ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ “ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ” – ΣΥΜΜΟΡΙΑ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΝΕΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΣΤΗ ΜΟΡΙΑ – ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΣΤΗ ΛΕΣΒΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΣΙΦΛΙΚΙ ΤΟΥΣ – ΑΥΤΟΥΣ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΕΤΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ;

    Κοινοποίηση:
    moria

    Προσπάθεια να αντιμετωπισθεί η συμμορία λαθροαφγανών, εναντίον των οποίων εκκρεμούν και απορριπτικές αποφάσεις σχετικές με αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλει και οι οποίοι τρομοκρατούν λαρθοέποικους και μετανάστες αποτρέποντας τους από το να μπουν στη νέα δομή του Καρά Τεπέ- καταβάλλει η Ελληνική Αστυνομία.

    Η συγκεκριμένη ομάδα εκτός των απειλών διαδίδει ψευδώς ότι επίκειται μαζική αποχώρηση εφόσον επιμείνουν και παραμείνουν στην εθνική οδό, θεωρώντας ότι αυτός είναι ο μόνος τρόπος να φύγουν και αυτοί από το νησί.

    Την ίδια ώρα, από το υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου γίνεται μια προσπάθεια να πεισθούν να μπουν στη νέα δομή όσοι ζουν στο δρόμο, στα κτήματα γύρω από την εθνική οδό αλλά και σε αύλειους χώρους, ακόμα και σε ταράτσες, επιχειρήσεων της περιοχής. Οι τελευταίες, συμπεριλαμβανομένων και δυο μεγάλων σούπερ μάρκετ αλλά και δεκάδων μικρών βιοτεχνιών, μεταφορικών εταιρειών και επιχειρήσεων τροφοδοσίας με τρόφιμα, δεν έχουν λειτουργήσει από την περασμένη Τετάρτη. Με ένα φυλλάδιο που ετοιμάζεται στη γλώσσα τους θα ενημερώνονται όλοι ότι ο μόνος τρόπος να φύγουν από το νησί είναι να μπουν στη νέα δομή, να ελεγχθούν ιατρικά και να ταυτοποιηθούν. Σε αυτήν την κατεύθυνση λειτουργεί και το ότι από το πρωί εξετάζονται αιτήσεις ασύλου μόνο όσων έχουν μπει στη νέα δομή.

    Στο μεταξύ, 14 είναι οι λάθρο που βρέθηκαν θετικοί στη νόσο του κορονοϊού στη διάρκεια της εξέτασης στην οποία υποβλήθηκαν προκειμένου να μπουν στη νέα δομή του Καρά Τεπέ. Από το Σαββάτο το απόγευμα, μέρα που ο νέος καταυλισμός άνοιξε, έχουν μπει σε αυτόν 550 άτομα.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    23 Σχόλια

    1. Τούς παρακαλανε να μπουν στη δομή!Άκουσον, Άκουσον!2 ώρες δουλειάς είναι για την αστυνομία!Και για όσους έχει απορριφθεί η αίτηση ασυλίας τι θα γίνει; Δεν ακούω για απέλαση!

    2. Είναι αργά οτι και να λέμε. Τους αφήσαμε να μας στερήσουν τα βασικά και συνταγματικά δικαιώματα με τον φόβο οτι θα κολλήσουμε εναν ιό φάντασμα. Τώρα τους αφήσαμε να πνίξουν την Ελλάδα με πιό ξέρει τί, με την πρόφαση οτι “επαναστάτησαν” και έκαψαν τη Μόρια. Αυτοί την έκαψαν για να βρούν δικαιολογία να τους αμολήσουν.

      Τα ιδιωτικά κέντρα “ένταξης ασυνόδευτων ανήλικων” είναι ΓΕΜΑΤΑ. Εχουν φέρει πάρα πολλούς. Περαστικός απο τον Ταύρο προς Καλλιθέα είδα πάρα πολλούς ΒΑΡΒΑΤΟΥΣ “ασυνόδευτους ανήλικους” (μέσος όρος 30 ετών) να περιμένουν την σειρά τους για “ένταξη” στο “κοινωνικό σύνολο”.

      Ξεχάστε την Ελλάδα. Τέρμα. Το συζητάγαμε εδώ και καιρό και για να είμαι ειλικρινής δέ περίμενα να γίνει ποτέ, ειδικά με “δεξιά” κυβέρνηση. Κι όμως έγινε.
      Ξένοι στον τόπο μας, με πλήρη στέρηση δικαιωμάτων και με ενα σορό απολίτιστους κατσαπλιάδες κυριολεκτικά να εισβάλουν στην κοινωνία μας που ήταν ήδη υπο διάλυση. Λές και δέν είχαμε αρκετή ανεργία, τώρα θα χάσουμε μερικές ακόμα χιλιάδες θέσεις. Το θέμα της ασφάλειας αφήστε το. Φροντίστε να οπλοφορείτε γιατί θα αλλάξουν πολύ τα πράματα.

      Ο “δεξιός” πρωθυπουργός δυστυχώς αποδείχθηκε 10 φορές πιο “προοδευτικός” απο την Τσίπρα.

    3. “Gatling” λεει ο ενας…”Dahau” ο αλλος…
      Σοβαρευτειτε και μη λετε παπαριες…
      Η χωρα χρειαζεται εναν Η. Κασιδιαρη για να φυγουν ολοι αυτοι. Ολοι ομως…απ’ολη την Ελλαδα.
      Να “ξυπνησουν” επιτελους οι νησιωτες (και οχι μονο) και να ψηφισουν Πατριωτικα με γνωμονα τη σωτηρια του τοπου τους.
      Αλλιως οχι μονο δεν μαζευονται…αλλα σε 2-3 χρονια θα’χουμε γινει Καμπουλ.

    4. 550 άτομα από τα 20000 (και όχι 13000 που μας παραμυθιαζουν). Και ερωτω, γιατί δεν γύρισαν πίσω με τη μία αυτούς που έχουν απόρριψη ασύλου πάρα τους ταιζουμε να μας κάνουν και τους νταηδες;

    5. ασχετως τωρινων δημοσκοποιησεων.., αν δεν διορθωθει η κατασταση.., τις επομενες εκλογες τριτη ή δευτερη δυναμη θα ειναι ενα κοινο εθνικιστικο κομμα.. με διψηφιο ποσοστο, που θα εχει βασικη γραμμη να εκδιωχθουν ολοι οσοι ηρθαν λαθρο.. απο το 2014 και μετα.., γιατι τα οργανα τωρα…… αρχισαν…,, απο την λεσβο.. επεται και συνεχεια…,

    6. Ρε νούμερα ανοίξτε μια DACHAU με φούρνους και βάλτε όλα τα λαθροπιθήκια μέσα για σαπούνι όπως έκανε ο χίτλερ , έναν χίτλερ χρειάζεται η ελλάδα και θα δείτε σε μια εβδομάδα πως θα καθάριζε o τόπος μας από τους λαθροπίθηκους ήρθαν εδώ στην πατριδα μας και κάνουν κουμάντο πια τα λαθροπιθήκια μα είστε έλληνες εσείς η κότες μαλλον το δευτερο

      1. Τωρα στεκει αυτο που γραφεις;
        Και με τις ροες που θα συνεχιζουν να μπενουν, με τον Σουλτανο, με τη Φραου,..με τη δραχμη, τι θα γινει ;;;!!
        Τρυπια βαρκα αδειαζεις.
        Το νταχαου δε φτιαχτηκε για λαθροειδη εισβολεις παντως.
        Εκφραζεις εθνικισμο υποτιθεται με αυτο;

    7. Αφγανοι παρανομοι λαθροεισβολεις που αποριφθηκε η αιτηση τους για ασυλο δρουν σαν συμμορίες απειλωντας ολους τους υπολοιπους ακομα και με την ζωη τους για να εξεγερθουν. Ποσο Μπουρδελο πρεπει να ειναι ενα κρατος που ανέχεται τετοιες συμπεριφορες. Κυριε Πρωθυπουργε συγχαρητηρια που ονομάσατε Υπερδραστηριους αυτους τους εγκληματιες. Δεν ειστε μονο ανικανος να λυσετε το μεταναστευτικο αλλα και υπεύθυνος για τον επικοισμο της Χωρας.

    8. Ο/Η Η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες, δεν θελουμε Αφγανούς κακοποιούς λέει:

      Όσοι δεν μπαίνουν στη νέα δομή, να μαζεύονται για επαναπροώθηση.

    9. Η Ελληνικη αστυνομια αν ηταν Ελληνικη, θα λεγε , δεν υπηρετω ενα καταπατημενο Φρανκεσταιν γαζωμενο Συνταγμα

    10. Όλοι δρόμο!
      Ειρηνευτικές συνομιλίες έκανε ο Τραμπ με τους Ταλιμπάν στο Αφγανιστάν.
      Τώρα μπορούν να γυρίσουν πίσω!

    11. Ξύλο ρε στα τέρατα…..σας πήραν το νησί…..και εσείς τους κοιτάτε.

    12. Μαλλον οι πολιτικοι προσπαθουν να ενσωματωσουν τους Ελληνες στους λαθρο
      παρα τους λαθρο στην Ελληνικη κοινωνια,βλεπε αλλαγη του φρονηματος των Ελληνων μετατροπη του μαθηματος των θρησκευτικων σε πανθρησκειας,προοθησητης ηθικης των λαθρο της ανωμαλιας και νομοθετηση αυτης.
      Δεν καταλαβαμε καλα φαινεται μεποιους εχουμε να κανουμε

    13. ΚΑΛΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΡΕ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΟΥΝ ΣΙΔΕΡΟΛΟΣΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΑΓΝΩΡΙΣΤΗ ΟΛΩΝ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΦΕΡΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΛΙΩΜΑ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑΜΑ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ ΚΟΙΜΟΜΑΣΤΕ ΡΕ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΗΘΑΡΓΟ ΤΙ ΠΡΑΓΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΘΑΨΟΥΝ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΘΑΨΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΧΑΠΙΑ ΠΕΡΝΕΙ ΡΕ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΧΑΠΙΑ…….

    14. στην Ελληνική κοινωνία έχουν “ενσωματωθεί” αυτοί που πληρώνουν που είναι πίσω από αυτούς χρόνια τώρα!!όλοι οι υπόλοιποι είναι οι χρήσιμοι αναλώσιμοι ηλίθιοι

    15. Αυτη η κατασταση σε λιγο θα επικρατησει σε ολη την Ελλαδα
      γιαυτο κλεινει ο Μητσοτακης τους Ελληνες σε καραντινα
      και τους μεταφερει σαν κλεφτης σ ολη την Ελλαδα
      ηδη μεταφερθηκαν με αεροπλανα της Μερκεν 800 απο τη διαολοσπορα των λαθρο
      στη Θεσσαλονικη
      ο δευτερο παγκοσμιος πολεμος των Γερμανων δεν τελειωσε συνεχιζεται σημερα με νεα μορφη

    16. Δεν είναι είδηση αυτά που κάνουν τα λαθρο, η παρακάτω είναι είδηση:
      Ο Αγάπη μόνο σύνοριοφύλακας!!!
      Στο Αιγαίο παρακαλώ.
      Αυτή κι’αν είναι είδηση!
      Έλα Ποτσεπη, σώσε την κατάσταση!

    Comments are closed.