ΕΞΟΡΓΙΣΤΙΚΗ ΕΞΑΓΓΕΛΙΑ ΚΟΥΛΗ! ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΥ… ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ – ΠΡΟΒΑΡΟΥΝ ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ ΚΑΙ ΓΡΑΒΑΤΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

    Κοινοποίηση:
    metanastes666-copy

    Αυτό που όλοι εξέλαβαν για πλάκα του ΣΥΡΙΖΑ, υλοποιεί ο Κούλης.

    Μετά την πρόσκληση για τη μίσθωση ξενοδοχείων και κατοικιών σε όλη τη χώρα προκειμένου να εγκατασταθούν οι λαθροέποικοι, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη απευθύνει νέα πρόσκληση για σεμινάρια μάρκετινγκ και επιχειρηματικότητας σε άνεργους μετανάστες και πρόσφυγες, διάρκειας 12 μηνών. Σύμφωνα με δημοσίευμα εφημερίδας , μετά την ολοκλήρωση τους οι μετανάστες θα μπορούν να βγουν δυναμικά στον εργασιακό στίβο.

    Αν δεν καραφλιάσατε ακόμα, διαβάστε και τη συνέχεια…

    Όπως αναφέρεται στην πρόσκληση,«η δράση αφορά την εφαρμογή πιλοτικού προγράμματος επαγγελματικής κατάρτισης, ανταλλαγής και αναβάθμισης δεξιοτήτων και πρόσβασης σε εργασιακά περιβάλλοντα για άνεργους πρόσφυγες και μετανάστες». Το πεδίο εκπαίδευσης και κατάρτισης εστιάζεται σε δυναμικούς τομείς εργασίας, με έμφαση στην επιχειρηματικότητα, στο μάρκετινγκ και στις νέες τεχνολογίες.

    «Η δράση επικεντρώνεται σε επαγγελματικές ειδικότητες που εμφανίζουν αυξητική τάση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας, περιλαμβάνοντας πλέγμα δράσεων, όπως σεμινάρια για την απασχολησιμότητα τα οποία εστιάζουν στην επιχειρηματικότητα, στη δικτύωση, στο μάρκετινγκ, στην εκπαίδευση σε πλατφόρμες και κοινωνικά δίκτυα, καθώς και στην προώθηση στην απασχόληση μέσω πρακτικής άσκησης καθώς και προγράμματα συνεργασίας».

    Σύμφωνα με το δημοσίευμα, το πρόγραμμα είναι απαραίτητο να υλοποιείται στη χώρα μας και περιλαμβάνει τέσσερα σκέλη:

    – ενέργειες επαγγελματικής κατάρτισης σε τεχνικές δεξιότητες που εμφανίζουν αυξητική τάση δημιουργίας νέων θέσεων εργασίας

    – πιστοποίηση των γνώσεων και δεξιοτήτων που θα αποκτηθούν στο πλαίσιο του προγράμματος κατάρτισης

    -σεμινάρια/εργαστήρια για την απασχολησιμότητα, τα οποία εστιάζουν στην επιχειρηματικότητα, στη δικτύωση, στο μάρκετινγκ, στην εκπαίδευση σε επιγραμμικές πλατφόρμες και κοινωνικά δίκτυα

    -πρακτική άσκηση σε επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα της οικονομίας.

    Ρε πάτε καλά; Σοβαρά τώρα…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Κορόιδα Έλληνες με μεταπτυχιακά! Θα έρχεται εδώ ο Πάκι χωρίς να έχει τελειώσει ούτε το αντίστοιχο του Δημοτικού και με 12 μήνες θα παίρνει θέση ανώτερη από εσάς στον ιδιωτικό τομέα γιατί και τ’ αφεντικά είναι ανθρωπιστές σε όλους τους τριτοκοσμικούς

    2. Το σχέδιο Ενταξης Αλλοδαπων στο δυναμικό τής χώρας, είναι μέσα στό στό πλαίσιο τού Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου. Νά προετοιμασουν δηλαδή το έδαφος γιά ανεύρεση φθηνού εργατικού δυναμικού γιά τούς επερχόμενους επενδυτές που δεν θέλουν Μπελάδες και συλλογικές συμβάσεις και εργασιακά δικαιώματα .

    3. ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΥΣΤΕΡΗΜΑ ΤΟΥΣ ΚΑΦΕ ΚΛΠ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΑΠΟ ΚΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ???????????????????
      ΑΝΤΕ ΣΤΟΝ ΕΞΑΠΟΔΩ ΟΛΟΙ ΣΑΣ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΧΑΛΑΣΕΙ, ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΕΙΣΤΕ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΚΡΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΣΑΣ.
      ΜΙΛΑΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΚΟ ΝΑΤΙΒΙΣΜΟ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ. (Καμία αναφορά σε σχόλιο εδώ παρακάτω, που ο άνθρωπος με πικρό χιούμορ λέει την αλήθεια) ΠΑΛΙΑ ΤΟΝ ΛΕΓΑΜΕ ΦΙΛΟΠΑΤΡΙΑ, ΕΘΝΙΚΙΣΜΟ. ΜΑΣ ΕΦΕΡΑΝ ΤΩΡΑ ΝΕΑ ΛΕΞΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΕΡΔΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΝΑΤΙΒΙΣΤΗΣ ?
      ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟΧΘΟΝΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΘΥΜΟΥΜΕ ΤΗΝ ΦΥΛΕΤΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΜΑΣ,
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ. ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΚΙΧ Ε?????????????? ΓΙΑ ΠΑΝΕ ΑΦΓΑΝΕ, ΠΑΚΙΣΤΑΝΕ, ΣΟΥΔΑΝΕ, ΑΛΓΕΡΙΝΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΑ, ΓΕΡΜΑΝΕ, ΑΓΓΛΕ, ΑΜΕΡΙΚΑΝΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΕΒΡΑΙΟΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΓΕΝΝΗΘΕΙΣ ΑΠΟ ΜΑΝΑ ΕΒΡΑΙΑ, ΔΕΝ ΓΙΝΕΣΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΑΙ.
      ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΥΛΑΜΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΑΣ.
      ΞΥΠΝΑΤΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ
      ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ ΜΑΣ ΔΕΝ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΜΑΣ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ.
      ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΙΤΕ ΝΑ ΑΠΕΧΘΑΝΕΤΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΘΝΙΚΑ ΚΑΘΑΡΟΣ Ο ΙΔΙΟΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΤΟ ΑΙΜΑ.
      ΕΔΩ ΕΞΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΜΕ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ. ΤΟ ΚΑΡΚΙΝΩΜΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΙΩΣΕΙ ΤΟ DNA ΤΟΥΣ.

    4. Αντι να τους τσουβαλιασουν και να τους στειλουν απο κει που ηρθανε
      θελουν να τους εμφυτεψουν στην Ελλαδα για να ριζοσουν καλα.
      Αν δεν ξυπνησει ο λαος και δεν τους πεταξει εξω
      μαυρες μερες θα ξημερωσουν απο δω και εμπρος.
      Αυτες η προδοτικες πολιτικες εξουσιες αντι να κανουν προγραματα επαγγελματικης καταρτησεις για τα Ελληνοπουνα τα αναγκασαν να φυγουν εξω και τους Ελληνες που τελειωσαν στο εξωτερικο τους λενε γιατι δεν μενετε εκει να κανετε καριερα και θελετε να ρθητε στην Ελλαδα.
      Μας αναγκαζουν να μην γυρισουμε στην πατριδα μας.
      Σκοπο ειχαν να φερουν τους λαθρο για να τους φαμε στη μαπα
      για τους οποιους να λαμβανουν κονδυλια οι πολιτικοι και θυσαυριζουνε.
      Μονον προδοσιες ,οικονομικες κρισειςκαι εδαφικα ξεπουληματα ειναι τα εργα του σαπιου πολιτικου κατεστημενου.
      Οσοι Ελληνες ξεσηκωθηκε για να απαλαγουμε απο τα μειασματα της κοινωνιας

    5. Να δειτε που σε λιγα χρονια θα αντικαταστήσουν τους Ελληνες στο δημόσιο με αλλοδαπούς. Περιμένετε και θα δειτε. Μας παιρνουν τα σπιτια και τα δινουν σε αυτους, τζαμπα ρεύμα, τηλεφωνο κλπ, τζαμπα ιατρική περιθαλψη και τωρα τζαμπα θα τους εκπαιδεύουν για να πάρουν τις δουλειές μας. Παντου μας αντικαταστούν αλλα εμεις……πεεεερα βρέχει. Τουλάχιστον ας τους εκπαιδεύσουν αλλα να τους στείλουν μετα στις πατρίδες τους να ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ εκει και να βοηθήσουν στο να αναπτυχθεί η δικη τους χώρα. Αλλα δυςτυχως το προςτυχο σχεδιο τους ειναι να αφανίσουν εμας.

    6. Δήλωση Μητσοτακουλα: Θα πολεμήσουμε τον νατιβισμό…
      (δηλαδή τους γηγενείς…)
      Το προανήγγειλε το σίχαμα και παρά τούτο τον ψήφισαν οι ηλίθιοι…
      (απλώς σου ανεβαίνει το στομάχι στο στόμα που υπάρχουν ακόμα άτομα φανατικά και ούτε ακούνε τι λένε τα κνώδαλα των παραδοσιακών κομμάτων και των παραφυάδων αυτών τάχα καινούρια κόμματα… )
      και όχι δηλαδή αν δεν τον ψήφιζαν ότι δεν θα έβγαινε το εβραιόπουλο…
      τον είχε εγκρίνει η μερκελ και ο μεθύστακας ο γιουνκερ πάρα πολύ καιρό νωρίτερα από τις εκλογές και
      ας είναι καλά τα μονίμως νοθευμένα αποτελέσματα των εκλογών,
      οι δηλώσεις παραδοχής των Αμερικάνων ότι παρεμβαίνουν στις εκλογές άλλων κρατών όπου χρειάζεται…
      και φυσικά το Δόγμα Καλέργη: Νόθευση λευκών με ασιάτες και αφρικανούςαι αντικατάσταση πληθυσμού…
      Ξύπνα Έλληνα και πάρε την τύχη σου στα χέρια σου.

      1. Ο Κούλης είναι ο ρεπατζής του Αλέξη του χοντροκώλη. Τον έβαλαν στη θέση του πρωθυπουργού να ξεκουράσει λίγο το μλκισμένο αριστερό σίχαμα ώστε να κάνει διακοπές στα κότερα χωρίς φόβο. Μόλις οι εντολοδόχοι ετοιμάσουν τη νέα ακροαριστερά με παρτάλια από το φάσμα κιναλ αντιφα σύριζα κλπ θα τους ξαναφάμε στη μάπα οκταετία και βάλε. Κι οι ηλίθιοι νεοδημοκράτες θα κωλοχτυπιούνται στο fb και Twitter δήθεν κάνοντας αντίσταση

      2. Έχεις απόλυτο δίκο Λάμπρο.
        Το σχέδιο ΠΑΝΕΥΡΩΠΑ του Κούντενχοβ – Καλέργη σε πλήρη εφαρμογή και ο κοσμάκης σε πλήρη άγνοια, ψήφισε για άλλη μιά φορά χαζά, σε στημένη τράπουλα. Γιατί είναι στημένο όλο το παιχνίδι από παλιά.
        Κλασσικό, Παραδοσιακό, Εθνικόφρων, Πατριωτικό και Χριστιανικό κόμμα ΔΕΝ θα αφήσουν να υπάρξει ποτέ στην Ελλάδα. Πάντα ότι φύτρωνε ήταν καπελωμένο. Το ίδιο και σήμερα. Δεν υπάρχει Έλληνας ηγέτης αγνός, καθαρός και πιστός στον Θεό, που να πάρει τα ηνία στα χέρια του. Όλα καπελωμένα και διαπλεκόμενα.
        Αυτό που βλέπω να έρχεται, είναι μιά αυτόματη λαική εξέγερση, η οποία δυστυχώς μόνο αιματηρή μπορεί να είναι και θα έχει πολλά θύματα, μεταξύ των οποίων ακόμα και την ίδια την Ελλάδα όπως την γνωρίζουμε…
        Καλό είναι να βάλουμε όλοι μας την Πατρίδα μας στις προσευχές μας, ακόμα και πριν τους δικούς μας.
        Αν μας λυπηθεί (γιατί δεν το αξίζουμε) και βάλει το Χέρι Του, θα γίνουν τα πράγματα πιό ανώδυνα για την Ελλάδα και τους Έλληνες και θα διασφαλιστεί το μέλλον μας.

    7. Δεν θα έπρεπε πρώτα να τους κάνουν σεμινάρια για το πως να τρώνε χρησιμοποιώντας κουτάλι καθώς και στο τι χρησιμεύουν τα αποχωρητήρια ώστε να μην χεζουν μέσα σε λεωφορεία η σε διαδρόμους νοσοκομείων;;;;;;;

    8. ΣΑΛΜΑΣ Δ. το παιχνιδι φιλε μου χαθηκε στις εκλογες ολοι σας ψηφισατε νδ τσυριζα τον κηραλοιφες ( ΠΟΥ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΤΙ ΚΑΠΝΟ ΦΟΥΜΑΡΕΙ) τους κκεδες που ειμαι 65 χρονων και απο μικρος ακουω τις ιδιες π@π@ριες να λενε αυτοι και μαυρισατε ενα κομμα που νοιαζεται για την χωρα. τωρα οτι και να γινει μην μιλατε καθολου στερνη μου γνωση να σε ειχα πρωτα χερετισματα

    9. ΛΙΓΟ ΑΡΓΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ ΠΛΗΘΥΣΜΩΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΛΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ;;;;;;; ΟΤΑΝ ΤΑ ΕΛΕΓΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΗΤΑΝ ΄΄ΚΑΚΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ΄΄ ΚΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, ΜΕΘΟΔΙΚΑ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΑ ΕΚΤΟΣ ΒΟΥΛΗΣ, ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ……….ΦΑΤΕ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΟΡΝΤΕΒΡ, ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΛΕΩ………… …………….

    10. ΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑΤΑΝ ΝΑΠΕΦΤΕ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΟΙ ΜΟΓΓΟΛΟΙ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΚΑΝΝΙΒΑΛΟΙ ΒΡΕΦΟΦΑΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 1000 ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΑ ΤΑ ΠΑΖΛ…ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΒΟΜΒΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ-ΠΕΡΙΣΣΟ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΚΕΧΑΦΙΕΔΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΦΑΣΚΑΤΑ

    11. εσείς με ψηφίσατε για την μείωση του ένφια και τις 70.000 θέσεις γκαρσονιών στο Ελληνικό, τόσο προδότες και κορόϊδα είσαστε.

    12. Mα τι ειναι αυτα τα πραγματα!!!! ΑΑΑ δεν ειμαστε καλα

    13. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΡΥΒΟΥΝ! ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΣΦΑΖΟΥΝ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ ?

    Comments are closed.