ΕΝΑΣ ΓΕΛΟΙΟΣ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΗΣ, ΜΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΣΚΑ , ΥΠΟΔΥΟΜΕΝΟΣ ΤΟΝ ΑΡΧΙΣΦΑΓΕΑ ΜΠΕΛΟΓΙΑΝΝΗ – Η ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ ΤΟΥ ΑΛΕΞΗ ΤΣΙΠΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ (ΒΙΝΤΕΟ-ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    1

     

    Περιοδεία με αποστάσεις από τον Αλέξη Τσίπρα με αφορμή την Πρωτομαγιά


    Τη διεύθυνση περιβάλλοντος του δήμου Περάματος επέλεξε να επισκεφθεί ανήμερα Πρωτομαγιά ο Αλέξης Τσίπρας.

    Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τήρησε όλους τους κανόνες ασφαλείας φορώντας μάσκα και κάνοντας «χειραψία» με τον αγκώνα του τόσο με τον δήμαρχο Περάματος όσο και με την βουλευτή της Β΄ Πειραιά Νίνα Κασιμάτη.

    Κάποια στιγμή, μάλιστα, στον Αλέξη Τσίπρα δόθηκε και ένα κόκκινο γαρύφαλλο.

    Σε δηλώσεις του μετά την περιοδεία με αποστάσεις που έκανε, ο Αλέξης Τσίπρας τόνισε την ανάγκη να υπάρξει ένα νέο κοινωνικό συμβόλαιο ως αποτέλεσμα της υγειονομικής κρίσης.

     

    tsipras-garifalo2
    5074472
    5074491
    tsipras-garifalo4
    5074489
    tsipras-garifalo3

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Προτιμώ τη Νοτοπούλου να αναλάβει το κόμμα. Το νέο μουνί να νικήσει τη γεροντομούνα. Γιατί ο κοπρίτης που υπέκυψε σε όλες τις αστικές συνήθειες(διακοπές, αυτοκίνητο, μηχανή) από το μουνί της πατσαβούρας του προήχθη, όχι με την αξία του. Η πουτάνα με φάτσα τσατσάς να πάει να δουλέψει στα μπουρδέλα να τον ταΐσει. Αρκετά τους φάγαμε στη μάπα, το σατανιστικό ζεύγος. Στα τσακίδια!

    2. ΤΟ ΧΟΥΝΤΟΠΑΙΔΟ Ο ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΠΕΡΑΜΑ ΝΑ ΛΙΑΣΤΕΙ ΤΟΝ ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ Η ΣΤΟΑ ΜΠΕΝΕΤ ΜΕΡΙΤ ΑΜΕΡΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΠΡΟΤΑΙΚΤΟΡΑΤΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΕΒΡΑΙΩΝ

    3. Ο γερο Μητσοτάκης μας άφησε το Σκοπιανό πρόβλημα και άνοιξε τα σύνορα και μπούκαραν όλοι μέσα. Ο Αλιέξης αναγνώρισε μακεδονική γλώσσα και έθνος όπως είχε προτείνει η ΝΔούλα του Κ. Κ Β’ του νωθρού με ΥΠΕΞ τη Ντόρα. Το Κούλη ολοκλήρωσε και η Monkeydonia μπήκε στο ΝΑΤΟ. Μεγαλώνουν και τα παιδιά του Γιωργάκη του Β του ποδηλάτη. Θα κυβερνήσουν μέχρι να μεγαλώσουν τα παιδιά του Κωστάκη και του Κούλη.

    4. Αυτός φόρεσε μάσκα ο άλλος ο χαζοχαρουμενος χαιρετούσε την Πρωτοψάλτη μαζί με τους παρατρεχαμενους χωρίς μάσκες

    5. ΓΙατί οι κοι της Κυβέρνησης δεν επιτρέψαν να πάρουν και οι Πιστοί το Άγιο Φως κρατώντας αποστάσεις ??? Και γιατί οι κοι αυτοί δεν επιτρέψαν να πάνε οι Πιστοί στον Επιτάφιο κρατώντας αποστάσεις ??
      Γιατί ούτε οι μάσκες τους δεν μπορούν να τους κρύψουν

    6. γιατι δεν ανακοινωνουν στους πολιτες την αφιξη του τσιπρα μια μερα πριν να τον υποδεχθουμε καταλληλως?ολα στη ζουλα με μερικα κοματοσκυλα τριγυρω.δεν τον ειδε κανεις μιλαμε!

    7. ΤΣΙΠΡΑ. ΜΑΣ ΤΑΡΑΞΕΣ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ. ΠΟΥΛΗΘΗΚΕΣ ΣΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΕΦΕΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ. ……..ΔΕΝ ΣΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ. …ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΨΗΦΟ………ΑΠΟΣΥΡΣΟΥ. ΜΠΕΣ ΣΤΟ ΠΕΡΙΦΟΡΙΟ…ΕΙΣΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ. ΤΟ. ΟΧΙ. ΝΑΙ. ΜΑΝΤΑΜ. ΜΕΡΚΕΛ ΜΑΣ ΦΛΟΜΩΣΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΜΑΣ. ΚΟΙΜΗΣΕΣ. ΜΙΑ. ΦΟΡΑ. ΤΩΡΑ ΤΕΛΟΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΡΑΞΕ……

    8. Στο ένα χέρι το γαρύφαλο και στο άλλο το πρόγραμμα της Θεσσαλονίκης και τη σημαία της Μακεδονίας …..

    9. Που να ξέρει το ζαγαρι να φορέσει την μάσκα. Ο άλλος ο Γαπ δεν ήξερε πιο κερί να ανάψει, τόσα ξέρουν τόσα κάνουν γι’αυτό είναι και επαγγελματίες πολιτικοί. Όσο για τον κουλη γελάει σαν μαλακας.

      1. ΜΑΡΙΟΝΈΤΕΣ ΤΗΣΧΑΖΑΡΟΜΑΦΙΑΣ

        Αγγελική Αχαρναί

    10. Είχε την ευκαιρία να γίνει ο μεγαλύτερος αριστερός Έλληνας ηγέτης παίρνοντας το ηρωικό δημοψήφισμα του ελληνικού λαού και τρίβοντας το στα μούτρα της Μέρκελ και του Σόιμπλε. Αφού έκανε κωλοτούμπα πλέον είναι σκιά του εαυτού του και γελοιοποιείται. Πρέπει να παραιτηθεί και να αναλάβει η Αχτσιόγλου αφού πρώτα χωρίσει τον ασχημάντρα τον Τζανακόπουλο.
      Βέβαια εδώ που τα λέμε ίσως τέτοιοι κωλοτούμπες να αξίζουν στον Έλληνα που τη μία έκανε το μάγκα στο δημοψήφισμα και λίγα χρόνια μετά έδωσε 40% στους μενουμε-ευρώπηδες και στους σκληρούς εραστές των μνημονίων που τον εξαθλίωσαν και τον ξεφτίλισαν. Άρα κωλοτούμπας ο Τσίπρας αλλά μεγαλύτεροι κωλοτούμπες οι γελοίοι έλληνες.

    11. Με αυτον τον γελοιο χαιρετισμό του αγκώνα. Άννα να ένα μηλο

    12. Ονειρεύεται νέο κοινωνικό συμβόλαιο με τις κλούβες στην Ηρώδου που μόνο αυτός δεν τις έβλεπε. Άντε ρε να κάτσεις σε κανένα θρανίο να πάρεις κανένα χαρτί. Αλλά να μου πεις και εκεί θα τους ξεσηκώνεις για αποχές. Γιαλαντζί αριστερέ.

    13. ΜΕΤΑΛΛΑΓΜΕΝΟΣ ΓΙΑΛΑΝΤΖΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΠΑΛΙΑΤΣΟΣ.

    14. Έχω δει μαλακές. Αλλά σαν αυτούς του ΠΑΜΕ στο Σύνταγμα σήμερα Πρωτομαγιά, δεν έχω ξαναδεί. Γιαλαντζί αριστερα στρατιωτάκια. Ξεπέρασαν ακόμη και τον Τσίπρα.

    15. Αν ειχε δικαιωθει η Ελλας για τα χαλια τους, πως θα ειχαν μουτρα να κυκλοφορουν αμερημνοι εστω μεχρι το περιπτερο

    16. αυτο με τον αγκωνα πολυ μ αρεσει γιατι οταν βηχεις βαζεις τον αγκωνα οταν φταρνιζεσαι βαζεις παλι τον αγκωνα και οταν χερετιεσαι φυσικα και παλι τον αγκωνα βαζεις χαχαχαχα ποσο μα ποσο ηλιθιοι….

    Comments are closed.