(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΙΣΟΒΙΑ ΚΑΙ 11.5 ΧΡΟΝΙΑ Η ΠΟΙΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΠΑΜΠΗ ΤΟΝ ΦΟΝΙΑ – ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΥΙΟΘΕΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΚΤΟΝΙΑ ΣΕ ΗΡΕΜΗ ΨΥΧΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

    Κοινοποίηση:
    μπαμπης

    Ισόβια κάθειρξη για τη δολοφονία της Καρολάιν Κράουτς και δέκα χρόνια για τη θανάτωση του σκύλου, εξαντλώντας τα περιθώρια καταδίκης του Ποινικού νόμου, αποφάσισε το δικαστήριο για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο.

    Επιπλέον, επέβαλε χρηματική ποινή 20.000 ευρώ για τη θανάτωση του ζώου.

    Για τα πλημμελήματα επέβαλε φυλάκιση ενός έτους για την ψευδή κατάθεση και τρία χρόνια για την ψευδή καταγγελία στις αρχές και 3.500 ευρώ χρηματική ποινή.

    Η εισαγγελέας πρότεινε συνολικά ισόβια και 11,5 χρόνια κάθειρξη και χρηματική ποινή 21.000 ευρώ.

    Νωρίτερα, το δικαστήριο απέρριψε ομόφωνα το αίτημα του κατηγορούμενου να μην ληφθεί υπόψιν η κατάθεση της Ελ.Μυλωνοπούλου.

    Αυτήν την ώρα οι συνήγοροι υπεράσπισης του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου τοποθετούνται επί των ελαφρυντικών που ζητεί ο κατηγορούμενος.

    Διαβάστε επίσης:

    Γλυκά Νερά: Ισόβια και 10 χρόνια ζήτησε η Εισαγγελέας

    Υπόθεση Γλυκών Νερών – Την ενοχή του Μπάμπη Αναγνωστόπουλο πρότεινε η εισαγγελέας: «Ήταν αποφασισμένος να σκοτώσει»

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. μια δεκαριά χρόνια μέσα και μετά έξω

    2. Σε δυο χρονακια θα ειναι εξω με άδεια Σαββατοκύριακου

    3. Ε και ; θα γυρίσει πίσω η κοπέλα;
      Θα έχει οικογένεια το παιδί;
      Όσο κ αν είναι η ποινή δεν αρκεί….

    4. εαν με τον ορο ισοβια εννοουμε, ΣΤΗΝ ΨΙΡΟΥ ΓΙΑ ΟΛΗ ΤΟΥ ΖΩΗ,τοτε υπαρχει δικαιοσυνη. ΕΑΝ ΟΧΙ χεστα.

    5. Ο Μπαμπης και οσονουπω ο κλαρινογαμπρος της Πατρας θα κανουνε το τελειο ντουετο στη ψειρου! Μονο που εκει θα ειναι…..νυφες!

    6. δεν μας εξήγησε πώς δέθηκε μόνος του και αν έχει καμία σχέση με τα ελικόπτερα που μετέφεραν παιδάκια στους πολιτικούς όπως είπε ο Παπάς της ΧΑ, ποιος την σκότωσε στην πραγματικότητα και γιατί;;;; Άκουσε κάτι για ελικόπτερα και παιδάκια;;;;

      1. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥΣΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΙΕΡΩΜΕΝΟΙ ( ΟΙ ΕΡΩΜΕΝΟΙ)

      2. Ελα ντε::: Ο κιλότος από τα Μέγαρα δεν άνοιξε το στόμα του τελικά. Τα ”αφεντικά” του υποσχέθηκαν προστασία και μέσα στην φυλακή, αποφυλάκιση με την πρώτη ευκαιρία, και φυσικά ταξίδι σε μέρη εξωτικά……. Για αυτό είναι τόσο ψύχραιμος ο κιλοταράς! Εξ άλλου, στο Ελλαδιστάν όλα γίνονται αρκεί να γνωρίζεις τους κατάλληλους ”ανθρώπους”……

    Comments are closed.