ΕΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ: ΑΛΛΑΓΗ ΑΡΧΗΓΟΥ! ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ, ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ KAI ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ

    Κοινοποίηση:
    teaser26-8

    Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ ένα συγκλονιστικό ρεπορτάζ εκ των έσω:

    «ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΟΛΓΑ ΓΙΑ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΟΜΜΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΔΩΝ, ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΕΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΔΕΣ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ (ΦΑΜΙΛΙΑ ΜΑΤΣΑ), ΣΥΝΘΛΙΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΠΟΥ ΤΡΩΕΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ KAI ΑΒΑΝΤΑΡΟΥΝ ΚΕΦΑΛΟΓΙΑΝΝΗ».

    exofyllo26-8

    Ακόμα: Από τι πέθανε η 19 ναυτική δόκιμος;

    Οι πολίτες καταγγέλλουν! «Ψεύτης ο Σκρέκας, κόβουν το ρεύμα σε όσου δεν έχουν να πληρώσουν».

     

    Τέλος, στο κορυφαίο αντισυστημικό περιοδικό το Σάββατο: «ΜΙΣΘΩΜΕΝΗ ΕΞΟΥΣΙΑ, ΑΠΟ ΤΟ «ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΩΝ ΑΦΕΝΤΙΚΩΝ». ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ-ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ- ΑΡΧΙΜΠΡΑΒΟΙ- ΜΠΟΣΗΔΕΣ ΣΤΑ ΒΕΝΖΙΝΑΔΙΚΑ ΤΗΣ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΕΙΑΣ. ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΦΑΝΟΥΡΙΟΥ, ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ, ΣΤΟ ΕΝΘΕΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ MAK TV ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΙΚΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΚΟΣΜΟ ΤΗΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΚΗΣ ΑΥΛΗΣ’.

    exofyllo-makeleio.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    7 Σχόλια

    1. Όπου πάει ο Βαρδινογιάννης,δίπλα και η Όλγα,και στην τουαλέτα να πάει,εκεί θα ναι κι αυτή

    2. Η ξεφτιλα ολη αυτη στα μουτρα του Ελληνικου λαου γιατι ακομη εχει παρωπιδες και βουλοκερι στα αυτια

    3. Σε λιγο ερχεται η παγκοσμια κυβερνηση με τους ψευτικους εξωγηινους , ολοι οι πολιτικοι ειναι μαριονετες …δεν τους αποφασιζει ουτε ο Βαρδινογιαννης ουτε κανενας τετοιος , ολα γινονται για την παγκοσμια κυβερνηση και ολοι ειναι μαριονετες , αρα αν βγει η Κεφαλογιαννη θα ειναι για να ”πουλησει τρελα” η παγκοσμια κυβερνηση (οτι σε κυβερναει γυναικα αλλα φυσικα δεν αλλαζει τιποτα , ειτε θυληκος ειτε αρσενικος ειναι ο προδοτης ..το ιδιο ειναι πχ) …η για να κανει τη γλαστρα μεχρι να πας στο παρακατω . Το ”2022” θα ερθουν ψευτικοι εξωγηινοι, δε γινονται για εναν ιο, θα ξεκινησει η παγκοσμια κυβερνηση και θα πουν αχ τελικα δε γυριζει η γη γυρω απο τον ηλιο σου ειπαν ψεματα… , μετα την παγκοσμια ..ο αντιχριστος (μετα θα πεσει) , το 2020 βγηκε στις ειδησεις βιντεο με ουφο απο το πενταγωνο των ΗΠΑ , θα φανουν πολλα σε λιγο καιρο… (οχι ολα) . Ο Πλατωνας λεει για σπηλια με μαριονετες , ειναι πιονια…

    4. Θέλει το Εβραικό λόμπυ να ελέγχει την κατάσταση δια μέσου της Κεφαλογιάννη αφού πήγε και παντρεύτηκε Εβραίο τον Μάτσα.. Κανονίστε να ψηφίσετε Εβραιοπούλα νύφη….Από την Τσάντ στην Μαρέβα στην ΜΙΝΟΣ ΜΑΤΣΑΣ ΚΑΙ ΥΙΟΣ.Από την σκύλα στην χάρυβδη…..

    5. ……..οι γυφτοι της ερημου του σινα τελικα γυφτοποιησαν δουλικως την ελλαδιτσα μεσα απο τον υπουλογυναικωτο ασιατισμο τους.

    6. ΜΑ ΟΙ ΒΑΡΔΙΝΟΚΛΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟΙ ΤΟΥ ΑΡΧΙΔΡΑΚΟΥΛΑ

    7. Απ το κακό στο χειρότερο πάει αυτή η χώρα..

    Comments are closed.