ΕΞΑΛΛΟΣ Ο ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ ΕΠΙΚΗΡΥΞΕ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ ΥΠΟΥΡΓΟ ΑΜΥΝΑΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΜΕΣΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ – ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ WAGNER ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΕΙ

    Κοινοποίηση:
    dem

    Σύμφωνα με την ιταλική εφημερίδα “Il Foglio”, ο Ντμίτρι Μεντβέντεφ επικήρυξε τον Ιταλό υπουργό Άμυνας, Γκουίντο Κροσέτο. Μάλιστα, όπως αναφέρει προσέφερε το ποσό των 15 εκατομμυρίων δολαρίων για τη δολοφονία του.

    Σύμφωνα, πάντα με το ρεπορτάζ, η υπηρεσία πληροφοριών της Ιταλίας υπέκλεψε τη σχετική εντολή του πρώην προέδρου του Κρεμλίνου προς την ομάδα Wagner.

    Τον Ιανουάριο, ο Μεντβέντεφ, χαρακτήρισε τον Κροσέτο ως “εκκεντρικό” και έναν από τους “αμέτρητους ανόητους στις δομές εξουσίας της Ευρώπης”. Μάλιστα, η ιταλική εφημερίδα αναφέρει πως Γαλλία και Πολωνία εξέφρασαν ανησυχία για την εντολή του Ρώσου.

    “Υπάρχει πραγματική απειλεί ότι το Κρεμλίνο κινείται εναντίον του Ιταλού υπουργού Άμυνας, με επιβράβευση 15 εκατομμύρια δολάρια για το “κεφάλι” του. Αυτό τουλάχιστον είναι το ρεπορτάζ που έφτασε στην κορυφή της κυβέρνησης σύμφωνα με τις πληροφορίες μας” έγραψε χαρακτηριστικά η εφημερίδα.

    Ο Κροσέτο, προειδοποίησε για την ανάγκη  ισχυρής άμυνας της Ουκρανίας προκειμένου να αποτραπεί ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Εγω λεω πως του ξεφηγε να επικυρηξη την κουλα την κουλαρα ,15 μυρια ειναι αυτα , δεν την εσωζε την κουλα τιποτα ουτε μια μερα θα ζουσε ε κουλα?

    2. Μας τάραξαν στις συγκεντρώσεις και πορείες για τους φονιάδες των λαών Ρώσους το κκε ο σύριζα καί οι αριστεροί.Ελπιζουμε οι ρωσοι νά έχουν την τύχη του Χίτλερ και οι ρωσικές πόλεις την τύχη τών γερμανικών στο τέλος του πολέμου.

    3. Σιγα ρε Μεντβεντεφ. Θα σκισεις κανενα καλσον. Σκιαχτηκαμε

    4. Μείνετε ουδέτεροι !
      Μην αναπαράγετε προπαγάνδα της Δύσης.
      Από το ότι χαρακτήρισε τον Κροσέτο ως “εκκεντρικό” ώς την επικήρυξη υπάρχει τεράστια απόσταση και παρεπιπτόντως ΚΑΜΙΑ πραγματική πληροφορία επ αυτού.

      1. Ουδετερότητα σημαίνει να μην αναπαράγουμε και την προπαγάνδα της Ρωσίας και δυστυχώς σ’ αυτή τη χώρα υπάρχουν πολλοί ρωσολάγνοι, ιδιαίτερα κάτι ρωσοπόντιοι, κάτι σλαβογενείς αριστεροί (δεν συμβαίνει το ίδιο με τους αλβανογενείς αριστερούς) και κάτι παλαιοημερολογίτες που θεωρούν την Μόσχα και τους ξανθούς ανάμεικτους σχιστομάτες σλαβομογγόλους ως την τρίτη Ρώμη και αυτούς ως Ρωμαίους…

    5. Αυτός ο Μεντβεντεφ είναι το μεγαλύτερο βλήμμα που έβγαλε ποτέ η πολιτική.

      1. το μεγαλυτερο βλημα της πολιτικης ειναι ο κουλης

    6. Οι ηλίθιοι της Ευρώπης ακολουθώντας τον κατουρλή αμερικανό ξεμωραμένο πολιτικό μαζί με τους δικούς μας πουλημένους έχουν ανοίξει τους ασκούς του αιόλου θα μας πάρει όλους το κακό αν δεν αντισταθούμε στη λαίλαπα και τη συμφορά που έχουν ήδη δρομολογήσει

    7. ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ!!! ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΜΕ ΤΟΝ ΘΕΡΜΟΠΥΡΗΝΙΚΟ ΟΛΕΘΡΟ!!!

    8. ”Ο Κροσέτο, προειδοποίησε για την ανάγκη ισχυρής άμυνας της Ουκρανίας προκειμένου να αποτραπεί ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος”
      Να πει καποιος τον μαλακα να κοψει τα ληγμενα κι αυτος και οι υπολοιποι γαμω την ευρωπη σας ανικανοι

      1. Οχι θα αφησουμε τον παρανοικο Ναζι να μπαινει σε οποια χωρα θελει.

    9. Ο Ιταλος με το στριγκακι προφανως που φοραει, ν απευθυνθει στο σαψαλο των ΗΠΑ που προκαλει τον τριτο παγκοσμιο πολεμο! Αναλωσιμος υπερηλικας σφαγεας στις εντολες της ΝΤΠ ο παππουλης!

    Comments are closed.