ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ, ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΑΝΟΙΞΕ ΦΥΛΛΑΔΑ ΜΕ “ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ” ΓΛΙΤΣΑ, ΞΟΔΕΥΟΝΤΑΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΒΑΛΕ ΛΟΥΚΕΤΟ. ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΟΤΙ ΧΑΘΗΚΑΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ…1.5 ΕΚΑΤ. ΕΥΡΩ! ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΥΡΙΑ ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΗ ΤΗΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑΣ; ΑΚΟΥΤΕ; ΔΙΑΒΑΖΕΤΕ Ή ΠΑΣΧΕΤΕ ΑΠΟ ΚΩΦΩΣΗ;

    Κοινοποίηση:
    mavridismitsotakis-ΜΑΚΕΛΕΙΟ

     Δεν είναι «Καρφώματα» μεταξύ δύο φιλοκυβερνητικών εφημερίδων, των Παραπολιτικών και του Φιλελεύθερου αλλά πιθανότατα η αλήθεια.

    Η φιλοκυβερνητική εφημερίδα Παραπολιτικά αποκαλύπτει παρασκήνιο πίσω από τη δημιουργία της εφημερίδας, Φιλελεύθερος, υποστηρίζοντας πως δημιουργήθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη και κάνουν λόγο για «πολλά εκατομμύρια ευρώ» που χάθηκαν αφού αυτή η υποστηρικτική φυλλάδα έβαλε λουκέτο και αφού πρώτα ο εκδότης της έφαγε το καταπέτασμα. 

    Σύμφωνα με το επίμαχο δημοσίευμα, η εφημερίδα «στήθηκε» με την συμμετοχή διαφημιστικής, στο γραφείο του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, και εκεί εξασφαλίστηκαν αρκετά εκατομμύρια ευρώ – όπως ισχυρίζονται τα Πάραπολιτικά – για την κυκλοφορία της.

    Και οι πληροφορίες που διαθέτει το ΜΑΚΕΛΕΙΟ, δείχνουν ότι η εφημερίδα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ, έχει απόλυτο δίκιο.

     «Στόχος ήταν να δημιουργηθεί ένα μέσο που θα αποτελούσε ευαγγέλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη!» σύμφωνα με το δημοσίευμα. Και όντως η συγκεκριμένη εφημερίδα παραπέμπει σε ευαγγέλιο για τον Κυριάκο Μητσοτάκη, αφού ήταν αυτή που είχε χρησιμοποιήσει την έκφραση «Ο Μητσοτάκης καλείται ως άλλος Μωυσής να βρει λύσεις εκεί που οι άλλοι βρίσκουν αδιέξοδα και να οδηγήσει έτσι έναν τυραννισμένο λαό στη γη της επαγγελίας». Έκφραση που φυσικά είχε ξεσηκώσει σάλο, αλλά ήταν όντως «ευαγγελική»
     Μάλιστα, στο πολυτελές event για την έναρξη της συγκεκριμένης εφημερίδας είχε παρευρεθεί πλήθος στελεχών και μετέπειτα υπουργών της Νέας Δημοκρατίας.

    Εκτός εάν τα εκατομμύρια το πρόγραμμα που ευλογούνται από τον Κυριάκο, έχουν ασυλία.

    Εδώ όμως συμβαίνει κάτι χειρότερο. Η εφημερίδα Φιλελεύθερος πήρε και κρατικό χρήμα. Μία εφημερίδα δηλαδή που εμφανίζεται να ιδρύθηκε στο γραφείο του Κυριάκου Μητσοτάκη, βρίσκεται ένα εισπράττει κρατικό χρήμα, δυσανάλογο με την κυκλοφορία της, επί πρωθυπουργίας Κυριάκου Μητσοτάκη. Και μάλιστα λίγο μετά την είσπραξη πολλών χιλιάδων ευρώ κρατικού χρήματος, να αναστέλλει την λειτουργία της! Δηλαδή εδώ η υπόθεση περιπλέκεται, εάν και εφόσον ισχύει η καταγγελία των Παραπολιτικών. Και πραγματικά δεν βλέπουμε το λόγο η πλέον φιλοκυβερνητική εφημερίδα να συκοφαντεί τόσο βάναυσα τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Προφανώς οι υπεύθυνοι της εφημερίδος, θα διαθέτουν τα απαραίτητα στοιχεία για να τεκμηριώσουν αυτόν τον βαρύτατο ισχυρισμό, που εκτός από πολιτικό ενδέχεται να συνιστά και οικονομικό σκάνδαλο”, αναφέρει το pronews.gr του Τάσου Γκουριώτη.

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ έχει κάνει αποκαλύψεις για το θέμα υποστηρίζοντας βάσει αδιάψευστων πηγών ότι αυτό το κατασκεύασμα ενός εκδότη Μαυρίδη, έφαγε πάνω από 1.5 εκατομμύριο ευρώ και λίγα λέμε. Εδώ, κυρία προϊσταμένη της Εισαγγελίας, υπάρχει ένα ακόμα σκάνδαλο. Σεις όμως, δεν μπορείτε και αδυνατείτε να παρακολουθήσετε όσους καρχαρίες τρώνε κρατικό χρήμα. Σεις το μονον που κοιτάτε είναι να κυνηγάτε ακέραιους ανθρώπους και να τους στοχοποιείτε.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Η ΝΔ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ
      Η ΝΔ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΧΑΛΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΥΡΙΛΑ
      ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΜΗ ΠΩ ΤΠΤ ΑΛΛΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ

    2. Είχα ορκιστεί να μη ξαναδωκω μασημένη τροφή αλλά με αγανακτησατε.Η δικαιοσύνη ρε ραγιαδες δεν είναι τυφλή είναι μασονισσα.

    3. Στέφανε, αυτό το υποκείμενο ήταν δερβένακας στο capital.gr την εποχή που λύστευαν τα ξένα funds την Ελλάδα με το σκάνδαλο του χρηματιστηρίου που έστησε ο Σημίτης για να φτωχοποιηθεί ο Έλληνας και να περάσει 8 χρόνια μετά στα μνημόνια. Σπρώχνανε μετοχές στον κοσμάκι και τον διαλύσανε. Μετά τον απόλυσαν δήθεν ίσως. Ακρως φιλελεύθερος και κόλακας της εξουσίας. Υπάρχει ένας εισαγγελέας να τους χώσει μέσα;

      Στέφανε, 6 μήνες μέσα δεν αντέχει ο κόσμος. Πουθενά δεν γίνεται αυτό ενω οι γειτονιές μας γεμίζουν κάθε μέρα επενδυτές να μας μπολιάσουν.

    4. Δικαστές δουλάρες των ολιγαρχών και του κωλόσογου γι΄αυτό κάθε μέρα μαζεύουμε πτώματα και κάλυκες απ΄τους δρόμους που έχουν γίνει ζούγκλα και Μεντεγίν.
      Μέχρι και στην Τουρκία που αν αντιταχθείς στον Ερντογάν οι δικαστές έχουν εκδώσει ουκ ολίγες αποφάσεις εναντίον του γι΄αυτό και θέλει να καταργήσει το συνταγματικό δικαστήριο. Εδώ το ΣΤΕ μόνο αν κόψεις απ΄τους παχυλότατους μισθούς τους κάνα 10ευρω μιλάει. ΟΥΣΤ ΛΕΧΡΙΤΕΣ

      1. Μια ντακοτα,με αρρωστημενη φατσα.Σαν μπαμπουινος φαλακρος.

    5. Στην Ελλαδα οπου ΤΑ ΠΑΝΤΑ βρωμουν σαπιλα, οι περισσοτεροι υποδουλοι ιθαγενεις ακομα πιστευουν οτι υπαρχουν ελευθερες εκλογες. Δηλαδη διεβρωσαν τα παντα, αλλα ειπαν τις εκλογες να τις αφησουν ελευθερες, διοτι οι κιναιδοι παιδεραστες κλεφτες απατεωνες ανθελληνες σατανιστες που κυβερνουν, εχουν ηθικους φραγμους και αξιες.

    6. Καλά πλάκα κάνετε, το φαγοπότι με τα ΜΜΕ (‘Πέτσα’, καμπάνιες για covid, πρωτοβουλίες καινοτομίας, κοκ) είναι ένα μικρό κομμάτι. Για να δούμε πως τα ίδια αυτά ΜΜΕ διαφημίζουν έναν και καλά οργασμό από συγκεκριμένα έργα ξαφνικά από το 2019…Πόσα δις, πόσα για ανανέωση εξοπλισμού, κατασκευές, συντηρήσεις και αναθέσεις έργων, πόσο φαγητό θα περάσει σε δήμους και περιφέρειες παράλληλα με τις ‘ιδιωτικές πρωτοβουλίες’. Όλα για τα ‘παιδιά μας και τις τσέπες μας’ είναι η κυβέρνηση, και αν δε σου αρέσει έχει σκύλλα και χάρυβδη σου λένε.

    7. Και κάποιοι πίστευαν πως θα φύγει ο Σύριζα και θα έρθει η κάθαρση.

    8. Εδώ καθόμαστε μέσα στα λεωφορεία που αγόρασε ο Κούλης και όλοι σκάνε τίγκα στη μάσκα και τον κορωνοϊό γιατί δεν έχουν παράθυρα και δε κουνιέται φύλλο και δεν αντιδρά κανένας.
      Ποιος θ ασχοληθεί Μ ένα τέτοιο «σκανδαλο»;;;.
      Ο Μαρινάκης γιατί το έβγαλε;;;;Αυτό είναι μεγαλύτερη είδηση αν μας την απαντήσετε από το ίδιο το σκάνδαλο.

    9. Σιχαίνομαι ακόμη κ την λέξη πολιτικός

    10. μπλε συριζαίοι τα μεγαλύτερα ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ-καταχραστές δημόσιου χρήματος

    11. ““ΕΝΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ““ τι δεν ειναι σκανδαλο , τι δεν εναι τεραστιων διαστασεων στην ελλαδα;;;;;; Τιποτα…….. με τις υγιες σας κια του χρονου στα δικα σας

    12. Η δικαιοσύνη πέθανε. Την σκότωσαν οι επίορκοι δικαστές. Είναι ολοι τους λεκάνη που χέζουν οι πολιτικοί. Αυτό τους τιμά το χέσιμο.

    13. Σε ακολουθία των τελευταίων γεγονότων, αν ημουν δικηγόρος του Στέφανου θα ζητούσα με ΔΗΜΌΣΙΑ επιστολή -την οποία θα γνωστοποιούσα και στα κανάλια- ενίσχυση των αστυνομικών μέτρων προστασίας, θέτοντας ταυτόχρονα προ ευθυνών τον υπουργό και τον πρωθυπουργο για την ελλειπή φύλαξη μου και έκθεση μου στο οργανωμένο έγκλημα που απειλεί πλέον ανοιχτά και προκλητικά την αντιπολιτευτικη δημοσιογραφία

    14. ο διευθυντης του μαξιμου τραπεζωνε στο ζοναρς καθημερινα δημοσιογραφους-εκδοτες -τον εχω δει προσωπικα δυο φορες με τον Μαυριδη. επισης την κ.πρωθυπουργου την εχω δει τουλαχιστον 4 φορες με την συζυγο του μεγαλoυ ελληνα επιχειρηματια να εξερχονται απο το ζοναρς και να ειναι πολυ ευχαριστημενες.
      οσο για τον εναν απο τους δυο κ. υπουργους που απειλουσε ο κ. φουρθιωτης ,ρωτηστε τον ιδιο τον κ. φουρθιωτη τι εγινε στην τουαλετα αεροπλανου αποστολης με ευχαριστη παρεα.

    15. Ε μετά προσφέρθηκε ο Μένιος με τα Αποκαλυπτικά οπότε πήρε πούλο

    16. Στην Ελλαδα οι δικαστες κλεινουν τα ματια σε παραβασεις κουμουνιστων (Νουδουλα Τσιρυζα,Κιναιδαλ ,Μπαρουφακης και Κουκουεδες)

    17. Κλέφτες και λωποδύτες. Έχουν κάνει και κάνουν πλιάτσικο στο δημόσιο χρήμα και κανένας δικαστικός δεν τολμάει να τους ακουμπήσει. Αυτή είναι η Ελλάδα των πολιτικών λαμογιων σήμερα. Να τους χαίρεστε.

    18. Σιχαμένη γλίτσα ο Μαυρίδης. Έλεγε ότι πουλάει 10.000-12.000 φύλλα και δεν πούλαγε ούτε 2.500.

    19. άντε και αρχησυντάκτης ο ΜΕΝΙΟΣ όταν με το καλό ξεχαστεί και αυτό το σκάνδαλο …

      Εισαγγελείς και Δικαστές της Ελλάδος, ποία η συμβολή σας στον έλεγχο της πολιτικής εξουσίας ….!???

      Γιατί τέτοια αρωγή και συμπλευση στις αποφάσεις και επιθυμίες της κυβέρνησης αυτής ???
      Γιατί τέτοια απροθυμία στην εξέταση των πολλών σκανδάλων που πια είναι καθημερινά???

      Συμβαίνει “κάτι”
      ???…..

    20. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει δικαιοσύνη. Εντελεται από την εκαστοτε κυβέρνηση.

    Comments are closed.