ΕΓΙΝΕ “ΣΦΑΓΗ” : 5 ΩΡΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΑΝ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΣΜΕΝΕΣ ΜΟΥΡΕΣ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ – ΓΚΡΙΝΙΑ, ΜΠΗΧΤΕΣ , “ΑΙΜΑ” ΚΑΙ “ΙΔΡΩΤΑΣ” – ΑΤΑΚΕΣ “ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ” ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΥΜΩΜΕΝΟ ΑΛΕΞΗ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ! ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΔΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    tsipras-pg55036

    Ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ στην οποία προήδρευσε ο πρόεδρος του κόμματος Αλέξης Τσίπρας και η οποία διήρκησε 5 ώρες περίπου.

    Στη συνεδρίαση έγινε αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και συζητήθηκε ο σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα. Όπως τόνισαν στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ το Σάββατα θα συνεδριάσει η ΚΕ του κόμματος ενώ το συνέδριο έχει προγραμματισθεί για τα τέλη του 2019.

    Τι είπε ο Τσίπρας στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ

    Κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας, έγινε σύμφωνα με πληροφορίες μία πρώτη αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος των εθνικών εκλογών, το οποίο βρήκε τον ΣΥΡΙΖΑ να χάνει την εξουσία μετά από σχεδόν 4,5 χρόνια.

    Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην πρωθυπουργός, κατά την εισήγησή του, τόνισε πως το εκλογικό αποτέλεσμα του 31,53% αποτελεί ισχυρή επιβεβαίωση της εδραίωσης του ΣΥΡΙΖΑ ως αδιαμφισβήτητο εκφραστή των αριστερών, προοδευτικών και δημοκρατικών δυνάμεων, και διασφαλίζει μία ισχυρή, μαχητική και προγραμματική αξιωματική αντιπολίτευση.

    Επιπλέον, ο Αλέξης Τσίπρας υπογράμμισε πως η Προοδευτική Συμμαχία αποτελεί μία στρατηγική επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ, που θα πρέπει να επικυρωθεί το προσεχές διάστημα.

    Στο πλαίσιο αυτό, τόνισε πως το ποσοστό των εθνικών εκλογών δεν πρέπει να οδηγήσει σε επανάπαυση αλλά, αντίθετα, να δρομολογήσει άμεσα τις διαδικασίες για την ανασυγκρότηση του κόμματος και την αντιστοίχησή του με την ευρεία εκλογική του βάση.

    Για αυτό το λόγο και υπογράμμισε την ανάγκη να ξεκινήσει αμέσως μετά το καλοκαίρι, μία πλατιά καμπάνια οργανωτικής ανασυγκρότησης, με έμφαση και στη νέα γενιά που έδωσε ψήφο εμπιστοσύνης στον ΣΥΡΙΖΑ στις εθνικές εκλογές, με ποσοστό 38% στις ηλικίες ως 24 ετών. Βασικός στόχος είναι μέχρι, το Συνέδριο, τα οργανωμένα μέλη του κόμματος να φθάνουν τουλάχιστον το 10% των ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ.

    Περισσότερα σε λίγο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. ΚΑΛΟ ΚΑΘΑΡΙΣΜΑ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ. ΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΣΘΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΣΕΜΠΤΕΒΡΗ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΘΑΡΑ, ΕΠΙΣΚΕΥΑΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ. ΕΔΩ ΕΞΑΡΤΩΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

    2. Θυμάστε την σκατόγρια την κυρα-Τασία που όταν ήταν πρόεδρος της Βουλής και διαμαρτυρόντουσαν οι βουλευτές της αντιπολίτευσης έλεγε ειρωνικά ” Δώσε πόνο”? Αυτό ταιριάζει τώρα και σε δαύτους: “Δώσε πόνο”!

    3. Σκατόφατσες…μη τους ξαναβάλεις ρε Στέφανε, δε γουστάρουμε να τους βλέπουμε.

      1. Μήπως βλέπεις τους νέους Κυβερνήτες μας να έχουν…ωραιότερες φάτσες??? Μην ξεχνάς άλλωστε πως 31% δεν το λες και ποσοστό αποτυχίας!! Και άν ο Κούλης συνεχίσει την ίδια πολιτική Αλέκση σε Εθνικά θέματα και λαθροεποικισμό μας….τον βλέπω πολύ γρήγορα τον “Τρισμέγιστο” να μας ξανακατσικώνεται…..

    4. Αρα βρήκαμε πόσες ηταν οι ελληνοποιησεις των συντρόφων του Σύριζα! Περίπου 2,5 εκατομμύρια!

    5. ΣΑΣ ΑΡΕΣΕ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ & ΤΩΡΑ ΘΑ ΠΑΤΕ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ , ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ , ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΝΟΧΗ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΕΘΝΟΥΣ,
      ΕΤΣΙ ΤΙΜΩΡΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ , ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΘΑ ΣΑΣ ΦΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΑΝ ΒΓΗΤΕ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ,ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ , ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

      1. Καλα κρασια,εσυ περιμενεις απο την κουλα την μουσιτσα να τους τιμωρησει,εισαι βαθεια νυχτωμενος,μια ωραια παρεουλα ειναι,πεταξαν εκτος στημενα και το κομμα πουταν αγκαθι στον πισινο τους και τωρα θα σας πηδηξουν χωρις σαλιο,ετοιμασου,αλλαξε και το ονομα γιατι δεν σου παει.

    6. κανενας από σας άθεα σκουλήκια δεν θα προλάβει να πάρει σύνταξη

    7. ΟΥΣΤ ξεφτιλισμένα αριστερά πουστράκια, κατακάθια ολόκληρου του πλανήτη,
      που ξεπουλήσατε την Ελλάδα μπιρ παρά και έχετε το θράσος και μιλάτε ακόμα, γ@μιμενοι ΠΡΟΔΟΤΕΣ !!!
      ΑΝ ΔΕΝ ΣΑΣ ΔΩ ΣΤΗΝ ΦΥΛΑΚΉ ΔΕΝ ΘΑ ΗΣΥΧΆΣΩ !!!!

    8. Πλατυποδη φαγκλανα κωλαρα φαρδοκολη στραβοχειλη μπινε άθλιε προδότη αθεε πισογλεντη γαμω την μάνα σου την εεεεεβραιαααααααααααα

    9. ξυπνάτε…τώρα αρχίζει η μάχη “σώμα με σώμα” ηρθε η ώρα κ .χιο που θα διξει ποσα απίδια πιάνει ο “σακος*

    10. Τρατρατρατρατρατρατρατρατρατρα
      η μόνη λύση μαλακες

    11. ΠΡΟΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΛΕΤΗ…..

      ΙΔΟΥ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠ. ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ
      7.7 2019.

      ΑΠΟΧΗ 44% = ………ΨΗΦΙΣΕ ΤΟ 56% =
      ΝΔ 2.240.679 +
      ΣΥΡΙΖΑ 1.772.973 +
      ΚΙΝΑΛ 455.148 +
      ΚΚΕ 298.331 +
      ΕΛ. ΛΥΣΗ 207.734 +
      ΜΕΡΑ 25 193.437
      Χ.Α. 180.000 ;+
      ΔΙΑΦΟΡΑ 500.000 ;
      ΑΚΥΡΑ ΛΕΥΚΑ 51698 ; =5.900.000 + 4.635.714; (44%) =10.535.714 ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ.

      Η ΑΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ 2011 9.800.000 ;.

      ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΙ 9.800.000 ΕΞΩ ΠΑΙΔΙΑ ΑΠΟ ΜΗΔΕΝ ΕΩΣ 15 ΧΡΟΝΩΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 1700.000.

      ΤΩΡΑ 1.700.000 ( ΠΑΙΔΙΑ) + 5.900.000 (ΠΟΥ ΨΗΦΙΣΑΝ 56%) + 4.635.714 ( ΑΠΟΧΗ 44% ) = 12.235.194 -9.800.000 (ΑΠΟΓΡΑΦΗ 2011) = 2.435.194. Η Ο ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑ “ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΙΣΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ”

      Η ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΦΑΝΤΑΣΤΙΚΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ (ΣΤΑ ΚΟΜΠΙΟΥΤΕΡ) ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΠΡΗΜΟΔΟΤΟΝΤΑΣ ΑΝΑΛΟΓΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΞΩ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ.

      ΒΛΕΠΕ ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΤΗ ΔΗΛΩΣΕ;
      ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΕΣΒΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΠΑΙΑΤ;
      ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΚΒΙΑΣΕ Ο ΠΡΕΣΒΗΣ ΑΡΑ ΕΞΩ Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ.

      ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Η Ε Ν Ο Χ Λ Η Τ Ι Κ Η ΕΞΩ.

      Η Χ.Α. ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ (ΟΠΩΣ ΠΟΤΑΜΙ, ΚΑΜΜΕΝΟΣ ) ΕΞΩ.

      ΜΕΣΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ
      ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΚΚΕ ΚΙΝΑΛ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΝΔ.

      ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΟΥΝ ;
      ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΤΟΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΣΤΑ ΠΑΛΑΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΔΗΜΑΤΑ.

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ Η ΗΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΙΤΑΡΙ.

      😉

    12. έτσι είχε ξεκινήσει την κατηφόρα και το πασοκ τσίπρα δεν πήγε κατευθείαν στο 5 και 6% γιαυτό μην χαίρεσαι για το 31%

    Comments are closed.