ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΩΡΕΣ. “ΑΠΟΒΑΣΕIΣ” ΤΟΥΡΚΩΝ ΣΕ ΝΗΣΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΗ ΒΑΛΛΙΣΤΙΚΩΝ ΠΥΡΑΥΛΩΝ. ΠΟΛΕΜΙΚΕΣ ΙΑΧΕΣ ΚΑΜΜΕΝΟΥ – ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ. ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΔΥΟ: ΟΤΑΝ ΠΡΟΑΝΑΓΓΕΛΛΕΙΣ ΠΟΛΕΜΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΓΑΛΕΙΣ Τ΄ΑΝΤΕΡΑ. Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΝΕΑ ΙΜΙΑ. Τ’ ΑΚΟΥΤΕ;

    Κοινοποίηση:
    ελλαδα τουρκια

    Οι πολεμικές ιαχές Καμμένου και Αποστολάκη για ισοπέδωση βραχονησίδων επί ελληνικού εδάφους και θαλασσίων ορίων, στην περίπτωση εισβολής από τουρκικά στρατεύματα, δεν είναι ένα απλό πολεμικό παιχνίδι. Οφείλεις να γνωρίζεις, μιλώντας με πολεμική ορολογία ενώπιον του Ελληνικού Λαού, ότι εαν ξεσπάσει θύελλα, οφείλεις και είσαι σε θέση να την αντιμετωπίσεις. Και σε μια τέτοια χρονική στιγμή, οι μόνοι που γνωρίζουν την αλήθεια, την ωμή αλήθεια για το πόσο έτοιμοι είμαστε να προχωρήσουμε σε αναμέτρηση, την γνωρίζουν οι καθ ύλην αρμόδιοι. Δηλαδή ο αρχηγός ΓΕΣ, ο αρχηγός του Ναυτικού και της Αεροπορίας και ο αρχηγός ΓΕΕΘΑ συνεργαζόμενος με τον υπουργό του. Κανένας υπουργός δεν είναι στρατιωτικός και κανένας στρατιωτικός υπουργός. Και η Ελλάς, δεν αντέχει άλλα Ίμια.

    Άρα: Εάν παραστεί η ανάγκη να πολεμήσεις, οφείλεις να είσαι συνετός και παράλληλα αποφασισμένος να νικήσεις. Και όχι να το βάλεις στα πόδια ή να ζητήσεις επικουρία από κάποιους που μπορεί να σε θέλουν μπροστινό για να ικανοποιήσουν τα κόλπα τους.

    Πάντως τα σημάδια, δεν φαίνονται καλά.

    Ούτε   πόλεμο  να είχαμε  …Απο χθες το πρωί οι Τούρκοι επιστράτευσαν 35 Μαχητικά εκ των οποίων 14 Οπλισμένα.  Αλώνιζαν το Ελληνικό FIR και έκαναν 110 Παραβιάσεις και 10 Υπερπτήσεις πάνω απο τα Ελληνικά νησιά !

    Τα Ελληνικά μαχητικά- συνολικά 18 απογειώθηκαν απο  6 Πολεμικά αεροδρόμια-  αναχαίτιζαν τα Τούρκικα και με «touch  and go « φουλάριζαν  καύσιμα και έφευγαν σαν αστραπή να κυνηγήσουν τα Τούρκικα , σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βετεράνου (veteranos.gr).

    Σε 6 περιπτώσεις αναχαιτίσεων σημειώθηκαν εμπλοκές  με τα τούρκικα οπλισμένα μαχητικά  που αρνήθηκαν να αποχωρήσουν …

    Η πολεμική μας αεροπορία στάθηκε στο ύψος της  για μια ακόμη φορά ,αλλά δεν μπορούμε να επισημάνουμε ότι το παιχνίδι των Τούρκικων  Παραβιάσεων ,θα εξελιχθεί σε σοβαρή φθορά των Μαχητικών μας και η ΠΑ  θα αποδεκατιστεί χωρίς να ανοίξει πυρ !!!

    ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ Κ.Ε.Κ. ΣΤΟ F.I.R. ΑΘΗΝΩΝ – ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ Ε.Ε.Χ. ΤΗΝ 20η ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018

     
    ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΙ        :     16 (15 x 2 F-16 & 2 F-4)
     
    ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΑ     :     3 CN-235
     
    ΣΥΝΟΛΟ Α/Φ         :     35
     
    ΟΠΛΙΣΜΕΝΑ          :      14
     
    ΠΑΡΑΒΑΣΕΙΣ         :      35
     
    ΠΑΡΑΒΙΑΣΕΙΣ        :      110 (16 από τα CN-235)
     
    ΕΜΠΛΟΚΕΣ           :      6
    ΠΕΡΙΟΧΗ               :   ΒΟΡΕΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΟ & ΝΟΤΙΟΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΑΙΓΑΙΟ
     
    1. 10 εκ των παραβιάσεων ήταν υπερπτήσεις που πραγματοποιήθηκαν ως ακολούθως:
        α. Την 0843 από 2 F-16 άνωθεν ν.Μεγίστης σε  ύψος 4.000 ft.
        β. Την 1043 από 2 F-16 άνωθεν ν. Οινουσσών σε  ύψος 28.000 ft.
        γ. Την 1048 και 1059 από 2 F-16 άνωθεν ν. Οινουσσών σε  ύψος 25.000 ft.
        δ. Την 1050 από 1 F-16 άνωθεν ν. Οινουσσών σε  ύψος 25.000 ft.
        ε. Την 1050 από 1 F-16 άνωθεν ν. Παναγιάς σε  ύψος 25.000 ft.
       στ. Την 1125 από 2 F-16 άνωθεν ν.Μεγίστης σε  ύψος 25.000 ft.
       ζ. Την 1125  Την 1131 από 2 F-16 άνωθεν ν. Ρω σε  ύψος 30.000 ft.
    η. Την 1131 από 2 F-16 άνωθεν ν. Μεγίστης σε  ύψος 30.000 ft.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. Έσκασε τώρα.
      Τουρκικό αεροπλάνο προσγειώθηκε στην Γυάρο και το υποδέχθηκαν δύο πιγκουίνοι!

    2. ΠΑΙΔΙΑ Η ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ , ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΣΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΠΕΠΕΙΡΑΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΩΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΗΓΗΘΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΤΟΥ ΣΤΡΑΤΟΥ ΜΕ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ ΓΙΑ ΝΑ
      ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ κ.λ.π. ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ & ΠΟΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΛΑΝ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΛΕΝΕ , ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ
      ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟ ΣΚΟΠΟ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΖΗΜΙΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ , ΑΣ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ , ΨΑΞΤΕ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΑΚΡΗ & ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ , ΔΕΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΑΠ΄ ΕΞΩ , ΕΝΗΜΕΡΩΣΤΕ & ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ , ΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΧΙΟ & ΟΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ , ΜΗΝ ΕΠΑΝΑΠΑΥΕΣΤΕ ΟΛΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΞΑΦΝΙΚΑ ΣΕ (1) ΝΥΧΤΑ , ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ , & ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ.

    3. Ρίχτε το πρώτο έτσι θα μαζευτούν και αφήστε τις φλυαρίες… με αυτές αυτοί περνούν αέρα και σε λίγο ο Αττικός ουρανός θα ανήκει στην Τουρκία και αυτός δυστυχώς… και μετα;;;;; τι θα πείτε

    4. Αυτα να τα πεις για σενα και οχι για ολους…ολοι δεν ψηφιζουν τα παλιοτομαρα σας….ουτε τους γουσταρουν….και βρισαμε και ξυλο παιξαμε και δακρυγονα φαγαμε…. τα παιδια των πολιτικων και των βολεψακιδων τι κανανε…που την κοπανησαν ιδη εξω….

      1. Εγω ασχετε δε ψηφιζω γτ ειμαι παπαδοπουλικος, λοιπον τραβα παιξτον τωρα ηλιθιε κ μενω στο Κορυδαλλο στοκε φτωχη γειτονια ακρυλικε στοκε, και χθες εκλεισα την επιχειρηση μου αχριστε για τη γαμημενη μεταπολιτευση σου. Λοιπον αντε αγορασε κανα κουραμπιε ηλιθιε κ φαε απο κανα πακιστανο γτ στο τελος σ αυτους θα ζητας δουλεια. Στοκε

      2. Πηγαινε να τρως δακρυγονα κ να τρεχεις σα λυρατη κοτα κ μετα γ καφε. Η επανασταση ανοητε δε γινεται με μια μερα απεργια κ κομματικα πιονι ε πιονι. Κι οταν εσυ ετρωγες δακρυγονα κ ετρεχες σα τη κοτα μη σ πιασει βηχαλακι εγω ημουν ακομα μπροστα με τη σημαια της πατριδας μου. Αντε βλακα σε κανα βουλευτη να σ βαλει δημοσιο κ μετα κατσε κ βριζε τον.

    5. Λοιπον νεοελληνες γρεκιλοι, σας σιχαθηκα. Πεινανε τα παιδια σας και δεν αντιδρατε. Πληρωνετε φορους δεν αντιδρατε. Ψηφιζετε κλεφτες εις γβωση σας μετα κλαιτε, αληθεια με τετοιο πουλημενο λαο θα παμε σε πολεμο; ο νεοελληνας εχει γινει τοσο παρτακιας κ αναξιος που αν του ταξει ο ερντογαν θεση στο στρατο της τουρκιας με καλο μισθο θα παει. Νεοελληνες προδοτες ψευτονταηδες στα φαναρια και τους δρομους αλλα με στημενα τα οπισθια σε καθε απατεωνα που ο ιδιος εκλαιγει. Καληνυχτα ψωμολυγουρα αυτος ο τοπος δε με χωραει πια γτ για σας υποδουλοι ειμαι φασιστας

    6. Και ξες Σουλτανε ετσι πως τα εχουμε περμενα με τα μνημονια με δυο χερια θα τα πεταμε τα πυρινικα….και ενα στους ΓαμοΓερμανους…μεσα στο Βερολινο…….ετσι για να εχουν να θυμουνται….τι κολονουμε….νομιζετε? Εμεις δεν ειμαστε αραβες μαλακες εμεις σας φτιαξαμε και ειδατε φως και αμα την ψωνιζουμε θα δειτε σκοταδι….και θα μας κλασετε τα αρχιδια…..

    7. Ακουστε ολιγοι και μικροι….ο Δυτικος πολιτισμος ειναι εκφραση και δημιουργημα του Ελληνικου πολιτισμου….ως πατερες του Δυτικου πολιτισμου ειμαστε οι μονοι που εχουμε δικαιωμα να τον γκρεμισουμε και ηθικο αναστημα απεναντι στην ανθρωποτητα να τον γκρεμισουμε… γι αυτο ας φερει ο Πουτιν πυρινικα και χερι Ελληνικο να παταει τα κουμπια να φευγουν τα κουφετα δεξια και αριστερα να τελειωνουμε δυση και ανατολη…..με ενα πυρινικο να δεις ο Σουλτανος πως κλανει Ναγκασακι….

    8. Καλα θα παρουν τα νησια σε μια νυχτα δωρο οι μεταναστες σιγα την μαχημοτητα των ελληνων μεσα και εγω οση εκπεδευση και να κανεις ποτε δεν εισαι ετοιμος δεν αρκει…οταν δεν εχεις υλικα πολοι δικοι μας θα μας δινουν ακομα και απο την ΕΥΠ στους τουρκους δεν αργει..επιπλεον διαταγες απο ανθρωπους χωρις πειρα μαχης και απο αξιολογησεις μεσω τον βιβλιων δεν παιρνω γραφιαδες ο στεφανης και ο καθε στεφανης μονο αναπαυση ημιαναπαυση ξερουν να δινουν μην ξεχνατε οτι εχουμε χιλιαδες αν οχι εκατονταδες εσωτερικους (λαγους)ολοι αυτοι θα ειναι το μεγαλο μας προβλημα

    9. ΑΝ…ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ …ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ ΤΟΤΕ ΣΚΑΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΒΙΒΑΣΤΟΥ.

    10. Μπαζώστε το Αιγαίο με τους τούρκικους γκαζοτενεκέδες κ να είστε σίγουροι ότι τα πουστομεμέτια θα μα δεόξουν τα οπίσθιά τους!!!Κάντε το ΚΑΙ ΝΑ’ΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΓΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΔΑ’ΥΤΟΥΣ!!!

    11. Ο παναρας θα διοικει τις πολεμικες επειχειρησεις απο το στρατηγειο του στα καζινο του Λονδινου.

    Comments are closed.