“ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΗΚΩΘΕΙΤΕ. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΤΟΥΣ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ”. ΔΗΛΩΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗ ΚΑΘΟΔΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΥΛΟΓΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΓΙΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ “ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΗΣ ΛΑΪΚΗΣ ΔΕΞΙΑΣ”

Κοινοποίηση:
exofillo-ellines-patriotiki-dexia

Τα πολλά λόγια είναι φτώχεια.

Εμείς ούτε πολιτικάντηδες είμαστε ούτε επαγγελματίες ψεύτες. Είμαστε και θα είμαστε δημοσιογράφοι και ερευνητές της αλήθειας. Γιατί αλήθεια είναι η αλήθεια και όχι η αήθεια του Λαού.

Παρακολουθήστε προσεκτικά το βίντεο.

Και όποιοι πιστοί προσέλθετε σον ύστατο αγώνα για την ελευθερία της πατρίδος. Ο Θεός ευλογεί κι εμείς ακολουθούμε τα προστάγματα της συνείδησής μας. Θα τους αλλάξουμε τα φώτα. Ποντάρουμε επιπλέον πολύ σε όλους όσοι δεν θέλουν να πάνε να ψηφίσουν. Πρέπει να ψηφίσουμε όλοι. Πλην των νοικοκύρηδων που είναι μαζί μας, τεράστια δυναμική έχουν οι νέοι από 18-25 ετών. Μην μένετε απαθείς. Κατεβείτε στα ψηφοδέλτια και γίνετε εκπρόσωποι της πρώτης Ελληνικής Συμμετοχικής Λαοκρατίας. Με λίγα λόγια ΠΗΔΗΞΤΕ ΤΟ ΦΡΑΧΤΗ ΤΗΣ ΑΠΑΘΕΙΑΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ…

Στέφανος Σ. Χίος 

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

72 Σχόλια

  1. η ανθελληνικη κυβέρνηση Μητσοτάκη απαγόρευσε
    στον Ηλια Κασιδιαρη να εκφέρει πολιτικό λόγο ,
    ακομη και απο ενα καρτοτηλεφωνο μεσα απο την φυλακη,
    καταπατώντας κάθε έννοια δικαιοσύνης και ανθρωπίνων δικαιωμάτων….
    Δεν εχει κλεψει την Ελλαδα, ουτε την εχει προδωσει……
    Εάν ήταν παιδεραστής, εαν είχε καταχραστεί χρήματα,
    η πούλαγε ναρκωτικά , θα είχε βγει με αναστολή.
    Η δικτατορία Μητσοτάκη βρίσκεται σε πανικό,
    καθώς η ελεύθερη και πατριωτικη φωνή του Ηλία Κασιδιάρη,
    εκφράζει ολοένα και περισσότερους Έλληνες…
    Νομίζουν ότι με αυτόν τον ανήθικο πόλεμο

    προς το Εθνικό Κόμμα ΕΛΛΗΝΕΣ και προς τον Ιδρυτή του

    θα κάμψουν τη μοναδική Πατριωτικη φωνή της στην Ελλάδα.

    Πλανώνται πλάνην οικτράν!

    Οι ιδέες ούτε φυλακίζονται, ούτε φιμώνονται!

    Εαν σιχαινεσαι αυτο το ανθελληνικο καθεστως ,

    ΤΩΡΑ εχεις την ευκαιρια να το πληγωσεις ανεπανορθωτα,

    στηριζοντας το νεο κομμα ΕΛΛΗΝΕΣ…

    Το ανθελληνικο συστημα που ξεπουλαει την Ελλαδα,

    μονο τον Κασιδιαρη φοβαται….

    ολους τους αλλους τους εχει για πλακα…
    Βελοπουλους-Τζημερους-Φαηλος-Τραγκας-Βοβολης κλπ….
    ανθρωποι του συστηματος ειναι….
    στα πρωτα ζορια θα στηριξουν μια κυβερνηση ΝΔ η και Συριζα …
    δεν εχουν διαφορα η ΝΔ με τον Συριζα, γραναζια του ιδιου καθεστωτος ειναι..
    Αν εχεις μαγκια , στελνεις τον Ηλια στην βουλη , με μεγαλη ομαδα βουλευτων…
    Αν δειλιασεις , θα ξαναζησεις τα ιδια μεχρι να σε αφανισουν σαν Εθνος…..
    Αλλα την επομενη φορα το καθεστως των προδοτων
    δεν θα εχει αναγκη ουτε την ψηφο σου….
    Θα ψηφιζουν για σενα ο Χασαν και ο Μουσταφα…….

  2. Εσο ετοιμοι! Εσεις, που προτιθεστε, να πολιτευτειτε! Μεχρι στιγμης, εχω ενδειξεις για το οτι, θα επιχειρησουν για αλλη μια φορα, να χρησιμοποιησουν την Απογραφη 2021, προς οφελος τους και προς αλλοιωση των εκλογικων καταλογων! Ως εκ τουτου και του εκλογικου αποτελεσματος! Καταπατωντας συγχρονως, το αρθρο: 54 του Συνταγματος και οχι μονον! Αποδειξεις θα εχω, οταν δημοσιευθουν τα οριστικα αποτελεσματα, της Απογραφης! Παντως εκεινο, που υποψιαζομαι οτι θα επιχειρησουν και παλι, μιας και στο παρελθον το εχουν επαναλαβει, ειναι το να επεμβουν στους 3 βασικους ορους της Απογραφης και να τους φερουν, στα μετρα τους! Εν ολιγοις, θελουν να παρακαμψουν τον ορο που οριζει οτι, στις Βουλευτικες και στις Δημοτικες εκλογες, λαμβανεται υπ’ οψιν ΜΟΝΟΝ ο ορος ΝΟΜΙΜΟΣ ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ, ητοι ψηφιζουν ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΕΣ! Ηδη ομως, περνουν στους Πολιτες μεσω των σχετικων δημοσιευματων, τον ορο ΜΟΝΙΜΟ πληθυσμο, που συμπεριλαμβανει ο,τι πετα, κολυμπα, σερνεται! Εφιστω λοιπον την Προσοχη σας, ωστε να μην πεσετε στην παγιδα τους! Θα σας κρατω ενημερους!

  3. επιτελους και μια σοβαρη φωνη στο σκοταδι

  4. οταν εσεις ολοι οι ελληναρες μπερδευετε το αρχαιο ελληνικο πνευμα με το χριστιανισμο ειστε πολυ πολυ λαθος…ο χριστος καλος ητανε αλλα δεν εχει καμμια σχεση με το αρχαιο ελληνικο πνευμα…χασαμε το DNA μας …σαν ελληνες αυτο λενε χρονια μεγαλοι ιστορικοι…αλλο στεκομε ορθιος και αλλο φιλαω το χερι του καθε προσκυνημενου….αλλο ιστορια αλλο θρησκεια….αλλο καπελωμα αλλο υπακοη….ο καθενας οτι θελει πιστευει δεν θα τον κρινω εγω…αλλλα αλλο ελληνας αλλο προσκυνητης….ειμαι ελληνας ουτε αριστερος ουτε δεξιος ουτε η νεα καραμελα πατριωτης….μονο ΕΛΛΗΝΑΣ αυτο καταλαβα αυτα τα χρονια….

  5. Πληροφορήθηκα από τις φυλακές Δομοκού ότι είναι επιβεβαιωμένο 100% ότι ο Κασιδιάρης έκανε το μπόλι. Στέφανε κάνε ρεπορτάζ στο Δομοκό και ξεβράκωσε τον θρασύ υποκριτή

  6. Δεν χρειαζεται το Δεξια στο ονομα της παραταξης, το θεμα ειναι η ενωση ολων των πατριωτων απο ολους τους χωρους οχι ο διχασμος. Μη κανετε το ιδιο λαθος με τον Φαηλο Κρανιδιωτη.

    1. τον φυλακισμενο χουλιγκαν εγκληματια νεοναζι αντιχριστο με τη σβαστικα λες; οχι ευχαριστω.

      1. Άμα δεν σου κάνει ο Ηλίας, τραβα στη νδ, γιατί δεν κάνεις για κανένα πατριωτικό κόμμα.. Βλέπεις πολύ τηλεόραση.

  7. Στεφανε σε βλεπω και σε διαβαζω απο την αρχη του μακελειο.
    Ειμαι μαζι σου και θα κανω αγωνα…Θέλω και το ελπίζω όπως
    πολλοί Πατριώτες Έλληνες να μπεις στη Βουλή να μπει επιτέλους μια τάξη στην Βουλή να βάλουμε τους προδότες φυλακή.Στέφανε δεν πάει άλλο. .. μας έχουν ρουφήξει το αίμα. Ήρθε η ώρα να σηκωθούμε όλοι από τον καναπέ μας και να αγωνιστούμε για την ελευθερία μας οπως έκαναν οι παππούδες μας.
    Από εδώ μέσα δηλώνω παρών για των Αγώνα που ξεκίνησες για την ελευθερία της πατρίδας.
    Δηλώνω παρών απο το Ρεθυμνο και θέλω να μπω στο ψηφοδέλτιο σου….θα κανω Αγώνα να φύγουνε αυτα τα καθάρματα η ελεεινή προδότες που πούλησαν την Ελλάδα για δικά τους συμφέροντα.
    Εγώ δεν κατάγομαι από τζάκι όπως πολλοί από αυτούς .
    Δηλώνω ΠΑΡΏΝ έστω και απλός πατριοτης.
    Στέφανε σου εύχομαι καλό αγώνα και να μπεις στη Βουλή .

  8. ….Ο ΘΕΟΣ ΕΙΘΕ ΝΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΕΙ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ!!!…
    ..ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΕΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΙΣ…”ΣΤΟΕΣ”…,ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΘΔΛΟΥΝ, ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΕΝΑΣ ΕΝΤΙΜΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ !!!….

  9. Στέφανε το πατριωτικό κόμμα πρέπει να είναι μόνο ένα και ενωμένοι. Έτσι μόνο θα στείλουμε τον εχθρό έξω από την Ελλάδα.

  10. σύριζα και ξερό ψωμί για πάντα θα ψηφίζω Τσίπρα

  11. Στέφανε σε εκτιμώ και σ ακολουθώ χρόνια αλλά αυτή τη δύσκολη στιγμή, το μόνο πατριωτικό κόμμα εκτός βουλής που έχει σχεδόν σίγουρη την είσοδο του στη βουλή, που έχτισε με αγώνα και διαρκή εμπόδια, είναι το κόμμα του Ηλία του κασιδιαρη… Τώρα που έφτασε ήδη μια ανάσα απ τη βουλή, δεν θα το προδωσουμε, θα είναι αδικία και για τον αδικα φυλακισμένο Ηλία που υποφέρει τα πάνδεινα σε σκοτεινό κελί… Θα ήταν ευχής έργον, αντί να κατέβεις μόνος σου, να στηρίξεις το κόμμα του Ηλία, εκτός αν και συ ακόμα φοβάσαι να συνδέσεις το όνομα σου με τον Ηλία, μη και σε πούνε φασίστα τα λαμογια και οι νεοταξιτες… Ότι και να αποφασισεις όμως, καλή τύχη, γιατί κι εσύ αγωνιστής είσαι.

    1. “πατριωτικο” λες το κομμα του νεοναζι που χαιρεταει ναζιστικα στις φωτογραφιες και εχει τατουαζ την σβαστικα του χιτλερ; ασε μας ρε με τον γαμιολη την ΚΑΣΣΙΔΑ, να τον ταραξουν οι μαυροι στην μπουζου θελουμε ολοι οι ΕΛΛΗΝΕΣ για το κακο που εκανε κι αυτος και ο αλλος ο καργιολης η κοντη μαιμου, στην ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

      1. Ναι, πατριωτικό το λέω, εσυ από την άλλη τι γυρεύεις με το Στέφανο, που αντιγράφεις αυτολεξεί αυτά που λέει το σύστημα; ρώτησες το Στέφανο τη γνώμη του για τον Ηλία; δεν τον βρίζει πάντως όπως εσύ.. Οπότε, αντε στη ΝΔ, για εκεί είσαι ταμάμ.

  12. ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟΝ ΑΓΩΝΑ ΑΓΝΕ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΣΤΕΦΑΝΕ ΧΙΟ !!! ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΙΡΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠ ΦΗΝ ΑΡΧΗ 2011 ΚΑΙ ΕΠΕΙΤΑ, ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ ΔΣΙΓΜΑΤΑ ΓΡΑΦΗΣ, ΠΟΣΟ ΠΟΝΑΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΟΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΣΕ ΕΝΙΣΧΥΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΟΙ “ΣΤΟΕΣ”… ΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ ΗΜΩΝ, ΟΥΔΕΙΣ ΚΑΘ ΗΜΩΝ !!!…

  13. Στέφανε μακριά απ’ τον ξοφλημένο Κασιδιάρη. Βρέστα με ΕΜΦΙΕΤΖΌΓΛΟΥ-ΒΟΒΟΛΗ-ΜΠΕΧΛΗ-ΑΚΚΕΛ κι άλλους άφθαρτους πολιτικούς

  14. ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΕΘΝΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ
    Η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ . ΤΑ ΔΕΞΙΑ, ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΞΙΑ. ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΒΛΗΘΕΙ.
    ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΤΙΟΤΕΡΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ.
    ΕΠΙΣΗΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΤΙΦΡΟΝΟΥΝΤΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΑΧΡΗΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΠΙΖΗΜΙΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΝΑ ΙΣΧΥΡΟ ΚΟΜΜΑ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΡΧΗΓΙΕΣ ΜΕΙΟΝΕΚΤΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΑΡΧΑΙΟΤΑΤΩΝ ΧΡΟΝΩΝ. ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ, ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΙΔΕΩΔΗ.
    ΔΡ. ΜΙΧΑΗΛ ΒΟΥΡΣΟΥΚΗΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ ΤΗΣ ΑΛΛΟΔΑΠΗΣ

  15. ΣΤΑΦΑΝΕ ΑΡΧΗΓΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ…. ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΚΟΥΝΕ … ΕΙΣΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΕΑΣ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ……. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΙΒ ΔΥΝΑΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΠΟΝΟ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΛΑΚΙΑ….. ΓΤ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΕΛΥΟΣ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΦΟΥΡΑΜΕ ΤΟ ΕΒ …. ΣΤΕΦΑΝΕ ΚΡΑΤΑ ΓΕΡΑ ΣΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΓΩΝΑ

  16. Η εμφανιση μετραει πολυ !!! Ασε τα γενια και φορεσε γραβατα !!!!!

  17. Στέφανε, Δυνατό καλό ξεκίνημα, με τις ευχές όλων μας. θερμή παρακληση. η λέξη δεξια νομίζω κ. καλό είναι να μην περιέχεται. Μπλοκάρει πολλούς. Κ. είναι παλιό. δεξιοί θεωρούνται κ οι της νδ, μόνον που είναι ίδιοι με δημοκράτες ηπα δλδ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΈΣ ΝΤΠ. δίνω ιδεα
    Ε.Π.Α.Κ. ΕΛΛΗΝΙΚΌ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟ ΚΙΝΗΜΑ πάντως κάτι με πατρίδα, έθνος

  18. Για πρωθυπουργο δεν σε βλεπω αλλα για κοινοβουλευτικο κομμα που θα αντιπροσωπευει στην βουλη τους κάθε λογής αδικημενους απο το συστημα … και μονο που θα τους τα χωνεις θα σε στηρίξω

  19. Προτεινω να ενωθουν ολες οι δυναμεις στον χωρο της πατριωτικης Δεξιας με εναν αρχηγο κοινης αποδοχης. Αυτη την στιγμη υπαρχουν διασπαρτα μικρα τετοια κομματα που δεν προκειται να κανουν τιποτα.ΕΝΩΘΗΤΕ μονο ετσι θα γινει αισθητη η παρουσια μας και η εισοδος μας στο Ελληνικο Κοινοβουλιο. Η ΙΣΧΥΣ ΕΝ ΤΗ ΕΝΩΣΕΙ.

  20. Μόνο ο Στέφανος Χίος μπορεί να βάλει μια τάξη στο μπορντέλο και να στείλει στα κάτεργα τους μπλε μπράβους

  21. ΣΤΕΦΑΝΕ μαζι με ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ θα πάρετε μεγάλο ποσοστό στίς εκλογές….μην πάτε χωριστά…. είσαστε οί μόνοι στόν πατριωτικό χώρο πού έχετε πολλούς οπαδούς….μήν αφήσετε νά σπάσει αυτό τό ποσοστό στα δύο….γιατί κέρδος θά έχουν η ΝΔ καί ο ΣΥΡΙΖΑ …!!! Σκέψου το καλά καί βοήθα καί τόν Ηλία μέ αναρτήσεις στό ΜΑΚΕΛΕΙΟ γιατί είναι άδικα στήν φυλακή όπως και πολλοί άλλοι…!!!

  22. Όλοι οι πατριώτες μαζί σου Γίγαντα. Συγχαρητήρια!

  23. Εγώ προτείνω να τους κλείσουμε φυλακή όλους τούς διαπλεκόμενους πολιτικούς. Γιατρούς. Δημοσιογράφους. Παπάδες. . Και να τους κάνουν ένα εμβόλιο την ημέρα οι γιατροί και οι νοσηλευτές που έδιωξαν…

  24. Στέφανε μπράβο! Αλλά σκέψου λίγο αυτό το δεξιά..ή αριστερά… Δεν είναι πια αρκετά πασε; και περιττό; Δεν θα ήταν ορθοτερο να ενώσεις τους Έλληνες πατριώτες…. (ανεξάρτητα με τα παλαιότερα ιδεώδη τους..) με στόχο την ανέλιξη του Ελληνικού κράτους και τη διεκδίκηση της ελευθερίας από τους ξένους δυναστες; Η τοποθέτηση του κινήματος οσον αφορά εργασιακά, ασφαλιστικά, γεωπολιτικά θέματα θα ανακοινωθεί εν καιρώ; Οι συμμετέχοντες θα έχουν καθαρό ποινικό μητρώο;
    Αδημονω για νέο σου βίντεο με περισσότερες διευκρινήσεις.
    Καλή επιτυχία και εννοείται ότι στηρίζουμε Στέφανο!!!!

  25. ΣΤΕΦΑΝΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ . αν και, οπως εγραψα μια προηγουμενη φορα απο τον τιτλο που θα δωσετε στο κινημα, ηδη αποκλειετε μια μεγαλη μεριδα πατριωτων, πιστευω οτι θα εισαι μεσα στην βουλη. για μενα πλεον δεν υπαρχουν δεξιοι και αριστεροι. ουτε για τις νεες γενιες. ουτε και για τους απογοητευμενους απο τα κομματα πολιτες. μετα και απο τις μετακινησεις τοσων λαθρο και τις τοποθετησεις των κρατων στην γεωπολιτικη σκακιερα, πιστευω οτι το διπολο εχει γινει πατριωτες – παγκοσμιοποιητες. και επειδη οταν λεμε παγκοσμιοποιητες σε ολους ερχεται στον νου η ΝΤΠ, η παγκοσμια χουντα, ο Αντιχριστος, η Β Παρουσια και τοοοοσα αλλα καταστροφολογικα οι υγιεις ανθρωποι νοιωθουν αποστροφη. Απο την αλλη οταν βαζεις μια ταμπελα “…λαικη δεξια” αποκλειεις εκεινον που μεχρι τοτε θεωρουσε τον εαυτο του κεντρωο, αριστερο κλπ. αλλα σημερα νιωθει πατριωτης, νιωθει ελληνας. μαλλον πρεπει να σκεφτειτε λιγο πιο ρεαλιστικα. η ζωη αλλαζει και μαζι με αυτην και εμεις

    1. Ένα λεπτό μην είσαι τόσο απόλυτος στους διαχωρισμούς σου, υπάρχουμε και οι εθνικιστές που δεν είμαστε ορθόδοξοι η χριστιανοί. Οποτε μην προσπαθήσουν κάποιοι το νέο κίνημα με το καλημέρα με την ορθοδοξία και τους αγιους προφήτες και κουραφέξαλα . Υπέρ άνω όλων η Πατρις.

      1. Για αυτό έχουμε ακόμα δρόμο…….μέχρι να βιώσουμε ότι Οι Άγιοι δεν είναι ότι είπες…… δυστυχώς θα κλάψουμε όλοι μας πάρα πολύ…..

      2. Ο Κωλοκωτρωνης αγωνίστηκε και μας απελευθέρωσε απο τους μουσουλμάνους Τούρκους με πίστη στον Χριστο και την Ορθοδοξία μας.
        Εάν ξανά επιστρέψουμε στις πατρώας αξίες μας ,εχουμε ελπίδες να σωθεί η πατρίδα μας ,ειδάλλως …

          1. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΠΑΡΟΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑ ΣΚΕΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ

            ΠΑΡΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ

            ΦΙΛΙΚΑ ΚΑΙ ΗΡΕΜΑ 😂😂😂😂😂😂😂😂😂

          2. ριξε κι ενα χαιλ για να πεισεις, φιλικα και ηρεμα χα χα χα

  26. Ασε να μπορουνε να ψηφισουν ολοι και βλεπουμε..
    Γιατι ετσι οπως το πανε αυτοι, σε λιγο θα ψηφιζουν μονο οι εμβολιασμενοι!

  27. Αντε, με το καλό Στέφανε. Θα σε στηρίξουμε όσο πιο πολύ μπορούμε. Μπας και γλιτώσουμε από τη μαφία που μας κυβερνάει. Πρέπει να αλλάξουμε τα πράγματα για τα παιδιά μας!

  28. Καλή επιτυχία πατριώτη! Η Παναγιά μπροστά και ορμάμε! Να ξεβρωμίσει η χώρα για ένα καλύτερο μέλλον των παιδιών μας

  29. https://www.brighteon.com/16d2b389-7f6c-4526-94b9-f1d59409168e …ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΤΕΦΑΝΕ ΡΙΞΕ ΕΝΑ ΒΛΕΦΑΡΟ ΕΔΩ..ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΕΦΑΓΕ Η ΔΙΕΘΝΗΣ ΜΑΦΙΑ ΠΟΥ ΖΑΧΑΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΕΝΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΔΟΥΣ ΞΕΠΛΥΜΑΤΟΣ..ΑΦΙΕΡΩΣΕ ΕΝΑ 10 ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΣ ΚΑΙ ΞΕΤΙΝΑΞΕ ΤΟΥΣ .ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΧΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ..ΠΡΙΝ 10 ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΑ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΣΤΟ ΜΑΚΕΛΙΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΕΒΑΣΕΣ..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΟ ΓΙΑΤΙ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ.. ΟΛΗ Η ΥΔΡΟΓΕΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ..ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟΥΣ ΜΑΣΩΝΟΥΣ ΣΤΟ Ν ΑΓΥΡΙΣΤΟ ΑΠΑ ΔΙΑΠΑΝΤΩΣ

  30. Έλληνες σηκωθείτε!
    Ποιοι Έλληνες να σηκωθούν? Εκτός εαν πρόκειται για τους Έλληνες που δεν ζουν ανάμεσα μας διότι έφυγαν από κοντά μας εδώ και 40 και πλέον χρόνια.
    Σε αυτήν την Χώρα που ακόμη τουλάχιστον φέρει ως ονομασία το όνομα Ελλάς, στην σημερινή γενιά των κατοίκων της, επαυξάνονται δραματικά επικίνδυνα οι Ανθέλληνες, οι Μισέλληνες, οι Άθεοι και λοιποί παρατρεχάμενοι κουκουλοφόροι και μη εμπρηστές της Ελληνικής Ένδοξης Ελληνικής Σημαίας και των Δασών της Πατρίδας μαζί με την εκάστοτε ανθελληνική εξουσία που έχει επιβάλει ένα καθεστώς αοράτου και ύπουλης δικτατορίας σκεπασμένης με τον μανδύα της ψευτο δημοκρατίας.

  31. Μπράβο αδελφέ μου Χίο,να σε έχει καλά ο Θεός και εύχομαι ό,τι καλύτερο στις εκλογές. Επιτέλους βρέθηκε ένας άξιος άνθρωπος να μπορέσουμε να τον ψηφίσουμε με όλη μας την καρδιά,θα σε στηρίξω όσο μπορώ,σε όλες τις ποηγούμενες εκλογές ψήφιζα με βαριά καρδιά,είναι ίσως η πρώτη φορά που θα ψηφίσω με χαρά ,καλή επιτυχία και πάλι!!

  32. Θα υπογράψει και ο ΒΑΡ..Σ ?
    Να πεις στην family- Καστοριά έχουμε-10 – ας ρίξει λίγο το φόρο

  33. ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΣΗ ΣΤΕΦΑΝΕ

    1. Τι λέτε τωρα; ποιος Κασιδιαρης; μπροστά στον Στέφανο είναι ένα τίποτα. Καμιά σχέση με το κοφτερό μυαλό του Χίου!

  34. Στέφανε νομίζω η καλύτερη προσφορά που έχεις να κάνεις στην Ελλάδα είναι να στηρίξεις με τα μεσα που διαθέτεις τους ΕΛΛΗΝΕΣ με τον Ηλία Κασιδιάρη τον Μόνο Πατριώτη που τον κυνηγάει το καθεστώς των Ανθελληνων- προδοτών στήριξε και εσύ την Εθνική προσπάθεια να ξεβρωμισει η Ελλαδα!!

  35. Δύο λέξεις μόνο μας δίνουν ελπίδα. ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΟΔΙΑΡΗΣ
    Στέφανε σκέψου το σοβαρά και μακριά από πολιτικάντηδεςμ καιροσκόπους τύπου Βελόπουλου (πασοκάρα) και πολιτικά απολιθώματα τύπου Νικολόπουλου.

  36. Στεφανε Χιο… σε βλεπω και σε διαβαζω απο την αρχη του μακελειο.
    Ειμαι μαζι σου και θα κανω αγωνα για ψηφους.

  37. Δαγκωτο ΕΛΛΗΝΕΣ και Ηλιας Κασιδιαρης!!Στεφανε στηριζουμε!!

  38. Έλληνες???? Ποιοι Έλληνες τώρα πλέον …θα λέγαμε τους πάτησε το τρένο!!! Και αυτό γιατί?
    Διότι δεκαετίες πριν από σήμερα, η Πατρίδα βρίσκεται σε απόλυτη διαδικασία παρακμής και διάλυσης. Ήδη στην πάλαι ποτέ Πατρίδα, έχουν μονίμως εμφανισθεί και εγκατασταθεί καταστάσεις αποσύνθεσης του Ελληνισμού με χιλιάδες πολίτες της, ήτοι μοντέρνους Άθεους, Ανθέλληνες, Μισέλληνες και Απάτριδες. Άπαντες ελληνόφωνους Τα πάντα εδώ δεν θυμίζουν τίποτε από Ελλάδα αλλά σε εν δυνάμει πλήρη εξέλιξη Ελαντιστάν και οι κάτοικοι της μαζί με τα εκατομύρια των λαθροεισβολέων , ζουν και συμπεριφέρονται ως Ελαντιστανοί με τζαμιά. Κάθε Έλληνας ζει ως ο Τελευταίος των Μοϊκανών αφού το βρώμικο καρκινογόνο σύστημα εξουσίας εδώ και 14 τουλάχιστον χρόνια έχει επιβάλει την αποδόμηση της χώρας και έχει μετατρέψει το πολίτευμα σεΔικτατορία με την Προβιά της ψευτο δημοκρατίας. Φίλε Στέφανε, Ο Θεός Πάντα Μαζί σου, Καλό Αγώνα για την Απελευθέρωση της Αγαπημένης μας Πατρίδας

  39. Τα πολλά λόγια περιττεύουν,είμαι μαζί σου.

  40. ΕΛΛΗΝΕΣ με 3,1% με αναγωγη , δινει η MRB……
    Aρα σιγουρα 6,2% ,
    γιατι παντα δειχνουν το μισο , οι συστημικες εταιρειες…….
    ετσι εξηγειται το ασφυκτικο φιμωμα του Ηλια Κασιδιαρη…..
    αλλα οι ηλιθιοι ξεχασανε οτι ειμαστε και εμεις εδω….
    τον αγωνα τον δινουμε εμεις……
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ

  41. Μπράβο Στέφανε, όλοι μαζϊ σου, για να τσακίσουμε τους επίδοξους δολοφόνους σου

  42. Αγαπητέ μου Στεφ που μαύρα μάτια κάναμε να σε δούμε
    ωραίο κούρεμα. Ελπίζω να μας τιμήσεις με την ευγενική παρουσία σου στο Αρτ μετά τις γιορτές εκτός κι αν ο Καρατζαφέρης δε σε θέλει πια μετά που έφτιαξες κόμμα.
    Αγαπητε τίποτα δε μας σώζει πια εκτός από έναν τρόπο να βγάζουμε συνεχώς πλαστά πιστοποιητικά μεχρι το τελικό τσιπαρισμα. Ότι αρπάξουμε κι ότι πιάσει ο κωλος μας. Για αυτό μπες τη Βουλή να περάσεις καλά μερικά χρόνια να μην έχεις διαρκώς οικονομικό στρες ως ελεύθερος επαγγελματίας.
    Η ελευθερία μας πάει, σε λίγο ούτε τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα δε θα έχουμε ούτε στο ίντερνετ θα μπορουμε ακόμα κι αυτές τις μαλακίες που γράφουμε να λεμε γιατί θα βγαλουν έξω τους λάθρο και θα μπουζουριασουν μέσα εμάς .
    Εσύ μπορεί να έχεις χρήματα να πληρώνεις τα πρόστιμα σε περίπτωση επέκτασης ή γενίκευσης του υποχρεωτικού εμβολιασμου μέχρι να μας αποκλείσουν εντελώς από κάθε δραστηριότητα, πολλοί συνάνθρωποι μας όχι. Είναι θέμα χρόνου η πλήρης υποταγή.
    Ο Θεός τους το επιτρέπει για να μας τιμωρήσει. Μέσα από την τιμωρία έρχεται ο εξαγνισμός . Μέσα από τον πόνο.
    Θα χαρώ πολύ να σε δω στη Βουλή.
    Εγώ πάντως δε νιώθω καμία χαρά πια περιμένοντας την ώρα που θα όλοι κάποια στιγμή θα παραδοθουμε.
    Δεν έχω όρεξη για τίποτα. Γελάω μόνο όταν επίτηδες γράφω εδώ μαλακίες με αυτόν το σκοπό. Για αυτό το κάνω άλλωστε..
    Δεν έχω όρεξη ούτε για δουλειές, ούτε για γυμναστική, ούτε για βόλτα. Με το ζόρι τα κάνω.
    Να φανταστείς δεν έχω κάνει ούτε ένα rapid και επειδή θα κάνω για να πάω στην ΕΥΑΘ δε θέλω να το χρησιμοποιήσω για να πάω πουθενά αλλού.
    Πόσο λες θα αντέξει η ψυχή μας σε αυτόν τον ανάποδο κόσμο;;
    Ούτε τα λεφτά θα έχουν αξία σε λίγο αφού ούτε αυτά θα μας επιτρέπουν να τα χρησιμοποιούμε όπως θέλουμε.
    Λυπάμαι πολύ τους νέους. Πάρα πολύ.
    Φοβούνται πολύ περισσότερο από μας και είναι τόσο μικροί!!!
    Δε ξέρουν τι τους περιμένει αλλά το διαισθάνονται.
    Εύχομαι όλα να πάνε καλά . Εγώ θα βοηθήσω αθέατα όσο μπορώ να σας διαφημίσω παντού όπου περναει από το χέρι μου.

    1. και ΤΙ σε πειραζει εσενα? επρεπε δλδ να βλεπεις κατι αλλο απο πισω?

  43. και οι γιαγιάδες σε ξέρουν Στέφανε…προχώρα με βήματα γοργά.

  44. Θέλω να σε δώ να κάνεις και συνενόηση με Βελόπουλο. Σκοπός είναι να φύγουν από τη μέση τα καθάρματα.

  45. Έχω να σου πω ένα ότι η μεγάλες τράπεζες στης μεγαλούπολης μπορεί να είναι διαφορετικά στης επαρχιακές πόλεις διαφορετικά δεν μπορούμε να χάσουμε τα πάντα ηλεκτρονικά στην Αγγλία Αμερική Καναδά κλπ έτσι λειτουργεί το σύστημα από παράδοση η παράδοση δεν μπορεί να χαθεί στο όνομα της ηλεκτρονικής πλατφόρμας ακόμα και τα ταχυδρομεία όλα είναι παράδοση εάν δεν μπορούμε εμείς σαν Ελλάδα να δίνουμε πρωτιές σε όλα και μετά να λέμε τη φτεει,,,το κεφάλι μας φτεει

    1. Εσυ δεν πας καλα. Μπερδεμένα και ανορθόγραφα όλα όσα γράφεις. Κάτσε σπίτι στις εκλογές γιατί μπερδεύεσαι.

  46. Στέφανε, χρειάζεται συλλαλητήριο στο σύνταγμα κατά των πουλημένων πολιτικών και συλλαλητήριο στη μητρόπολη κατά των πουλημένων μητροΜΠΟΛΙτών. Αυτοί οι κοιλαράδες ξεπέρασαν κάθε όριο, μιλάνε συνέχεια για εμβόλιο αντί να μιλάνε για Χριστό.

  47. Εγώ δε στέλνω συμμετοχή γιατί θα πάρω περισσότερους ψήφους από σένα και θα ζηλέψεις πολύ.
    Μακάρι να διαπρεψετε
    Μας σώζει ένα χέρι ξύλο.
    Μόνο αυτό

Comments are closed.