ΕΠΑΝΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ Ο “ΔΡΑΚΟΥΛΑΣ ΤΩΝ ΚΑΡΠΑΘΙΩΝ” ΤΣΙΟΔΡΑΣ, ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΠΡΑΒΟ ΤΗΣ ΚΟΖΑ ΝΟΣΤΡΑ – ΕΣΧΑΤΟ ΟΠΛΟ ΤΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ Ο ΛΑΟΣ ΘΑ ΚΛΗΘΕΙ ΣΤΑ ΟΔΟΦΡΑΓΜΑΤΑ. ΤΟΥΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΠΡΩΤΟΙ ΜΠΡΟΣΤΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    -229-960x504

    Μετά τα… χίλια κύματα που πέρασε η σχέση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με τον καθηγητή, Σωτήρη Τσιόδρα, ο Πρωθυπουργός της χώρας στη μάχη με την πανδημία επιστρατεύεται ξανά, σε μια πρωτοφανή για τα χρονικά της χώρας “συνεργασία”, δηλαδή την προώθηση του εμβολίου της… γρίπης.

    Και λέμε πρωτοφανή καθώς από τα μεταπολεμικά χρόνια ποτέ δεν πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν βγήκε να προωθήσει το εμβόλιο της κοινής γρίπης εκτός από φέτος.

    Αν και πέρασαν περίοδοι στη διάρκεια της πανδημίας που ο Σωτήρης Τσιόδρας ήταν απομονωμένος από το Μαξίμου και συνόδευσε την ο ίδιος την πορεία του με την ατάκα «αποτύχαμε πλήρως στη διαχείριση της πανδημίας», ο πρωθυπουργός άνοιξε ξανά το γραφείο του στον καθηγητή και πλέον φίλο για να πείσει όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν έναντι της γρίπης.

    Το βίντεο ξεκινά με τον πρωθυπουργό και όχι τον ειδικό να μιλά για τη γρίπη και να λέει συγκεκριμένα: «Παρότι δεν είμαι άνω των 60, αλλά επειδή έχω στο περιβάλλον μου συγγενή υψηλού κινδύνου η σύσταση των γιατρών, επειδή συναναστρέφομαι και πολύ κόσμο, είναι να κάνω το εμβόλιο της γρίπης. Σας συνιστώ, αν είστε άνω των 60, να το κάνετε οπωσδήποτε. Ετοιμαζόμαστε προφανώς για τον χειμώνα και πρέπει να είμαστε όσο το δυνατόν πιο προστατευμένοι. Γιατρέ τι λες εσύ;».

    Στο σημείο αυτό ο Σωτήρης Τσιόδρας που μέχρι εκείνη τη στιγμή καθόταν κάπως αμήχανα κοντά στον πρωθυπουργό απαντάει: «Βεβαίως άτομα αυξημένου κινδύνου, άτομα που στο περιβάλλον τους έχουν άτομα που κινδυνεύουν περισσότερο, ήδη άρχισε η εποχή της γρίπης και στην πατρίδα μας, να εμβολιαστούν και για τη γρίπη».
    Από πότε ένας πρωθυπουργός προωθεί το εμβόλιο για την γρίπη;

     

    Δείτε το βίντεο

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. το ανθρωπακι αφου τα εχει οικονομησει κανει παλι κουμαντο για τη προαγωγη εμβολιων

    2. Να κάνουν ότι θέλουν, και όσα σκευάσματα θέλουν, εμείς με αυτά τελειώσαμε και θα τους στείλουμε στον αγύριστο.

    3. ΚΟΥΛΑ ΚΑΡΓΙΟΛΑ ΑΦΗΣΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΓΙΝΕ ΠΛΑΣΙΕ ΣΑΝ ΤΟΝ Μ@ΛΑΚΑ ΤΟΝ ΑΔΩΝΗ ΤΟΝ ΒΙΒΛΙΟΠΟΛΗ ΑΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΑΧΡΗΣΤΟΣ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΣΩΤΗΡΑΚΗ ΛΙΓΔΙΑΡΗ ΠΗΓΕΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΝΙΟ ΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙΣ.

      ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΙΣΤΕ

    4. Ρε αρχιδι, ρε καθικι του κερατά, αντε στο γεροδιαολο. Θα φας ρε πουστη μαύρο στις εκλογές, που δεν θα ξέρεις που θα κρυφτείς. ΑΛΗΤΑΡΑ.

    5. Ω της υποκρισιας και της παραφροσυνης.
      Τι να κανει ο κοσμος το εμβολιο της γριπης
      αφου προηγουμενως θα πεθανει απο την πεινα στα τρωφιμα
      η θα πεθανει απο το κρυο με την ακριβια στην ενεργεια.
      Αυτα τα δυο οπλα αρκουν για να μας στειλει στον αλλο κοσμο ο Μητσοτακης
      και δεν χρειαζεται να μας το πεζει και γιατρος για να μας συμβουλευει να κανουμε εμβολια της γριπης.
      Δεν ειναι αυτος αρμοδιος για την δικη μας υγεια .
      Ο γιατρος αν ειναι ευσυνειδητος μπορει να συμβουλεψει εναν ασθενη τι θεραπεια και τι φαρμακα να παρει
      ΑΛΛΑ Ο ΑΣΘΕΝΗΣ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΑΝ ΘΑ ΚΑΙΤΑΠΙΕΙ ΤΟ ΧΑΠΙ Η ΟΧΙ.
      ΠΑΡΑΤΑ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΑΔΙΑΖΕ ΜΑΣ ΤΗ ΓΩΝΙΑ ,ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΙΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΥΓΙΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ.

    6. Το εμβόλιο της γρίπης δεν είναι κακό αντιθέτως είναι καλό αλλά τα λαμόγια αυτά με πουστιά αντί για το εμβόλιο της γρίπης θα τρυπάνε τον κόσμο με το εμβόλιο του Covid-19.Σας πήραμε χαμπάρι απατεώνες.

    7. …..ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ!!!….ΘΑ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΣΕΝΤΟΝΙΑ ΣΤΑ Τ.Ε.Π !!!…. ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΣ ΤΟΥΣ…..

    8. Τσιόδρα-άρχων οφικιάλιε, ξεπέρασες κάθε όριο να πηγαίνεις στο γραφείο του κούλη που διαφημίζει τώρα και εμβόλια! Για το εμβόλιο του κοροιδοιού λέγατε στην αρχή ότι προστατεύει από το να κολλήσει κάποιος! Και όχι μόνο δεν προστάτευε τους άλλους, αλλά δεν προστάτευε ούτε τους μπολιασμένους που ήταν 70% στις μεθ! Τώρα, ο κούλης των εμβολίων είπε ότι το κάνει για να προστατέψει άτομο στο περιβάλλον του! Δηλαδή ενώ το εμβόλιο της γρίπης προστάτευε αυτόν που το έκανε μέχρι τώρα, ο κούλης των εμβολίων είπε ότι προστατεύει το εμβόλιο της …γρίπης και από την ….μετάδοση! Δηλαδή το κάνει ο κούλης και προστατεύεται η …πεθερά του! Ούτε ο μπουρλά δεν το λέει αυτό για το εμβόλιο της γρίπης. Μιλάμε γελάει όλη η οικουμένη, όχι μόνο η Ελλάδα! Παραιτηθείτε ρεεεεεεεεε.

    9. ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥΣ ΧΑΡΤΙ ΜΙΑ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΜΙΑ Η ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΜΗΤΣΟΤΑΚΟΚΡΑΤΟΣ ΜΑΦΙΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΩΣΙΒΕΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΣΚ..ΤΑ ΠΟΥ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ…. ΜΗΝ ΠΑΡΑΞΕΝΕΥΤΗΤΑΙ ΑΜΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΦΗΣΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΤΡΩΠΑ…..ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ…..ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΜΕΣΑ ΝΟΕΜΒΡΗ ΜΗΝΑ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟ ΜΑΝΤΡΩΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΣΟΜΠΑΣ………………………..

    10. δεν έχεις καταλάβει. Το αντίθετο θα κάνουν. Θα τα αφήσουν όλα ανοιχτά και ελεύθερα όπως έκανε η ευρώπη. Όποιος ζήσει όποιος πεθάνει. Θα παρακαλάς για lockdown

    11. Εδώ ο κόσμος χάνεται και ο Κούλης ξαναχτενίζεται…

    12. Και ποιος μου λεει, οτι ειναι μπολι της γριππης και οχι τα θανατηφορα του κοροιδοιου; Αν και αυτα της γριππης, κανουν ζημια!

    13. Θελουν να ξεκανουν ολους τους συνταξιουχους η και αυτους που πλησιαζουν για συνταξη γιατι δεν εχουν να τα δωσουν. Εχασαν οι βλακες το τρενο της Ιταλιας που ξεκαναν 100.000 συνταξιουχους και τωρα τρεχουν μηπως και γλυτωσουν καμια 30.000 συνταξεις. Δεν τους βγαινει ο προυπολογισμος οποτε κατι πρεπει να γινει.

    14. όσοι τους ακούσετε……….
      δλδ μετά από ΤΕΤΟΙΟ Κ. ΤΌΣΟ ΘΑΝΑΤΙΚΟ, κάψιμο περιοχών, ναζιστοφασισμο, φτώχεια, ακρίβεια, κοροϊδία με 20-30 €,
      ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ ΑΥΤΟΊ ΟΙ ΕΘΝΙΚΟΊ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ;;;
      αυτά κ.τοσα άλλα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΣΏΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ;;;;
      ΖΏΑ, ΗΛΙΘΙΟΙ ΟΣΟΙ Π ΚΆΝΟΥΝ ΤΗΝ ΦΌΛΑ ΤΗΣ ΓΡΙΠΗΣ.
      ******** Έχουν ενσωματώσει φόλα κοροδογιου κ. γρίπης.*********. SOS
      Ο μπάσταρδος μξμου κ λοιποί ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΙΣ δολοφόνοι Ελλήνων θέλουν τον βεβαιο θάνατο ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΩΝ ΕΛΛΉΝΩΝ.

    15. Όπως το παιδάκι σε προγενέστερο άρθρο που πέθανε από τα εμβόλια, και της γρίπης, που διαφήμιζε.

    16. Τα κοπρόσκυλα τους έπιασε ο πόνος… διέλυσαν τους μικρομεσαίους, ακρίβεια, καυσιμα & ρεύμα είδος πολυτελείας, σουπερ μαρκετ φαρμάκι, φόροι βροχή , δημόσιο χρέος , διάλυση της δημόσιας υγείας , ξεπούλημα φιλέτων, ολιγαρχία και παρακράτος …ΑΛΛΑ όλα και όλα… το εμβόλιο θα το κάνετε

    17. Αμ το άλλο εμβόλιο που το διαφημιζουν για τον πνευμονιόκοκκο και οι γιατροί τρέχουν όλους τους ηλικιωμένους να το κάνουν;

      1. 1. Ο ΚΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ. 2. Ο ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΣΩΤΗΡΑΚΗΣ ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ;

    18. ενα σκληρο γαμ…σι θελουν και οι δυο εγκληματιες

    Comments are closed.