ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ “ΠΡΑΣΙΝΟ ΔΙΑΒΑΤΗΡΙΟ” – “ΝΤΡΑΓΚΙ, ΝΤΡΑΓΚΙ Γ@ΜΙ@Σ@Ι” ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ -ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΣΟΥΝ – ΠΑΡΕΛΥΣΕ Η ΧΩΡΑ – ΕΚΛΕΙΣΑΝ ΛΙΜΑΝΙΑ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    tergesti

    Απίστευτες εικόνες. Με τα κορμιά τους χιλιάδες λαού απέκλεισαν το λιμάνι στην Τεργέστη.. Με τα κορμιά τους υπερασπίζονται τα σώματα τους την αυτοδιάθεση από την υγειονομική λοβοτομή συνειδήσεων απαιτώντας άμεση κατάργηση του υγειονομικού πάσου/green pass που από 15/10/21 τέθηκε σ’ εφαρμογή σε όλο τον δημόσιο και ιδιωτικό τομέα στην Ιταλία.

    Το μέτρο πλήττει 23.000.000 εργαζόμενους. Οι μη νοσήσαντες και μη εμβολιασμένοι πρέπει να προσκομίζουν αρνητικό τεστ με δικά τους έξοδα που κοστίζει 15 ευρώ. Το κίνημα απαιτεί κατάργηση του green pass. Ο λαός το ‘πε και το ‘κανε. Μετωπική με μεγαλοτραπεζίτη Ντράγκι. Ο λαός δεν κάνει πίσω. Πλημμύρισαν οι πόλεις από κόσμο φούσκωσαν τα κανάλια από πλήθος στη Βενετία.

    Διαδηλώσεις μαζικές σε Μιλάνο, Μπολόνια, Τορίνο, Γένοβα, Φλορεντία, Ρώμη, Ούντινε, Κάλιαρι σε όλη την Ιταλία σε όλες τις μεγάλες και μικρότερες πόλεις.. Ο λαός πήρε την κατάσταση στα χέρια του. Τέλος τα πειράματα…. Παραλύει η χώρα. Λιμενεργάτες και λαός μπλόκαραν λιμάνια κι αεροδρόμια. Σε Τεργέστη και Γένοβα απέκλεισαν τα λιμάνια ανάλογη απόπειρα στην Ανκόνα στο Fiumicino μπλόκαραν το αεροδρόμιο και ήρθαν αντιμέτωποι με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις.. Στη Μπολόνια χιλιάδες πολιορκούν το κάστρο της παραπληροφόρησης και των FAKE NEWS την εθνική Ραδιοτηλεόραση τη RAI με την ιαχή ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΙ.

    15.000 στη Μπολόνια εν χορώ: “Draghi, Draghi, vaffanculo!” Eνώ παντού το κυρίαρχο σύνθημα είναι Liberta. Παροξυσμός Αντίστασης στην Ιταλία τη χώρα που πρώτη εισήγαγε το αντιδραστικό μέτρο του υποχρεωτικού εμβολιασμού υγειονομικών για πειραματικό σκεύασμα..και είναι αλήθεια ότι οι χώρες που ακολούθησαν το π.χ της μετριούνται στα δάχτυλα του ενός χεριού παγκοσμίως…

    Το προπύργιο της Αντίστασης στον υγειονομικό ολοκληρωτισμό είναι η ιστορική πόλη Τεργέστη όπου οι λιμενεργάτες μετά την προχθεσινή γενική απεργία κήρυξαν απεργία διαρκείας και κάλεσαν και τους λοιπούς εργαζόμενους να τους μιμηθούν.

    https://twitter.com/PeterSweden7/status/1449026464498716672?s=20

    Πηγή: dimpenews

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    26 Σχόλια

    1. “εμείς θα τη φτιάξουμε τν Ελλαδα;; Χαμένε, α χαμένε..” “Εμείς ως γνωστόν εβόσκαμε τα πρόατα εδώ παρά πέρα…”… κατακαημένο Λέτσοβο

    2. Κσι στην Ελλάδα τα πρόβατα φοράνε μάσκα παντού και τρέχουν να εμβολιαστούν γιατι έτσι θέλει η Κούλα

    3. Ντραγκι μεγαλοπιονι των λεσχων της παγκοσμιοποιησης πορδιπουργος της Ιταλιας! Τωρα τι σχεση εχει η πουτσα με τη βουρτσα? !

    4. Ελλάδα το πρωί όλοι στην ουρά για τεστ. Αντί να καθήσετε σπίτια σας ΟΛΟΙ και να πείτε είστε άρρωστοι να δείτε για πότε κλατάρουν όλα σε 25 μέρες.

      Έτσι γίνονται οι απεργίες που απαγορεύονται στην Αμερική, γι αυτό δεν ακούτε τίποτα. Η South Western έχει ακυρώσει τις μισές πτήσεις σε μια εβδομάδα και σύντομα θα το ξεπεράσει. Οι άλλες αεροπορικές έκαναν όλες τις προτάσεις για μπόλιασμα πίσω γιατί θα βαρέσουν κανόνι αν το επιβάλουν.

      Χιλιάδες τα βίντεο από κόσμο που το κάνουν αυτό. Μόνο Νέα Υόρκη 70000 (ναι 70 ΧΙΛΙΑΔΕΣ) υγειονομικοί επέλεξαν να φύγουν από τις δουλειές τους και την κάνουν για τις 22 πολιτείες που έχουν επιβάλει δια ροπάλου απαγόρευση σε υποχρεωτικές μάσκες, τεστ, εμβόλια παρά τα όσα σκούζει η ομοσπονδιακή κυβέρνηση (Μπάιντεν). Την έχουν γραμμένη.

      Δείτε το χάος στην Αμερική. Ο κόσμος προετοιμάστηκε ΜΗΝΕΣ τώρα για την αντίσταση με προμήθειες γιατί ήξεραν που θα πάει το πράγμα με την υποχρεωτικότητα. Τώρα ετοιμάζονται να βγάλουν τον χειμώνα στο σπίτι τινάζοντας τα πάντα στον αέρα από τον καναπέ. Ελλάδα τρέχουν τα πρόβατα για τεστ και μπόλια!

      Φτάσαμε στις ΗΠΑ, που οι μισές πολιτείες αγνοούν την ομοσπονδιακή κυβέρνηση και τις απειλές της, και να τραβούν το δρόμο που είναι καλύτερο για τους ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ. Εκεί δεν μπορεί η ομοσπονδιακή κυβέρνηση να κάνει τίποτα. Μόνο να προσπαθήσει δικαστικά. Εδώ στην ΕΕ έχουμε καταντήσει 4ο Ράιχ.

    5. οσοι εδω στα σχολια ειναι υπερ του υποχρεωτικου εμβολιασμου με τις αποψεις τους εχουν
      προβλημα στον εγκεφαλο ειναι καμμενος εξολοκληρου και ειναι η τροφη που χρειαζεται το αρρωστο πολιτικο συστημα παγκοσμια για καταργηση της ατομικης ελευθεριας η εχουν να λαμβανουν οπως τα hoaxes Για ενα να ειστε σιγουροι Η ατομικη ελευθερια νικα και θα επικρατησει αληθεια ο θεος να σας λυπηθει αν και δεν το βλεπω

    6. Εμείς κολλήσαμε στον καναπέ τρομαγμένοι από τα Παγώνια και τους Πορδοψάλτες. Όμως, η ελευθερια δεν κερδίζεται έτσι, χρειάζεται αγώνας.

    7. Οι αγάδες, οι ραγιάδες και το αφοδευτήριο “ΕΛΛΑΣ”….

    8. Κατάλαβες τώρα γιατί σε λένε φασίστα και ακροδεξιο οταν αντιδράς? Ο Δενδιας όχι τυχαία έδιωξε τον μπογδανο για να μην πληγεί το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ έχει τον ποιο βρώμικο ρόλο μέσα στο σύστημα. Μαζεύει τα πρόβατα και τα πηγαίνει βόλτα ο τσομπανης λέγοντας πως έτσι κάνουν αντίσταση ενώ την επόμενη ημέρα από την…. επανάστασή του ΚΚΕ ολα ψηφίζονται μέσα στην πύλη. Στην Ιταλία αυτοι που έδειξαν το δρόμο και κατέβασαν τον λαό μαζικά σε διαδηλώσεις ήταν πατριωτικά κινήματα, αντίθετα οι κομουνιστές εκεί ήταν στο πλευρό του ντραγκι και πολεμούσαν…. τον φασισμό!! Liberta…..

      1. Πες τα. ΗΠΑ τα ίδια. Οι Συντηριτικοί Ρεπουμπλικάνοι είναι αυτοί που αντιδρούν και τους αποκαλούν φασίστες και ακροδεξιούς οι νεοκομουνιστές αριστεροί Δημοκρατικοί. (και τα αριστερά συστημικά ΜΜΕ).
        Αποκαλούν έτσι ακόμα και τους 22 κυβερνήτες που έχουν απαγορεύσει δια ροπάλου επιβολή μάσκας, τεστ, εμβολίου ΕΝΑΝΤΙΑ στα προεδρικά διατάγματα του Μπάιντεν. Τελευταία πολιτεία (22η) ήταν το Τέξας προχτές.

        Ενώ ορισμένοι όπως ΝτεΣάντις στην Φλόριδα και Νόεμ στην Νότια Ντακότα φωνάζουν ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΟΧΙ ΤΥΡΑΝΝΙΑ από τον Μάρτιο 2020 και ο κόσμος ζει ελεύθερος στις πολιτείες τους.
        Μέχρι τις πύλες της κολάσεως θα πολεμήσουμε για την ελευθερία, έγραψε ο κυβερνήτης της Νότιας Καρολίνας όταν η ομοσπονδιακή κυβέρνηση ανακοίνωσε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς ή απόλυση.

        Ελλάδα μούγκα. Τίποτα! 2-3 πορείες και τέλος.

    9. Ποιο εμβόλιο και παραμύθια. Είναι ένας πόλεμος υποταγής στον οποίο κάποιοι προσκύνησαν.
      Οι μάχες κερδήθηκαν με αίμα και δίνοντας τη ζωή τους πολλοί προγονοι μας ώστε να ζούμε σήμερα εμείς ελεύθεροι και εμείς θα σταματήσουμε σε 30 ή 50 ευρώ το μήνα.
      Συνεχίζουμε τη μάχη και η νίκη δεν είναι μακριά.

    10. Τα παραλετε..
      6.000 μαζεύτηκαν στην Τεργέστη κ 2.000 στη Μπολόνια.η Ιταλία είναι χώρα που έζησε στο πετσί της το θανατικό.Συνεπώς είτε οι φωτό αναφέρονται σε άλλο γεγονός, είτε ο σκηνοθέτης των διαδηλώσεων της πασοκαρας Τάσος Μπιρσιμ, που στα πλάνα του οι δέκα χιλιάδες φαινονταν δέκα εκατομμύρια, έπιασε δουλειά στην Ιταλία.

      1. Δεν ξέρω αν τα παραλενε αυτό που ξέρω είναι πως ο Έλληνας το παρατράβηξε κοιμάται όρθιος είναι νωχελικός υπακούει σαν πιόνι και κοιτάζει Απελπιστικά την πάρτη του !
        Ας ξυπνήσει επιτέλους .. πέρασε η ώρα !!

        1. Να σκεφτώ..τα ορφανά της Χ.Α κ του Κασιδιάρη, οι ψεκες του πωλητή επιστολών του Ιησού, οι παλαιοημερολογίτες με τον πατέρα Κλεομένη, οι οπαδοί του Αρτέμη Σωρρρα, Τραγκαιοι, Φραγκοφραγκουληδες, παλιοί τηλεθεατές του Famestory,..και απο όλους τους παραπάνω όχι όλοι..νομίζω πάνω κάτω στους 5.000-6.000 χιλιάδες συνολικά σε όλες τις διαδηλώσεις.σε κάθε περίπτωση πιο πολλοι από οπαδούς Ηρακλή.

          1. καλα εσυ ολο ανοησιες λες απαλασεσαι λογω ηλιθιοτητας αντε στους ψειριζονεοδημοκρατες να σε πηδανε συνεχως και να λες ευχαριστω και να φωναζεις και αλλο ξυπνα ρε !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

            1. Ξεκίνα από τα βασικά φίλε..Αφού θέλεις να το γράψεις στα ξένα, γράψε το σωστά “Pegasus” κ όχι “Pegasos”..

          2. Συμφωνούμε λοιπόν. Χλιαρά και κοιμισμένα. Όπως πάντα. Γτ φοβόμαστε για απολύσεις και επιβίωση. Έτσι όπως μας κατάντησαν 10 χρόνια τώρα. Και σε πείραξαν οι Ιταλοί. Μήπως ξέχασες το φημισμένο πανο για να κάνουν ησυχία μην ξυπνήσουν τους κοιμισμένους Έλληνες; Οι Έλληνες της αντίστασης του καναπέ και του πληκτρολογίου. Ζήτω η νέα γενιά ηλιθιων

      2. 2000 στην Μπολόνια? μηπως εσυ λες οτι ναναι?

        1. Google it Παναγιωτάκη σε αγγλόφωνα site όπως BBC, Reuters κ.α.

          1. Ε άμα το είπε το BBC και το Reuters έτσι θα είναι….καμια 100ρια έπρεπε να πει ότι είναι να γαληνεψει η ψυχούλα σου.

            1. Το ατομο ενημερωνεται απο εγκυρες πηγες. Μπουαχαχα.

            2. Καθείς κ η ενημέρωση του. Σε ελεύθερη χώρα ζούμε. Καλή ακρόαση στον focus fm κ καλή τηλεθέαση στο psekas tv.

    11. Χαχαχα… Και εδώ όλοι στην ουρά ποιός θα κάνει το τεστ ποιό γρήγορα φυσικά από την τσέπη του υποταγμένο ανθρωπάκι έλληνα.. (με μικρό ε το έλληνα όταν βάλεις μυαλό θα σου βάλω κεφαλαίο χαχαχα…

    Comments are closed.