτικά και επιπλέον να υπάρχει επάρκεια τμημάτων άμεσης αντίδρασης για να επέμβουν όπως απαιτηθεί.

    >Μεταστάθμευση αστυνομικών δυνάμεων με εξοπλισμό αντιμετώπισης – καταστολής διαδηλώσεων (δακρυγόνα, καπνογόνα, αντλίες νερού, κλπ.). Εφόσον απαιτηθεί σύντομη εκπαίδευση στρατιωτικού προσωπικού στη χρήση εξοπλισμού της ανωτέρω κατηγορίας.
    Θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι η Τουρκία γρηγορότερα ή αργότερα θα οργανώσει – παρακινήσει προσπάθειες μαζικής διέλευσης των συνόρων ώστε να αξιολογήσει την αντίδραση της ελληνικής πλευράς και ει δυνατόν να προκαλέσει «ατύχημα» με θύματα ώστε να καταστήσει την ελληνική πλευρά υπόλογη ενώπιον της διεθνούς κοινότητας.

    Στην περίπτωση αυτή η ελληνική πλευρά θα πρέπει να είναι προετοιμασμένη ακόμη και για τη δυνατότητα να δεχθεί πυρά από ενεργούμενα της Άγκυρας διασκορπισμένους μέσα στις μάζες των προσφύγων και μεταναστών.

    >Μεταστάθμευση σε επιλεγμένα σημεία των συνόρων αρμάτων μάχης και τεθωρακισμένων οχημάτων σε εμφανείς θέσεις. Προφανώς η πρακτική αξία τους είναι μηδενική, αποτελούν όμως πολύ ισχυρό συμβολισμό.

    >Ταχύτατη προμήθεια ειδικού εξοπλισμού που έχει αναπτυχθεί για την αντιμετώπιση παρόμοιων καταστάσεων και ο οποίος δεν απειλεί την ανθρώπινη ζωή.

    Σε ό,τι αφορά τα θαλάσσια σύνορα, για ευνόητους λόγους δεν θα αναφερθούμε αναλυτικά. Το μόνο που θα σημειώσουμε ότι ήρθε η ώρα να δοκιμαστεί στην πράξη η αξία των πλωτών φραγμάτων ως μέσο οριοθέτησης (με τη βοήθεια των οργανικών συστημάτων αγκύρωσης), στην προμήθεια των οποίων προχώρησε το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

    Εν κατακλείδι:
    >Τα ανωτέρω μπορούν να θεωρηθούν υπερβολική αντίδραση (και ίσως είναι), αλλά θεωρούμε ότι μόνο η πρακτική επίδειξη της ελληνικής αποφασιστικότητας που περιλαμβάνει και ετοιμότητα για κάθετη κλιμάκωση μπορεί να αντιμετωπίσει δραστικά την κατάσταση που επιχειρεί να επιβάλλει η Τουρκία στη χώρα μας.

    >Το «κλείσιμο» των συνόρων και η συνεπαγόμενη κινητοποίηση των Ελληνικών Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, έχει μεγάλο οικονομικό κόστος για το οποίο η ελληνική κυβέρνηση θα πρέπει να στείλει τον λογαριασμό στις Βρυξέλλες και να επιδιώξει την πληρωμή του ακόμη και να χρειαστεί να μετατραπεί από τον «καλόβολο» εταίρο σε υπονομευτή κάθε ευρωπαϊκής πολιτικής.

    Ταυτόχρονα, απαιτείται συστηματική και έντονη ενημέρωση της παγκόσμιας κοινής γνώμης ώστε ο ρόλος της Τουρκίας στις μεταναστευτικές – προσφυγικές ροές να αποκαλυφθεί σε όλες τις διαστάσεις του.

    πηγή: defence-point.gr

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    24 Σχόλια

    1. Οι αδιστακτοι λαθροεποικοι προβαλουν τα μωρα για να προκαλεσουν οικτο, λες και τους ειπαμε εμεις να παρουν τα μωρα και να μας κουβαληθουν!!!!!!! Και οχι μονο αυτοι, αλλα και τα παλιοκαναλα!!!!!!! Οταν θες να πας σε μια αλλη χωρα και εισαι στον δρομο και δεν ξερεις που θα καταληξεις, λογικα σκεφτεσαι πως θα τα καταφερεις και αντιμετωπιζεις χιλια προβληματα, αυτων το μυαλο ειναι στις γ@μισοδουλειες για να εχουν τοσα μωρα!!!!!!! Γαιδουροποιημενες καταστασεις!!!!!! Οπως να εχει το θεμα διωξτε τους λεχριτες των ΜΚΟ που κονομανε παιζοντας μπιλιαρδο στην πλατη της Ελλαδας διακινοντας τους λαθρο!!!!!

    2. Κοροιδευομαστε μου φαινεται σ’ αυτη τη χωρα!!!!!!! Στον Εβρο αστυνομια και στρατος δεινουν μαχη να μην περασουν χιλιαδες λαθρο απο τα συνορα, ενω στην θαλασσα, τι ειχες Γιαννη τι ειχα παντα!!!!!!! Οι βαρκες ερχονται και γινονται δεκτες, οπως χρονια τωρα!!!!!!! Τοτε τι φυλανε τα παιδια πανω στον Εβρο, αν το Λιμενικο και η Frontex μαζευουν τις βαρκες και αποβιβαζουν τους λαθρο στα νησια;;;;;;;;; Στην Μυτιληνη πηγε η βαρκα στην ακτη και οι κατοικοι με το δικιο τους δεν τους αφηναν να αποβιβασθουν και πηγε το σκαφος του Λιμενικου και την πηρε σε αλλο σημειο και τους αφησαν να αποβιβασθουν!!!!!! Ρε εισαστε σοβαροι, αντι να τους στειλετε πισω, εσεις τους μαζευετε;;;;;;;; Και μη χειροτερα!!!!!!

    3. Τις ΜΚΟ τσακίστε . Σκοτώστε μερικούς .
      Καλό και αυτό που είδα αλλά λίγο . Πάρτε την τύχη σας στα χέρια σας .
      Οι δημόσιοι υπάλληλοι εκτελούν διαταγές και φοβούνται .
      Μην περιμένετε τίποτε από Λιμενικό και αστυνομία .
      Ο λαός πρέπει να δράσει και οι φιλεύσπλαχνοι στην θάλασσα .
      Οίκτος για εσάς δεν υπάρχει από κανέναν γιατί να λυπηθείτε και ποιόν . Αυτόν που αύριο θα σας μαχαιρώσει .

    4. Καντε αποκλεισμο σε ΜΚΟ και τους λαθρο που ειναι στα νησια.
      Αφηστε τους νηστικους να δουμε πως θα πανε οι ΜΚΟ ,
      που κουνιουντε πολυ και νομιζουν οτι σε ξενο κρατος θα κανουν οτι θελουν,
      να μαζεψουν τους λαθρο απο τη θαλασσα
      Καποτε πρεπει να τους κοπουν τα χερια και να σταματησουν να πεζουν με τη ζωη μας και τα νευρα μας

    5. ΕΚΕΙΝΗ Η ΚΩΛΟΓΡΙΑ ΠΟΥ ΕΔΙΝΕ ΜΠΙΜΠΕΡΟ ΣΤΟ ΤΖΙΧΑΝΤΑΚΙ ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΕΤΡΕΧΑΝ ΝΑ ΤἉΙ΄ΣΟΥΝ , ΝΑ ΠΟΤΙΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΖΙΧΑΝΤ( πολλοι εμειναν Αθηνα, αλλοι εκαναν επιθεσεις σε ευρωπες) ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΝΟΜΠΕΛ ΕΙΡ…. , ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΗΡΑΜ ΤΟΝ Π@@@Ο ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΟΡΥΟΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΤΟ ΓΑΛΑΖΟΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥΣ ΕΣΠΑΣΕ ΜΕ ΤΑ ΜΑΤ. ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ.
      – ΙΣΩΣ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ .ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΚΑΑΑΑΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΙΜΕΝΙΚΟΥΣ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ
      ΧΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΤΟΥΣ .
      – ΟΠΩΣ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ TAΞΙΑΡΧΙΑ ΤΥΡΝΑΒΟΥ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΜΚΟ.
      – ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΤΗΝ ΑΦΙΞΗ ΤΩΝ ΧΙΜΠΑΤΖΟΕΙΔΩΝ .
      ΕΛΛΗΝΕΣ , ΦΙΛΟΞΕΝΟΙ ,ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ , ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΛΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ.

    6. Γιατί απλά δεν τους εμβολίζετε να κοπούν στη μέση;

    7. ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ-ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ, ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΕΤΟΙ ΣΥΝ-ΕΛΛΗΝΕΣ & ΣΥΝ-ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΤΟΥΣ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΕΝΑ ΔΡΟΜΟ – ΤΡΟΠΟ…. ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ, ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ …ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ – ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΝ. ΓΙΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΟΡΘΑ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ, ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟ ΕΘΝΟΣ, ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ, ΤΗ ΧΩΡΑ, ΤΟ ΘΡΗΣΚΕΥΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΗΓΕΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
      ΤΑ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΕΒΡΟ, ΚΛΙΜΑΚΟΥΜΕΝΑ, “”ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ”” ΟΔΗΓΟΥΝ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑ ΤΟΠΟ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥΣ, ΣΤΗ ΛΗΨΗ ΤΩΝ ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΧΕΤΙΚΗ ΕΞΟΜΑΛΥΝΣΗ. ΑΥΤΗ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΟΛΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΞΕΙ ΑΛΛΟ ΔΡΟΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΟΔΗΓΕΙ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ, ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΗΜΕΡΙΑ.
      Η ΛΥΣΗ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ.

    8. Είναι λυπηρό το ανύπαρκτο κράτος να οδηγεί τον λαό στην αυτοδικία. Είμαστε εδώ και χρόνια σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης. Το ίδιο το κράτος πρέπει να δώσει αυξημένες αρμοδιότητες στο Στρατό για να προχωρήσουμε σε μαζικές απελάσεις 2-3 εκατομμυρίων νιγηριανών-πακιστανών-αφγανών και μουσουλμάνων με τρένα και πλοία. Όταν ολοκληρωθεί το πρώτο βήμα σειρά έχει η επανεξέταση όλων των παρανόμων Ελληνοποιήσεων των Αλβανών που μπήκαν παράνομα στην Ιερά Ελλάδα μας απο το 1990 και μετά. Η επαναφορά του ήρεμου ρυθμού ζωής μας όπως το 1985 θα έρθει όταν απελαθεί και ο τελευταίος αλβανός δεύτερης γενιάς πίσω στην Αλβανία του.

    9. Καλά είναι φοβερό!!! Κάποιος δουλέμπορος τους έφερε στο νησί, κάποιος επικεφαλής οδηγούσε το φουσκωτό, όταν το είδαν οι λιμενικοί το βοήθησαν, (από ότι ακούσαμε από τους κατοίκους), να μπεί μέσα στο λιμάνι και σηκώθηκαν και έφυγαν!!! παρατώντας τους στην ακτή μέσα στη βάρκα, αφήνοντας μόνους τους κατοίκους να βρουν λύση και να βγάλουν το φίδι από την τρύπα, και αυτοί τί μπορούν να κάνουν άραγε??!! Δεν ξέρω πως θα αντιδρούσε ο καθένας, ιδίως τώρα που υπάρχουν στο φουσκωτό μικρά παιδιά, όμως η κατάσταση είναι απελπιστική!!! Μάλλον θα έπρεπε το λιμενικό να έχει εντολή να τους αναγκάζει να επιστρέψουν πίσω στα παράλια της Τουρκίας, όμως φαίνεται οτι δεν συμβαίνει αυτό!!!!!
      Οπότε καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει!!!(και πέραν από αυτά που έγιναν μέχρι τώρα)!!!

    10. Με τέτοια σοβαρά γεγονότα, να κινδυνεύει η πατρίδα, να κάνει τέτοιες επιθετικές ενέργειες η Τουρκία εναντίον μας, αποδεδειγμένα, στέλνοντας δεκάδες χιλιάδες λαθραίους, εξοπλισμένους με δακρυγόνα και άλλα όπλα από τα βόρεια σύνορα, βοηθώντας τους με κάθε τρόπο, και πολλαπλάσιους δια θαλάσσης στα νησιά μας, απειλώντας και εκβιάζοντας και εμάς και όλους, είδατε να κάνει κάποια σοβαρή κίνηση η κυβέρνηση(και να την επικουρούν τα άλλα κόμματα), εκτός οτι έστειλε στα βόρεια σύνορα αστυνομικούς και στρατιώτες(που δίδουν τη μάχη τους), και εννοώ σε πολιτικό, διπλωματικό επίπεδο, αλλά επίσης, όπως θα έπρεπε, και με ουσιαστικές ενέργειες έναντι της απειλής της Τουρκίας??!!!

    11. Μπετόν αρμέ οι ΟΥΚ του λιμενικού,τους έχουν λιώσει οι βάτραχοι δεν προλαβαίνουν να μοιράζουν κουβέρτες και κρουασάν.Όσο για θαλάσσια σύνορα και παπαριές που λένε πολλοί ότι δεν ελέγχονται,μπορούν άνετα οι δημόσιοι να στηθούν εκεί που βγαίνουν τα φουσκωτά να τους ρίχνουν ξύλο και ξεβράκωμα.Αφού τους φορτώσουν ξεβράκωτους και πρησμένους από το ματσούκι ξανά πίσω τουρκία.Αν γίνει αυτό 2-3 φορές δεν θα τολμήσει άλλος να έρθει και όλα αυτά χωρίς να πέσει σφαίρα

    12. Δουλευομαστε μεταξυ μας. Δημαρχοι καταγγελνουν οτι μπαινουν λεφουσια απο τον Εβρο απο αφυλακτες διαβασεις. Κουλη, τους πακεταρεις σε κλουβες και με τους σπρωχνεις εξω απο τα Ελληνικα συνορα.
      Αμα βεβαια εχεις κοτσια γιατι μεχρι χθες εσυ και η Ντορα και οι υπολοιποι τις ΝΔ μιλουσατε για αλληλεγγυη. Για την αντιπολιτευση δεν λεω τιποτε…αυτοι ειναι διεθνιστες ολοι τους..στα παλια τους τα παπουτσια οι Ελληνες αλλα και η ΝΔουλα μάς ταίζε φουμαρα και μεταξωτες κορδελλες και το παιζανε πατριωτες μεχρι να αρπαξουνε την ψηφο

    13. ρε αχρηστε μητσοτάκη η …κρεμάσου … πολιτικά η παραιτήσου …
      οποιος θέλει μπαίνει οποιος θέλει μπουκάρει χωρίς χαρτιά χωρίς τίποτα -κατέστρεψες την ελλάδα μαζί με τον τσίπρα τον αχρηστο κ ανίκανο κ προδότη κ αυτόν κ τον μουζάλα κ την ομορφη τασία …

    14. ΕΣΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΕ Η ΑΠΟ ΜΚΟ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ Η ΚΑΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΜΕ Τ ΛΟΓΙΚΗ ΣΟΥ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 50 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΡΕ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ ΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΙΛΑΣ Γ ΚΟΜΜΑΤΑ ΑΚΟΜΑ ΣΑΝ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΕ ΟΛΟΙ Κ ΟΙ 300 ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΕΔΩ Κ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΡΟΔΟΤΑΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΑΝ ΞΕΣΗΚΟΘΟΥΜΕ ΣΑΝ ΑΠΛΟΣ ΛΑΟΣ Γ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΜΑΣ Κ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ Γ ΤΟ ΙΕΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ Κ ΕΔΑΦΟΣ ΜΑΣ ΜΟΝΟ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ ΜΑΣ Κ ΜΙΛΑΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!

    15. Αν θέλετε μια ιδέα για το πόσο δύσκολο έως ΑΔΥΝΑΤΟ είναι να καλύψεις τα θαλάσσια σύνορα απλά κάντε ένα κόπο και δείτε τον χάρτη της Ελλάδας και θα καταλάβετε… Μακάρι να είχα μία μαγική λύση να προτείνω. Το μόνο εφικτό είναι να κάνουμε διαχείριση της ζημιάς και αποκατάσταση. Δηλαδή με συνεργασία στρατού και δημοσίου να χτιστεί σε ακατοίκητο νησί η μεγαλύτερη φυλακή ενδεχομένως της Ευρώπης όπου θα καταλήγουν όλοι όσοι ξεφεύγουν από στρατό και λιμενικό και από εκεί αφού εφαρμαστούν οι ανάλογες ποινές με Ευρωπαικά κονδύλια να δρομολογούνται οι επανπροωθήσεις τους στις χώρες τους. Μακάρι να υπήρχαν μαγικές λύσεις αλλά πλεον θέλει γερά νεύρα και οργάνωση

    16. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΚΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΡΥΜΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΙΣ.
      ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΣΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΤΩΝ ΜΚΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΔΡΥΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ΘΥΣΑΥΡΙΖΟΥΝ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
      ΝΑ ΨΗΦΙΣΤΕΙ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΠΑΡΑΝΟΜΩΝ ΕΙΣΕΡΧΩΜΕΝΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙΑ ΚΑΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ.
      ΑΜΕΣΗ ΑΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΑΠΟ ΑΛΓΕΡΙΑ,ΜΑΡΟΚΟ,ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΧΩΡΕΣ ΤΗΣ ΑΦΡΙΚΗΣ,ΙΡΑΝ,ΙΡΑΚ,ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ,ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΣΥΝΑΦΕΙ ΧΩΡΩΝ.
      ΟΙ ΙΣΠΑΝΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΣΕΣ ΑΠΕΛΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ ΕΔΩΣΕ ΤΗΝ ΣΥΜΦΩΝΗ ΓΝΩΜΗ.
      ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΜΑΚΑΚΕΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΔΕΙΛΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΚΟΥΣΤΕ ΚΑΙ ΠΡΑΞΤΕ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥΘ ΛΑΟΥ ΠΡΟΤΟΥ ΠΑΡΟΥΜΕ ΕΣΑΣ ΣΤΟ ΚΥΝΗΓΙ.

    17. ΧΙΩΤΕΣ ΜΗΤΙΛΙΝΟΙ ΚΑΛΥΜΝΟΙ ΒΓΑΛΤΕ ΤΑ ΚΑΙΚΑΙ ΕΞΩ!!ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ!!ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ !!ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΚΑΛΥΜΝΟΙ!!

    18. ΠΟλυ περιμεναμε ,τι περιμεναμε να σταματησουν απο μονοι τους
      Αυτο που γινεται τορα επρεπε να γινει εδω και χρονια
      αλλα πως να μας αφηναν τα κορακια οι πολιτικοι με δικες τους ΜΚΟ \
      επρεπε να σκασουν αποτα εκατομμυρια της ΕΕ

    19. Ο μονον δεν πρεπει να αφησουν να δεσει καμια βαρκα
      αλλα να μαζεψουν ολους τους λαθρο και τις ΜΚΟ
      και να τις πεταξουν εξω απο τα νησια και την Ελλαδα
      μαζι με την κροδειλεσια ψιλανθρωπια τους
      οξω ολοι οι εχθροι της Ελλαδος

    20. Δυστυχώς το πρόβλημα είναι μεγάλο και ιδικά όσο αφορά τα θαλάσσια σύνορα ( γιατί τα χερσαία είναι πιο εύκολο να τα φύλαξης ) το θέμα είναι όλα τα κόμματα να κοιτάξουν ενωμένα να κρατήσουν μια γραμμή στο πρόβλημα σε όλα τα επίπεδα ευρωπαϊκά διεθνή και όχι κορόνες για να μαζέψουμε ψηφαλάκια πχ απέλαση όλων τώρα πάρτε τα όπλα βουλιάξτε βάρκες και αφήστε να πνιγεί κόσμος . 1) απέλαση , πως και που και πότε ? σου έρχονται 10.000 χιλιάδες από διάφορες χώρες Αφρικής Ασίας κάνε διαχωρισμό βρες από πού είναι ο καθένας ενημέρωσε την χώρα του να διασταυρώσει και αυτή με την σειρά της αν όντως είναι από εκεί και μετά ναύλωσε αεροπλάνα να τους μεταφέρεις με κόστος τεράστιο και χρονοβόρο πολύ , και μη πείτε να τους στείλουν στην Τουρκία μόνο για ανέκδοτο ακούγεται . 2) Πάρτε τα όπλα και θα σκοτώνεις ανθρώπους ? γυναίκες και παιδιά ? θα γεμίσεις πτώματα την θάλασσα ? η διεθνής κατακραυγή και απομονώσει της Ελλάδος διεθνώς και όχι μόνο θα είναι τέτοια που δεν θα θέλουν να ακούνε για έλληνες , χώρια της επιπτώσεις σε διάφορα επίπεδα και καταλαβαίνεται τη εννοώ . 3 ) βουλιάξτε βάρκες και τους αφήνουμε και πνίγονται για παραδειγματισμό ? για να την βουλιάξεις θα είναι στα χωρικά σου ύδατα αν δεν τους διασώσεις θα μπει ο τούρκος να τους διασώσει ( άλλο που δεν θέλει ) θα σε κατηγορήσει διεθνώς όλος ο κόσμος που θα βλέπει ανθρώπους να πνίγονται η έλληνες δεν κάνουν τίποτα και μπαίνει ο τούρκος και κάνει διάσωση συμφώνα με το διεθνές δίκαιο ( έρευνας και διάσωσης δεν υπάρχει διαχωρισμός αλλού κάνουμε έρευνα και αλλού διάσωση ίδια είναι τα σημεία και για τα δυο ) άρα γκριζάρει άνετα περιοχές επειδή αυτός έκανε διάσωση άρα έχει δικαίωμα και έρευνας .Ας σοβαρευτούμε τα πράγματα είναι δύσκολα και με λόγια του αέρα δεν λύνονται εύκολα θέλει πολύ σκέψη και σαν έλληνες ομοψυχία .

    Comments are closed.