ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ! ΤΟ ΓΟΥΟΤΕΡΓΚΕΙΤ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤΩΡΑ ΞΕΚΙΝΑ – ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΤΑ ΑΡΧΕΙΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΦΥΛΑΚΗ;;; ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ Η ΦΡΑΣΗ ΤΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΠΟΥ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ – ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΣΕ ΧΛΩΡΟ ΚΛΑΡΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    3565322-768x480

    Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου δεν απέκλεισε το ενδεχόμενο να έχουν καταστραφεί τα στοιχεία της ΕΥΠ σχετικά με το σκάνδαλο με την παρακολούθηση του Νίκου Ανδρουλάκη.

    Φαίνεται ότι ο στόχος της κυβέρνησης πλέον είναι η αποφυγή του Ειδικού Δικαστηρίου αλλά ειδικά στην περίπτωση Ανδρουλάκη αν δεν υπάρχουν βάσιμες ενδείξεις ότι ήταν ύποπτος για μια σειρά εγκλημάτων, τότε έρχονται «κλειδωμένες» διώξεις για κακούργημα και γι αυτό ξεκίνησαν οι αναφορές για καταστροφές εγγράφων.

    Τώρα η Βασιλική Βλάχου, η εισαγγελέας Εφετών που υπέγραψε για τις επισυνδέσεις του Ν.Ανδρουλάκη (αν όντως έχει υπογράψει αυτές τις παρακολουθήσεις, όπως λέει η κυβέρνηση), θα πρέπει να δώσει το περιεχόμενο των εγγράφων που θα προσκομίσει και βάσει των οποίων της ζητούσαν να εγκρίνει τις παρακολουθήσεις και αυτή έκρινε ότι πρέπει να παρακολουθηθεί π.χ. ο Ν.Ανδρουλάκης.

    Από αυτά θα κριθεί αν υπήρχαν οι νόμιμες προϋποθέσεις για να εγκρίνει τις παρακολουθήσεις.

    Εκεί ακριβώς είναι και η ουσία της υπόθεσης.

    Τι ανέφεραν τα έγγραφα αυτά που ζητούσαν τις παρακολουθήσεις και υποβλήθηκαν στην εισαγγελέα. Και σήμερα ακούμε την λέξη καταστροφ δια στόματος του κυβερνητικού εκπροσώπου!

    Ο Γιάννης Οικονόμου ερωτηθείς σχετικά κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης των πολιτικών συντακτών, απάντησε: «Όταν μια νόμιμη επισύνδεση ολοκληρώνεται και δεν καταλήγει σε τίποτα, το οποίο να ακουμπά στο λόγο για τον οποίον έγινε, τερματίζεται εκεί και καταστρέφεται το οποιοδήποτε αρχείο».
    Στη συνέχεια, δέχτηκε και νέο ερώτημα από δημοσιογράφο σχετικά με το ενδεχόμενο καταστροφής των στοιχείων για Ανδρουλάκη. «Είπατε ότι αν δεν υπάρχει ωφέλιμο υλικό από μια νόμιμη επισύνδεση, αυτό σε εύλογο χρόνο καταστρέφεται. Στην περίπτωση του κυρίου Ανδρουλάκη έχει καταστραφεί αυτό το υλικό ή υπάρχει;» ρώτησε ο δημοσιογράφος, με τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να απαντά ως εξής:

    «Με ρωτάτε πράγματα τα οποία δεν έχω τη δυνατότητα να γνωρίζω και να απαντώ. Εκείνο που γνωρίζω από το πρωτόκολλο αυτού του τύπου των νόμιμων επισυνδέσεων είναι ότι όταν ολοκληρώνονται και δεν προκύπτει τίποτα, δεν υπάρχει κάποιο αρχείο ή κάτι να κινείται. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αυτές είναι απαντήσεις που σίγουρα ο κύριος Ανδρουλάκης θα μπορούσε να πάρει από τις Υπηρεσίες και σίγουρα, φαντάζομαι, θα δοθούν και στη συνεδρίαση της Επιτροπής Θεσμών και Διαφάνειας ή σε άλλες κοινοβουλευτικές διαδικασίες που θα εκκινήσουν το επόμενο διάστημα».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Ποιός μαλάκας πλέον μιλάει στο τελέφωνο όταν έχη κάτι σοβαρό να πή; Ας παρακολουθούν ό,τι θέλουν, εδώ εχετε προσκυνήση την άλφαβήτα, τον άλφαβήτα, τον τουίτη, τον τικιτάκα, την μετά, τα στοιχεία σας φεύγουν παρανόμως εκτός ΕΕ, είστε με κατεβασμένα σώβρακα με ενεργοποιημένη την Ιάβασκριπτ στους φυλλομετρητές & σάς πειράζει ο κοριός στο τελέφωνο ενός γραικύλου διορισμένου πολιτικάντη.
      Περαστικά σας & να ακούτε τίς κομματικές σας οργανώσεις.

    2. Γίδια λαός πάλι σε λίγους μήνες θα ξαναψηφισετε τον Κούλη τον γελοίο και τον Τσίπρα τον Αλβανό Σκοπιανό!!! Και τον χωριάτη το βλαχαδερο από την Κρήτη του Πατσοκ!!!!!! Άρα ποιος είναι πιο Μαλακας ο Μαλακας η αυτός που τρέχει και γλύφει τον Μαλακα; Λαός χωρίς καμία απολύτως γνώση και κρίση. Ατομιστής γελοίος και μικροπρεπης ραγιάς. Καμία σωτηρία για τον ραγιαδοπηθικο της Ευρώπης!!!!!!!!!!!!

    3. ΘΟΥ ΒΟΥ ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΠΡΑΚΤΩΡ…..ΕΠΙΧΕΙΡΙΣΙΣ ΓΗΣ ΜΑΔΙΑΜ……

    4. Όλοι οι Έλληνες στο Σύνταγμα! Απαιτούμε τώρα Ελευθερία κ διαφάνεια! Φτάνει πια η κοροϊδία απέναντι μας!ΚΟΥΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ ΧΘΕΣ !

      1. τι λεσ ρε γιδι..τα ιδια λεγατε και πιο παλια,,αφου θα τους ξαναψηφισετε ολους…ΡΑΓΙΑΔΕΣ

    5. Αντίπαλο δέος σέ μιά “μαφία” είναι μιά “χουντα”. Εδώ έχει καταλυθεί τό Σύνταγμα, καί περιμένετε νά βρεθούν στοιχεία μέ τήν πλαστή δημοκρατία που έχουμε;

    6. Στη μάπα μας πια όλα.
      Δίχως ενδοιασμό.
      Είπατε τίποτα;

    7. Είναι μαφιοζοι, λέτε να μην γλιτώσουν χαλαρά; Όλη μέρα με αυτά ασχολουνται…

    8. ΘΑ ΠΑΤΕ ΜΕΣΑ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΠΟΙΟ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ ΜΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΤΑΝ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ? ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΕΠΙΛΗΨΙΜΟ ΑΝ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΣΥΝΕΡΓΟΣ ΣΤΗΝ ΚΑΤΡΑΚΙΛΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ Η ΕΥΠ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ Ν.ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΝΑΙ ΤΑ ΣΚΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΠΕΡΙΚΟΚΛΑΔΕΣ

    9. Xουντοκούλη και όλοι της κυβέρνησης της ρουφιανιάς και της πουσ@@ας να πέσετε αμέσως και μετά φυλακή αμέσως!!!!!!

    10. Ε,στα κολεγια που πηγαινανε καιγανε τα απουσιολογια για να μην υπαρχουν απουσιες.Το ξερουν το κολπο.Παντως,ειτε στυγνους εγκληματιες τους πεις ειτε πανηλιθιους και ανικανους το ζητουμενο ειναι ενα:ΣΤΟ ΧΑΝΤΑΚΙ.Δυστυχως για τους Κουλιστες,δεν ειναι ΓΑΠ που διεκδικησε την πληρη βλακεια και θεωρειται αξιολυπητος αλου φαν παρκ.Ο Κουλης θα παραμεινει ενας κουτοπονηρος μαλακας,ενα συμπλεγματικο κωλοπαιδο.

    11. Μην ανησυχεις ”χαφιε” ”τσατσε” ”ρουφιανε” οποιο σ’ αρεσει παρε… !!! Τα εχει ο Μεγας Βλαδιμηρος…αν περιμεναμε απο εσας τους αχρηστους..καηκαμε..!!!

    12. Σιγά που θα το άφηναν έτσι. Αθώοι όλοι, δεν θα τιμωρηθεί κανεις.

    13. Στέφανε χρειάζεται ευρωπαϊκή παρέμβαση εισαγγελεων και ανακριτων, δεν υπάρχει τίποτα. Όλοι είναι μια μαφία. SOS….

    Comments are closed.