ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΗΚΑΜΕ ΤΗΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ ΣΕ ΚΑΛΟΤΑΪΣΜΕΝΑ ΚΑΙ ΧΟΝΤΡΟΠΕΤΣΑ ΓΙΔΙΑ – ΟΡΓΗ ΣΤΑ ΜΕΣΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΔΙΚΤΥΩΣΗΣ (ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    kerameos

    Οργή επικρατεί στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για το φιάσκο με την τηλεκπαίδευση. Γονείς, μαθητές και εκπαιδευτικοί είναι πλέον στα “κάγκελα”, καταγγέλλοντας την ηγεσία του υπουργείου Παιδείας!

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Κεραμεως……..ποιοι Έλληνες πολίτες σε ψήφισαν να κάνεις την υπουργό ????

    2. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΛΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟΧΩΡΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟΟΟΟΟ!!!!! ΑΝΙΚΑΝΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΛΟΙ !!!! ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΚΑΤΑ ΔΙΟΛΟΥ ΔΥΣΤΥΧΩΣ!!! ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΤΟΥΣ ΕΔΩΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΔΥΝΑΜΙΑ!!!!! ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!!

    3. διώξτε την κεραμέως κ να βάλετε για υπουργό παιδείας την ΚΟΛΗΤΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ …
      δημοσιογράφο αννα παναγιωταρέα που ειναι τωρα ΒΟΛΕΜΕΝΗ στο υπουργείο πολιτισμού…
      πριν λίγες ημέρες ΒΟΛΕΨΕ με εγκριση φυσικα του ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ την κορούλα της …στην παγκόσμια τράπεζα με μισθό μόνο 35.000 ευρώ τον μήνα ….
      την εβαλε ο κούλης στο ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ αλλά την ΕΓΡΑΨΑΝ στα ΜΕΖΕΑ τους κ δεν την ψήφισαν οι ψηφοφόροι της νδ ,τώρα ομως ΒΟΛΕΥΤΗΚΕ στην καλύτερη αμοιβόμενη κρατική θέση …φάτε ΒΟΔΙΑ την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ…..
      δείτε στο youtube περί τίνος ΑΜΟΡΦΩΤΟΥ ΑΤΟΜΟΥ μιλάμε ….γράψτε κόρη αννας παναγιωταρέα …
      μητσοτάκη στις εκλογες μόνο αυτες οι 2 θα σε ψηφίσουν ΑΞΙΟΚΡΑΤΗ…ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΠΡΟΔΟΤΑΡΕ

    4. Το Υπουργείο Αμαθειας και η Ένωση Τεμπελόσκυλων και Κοπρόσκυλων Εκπαιδευτικών ανακοινώνει ότι δεν χρειάζεστε Εκπαίδευση. Ότι χρειαζεται να ξέρετε για να προχωρήσετε στη ζωή η στο θάνατο θα σας το παράσχουμε μέσω των ελεγχόμενων Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης. Δωρεάν εγχειρίδιο ρουφιανιάς για κάθε «νομοταγή» πολιτη.

    5. Η ΜΟΡΦΩΣΗ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ ΕΊΝΑΙ ΑΝΆΛΟΓΗ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ. ΠΕΘΑΜΈΝΟΣ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΛΑΟΣ, ΠΕΘΑΜΕΝΟ ΜΟΡΦΩΤΙΚΑ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ. ΜΠΡΟΣ ΓΚΡΕΜΟΣ ΚΑΙ ΠΙΣΩ ΡΕΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΟΝ ΑΠΑΝΤΑ….ΔΥΑΛΥΜΕΝΑ ΟΛΑ….

    6. Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια! Μία και μοναδική λέξη τους αντικατοπτρίζει: ΑΝΙΚΑΝΟΙ

    7. η ΝΤΠ του ψυχοπαθη bill gates εχει σε εξελιξη την παγκοσμια δικτατορια που ο χιτλερισμος και η γκεσταπο θα ειναι μητερα τερεζα σε συγκριση μαζι της
      στο πλαισιο αυτο κατηργησαν τον κοινοβουλευτισμο και διορισαν στην δυτικη ευρωπη -νοτιοανατολικη ασια -αυστραλια κυβερνησεις μαιμου μεσω πειραγμενου λογιστικου εταιρειας του σορος και το ιδιο προσπαθουν τωρα να επιβαλουν και στις ΗΠΑ.
      τα συμπλεγματικα νουμερα που εχουν διορισει σε ολες τις κυβερνησεις οπως η ελληνιδα υπουργος παιδειας και ολους τους υπολοιπους υπουργους στην ελλαδα ο πορτιερης ντιμαιο υπουργος εξωτερικων της ιταλιας η ταμιας ΣΜ πρωθυπουργος φινλανδιας ο αρρωστος μπαιντεν και αλλα αμετρητα puppet στυλ μητσοτακη εχουν ημερομηνια ληξης 14/12 οταν το SCOTUS θα ανακηρυξει επισημα τον τραμπ 46ο προεδρο τον ΗΠΑ

    8. Παίζετε με τα παιδιά μας ρε μ@υνοπανα εκεί στην κυβέρνηση? Με τις ζωές παιδιών δεν παίζουνε μ@λακες ούτε κοροϊδεύουν μικρά παιδιά. Το καταλάβατε ρε λαμογια? Δεν ντρέπεσται ρε αλήτες, ε αλήτες. Τι είναι αυτά που κάνετε ρε, τι είναι αυτά ρε?

      1. Μάλλον έχεις μπερδευτεί. Εσείς παίζεται με τα παιδιά σας που ψηφίζετε πράκτορες, του δήθεν δημοκρατικού τόξου, από το 1973 και εντεύθεν. Άρα λοιπόν, οι φταίχτες είστε αποκλειστικά εσείς και κανείς άλλος!!!! Φάε λοιπόν την δημοκρατία σου τώρα νεοελληνικό νεάντερταλ παρέα με τα μουσουλμανικά αδέλφια σου!!!!!

    9. Η τηλεπαιδευση! Τα παιδια δεν συγκεντρωνονται στην ταξη θα συγκεντρωθουν στο σπιτι; Στην ιδιωτικη επαιδευση που πληρωνουν και δεν ενδιαφερονται, σκεφτειτε στο δημοσιο που ειναι τζαμπα!Χασιμο χρονου κ κανενα απολυτως αποτελεσμα στην εκπαιδευση τους! Οσοι εχουν να κανουν με το αντικειμενο ξερουν ποσο δυσκολο ειναι να μαθεις στα παιδια 5 πραγματα!

    10. Αφου η κεραμαιος φοραει μασκα γιατι επεσε ο σερβερ; Α ρε κοροναιε εισαι μεγαλη κουφαλα συνεχεια τους εκθετεις,τωρα παλι τα μεσα μαζικης αποβλακωσεις πρεπει να βγαλουν το φιδι απο την τρυπα.Μηπως λογο υπερωριας που κανουν πρεπει να παρουν και αλλα χρηματα;

    11. Η Κεραμέως είναι μπίλντεμπεργκ, όπως και ο ανεγκέφαλος αχυράνθρωπος πρωθυπουργός οπότε αποκλείεται να τη διώξει. Επίσης ο Πιερακάκης επιβλέπει τη ΜΕΓΑΛΗ ΜΠΙΖΝΑ με τις νέες ταυτότητες που μιλάμε για κονόμα πάνω από μισό Δις οπότε ούτε αυτόν μπορεί να τον κουνήσει. Με άλλα λόγια έχουμε το φιάσκο του αιώνα και δεν τρέχει τίποτα. Απλά θα πουν στα ΜΜΕ να το θάψουν αν θέλουν καινούργια κορωνο-μίζα.

    Comments are closed.