ΕΝΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΣ ΕΞΟΜΟΛΟΓΕΙΤΑΙ: ” ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ. Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΜΩΣ ΕΘΑΨΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΜΟΥ ΜΟΥ, ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ ΜΟΥ, ΤΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΜΟΥ. ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΤΑΜΠΛΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ Η ΚΟΡΗ ΜΟΥ; ΕΝΑ ΜΟΝΟΝ ΓΙΑΤΙ. ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ”

    Κοινοποίηση:
    ΞΑΝΘΗ-1

    Κύριε Στέφανε Χίο καλησπέρα από την ακριτική Ξάνθη. Eίμαι αστυνομικός και υπηρετώ στην Α.Δ. Ξάνθης τα 26 τελευταία χρονιά. Μετά το 2011,χρονιά που εφαρμοστήκαν τα χαράτσια και όλα τα υπόλοιπα δυσβάστακτα μέτρα στην χώρα μας, όλοι οι μισθωτοί δεχθήκαμε ένα μεγάλο οικονομικό σοκ, που επηρέασε την μετέπειτα πορεία της ζωής μας προς το χειρότερο.

    Η ιδιαίτερη πατρίδα μου είναι η Έδεσσα, την οποία και άφησα το 1995 για να έρθω με την οικογένεια μου στην Ξάνθη. Τότε ήμουν παντρεμένος με ένα παιδί. Όλα αυτά τα χρόνια, ενώ είχα την ευκαιρία να φύγω με μετάθεση για την Έδεσσα (2000 την πρώτη χρονιά και το 2004 την δεύτερη, μετάθεση με μόρια και όχι με μέσον) δεν έφυγα, προτιμώντας να μείνω σε μια περιοχή που κατά καιρούς διαβάζουμε και ακούμε για τις επεκτατικές βλέψεις των γειτόνων εξ ανατολών, στηρίζοντας έτσι την ενίσχυση του ελληνικού πληθυσμού, αφού στην συνέχεια με αξίωσε ο Θεός να κάνω ακόμα 2 παιδιά.

    Στο σύνολο λοιπόν 3.. Το 2014 αγόρασα διαμέρισμα, χωρίς όμως να δικαιούμαι την επιδότηση πρώτης κατοικίας που ίσχυε τότε, με 40% επί της αντικειμενικής αξίας του ακίνητου, με την προϋπόθεση να έχεις 5 χρονιά στην Ξάνθη (την είχα) και ότι έπρεπε να παραμείνεις ακόμα 10 χρόνια στην παραμεθόριο περιοχή. Αυτό το είχα αποφασίσει με την οικογένεια μου και αποφασίσαμε να παραμείνουμε στην Θράκη για το υπόλοιπο της ζωής μας. Αυτό είχε γίνει τότε το (2000) για να ενισχυθεί το ελληνικό στοιχείο στην περιοχή, γιατί ως γνωστών, οι μουσουλμάνοι που ζουν εδώ κάνουν πολλά παιδιά, αφού επιδοτούνται για αυτά από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής. Όπως σας προανάφερα δεν δικαιούμουν την επιδότηση, για αγνώστους πραγματικά λογούς που ως και σήμερα δεν κατάφερα να την ερμηνεύσω.

    Να σημειώσω επίσης ότι αγόρασα τρία αυτοκίνητα από τις αντιπροσωπίες της Ξάνθης και όχι της Καβάλας ή της Θεσσαλονίκης, όπως κάνουν πολλοί ντόπιοι της περιοχής για δικούς τους λογούς. Εξ υπακούεται ότι τον μισθό μου τον αφήνω στην πόλη της Ξάνθης ψωνίζοντας από την τοπική αγορά. Αγάπησα αυτή την πόλη και χαίρομαι πραγματικά που ζω εδώ. Όλα αυτά τα χρόνια όμως κύριε Στέφανε διαπιστώνω μετά λύπης μου ότι η πολιτεία με μουτζώνει με χέρια και πόδια. Το αναφέρω αυτο γιατι γι άλλη μια φορά διαπίστωσα ότι εάν δεν είσαι ρομά η παλλινοστούντας από χώρα της πρώην σοβιετικής ενώσης δεν δικαιούσαι ούτε μια επιδότηση για αγορά ενός τάμπλετ, αξίας 200 ευρώ, γιατί ως αστυνομικός με 26 χρόνια στο σωμα και 5 χρονια στον στρατο ως οπλιτης πενταετους υποχρεωσης θεωρουμαι υψηλομισθος και πλουσιος κατα την κυβερνηση, ασχετα εαν πληρωνω 275 ευρω δανειο τον μηνα για το διαμερισμα που αγορασα, εχω κορη στην δευτερα λυκειου με φροντιστηρια 310 ευρω τον μηνα και μΙσθο 1400 ευρω, με 31 χρονια υπηρεσια σε στρατο και αστυνομια..

    Πραγματικα δεν με ενοχλει καθολου που θα παρουν αυτες οι κατηγοριες την επιδοτηση. Που ειναι ομως η ιση μεταχειριση; Πιστευω να γνωριζεται οτι οι ρομα στην περιοχη για να στειλουν τα παιδια τους στο σχολειο χρηματοδοτουνται απο το Ελληνικο κρατος,ασχετα εαν δεν πηγαινουν. Ξεχασα να αναφερω οτι λογω οικονομικων δυσκολιων αναγκαστηκα να κανω επιμυκινση εξοφλησης του δανειου απο τα 67 μου χρονια στα 75. Οκτω χρονια παραπανω δηλαδη με οτι αυτο συνεπαγεται. Και καταληγω, τελειωνοντας, για μην σας κουραζω αλλο. Εμενα οπως σας ανεφερα με αντιμετωπιζουν ως πολιτη δευτερης κατηγοριας.

    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ; Αγωνιζεται καθημερινα στο σχολειο,η στο σπιτι για να καταφερει να μπει σε μια στρατιωτικη σχολη,ετσι ωστε, αφενος να μην φυγει απο την χωρα, αφου οποιο αλλο πτυχιο που θα παρει απο τα ελληνικα πανεπιστημια θα ειναι πτυχιο ανεργειας για την Ελλαδα και αφ ετερου δε να προβει σε μια αμεση αποκατασταση υπηρετωντας και αυτη στον στρατο και οχι σε μια αλλη δημοσια υπηρεσια και το ποιο σημαντικο οτι θα περασει πολλα χρονια σε παραμεθωριες περιοχες. Αν δεν γινει αυτο τοτε. Αναγκαστικα θα παρει τον ιδιο δρομο που πηραν πανω απο 500.00 νεα παιδια για να βρουν ενα καλυτερο μελλον στην ξενιτιά, αφηνοντας ανοιχτο τον δρομο σε ολους αυτους τους πατριδοκαπιλους που μας κυβερνουν,να φερουν στην χωρα μας εγκληματιες απο ολες τις χωρες του κοσμου.

    Σας ευχαριστώ για τον χρόνο σας θέλησα να σας αναφέρω το πρόβλημα αυτό σε μένα αλλά και σε άλλους Έλληνες πολίτες που αντιμετωπίζονται και αυτοί ως πολίτες δεύτερης κατηγορίας. ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    21 Σχόλια

    1. Ρε οι περισσότεροι από εσάς, βγάλατε χολή μόνο που ακούσατε Αστυνομία.
      Ο άνθρωπος αλλού θέλει να σταθεί κ όχι στο ταμπλετ.
      Τι σχέση έχει το ότι υπάρχουν άνθρωποι που παίρνουν 400 ευρώ μισθό κ όχι 1400 όπως αυτός;
      Δυστυχώς Ναι, υπάρχουν! Όπως υπάρχουν κ σε άλλες χώρες παιδιά που δεν έχουν ένα πακέτο μακαρόνια για να φάνε. Όπως ακόμα υπάρχουν άνθρωποι, εντός Ελλάδας που δουλεύουν είτε στο δημόσιο είτε στον ιδιωτικό τομέα, υψηλόμισθοι κ δεν προσφέρουν απολύτως τπτ ούτε στην εργασία τους, αλλά ούτε κ στην πατρίδα τους!
      Όλοι εσείς που κράζετε το δημόσιο, είστε οι πρώτοι που τρέχετε να καταθέσετε χαρτιά σε κάθε προκήρυξη που βγαίνει, για να μπείτε στο δημόσιο.
      Υ.Γ. Κ για να τελειώνει η καραμέλα…
      Οι περισσότεροι αστυνομικοί πλέον, είναι πτυχιούχοι ανώτερων κ ανώτατων σχολών κ όχι βύσματα!

    2. Ο ένας Έλληνας στρέφεται εναντίον του άλλου……… Τα βλέπουν οι δανειστές και γελούν μαζί μας για την κατάντια μας. Στις χώρες των δανειστών (Τόμσεν, Δανία κλπ.) τα 5000€ (όχι τα 1400€) θεωρούνται σαν βασικός μισθός – αυτό που λέμε 534€ στην Χώρα μας. Άραγε θα υπάρχει ομοψυχία αν γίνει κάτι με τους Τούρκους;;;;;;;;;;

    3. Αυτό που δεν μας είπε ο κύριος από την Ξάνθη,
      Πόσα του έχει κόψει ο Κούλης από τον μησθο του εδώ και 13 μήνες;;
      Ούτε ένα ευρώ,σε αυτόν και σε όλο τον δημόσιο τομέα.
      Έχει ξεσκίζει ΜΟΝΟ τον ιδιωτικό τομέα.
      Το δημόσιο ανήκει σε άλλο κράτος;

    4. οι πατριώτες δεν ζητάνε μόνο προσφέρουν, ποιός περιμένει να του δώσει το αδηφάγο Ελληνικό Κράτος κάτι.Όμως θίγεται ο πατριωτισμός για ένα tablet; ειναι λίγο οξύμορο να μετριέται ο πατριώτης με υλικά μέσα…..όταν συνήθως δίνει και την ζωή του.

    5. Χίλιες φορές καλύτερα να μην έχει ταμπλετ το παιδί σου. Θα γλιτώσει την αποβλάκωση, αποκτήνωση και καμπούρα στην πλατη.
      Πρέπει να τους ευχαριστάς, όχι να τους κράζεις.
      Δηλ αν σου δώσουν δωρεαν εμβόλια θα τα κάνεις στην οικογένεια σου;

    6. Ασε μας ρε φίλε άλλοι έχουν εισόδημα 360 ευρο συνταξη χηρείας λόγω του πουστη του Κατρουγκαλου και νοίκι 400 τους ρωτάς πως βγαίνουν και μας κλαίγεσαι που έχεις μισθό 1400 ευρο συγνώμη ε που δεν διορισανε όλο σου το σοι γιατί είσαι κηφήνας και δεν βλέπεις ουτε ακους Τι γίνεται δίπλα σου αν είναι δυνατόν να μιλάνε οι διορισμένοι δημόσιοι υπάλληλοι που όλο προνομεια είναι ασφαλισμένοι μέχρι να βγάλουν συνταξη στρωτό μισθό που τους δίνει δυνατότητα να παρουν σπίτι ασε μας ρε φίλε ρωτάς τις χηρες πως ζουνε με ορφανά παιδια

    7. Σπίτι μόνος σου το αγόρασες δεν σε εβαλρ κάνεις να το πάρεις με το ζόρι. Άλλοι δεν έχουν ούτε σπίτι…
      Τα φροντιστήρια της της κόρης σου μόνος σου τα επεβαλες… Άλλοι δεν έχουν λεφτά ούτε για μια τυρόπιτα από το σχολείο να πάρουν….
      Για την οικονομική σου κατάσταση που δεν σου φτάνει ο μισθός των1400€ εσύ και μόνο ευθηνεσαι…. Άλλοι ζουν με 600€ 4 άτομα…

    8. η παραμεθοριος σε λιγα χρονια θα ειναι στα οινοφυτα ετσι οπως παμε.
      Ελλαδα δεν ειναι μονο η Αθηνα σας βρωμοσκυλα πολιτικοι.

    9. Μαντεψτε τι κόμματα ψηφιζε από ΕΠΥ – Συνοριοφυλακας. Ολα αυτά που περιγράφεις γίνονται σε όλη την Ελλάδα δηλαδή εάν υπηρετούσες Ορεστιάδα τι θα ζητούσες; Βλέψεις για το παιδί να μπει στο δημόσιο στον στρατό. Μήπως για το χάλι της Ελλάδας φταίμε εμείς οι γονείς που έχουμε σαν όνειρο και το μεταφέρουμε και στα παιδιά μας να μπουνε στο δημόσιο;

    10. με μισθο 1400 ευρω κηφηνας βρεξει-χιονισει και διαμαρτυρεσαι σε μια χωρα που παιρνουν 500 εβρουλακια( και αν τους τα δινουν) δουλευοντας σκληρα μιλαμε εισαι μεγαλος θρασο……ς.

    11. Γιατί οι νεοέλληνες ψήφισαν έναν τουρκόσπορο παιδεραστή και ομοφυλόφιλο για πρωθυπουργό, γιαυτό γιατί.

    12. αποφαση σου ειταν και αποφασισες λαθος. τον εαυτο σου να ρωτησεις το γιατι. η ζωη ειναι μια ζουγκλα και νομιζεις οτι θα σου δωσουν και μεταλειο??? …… μια χαρα….. και του χρονου

    13. Ταμπλετ πήραν μόνο τα παιδιά των φοροφυγάδων και της μαύρης εργασίας. Τα παιδιά των δημοσίων υπαλλήλων ψυχή δεν έχουν. Κ@τουρησαν στο πηγάδι κύριε Μητσοτάκη.

    14. Αλβανοί… γύφτοι….λαθροεισβολεις…. είναι οι κερδισμένοι όταν δίνονται κάποια οικονομικά βοηθήματα… Για τους μαλακες τους Έλληνες μόνο φόροι και πρόστιμα… Και μετά λένε κάποιοι ότι έχουμε ΔΗΜΟΚΡΑΤΊΑ….

    15. Ο/Η Πηγαινε να βαρεσεις καμια τσαπα λουλού αστυνομικέ λέει:

      Αμα ειχες καρυδια θα εδινες παραιτηση και θα ειχες ασχοληθει με κατι αλλο οπως γεωργικες εργασιες , αλλα ολοι οι μπατσοι ιδιοι ειστε καταβαθος.
      Να δωσεις απο το μισθο που παιρνεις και να παρεις ταμπλετ μπετοβλακα γιατι πολλοι αλλοι ουτε ψωμι δεν εχουν να παρουν και αυτα περι πατριδας και αλλα γλυψιματα να τ’αφησετε στην ακρη εσσυ και καποιοι ομοιοι σου που μαθατε και σας ηρθε τωρα η αγαπη για την πατριδα………..κουραδες εεεεε κουραδες.

    16. Ειλικρινής κατάθεση Ψυχής από έναν ΄Ελληνα Πατριώτη, έναν Μεγαλόκαρδο Μακεδόνα, ο οποίος πάνω από το προσωπικό και οικογενειακό συμφέρον, θέτει το συμφέρον της Πατρίδος …
      ΕΥΓΕ ΤΟΥ !!!
      Η Πατρίς και οι Ελληνόψυχοι συμπατριώτες του, τον ευγνωμονούμε για την ανιδιοτελή προσφορά του …
      Ταπεινά να επισημάνω, αγαπητέ συνέλληνα, ότι αυτοί που σε αδικούν και σε κατατάσσουν ανάλγητα σε “πολίτη δεύτερης κατηγορίας”, είναι τα πολιτικά ανδρείκελα που κυβερνούν -διαχρονικά- την Πατρίδα, όχι η ίδια η Πατρίδα …

    17. Τώρα κατάλαβες κυρ αστυνομε ότι αυτή η χώρα τρώει βτ παιδιά τής. Μαθήματα δεν πήρες από την ιστορία. Οι ξεπουλημενοι συνάδελφοί σου μόνο αναγνωρίζονται σε τούτη την βρωμοχωρα που δεν αξίζει στάλα αίμα να χύσεις πλέον για αυτήν☹️…και σε ρωτώ λοιπόν κυρ αστυνομε, τ ψηφίζες τόσα χρόνια..????… λαμόγια του κερατά…ποια αναγνώριση περιμένεις όταν στην την δίνουν σε λαθρομετανάστες, Αλβανούς, πουλημενους ελληναραδες και νενεκους εφιάλτες. Δεν πήρες χαμπάρι ότι όλα για το χρήμα γίνονται…γιατί ξεπουλανε ελληνική γη και μακεδονικό νομίζεις…για την κονομας να την κάνουν σε καμμία Ελβετία να ζήσουν σαν άρχοντες και κάτσε εσύ δυσμοιρο να φυλάς τα σύνορα αντί ο συνάδελφός σου εισαγγελέας να πάψει να είναι ρρομποτακι και να τους χωσει όλους στην ψειρου…σας χαλαγε ο Παπαδόπουλος ρε…????….ο υποτιθέμενος χουντικός…να ποια είναι η χούντα…τον τρώτε στην μάπα και λέγεται τσιπροκουλης.

    18. Αυτό που δεν μας είπε ο φίλος από την Ξάνθη είναι αν όλα αυτά τα χρόνια ψήφισε κανένα πατριωτικό ελληνικό κόμμα.

      Γιατί αν ψήφισε τη συμμορία κακώς διαμαρτύρεται

      ότι ψηφίζεις αυτό θερίζεις

    19. Εδω ο κοσμος χανεται και το μπιπ…..χταινιζεται…………

    Comments are closed.