ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ: ΠΕΝΤΕ ΝΕΕΣ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΑΣΜΟ ΤΗΣ 12ΧΡΟΝΗΣ – ΤΡΕΙΣ ΕΛΛΗΝΕΣ, Ο ΕΝΑΣ ΔΕΡΜΑΤΟΛΟΓΟΣ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ! ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ; ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΘΑΡΗ ΤΑ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΑ; ΕΠΙΑΣΑΝ ΤΑ ΠΑΚΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΕΞΩ;

    Κοινοποίηση:
    ΚΟΛΩΝΟΣ

    Νέες συλλήψεις για τη δυσώδη υπόθεση του κατ’ εξακολούθηση βιασμού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, που προκάλεσε σοκ σε όλη την Ελλάδα το προηγούμενο διάστημα, πραγματοποίησαν οι αρχές.

    Συγκεκριμένα, στη σύλληψη ακόμα πέντε ατόμων που κατηγορούνται για βιασμούς κατ’ εξακολούθηση της 12χρονης στον Κολωνό προχώρησε η ΕΛΑΣ. Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού-Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων, ο ένας από αυτούς είναι 65χρονος δερματολόγος.

    Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, συνελήφθησαν, σε διάφορες περιοχές της Αττικής, με εντάλματα, χθες το βράδυ, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων, τρεις Ελληνες, 44, 49 και 65 ετών και δύο Πακιστανοί, 23 και 50 ετών κατηγορούμενοι για γενετήσιες πράξεις με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής, κατ’ εξακολούθηση.

    Οι πέντε συλληφθέντες πρόκειται να οδηγηθούν εντός της ημέρας στον εισαγγελέα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. τι θα γινει με τον πανο απο την παλληνη …ακομα ελευθερος ειναι αλλα χρησιμοποιει αλλο χρωμα αμαξι……

    2. Ε ρε κάτι ανώμαλοι τελειωμένοι μεσήλικες πατσοκοιλιάδες που βγαίνουν και καμαρώνουν στα σοσιαλ μίντια, κρέμασμα σιχαμένοι

    3. Οι παιδεραστές, οι βιαστές, οι λαθρομετανάστες και οι προδότες θέλουν να απαγορεύσουν την κάθοδο στον Ηλία. Δεν θα σας περάσει. Ένας πρώην δεξιός.

      1. Παιδεραστές βιαστές και εθνικιστές ανήκουν στη φυλακη και χρίζουν αναμόρφωσης. 2023. Όλα τα υπολοιπα ανήκουν σε προηγούμενους αιώνες

        1. Θα σου κάνουν μάθημα οι συμπολίτες σου οι Πακιστανοί. Άσε τους λεβέντες εθνικιστές που παλεύουν για την Ελλάδα. Δεν είναι σαν και εσάς που σας πληρώνει ο σόρος και οι μκο και βρίζετε την Ελλάδα και την ίδια ώρα κάνετε τουμπεκί σε Τουρκία και σκόπια.

    4. Οι ανώμαλοι της ΝΔ ζουν σε ανάποδο και σκοτεινό κόσμο, απεχθάνονται την κανονικότητα και αγαπούν τη διαστροφή. Δικαίωμα τους η προσωπική τους ανωμαλία, όμως όταν βάζουν χέρι σε παιδιά πρέπει να τους τα κόβουμε και να κοινοποιούμε τα ονόματα τους για την προστασία του κοινωνικού συνόλου.

    5. «« ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΨΑΡΙΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ;»» Το παιδι θα γινη 80 και ισως μεχρι τοτε να ειναι οι 200+ γνωστοι στις αρχες…… και η «πρωθυπουργαρα» εχει βγαλει ντελαλι οτι το ελλαδισταν γινεται ‘’σοβαρο κρατος’’. 🥴🥴🤣🤣 κουτσουλοι κερκυραϊκοί 🫢🫢

    Comments are closed.