ΕΝΩ ΕΞΟΝΤΩΣΑΝ ΤΟΥΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ, ΤΩΡΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ! ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΚΑΤΑΡΡΕΟΥΝ, ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΚΟΣΜΟΣ, ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΙΤΕΣ! ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΖΩΑ!

    Κοινοποίηση:
    ΖΩΑ

    Σε άτακτη υποχώρηση φαίνεται πως προσανατολίζεται η κυβέρνηση Μητσοτάκη για το θέμα των υγειονομικών σε αναστολή καθώς όπως υποστήριξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, σε συνέντευξη του στο Mega, άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψουν οι υγειονομικοί σε αναστολή.

    Μπροστά στις τεράστιες ελλείψεις στο Εθνικό Σύστημα Υγείας, ο Θάνος Πλεύρης, φαίνεται ανοίγει ορθάνοιχτα το παράθυρο δρομολογώντας την πολιτική κυβίστηση της κυβέρνησης για τους ανεμβολίαστους υγειονομικούς, που έχουν τεθεί εδώ και πολύ καιρό σε αναστολή, μπροστά στο αδιέξοδο που οι ίδιες οι επιλογές τους δημιούργησαν.

    Σε μία προσπάθεια να υποβαθμίσει την εξέλιξη αυτή, είπε ότι προς το παρόν παραμένουν σε αναστολή μέχρι τα τέλη του 2022, ωστόσο η κυβέρνηση σκοπεύει να εξετάσει τα επιδημιολογικά δεδομένα του Οκτωβρίου και να λάβει εντός του μήνα αποφάσεις: «Ο αρχικός σχεδιασμός ήταν ότι θα το εξετάσουμε τον Δεκέμβριο. Με τα δεδομένα που έχουμε τώρα είναι να παρθεί η απόφαση εντός του Οκτωβρίου. Η κατεύθυνση που έχει πάρει η κυβέρνηση είναι ότι θα εξετάσει τα δεδομένα της πανδημίας. Εάν τα δεδομένα δεν δικαιολογούν τη συνέχιση του μέτρου θα επιστρέψουν. Εάν δικαιολογούν τη συνέχιση του μέτρου θα παραμείνουν σε αναστολή. Η θέση που έχουμε αποφασίσει κυβερνητικά είναι ότι ακολουθούμε την πανδημία».

    Για τις μεγάλες ελλείψεις στο ΕΣΥ και την απουσία αναισθησιολόγων η οποία έχει προκαλέσει καθυστέρηση στις λίστες χειρουργείων του νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία, υποστήριξε πως έχει γίνει μία εκκαθάριση της λίστας των χειρουργείων και σύμφωνα με τα δεδομένα, περίπου 1.500 χειρουργεία βρίσκονται σε αναστολή λόγω της έλλειψης των αναισθησιολόγων.

    «Η πραγματική λύση του προβλήματος είναι η προκήρυξη που αφορά αναισθησιολόγους και καρδιολόγους, ευελπιστούμε ότι θα υπάρξει ενδιαφέρον. Εάν γίνει αυτό, αυτομάτως πάμε σε ανακούφιση του προβλήματος, αλλιώς θα υποχρεωθούμε να βρούμε τις επόμενες λύσεις», υποστήριξε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    28 Σχόλια

    1. Ό,τι και να κάνουν ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ! Κι ούτε θα ξεχάσω όσα χρόνια κι αν ζήσω.

    2. Αυτά που συνέβησαν αυτά τα δύο χρόνια, με κορυφαία τις αναστολές των ανεμβολίαστων υγειονομικών, τους αποκλεισμούς των ανεμβολίαστων φοιτητών Ιατρικής από τις κλινικές, τα πρόστιμα στους ανεμβολίαστους 60άρηδες και τους αποκλεισμούς των ανεμβολίαστων ενηλίκων πολιτών από κοινωνικές δραστηριότητες, δεν θα ξεχαστούν ποτέ. Και σας το γράφω εγώ που έχω εμβολιαστεί (πειθαναγκαστικά) και με ενισχυτική (όλες με το μονοδοσικό).

    3. Ο πλευρης δεν προλαβε να τσεπωσει πολλα απο τις μιζες των εμβολιων,για αυτο θα πιεσει για 4 εμβολιασμο…θελει προικα κ αυτος…..

    4. Πλεύρη, δεν θα ξεχάσει κανένας που ζήτησες συγνώμη από την εβραϊκή κοινότητα τη μέρα που πήρες το υπουργείο! Ο πατέρας σου τι σου είπε για αυτό; Θα ζητήσεις συγνώμη και από τους υγειονομικούς τώρα που τα γύρισες πάλι; Οι υγειονομικοί σε αναστολή θα σας θυμίζουν τι κάνατε μέχρι να ψοφήσετε!

      1. Ο πα(τέρας) του δήλωσε προσφάτως “φασιστής” και “ναζιστής”, αλλά έχει καμαρώσει και τον #μιζοκούλη_γαμιέσαι… Τί να του πει το λαμόγιο;

    5. Με τα ψεμματα τους εξοντωσε οικονομικα κ ηθικα ο αλητης κ τωρα λεει ουπς λαθος….
      Πολιτικη απστεωνες κ αλητες

    6. Κουνήσου Πλευρη . ΣΗΜΕΡΑ ΟΧΙ ΑΥΡΙΟ ! Φέρε πίσω τούς υγειονομικους καί βγάλε καί κανένα κονδύλι γιά αποζημίωση γιά τίς ζημιές πού έπαθαν οί οικογένειες τών Καταδιωκομενων πρώην Ηρώων τού ΕΣΥ .

      1. Δεν είναι πρώην ήρωες, δεν είναι τίποτα λαμόγια με συνείδηση καθικιού υπουργοί να γίνουν πρώην αφυπηρετήσαντες!

    7. Και τα πρόστιμα αληταριά, μαζέψτε τα και αυτά. Δεν θα τολμάτε να περάσετε από καφενείο στις εκλογές, μπορείτε να ελπίζετε μόνο στην έλλειψη λεμονόκουπων λόγω ακρίβειας.

      1. Πάντα θα υπάρχει σάπια ντομάτα και κλούβιο αυγό…

    8. Μην ξεχνας ανεμβολιαστε υπαλληλε,υγειονομικε, ελευθερε επαγγελματια ,δημοσιε υπαλληλε ,επιστημονα ,νοικοκυρα ,ιερωμενε ,ιερωμενη ,πλουσιε και φτωχε το κυνηγητο που εξαπελυσαν αυτοθ οι πουλημενοι και κατα φαντασια ακαταδιωκτοι …οχι αποχη ουτε ακυρο …ολοι ψηφο σε πατριωτικα αληθινα κομματα που δεν ρψουν μπει στη βουλη …

      1. Επίσης μην ξεχνάς και κάτι τραμπούκους ακροδεξιούς που έκαναν μηνύσεις ή και απαγωγές σε εκπαιδευτικούς επειδή οι εκπαιδευτικοί αναγκάζονταν να εφαρμόσουν το νόμο. Για τους “θεματοφύλακες του Συντάγματος” μιλάω.

        1. Καλα τους κανανε,ρε χαπατο !
          Ποιο “νομο” εφαρμοσαν ρε ηλιθιε ; Τις αντισυνταγματικες και καραπαρανομες ΚΥΑ ;
          Αμα σου πουνε: απο αυριο,ξεβρακωσου και στα τεσσερα μπουσουλωντας,θα το κανεις,επειδη το λεει ο “νομος” ; Aντε πια με τους πανηλιθιους εδω μεσα !

    9. ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ρε καθίκια – εμείς θα σας ρίξουμε πλεύρη, να το θυμάσαι

    10. Είναι ανήκουστο νά προωθούν τούς ασθενείς μέ ουρολογικα προβλήματα καί όχι μόνον, ή Επείγοντα περιστατικά από τό Νοσοκομείο Αιγίου στό Νοσοκομείο τού Ρίου διότι στό Νοσοκομείο Αιγίου δέν υπάρχουν Ουρολογοι και άλλες ειδικότητες . Φυσικά οί Ταμπέλες μέ τά ονόματα τών διαφόρων Κλινικών στούς ορόφους, υπάρχουν χωρίς κρεβάτια, ασθενείς καί Νοσηλευτικό Προσωπικό . Ν Τ Ρ Ο Π Η !

    11. Μια απόφαση με πολλά θύματα στα νοσοκομεία από έλλειψη προσωπικού. Είδαμε και τα ποσοστά θανάτων διασωληνωμένων στις ΜΕΘ. Σαν να έμπαιναν στη λίστα θανάτου.

    12. ΣΤΕΦΑΝΕ ΨΑΞΕ ΤΟ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ …. ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΠΑΝΕ ΣΥΝΝΕΦΟ….. ΞΕΚΙΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ…

    13. Πειτε την αληθεια στον κοσμο ρε κοπροσκυλα της κυβερνησης…
      Θελετε να τα κονομησουν οι κλινικαρχες φιλοι σας στελνοντας τον κοσμο για χειρουργεια εκει.
      Στις ιδιωτικες κλινικες!

    14. Ακομη και εαν ερθουν αυτοι που ειναι με αναστολη , παλι το ιδιο θα ειναι…..
      Αφου ειπαμε οτι 3 δουλευουν και οι 7 κοιτανε.
      Δεν προκειται να αλλαξει κατι.
      Βλεπουν θαλαμο με αρρωστους και δεν μπαινουν καθολου μεσα.
      Το βραδυ πεθαινουν απο αφυδατωση διοτι ουτε νερο τους δινουν ουτε τους ορους ελεγχουν εαν εχουν ροη .
      Την ημερα τρεχουν πανω κατω στους διαδρομους με το κινητο για να δειξουν οτι εχουν πολυ δουλεια ενω στην πραγματικοτητα κανονιζουν το επομενο 3ημερο ή 4 ημερο ρεπο για να συνεχισουν το αραλικι και στο σπιτι τους.

    15. Αυτούς του Ανεμβολίαστους Yγειονομικούς που είναι σε αναστολή, αυτούς που μπορεί και να νόσησαν ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΛΩΣΑΝ από υπερηφάνεια και περέμειναν σε αναστολή, Πλεύρα να τους συναντήσεις έναν έναν για να πάρεις μαθήματα ήθους, ελευθερίας, τιμιότητας και ψυχικής δύναμης. Γιατί αυτοί είναι πραγματικοί Έλληνες έμψυχοι και κουβαλάνε το γονίδιο της Αθάνατης Ελληνικής Ψυχής κι όχι το λαζάρειο.

    16. Πλησιάζουν εκλογές παλιο γ@μημένοι…..θα σας λιώσουμε παλιο π@υστηδες και πίσω να τις πάρετε τις αναστολές…..

      1. Εμ και δεν είναι μόνον οι αναστολές, είναι και τα πρόστιμα στους πάνω των 60, που πάνε οοολοι στις κάλπες, είναι και τα άχρηστα rapid, ευτυχώς, η εκδίκηση είναι εκείνο το γνωστό, κρύο πιάτο, που έρχεται όχι μόνο για την κυβέρνηση, αλλά και για τα λοιπά συστημικά κόμματα, που τόσο πλάτη έβαλαν!

    17. Εγκληματίες συνειδητά ξέρουν τι κάνουν, έφαγαν πολύ κοσμο! Από τον Θεό δεν γλιτώνει κανείς!

    18. ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΡΒΑΡΤ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΤΟΥΒΛΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΚΟΙ

      1. το εντελώς αντίθετο, μπαίνουν οικοδομικά υλικά και βγαίνουν τούβλα…

    19. ουυυυυυυυυυσσσσστττττ ρεεεεεεεεεεε.
      Για τον πεθερο του τον πολονο τρεχει σε Αγγλια και βαλε με εξοδα δικα του? η του λαου οπως παντα?και ο ελληνικος λαος πεθαινει στα ραντσα.
      καθικι του κερατα ερχεται και η δικησου ωρα.
      Ρεεεεεεεεεεεε ουυυυυυυυυυσσσσσστττττ.

    20. Αχ, τι καλούς πολιτικούς που έχουμε. Έχω συγκινηθεί αφάνταστα……θα τους ψηφίσω…..

    Comments are closed.