ΕΝΑΣ ΤΡΙΣΑΘΛΙΟΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΤΡΙΚΑΛΑ – Ο ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΨΗΦΟΦΟΡΩΝ – 50 ΕΥΡΩ ΚΟΣΤΟΛΟΓΕΙ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ- ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΑΚΟΥΕΙ;

    Κοινοποίηση:
    xatzidakis

    Μια καταγγελία δέχθηκε ο Στέφανος Χίος στην εκπομπή Ραδιομακελάρηδες για τον τρόπο που λειτουργούν οι βουλευτές και υπουργοί της Νέας Δημοκρατίας για να παραμείνουν στις καρέκλες τους.

    Ο κ. Δημήτρης, τα πλήρη στοιχεία του είναι στη διάθεσή μας, από τα Τρίκαλα κατήγγειλε πως στα Τρίκαλα έχει στηθεί ένας τρισάθλιος παρακρατικός μηχανισμός, όπου με 50 ευρώ προσπαθούν να εξαγοράσουν την ψήφο του κόσμου. Συγκεκριμένα, ο κ. Χατζηδάκης προσφέρει 50 ευρώ το κεφάλι, προκειμένου να εξαγοράσει τη συνείδηση των Ελλήνων ψηφοφόρων για να παραμείνει στην καρέκλα του τόσο ο υπουργός όσο και ο συφερτός της κυβέρνησης.

    Το Μακελειό, η εκπομπή Ραδιομακελάρηδες, τη Δευτέρα θα στείλουν το ηχητικό απόσπασμα και έγγραφη καταγγελία στους Εισαγγελείς των Τρικάλων.

    ΑΝ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ – λέμε αν- ΔΕΝ ΠΡΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΟΝΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΒΡΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΥ

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ΤΡΙΚΑΛΑ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΧΑΤΖΗΓΑΚΗΣ ΟΧΙ ΧΑΤΖΗΔΑΚΗΣ

    2. Που θα κρυφτείς ρε Μποζο.. ?? Που ρε λαχανοκεφαλε…..με τέτοια μουτσουνα..που ?
      Μια κρεατοελια στη μύτη να είχες…ρε καραφλογεγε και θα ήσουνα για το GNTM..!!!
      ” Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού ” ξέρεις τι σημαίνει ρε καραγκιόζη !! Απού σε κάνανε και Υπουργό ? Δε σου έφτασαν οι πρώτες φαπες..θες και δεύτερο γύρο ..ε αυτό δεν είναι σοφό.. γιατί οι νέες πιο καλές και περίσσιο άχτι..? Ετοιμάσου…

    3. Στα Τρικαλα εχει ακριδες ολων των χρωματων,
      πρασσινες μπλε κόκκινες αλλα παντως ο πατριαρχης εχει πρασσινο χρωμα.

    4. Ρε παιδιά, πάρτε τα λεφτά και μην τους ψηφίσετε. Κοροϊδέψτε τους κι εσείς μια φορά. Φάτε τα στα σουβλάκια, στην υγεία των απεγνωσμένων κορόϊδων που πληρώνουν για να ξαναβγούν. Εκτός αν σας βάλουν και υπογράψετε κάποιο χαρτί η τα χρήματα έχουν δεσμευτικό χαρακτήρα για τη συνείδησή σας και τους ψηφίσετε. Τότε μην τα πάρετε.

    5. Για ψάξτε και νυν δήμαρχος νησιού της Δωδεκανήσου που υποστηριζόταν από τη ΝΔ μήπως βγήκε και αυτός με τίποτα δωροεπιταγές αντίστοιχης αξίας από γνωστό super market…? Αλλά αυτοί είμαστε.

    6. Τόσοι ακροδεξιοι υπαρχουν, που δεν ξέρουν τι θα πει αξιοπρέπεια. Εκεί βρίσκει και τα κανει ο κάθε Χατζηδάκης

    7. Aαυτός ο κεφτές ο Χατζιδάκης είναι μεγάλο στέλεχος στην μασονικη στοά και προωθείται από πολύ μικρός στην πολιτική Θα πέσει χρήμα χοντρό για να ξαναβγεί είτε με τραμπουκισμούς είτε με εκβιασμούς είτε με υποσχέσεις η με διορισμούς Είναι ένας παλιάνθρωπος τομάρι όπου πήγε τα διέλυσε όλα Δεν είναι τυχαίο που είναι με όλες τις κυβερνήσεις της ΝΔ υπουργός Τον επιβάλουν μαζί με τον σκυλο του Ροτσαιλντ τον Δένδια

    8. μικέλης ; (!) τι ονόματα είναι αυτά ; ΛΟΛ στα γαριδάκια τους βρίσκουν ;;

    9. Μπράβο στους ψηφοφόρους που ψηφίζουν κοπρόσκυλα σαν τον φ@λάκρ@ !!

    10. Παιδες! Να καταγγειλετε και την προ ετων δωροδοκια του Συριζα, στην ευαισθητη περιοχη της Ξανθης! Πιθανον και αλλου! Το ειχα κι’ εγω καταγγειλει, μεσω σχολιου μου!

    11. Είτε είναι αυτός είτε κάποιος άλλος μιλάμε για την απόλυτη ξεφτίλα…κράτα ρε κουβαρντά τα λεφτά σου…το νέο pass της τρισάθλιας κυβέρνησης… Vote-redemption pass…

    12. Χατζηδάκη τομάρι θυμάσαι το ξύλο που έφαγες πριν κάμποσα χρόνια?μυαλό δεν εβαλες

    13. Εδώ έχουν σε ομηρία 2.000 ανθρώπους σεισμόπληκτους, εδώ και 2 χρόνια, δεν δίνουν τις αποζημιώσεις, σφυρίζουν αδιάφορα.
      Δεν τους ενδιαφέρει.
      Μας έχουν γραμμένους, ας το καταλάβουμε επιτέλους!!!

    14. Παραβίαση του Ποινικού Κώδικα στα άρθα 165, 161, 162 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

      Χίο βάλε κάποιον να χώσει μήνυση.

    15. η γαλάζια ακρίδα στα τρίκαλα ονομάζεται “χατζηγάκης”, ίσως έχει γίνει μπέρδεμα, η ουσία όμως δεν αλλάζει

    16. τελικά μόνο αν παίξουμε μπάλα με τα κομμένα κεφάλια τους, θα βάλουν μυαλό τα μέλη της συμμορίαςΝΔ

    17. Με τις ίδιες πολιτικές του Σύριζα που μοίραζε 50 εύρα στους Γύφτους

    Comments are closed.