ΕΞΕΓΕΡΣΗ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΣΤΗ ΔΟΜΗ ΤΗΣ ΒΙΑΛ ΣΤΗ ΧΙΟ – ΕΚΑΨΑΝ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΝΤΙΝΑ – ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΙΣΧΥΡΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗΣ (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

    Μεγάλης έκτασης φωτιά στην ΒΙΑΛ σε εξέλιξη και επεισόδια. Ισχυρες δυνάμεις αστυνομίας και πυροσβεστικής βρίσκονται στην περιοχή.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, υπάρχουν διάσπαρτες εστίες φωτιάς και στο σημείο επιχειρούν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.
    Όπως μεταδίδουν τοπικά ΜΜΕ, φωτιά έχει ξεσπάσει στα γραφεία της Υπηρεσίας Ασύλου και στην καντίνα που βρίσκεται έξω από το ΚΥΤ.

    Από τα επεισόδια έχουν καεί μια καντίνα και ένα περιπολικό.
    Σημειώνεται ότι στην περιοχή υπήρχε ένταση από νωρίς το μεσημέρι, μετά τον θάνατο 47χρονη Ιρακινής, η οποία είχε μπει προληπτικά σε καραντίνα αφού πριν από λίγες ημέρες είχε θεωρηθεί ως ύποπτο περιστατικό για τον κορωνοϊό.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. KATA TA AΛΛΑ!!5000ΑΣΤΗΝΟΜΙΚΟΙ!!ΜΗΝ ΨΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΤΟ ΑΡΝΙ!!ΡΕ!!ΔΕ ΓΑ@@@@@ΣΤΕ!!ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΟΥΜΕ!!

    2. Αυτοί φεύγουν μόνο με αίμα, δεν πρόκειται να απελάσουν κανένα, έχουν υπογράψει να έχουν συγκεκριμένο stock. Τώρα θα τους στείλει και άλλους, η αποθήκη έχει πολύ χώρο. Πάντως ο Έβρος κρατάει καλά. Πρρρρρρρ!!!!

    3. Έξω οι Ισλαμιστές λαθρομετανάστες από την Ελλάδα. Αυτά τα σκουλήκια δεν έχουν καμία θέση εδώ. Αν τους θέλει ο Τσίπρας να τους πάρει στην Βίλα της οικογένειας του στην Εκάλη.

    4. ΧΑΛΙΑΛΙΑ ΕΔΩ ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ Η ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΠΥΡΟΒΛΗΤΟ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΙΑ;

    5. Κ εγώ νομιζα στην Χιο δεν θα υπαρχουν αστυνομικοι για να στειλουν!Θα ειναι εξω απο εκκλησιες να τραμπουκιζουν τους πιστους κ να συλλαμβανουν ιερεις!Ντροπη!

    6. ΝΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΛΙΚΑΡΙΑ ΤΟΥ ΒΡΟΝΤΑΔΟΥ ΜΕ ΤΟ ΣΑΪΤΟΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΩΛΙΑΣΟΥΝ!!!”ΚΑΙ ΙΕΡΑ ΤΑ ΠΑΤΡΙΑ ΤΙΜΗΣΩ” ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!!!

    7. Σαΐτες ρε μάγκες, ρίξτε μερικές να ανάψουν οι βρώμικοι κώλοι τους. Που είναι οι σαϊτάδες;

    8. Δεν φτανει που μπηκαν νταβατζιλικι στη χωρα μας καταστρεφουν και την κρατικη περιουσια. θα παει κανεις κατηγουμενος για φθορα κρατικης περιουσιας; Για τους λαθροταλιμπαν η απαντηση ειναι οχι.μπουκωστε τους επιδόματα και τζαμπα νοσηλεια αληταραδες που τα πληρωνουμε εμεις.

    9. ΤΙ ΚΡΙΜΑ….. ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΚΛΕΙΣΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΡΘΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ……

    10. ο χαρδαλιας και οι αλλοι ψευτομαγκες κανουν τον μαγκα οπου τους παιρνει…… Στους γυφτους και στους λαθρο κανουν τις κοτες κο,κο,κο ………

    11. μη τυχόν καραγκιόζηδες πειραξετε τούς ξένους επενδυτές.

    12. Το περιπολικο ποιος θα το πληρωσει;;;;;; Ο Τσιπρας, ο Μουζαλας η ο Μηταρακης;;;;;;; Κρατηστε τους ακομα τους λαθρο τους αχαριστους και θυμιαστε τους!!!!!!!!! Απελαστε τους την ….
      Δευτερα Παρουσια ανδρεικελα!!!!!!!!

    13. και πουσε ακομα αντε μπατσακια τρεχατε να προστατεψετε τα λαθρο σας μην σφακτουν

    Comments are closed.