ΕΝΤΟΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΖΕΥΓΟΣ! ΣΕ ΦΙΛΙΚΟ ΣΠΙΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΥΤΕΡΑ! “ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ!” – “ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΦΥΛΑΚΗ!”

    Κοινοποίηση:
    α1

    «Είναι όλα στημένα» λέει ο πατέρας Αντώνιος – Μένει σε φιλικό σπίτι μαζί με την πρεσβυτέρα
     
    Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, αρνούνται τα πάντα

    Σε σπίτι ενός φίλου του φιλοξενείται αυτές τις μέρες ο πατέρας Αντώνιος, την ώρα που οι καταγγελίες και οι μαρτυρίες για κακοποιήσεις, τιμωρίες και ξυλοδαρμούς έχουν πάρει μορφή χιονοστιβάδας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες εκκλησιαστικού σάιτ, ο πνευματικός του πατρός Αντωνίου αναφέρει ότι ο πρώην επικεφαλής της Κιβωτού του Κόσμου μένει σε προσωρινά σε φιλικό σπίτι, μαζί με την πρεσβυτέρα Σταματία Γεωργαντή, η οποία είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

    Σύμφωνα με τον ίδιο, ο πατέρας Αντώνιος λέει σε άτομα του κύκλου του ότι δεν έχει καμία σχέση με όσα καταγγέλλονται και ότι είναι όλα στημένα: «Δεν ξέρω γιατί μου το κάνουν αυτό, δεν γνωρίζω τίποτα από όλα αυτά, δεν έχω καμία σχέση με όλα αυτά. Είναι μια “στημένη” ιστορία». Μάλιστα, οι άνθρωποι που βρίσκονται κοντά του, δηλώνουν: «φοβόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα».

    Την ίδια ώρα, οι εργαζόμενοι στην Κιβωτό αναφέρουν ότι δεν έχουν ιδέα που βρίσκονται ο πατέρας Αντώνιος και η πρεσβυτέρα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    19 Σχόλια

    1. Στην κυβέρνηση την ήξεραν την συγκεκριμένη περίπτωση εδω και αρκετο καιρο…. το έσκασαν οταν
      αρχίσανε τα θέματα των υποκλοπών να σοβαρευουνε…
      Αλλα θα τον φαει η ακριβεια που χτυπαει φτωχους και πλουσιους πλεον…..

    2. Άντε τώρα τράβα να αποδείξεις ότι δεν υπάρχει διάβολος…

    3. Το παρελθόν της Κυρίας Μαρτίνη 1998-2003 γιατί αγαπητέ Στέφανε δεν αναφέρεσαι καθόλου????

    4. Αβαβα κάνεις Μακελειό για την κατάσταση και τις καταγγελίες δεκάδων παιδιών στην δομή της Μαρτινη έτσι? Καραστημένη η υπόθεση και ήδη έτοιμο από καιρό το ψευτοδιοικητικο συμβούλιο της Μαρτινη που σε συνεργασία με τον ψυχανωμαλο οπαδό της ομοφυλοφιλίας και της ανωμαλίας σε μικρά παιδιά Μητσοτάκη θέλουν τον έλεγχο των δομών. Θα τα κάνουν όλα τοξικομανη αθεα και ομοφυλοφιλα. Για κάντε μια έρευνα για τη Μαρτινη και την δομή της, προωθεί ανοικτά την ομοφυλοφιλία στα παιδιά, ακούγονται φοβερά πράγματα.

    5. ΕΝΩ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΗΔΈΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΣΑΚΕΙΑΔΕΣ ΟΥΤΕ ΑΜΑΞΑΡΡΣ ΟΥΤΕ ΣΠΙΤΑΡΩΝΕΣ ΕΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΖΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΚΛΕΒΕΙ ΔΩΡΕΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΛΛΑ Ε ΠΗΡΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΟΥΔΕΙΣ ΑΜΕΠΤΟΣ!!!

    6. Όλα γίνονται για το χρήμα, χρήμα χρήμα χρήμα και τίποτα άλλο, δεν σέβονται πια ούτε και τα παιδιά αυτή είναι η κοινωνία μας το 2022. Παιδεραστές, κλέφτες λαμογια, ανώμαλοι κτλ..ΣΚΑΝΔΑΛΑ##ΠΑΤΣΗΔΕΣ#
      ΤΡΑΓΚΕΣ,#ΨΕΥΤΟΔΩΡΗΤΕΣ##, ΦΟΡΟΚΛΕΦΤΕΣ,##ΠΑΠΑΚΛΕΦΤΕΣ #Μ.Κ.Ο ## και πολλά άλλα.
      ‘Αμεσος έλεγχος για παράνομες περιουσίες όλων αυτών που τόσα χρόνια ρουφιξαν το αίμα από το φιλότιμο του φτωχού κοσμάκη,θυρίδες καταθέσεις εξωτερικού εσωτερικού ακίνητα, κινητά τα πάντα, να ψάξετε κ να βρείτε όλους αυτούς κ να πολεμήσετε την αισχροκερδεια κάθεστε κ λαλατε καθημερινά για κουπόνια….

    7. Δουλειές των Μητσοτακηδων είναι όλα αυτά για να φάνε τα λεφτά και για να καλύψουν τις βρωμιες τους.

    8. Στημένο απο τους ξευτυλισμενους ρασοφορους ειναι ολο αυτο γιατι δεν τους εδωσε την διοίκηση. Οσο για την πορσε και την μαζονετα ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ… ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΖΕΙ ΣΑΝ ΚΟΥΡΕΛΗΣ?? Αλλωστε καποιοι πλουσιοι τα λεφτα μπορει να του τα εδιναν και για ‘σενα πατερ’ Απαγορευεται???

    9. Θα φύγουν αυτοί και θα έρθουν οι Μαρτινοι. Δηλαδή θα φύγουν τα κοράκια και θα έρθουν τα γεράκια, η νύφη Μαρτινου έσκασε μύτη σήμερα και έκανε δηλώσεις στην τηλεόραση, από την φάτσα και αυτα που είπε φανηκε τι αρπακτικο είναι, βιάζεται να βάλει το δάκτυλο στο μελι. Άλλαξε ο μανωλιος….

    10. Χιο κατάφερες όπως τα συστημικά ΜΜΕ και ίσως ακόμα καλύτερα από αυτούς να γίνει παρελθόν η ιστορία των υποκλοπών.Δεν ξέρει ο κόσμος τι έκανε ο ιερέας σαφώς και είναι θέμα σοβαρό δεν το αμφισβητεί κανείς αλλά τα σκάνδαλα τους οι 300 ως γνωστό πλέον το καλύπτουν φέρνοντας άλλο σκάνδαλο που αφορά άλλους και ΟΧΙ τους ίδιους

    11. Ο Θεός βασιλεύει στον ουρανό και το χρήμα στη γη.

    12. Δεν ξέρω γιατί, αλλά εμένα η πρεσβυτέρα μου κάνει κλικ. Από μένα, είναι ΝΑΙ.👍👌

    13. Αντε γαμηθ**τε βρομοσκυλα . Σκατιαρηδες . Να του βγάλετε το ράσο να φανούν οι ζαρτιέρες

    14. Παπαντώνη αν ήμουνα στη θέση σου και οι κατηγορίες* ηταν ψευδείς θα ήμουν συνεχώς με το χαμόγελο ίσως και μέχρι δακρυων.

      *Βαριές κατ εμε είναι οι κατηγορίες για ασελγεις πράξεις σε ανήλικους που με τίποτα δεν συγχωρώ και όχι επειδή έριξες μερικές σφαλιάρες η οδηγουσες πορσε η επειδή έχεις μια λουξ μεζονέτα.
      Βγες λοιπόν και άρχισε τα γέλια και πες τους ότι εάν καταφέρουν και σε βάλουν φυλακή,αυτή θα είναι μισθός χρυσάφι στη Ουράνια Βασιλεία.

    Comments are closed.