ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΙΣΤΟΡΙΑ!! ΕΤΑΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΣΤΟΝ ΔΕΝΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΑΣΕΙ ΟΣΑ ΞΕΡΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΜΟΡΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΕΙΚΟΥ – ΤΙ ΑΠΑΙΤΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΡΙΞΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – Ο ΒΟΘΡΟΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΣΤΕΡΝΑ ΤΟΥΣ…

    Κοινοποίηση:
    κξηγ

    Υπό παραίτηση ή υπό «παραίτηση-μπλόφα» τελούσε ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας τις τελευταίες ώρες, ενημερώνοντας μάλιστα το Μέγαρο Μαξίμου για τις προθέσεις του, λόγω της βεβαιωμένης (έχει στα χέρια τους σχετική έγκυρη και επίσημη ενημέρωση) παρακολούθησής του από το λογισμικό Predator επί ένα χρόνο.

    Σε σύσκεψη που έγινε σήμερα στο υπουργείο Εξωτερικών με στενούς συνεργάτες του ο Ν.Δένδιας συζητήθηκε το ενδεχόμενο παραίτησης, το οποίο σήμαινε άμεσα εκλογές αφού κατ’αυτό τον τρόπο θα δεχόταν επίσημα ότι είχε τεθεί υπό παρακολούθηση.

    Το Μαξίμου ενημερώθηκε σχετικά και του ζητήθηκε να τοποθετηθεί άμεσα, αφού θα ακολουθούσε διάγγελμα Μητσοτάκη για άμεση προσφυγή στην κάλπη πριν τα Χριστούγεννα.

    Τελικά, έγκυρες πηγές αναφέρουν ότι δέχθηκε να μην παραιτηθεί, αλλά… υπό όρους.

    Αυτοί είναι:

    Οι εκλογές να γίνουν τον Ιούνιο
    Αν η ΝΔ βγει πρώτη (και να συμβεί αυτό λόγω απλής αναλογικής δεν σχηματίζει κυβέρνηση) να υποστηριχθεί ο ίδιος ως… πρωθυπουργός διακομματικής. Διατείνεται ότι ο Α.Τσίπρας «θα τον δεχόταν» για πρωθυπουργό!
    Ο Κ.Μητσοτάκης να παραμείνει πρόεδρος της ΝΔ

    Δεν έχει ξεκαθαριστεί τι του απάντησε το Μαξίμου, αλλά σε οποιαδήποτε περίπτωση δέχθηκε να μην παραιτηθεί.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    15 Σχόλια

    1. Ρε ψηφιστε κατι. Μια Κυριακη ειναι. Να παμε ολοι να ψηφισουμε. ΜΗΝ ψηφιζετε συστημικα κομματα. Δωστε καπου αλλου. οχι συστημικα κομματα και δομιασμενα κομματα που εχουν φερει την καταστροφη μας.

    2. Αυτά τα ρετάλια μπορούν να μαγειρευουν ότι τους συμφέρει αλλά. Αν ο Έλληνας ξυπνήσει και ψηφίσει εξωκοινοβουλευτικά κόμματα και πατώσουν, τα σχέδιά τους θα τα βάλουν στον κ…..λο τους. Στο χέρι του λαού είναι επομένως η πορεία της χώρας. Κάντε το καθήκων σας λοιπόν.

    3. Ωραία Εβραίος πρωθυπουργός. Σίγουρα θα εξυπηρετεί τα συμφέροντα της Ελλάδας!!!! Ουστ ρε !!!!!

    4. Ίσως ο ανθέλληνας Δένδιας να είναι ο τελευταίος πρωθυπουργός στο ψευτορωμαίικο.

    5. Εμένα μου αρέσει γιατί έχει μεγαλύτερο βαθμό από όλους τους αξιωματούχους Ευρωπαίους μεχρι και ο Γάλλος πουροσαβουρoγ@μης θα κάθεται κλαρίνο μπροστά του.Εμπαινε Δένδια Πρωθυπουργαρα να τη κάνουμε γάργαρα.

    6. Είναι αυτός με το κιπά?😁 Καλά έκαναν κ τόν παρακολουθούσαν!

    7. Ρε δεν κοιτάτε τα χάλια σας που κανονίζετε από τώρα θέση σε κυβερνήσεις διακομματικής. Ο καθένας ο,τι αρπάξει από το κόμμα της δοσοληψίας.

    8. Δεν κάνει για πρωθυπουργός και το γνωρίζουμε αυτό όλοι μας

    9. Ο Ν Δένδιας, έχει ρίξει 2 φορές την ΝΔ. Μια το 2009 με τον κουκουλονόμο και τα καρτοκινητά και μια το 2014 με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής. Άνθρωπος επικίνδυνος ακατάλληλος για την πολιτική και το κόμμα που βρίσκεται. Γνωστές οι κινήσεις του για να αναλάβει ( και θα αναλάβει ) την αρχηγία της ΝΔ και κατόπιν και την πρωθυπουργία, ώστε να φέρει την Ελλάδα στην οριστική καταστροφή

    10. Αφού τον παρακολουθούν και τον ίδιο

    11. 11-13-2022 19:35
      ΔΙΕΘΝΗ
      ΝΑΤΟ
      Στόλτενμπεργκ: Το ΝΑΤΟ αλληλέγγυο με τη σύμμαχό του, Τουρκία
      Η ανάρτησή του στο Twitter
      «Σοκαριστικές εικόνες από την Κωνσταντινούπολη. Οι σκέψεις μου και τα θερμά μου συλλυπητήρια σε όλους όσοι επλήγησαν και στον τουρκικό λαό», αναφέρει με ανάρτησή του στο τουίτερ, ο ΓΓ του ΝΑΤΟ, Γενς Στόλτενμπεργκ.
      Προσθέτει ότι «το ΝΑΤΟ στέκεται αλληλέγγυο με τη σύμμαχό μας Τουρκία».

    Comments are closed.