ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΦΩΤΙΑ! Η ΑΡΙΖΟΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ Η ΕΚΤΗ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΠΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ ΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ – ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΤA ΕΧΟΥΝ ΣΑΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ!

    Κοινοποίηση:
    ΗΠΑ

    Η Αριζόνα γίνεται η έκτη Πολιτεία των ΗΠΑ που απαγορεύει τα διαβατήρια/πιστοποιητικά εμβολίων.

    Ο Κυβερνήτης της Arizona, Doug Ducey υπέγραψε τη Δευτέρα εκτελεστική εντολή που απαγορεύει στις πολιτείες και τις τοπικές κυβερνήσεις να καθιστούν υποχρεωτικά τα διαβατήρια εμβολίων, καθιστώντας την Αριζόνα το έκτο κράτος που πήρε παρόμοια απόφαση.

    Είχαν προηγηθεί ο κυβερνήτης της Μοντάνα Greg Gianforte, ο Κυβερνήτης του Idaho ο Brad Brad, ο κυβερνήτης του Τέξας Greg Abbott, ο κυβερνήτης της Φλόριντα Ron DeSantis,ο κυβερνήτης της Γιούτα ο Spencer Cox.

    Ο Λευκός Οίκος δεσμεύτηκε να μην επιβάλει διαβατήριο εμβολίων που να χρηματοδοτείται από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση.

    dimpenews.com

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. εδω μακακια εν ελλαδι κι τα προβατα κτενιζοντε

    2. Τι να συγκρίνεις τώρα την υπερδύναμη του πλανήτη με το Ελλαδισταν. Αφού το λέει και ο ύμνος τους Land of the Free!!! Στη ανάγκη έχουν και όπλα (νόμιμα φυσικά) σε πολιτείες σαν την Αριζόνα. Και το κυριότερο μπορούν και ξέρουν να τα χρησιμοποιήσουν αν καταπατηθουν τα δικαιώματα τους.

    3. Και εχω μια ερωτηση τσιοδρα που σε πιστευα καποτε. Γιατι εγω πρεπει να φορεσω διπλη μασκα για να παω στην εκκλησια και οι αλλοδαποι στην ομονοια μονη μασκα; Θα πεις δεν ειναι δουλεια σου οι αλλοδαποι(που δεν βαζουν καν μασκα οι περισσοτεροι στην ομονοια) αλλα η διπλη μασκα ειναι δουλεια σου. Δεν ειναι αυτο διακριση σε βαρος των χριστιανων ψαλτη σωτηρη; και γιατι λες τωρα οτι σε λιγο θα βγαλουμε τις μασκες και στις εκκλησιες τωρα θελετε διπλες μασκες; και γιατι δεν λες για διπλες μασκες στα σουπερ μαρκετ και στα λεωφορεια που γινεται χαμος; τι φοβασαι οτι θα δυσαρεστηθουν τα μεγαλα αφεντικα και προτιματε να μην αγγιζετε τα θεματα αυτα; καποτε ηλπιζα να τους τα εχωνες, τωρα δεν ελπιζω τιποτα σωτηρη γιατι καταλαβα. Θα πουν τα τσιρακια της μπιλντεμπεργκ οτι σε στοχοποιουμε αλλα ποιος να σας πιστεψει οταν η εγνοια σας ειναι η διπλη μασκα στην εκκλησια και πουθενα αλλου;

    4. Όταν ένα από τα μεγαλυτερα ζητήματα της παγκόσμιας ατζέντας είναι ο υπερπληθυσμος, πως γίνεται να παίρνουν μέτρα για το καλό μας; Ποια βόδια ακόμα πιστεύουν πως η καραντινα και τα εμβολια είναι για να μας προφυλαξουν; Ευτυχώς για τους Αμερικανούς, πολλές πολιτείες αντιστεκονται σε αυτή τη γενοκτονία. Εμείς;

    5. Στην Κύπρο τι γινεται; Χρειάζονται πιστοποιητικά και τεστ; Και αυτοί που τα έχουν δεν θα μεταδίδουν τον κορονοοιον; Να μας απαντήσουν αυτοί οι κύριοι στην Κύπρο και να μην βγάζουν μόνο φιρμάνια.

    6. Εμείς εδώ το προτείναμε κι όλας. Έχουμε πρωθυπουργο σκυλάκι που ακολουθεί πιστά ότι του λένε και παίρνει και πρωτοβουλίες για να δείξει ότι είναι ακόμα πιστοτερος σκύλος. Αυτός πίστευε ότι με την δουλική αυτή συμπεριφορά θα τον έχουν στα όπα όπα.
      Τους προδότες όμως κανένας δε τους θέλει και όλοι έχουν κακό τέλος. Ήδη οι δημοσκοπήσεις κατρακυλανε και ο Δένδιας ετοιμάζεται να τον εκτοπισει. Ήδη τον εκτόπισε στην Τουρκία …..

    Comments are closed.