ΕΛΛΑΔΑ 2020: ΜΑΘΗΤΡΙΑ ΛΙΠΟΘΥΜΗΣΕ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΣΘΕΝΟΦΟΡΟ ΝΑ ΤΗ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ. ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΠΗΓΕ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ

Κοινοποίηση:
astynomikos1

Μαθήτρια του ΕΠΑΛ Ιεράπετρας έχασε τις αισθήσεις της την ώρα του μαθήματος και χρειάστηκε να μεταφερθεί άμεσα στο νοσοκομείο. Οι καθηγητές ενημέρωσαν άμεσα το ΕΚΑΒ, όμως τελικά η κοπέλα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με περιπολικό!

Σύμφωνα με το radiolasithi.gr δεν υπήρχε ασθενοφόρο στην Ιεράπετρα, αφού βρισκόταν σε διακομιδή ασθενούς στο Ηράκλειο, και έτσι χρειάστηκε να μεταβεί περιπολικό στο σχολείο, ώστε να μεταφέρει την κοπέλα στο νοσοκομείο, όπου και νοσηλεύεται.

Πρόκειται για ένα περιστατικό ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί αναφορικά με την αντιμετώπιση έκτακτων περιπτώσεων, με τα ασθενοφόρα,αρκετές φορές, να μην επαρκούν για να εξυπηρετήσουν όλα όσα συμβαίνουν.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

2 Σχόλια

  1. Δεν υπάρχει τίποτε όρθιο να λειτουργεί σε αυτό το κράτος . Δεν φταίω εγώ .Φταίτε εσείς

  2. Δεν φτάνουν τα ασθενοφόρα για όλα τα συμβάντα , αλλά πάντα υπάρχουν αρκετά για να μεταφέρουν λαθροκανιβαλους μαχαιρωμενους η βαριά δαρμένος καθημερινά…. ποτέ δεν ακούστηκε να μεταφέρουν χτυπημένο νεγροειδες μετά από καυγά μεταξύ λαθροπιθηκων …. με περιπολικό.. Θα είχαν φάει τα λυσσακά τους οι ΜΚΟ και όλες οι πολυεθνικες οργανώσεις γύρω από τα δικαιώματα των σκουπιδιών του τρίτου κόσμου.

Comments are closed.