ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΡΕΝΑ ΔΟΥΡΟΥ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΕΡΙΟΡΙΣΤΙΚΟ ΟΡΟ – ΟΙ ΨΥΧΕΣ ΤΩΝ ΘΥΜΑΤΩΝ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Η ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΣΥΓΓΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΜΙΑ ΖΩΗ – ΤΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ ΣΤΗΝ ΑΠΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    Μετά από πολύωρη απολογία η οποία διήρκησε 12 ώρες η πρώην περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, αφέθηκε ελεύθερη χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο, για την τραγωδία στο Μάτι, τον Ιούλιο του 2018, όπου βρήκαν τραγικό θάνατο 102 άνθρωποι.

    Τι υποστήριξε η Ρένα Δούρου
    Η πρώην Περιφερειάρχης Αττικής στο υπόμνημα με τις εξηγήσεις της που είχε καταθέσει στο πλαίσιο της εισαγγελικής έρευνας είχε υποστηρίξει ότι η ίδια έπραξε το καθήκον της υπογραμμίζοντας παράλληλα πως η Περιφέρεια δεν φέρει ευθύνη για την τραγική κατάληξη της πυρκαγιάς.
    Ήδη, για την υπόθεση έχει απολογηθεί και αφεθεί ελεύθερος με εγγύηση 20.000 ευρώ ο πρώην δήμαρχος Μαραθώνα, Ηλίας Ψινάκης, ενώ στον δήμαρχο Ραφήνας- Πικερμίου Ευάγγελο Μπουρνούς δεν επιβλήθηκε κανένας περιοριστικός όρος.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    44 Σχόλια

    1. επρεπε να φορεσει ενα μπικινι μαγιο για να εμψυχωσει του αρμοδιους αστυνομικους και πυροσβεστες και μετα να αρχισει να καταβρεχει τις φλογες με ενα πιστολακι με νερο και να παιρνει χαριτωμενες ποζες.
      Με την ιδια λογικη οταν καηκε η Ελλαδα και οταν πηγε το ελειμμα 15% επρεπε να συλληφθει ο ραφινατος πρωθυπουργος και η αρμοδιοι υπουργοι και να τους βαλουμε να τραβανε κουπια σε γελερες

    2. Eκατο δυο ψυχρές αδικήθηκαν .Στη φυλακη δεν μπηκε κανεισ απο αυτους που ευθυνονται οπως η κ Δουρου που δεν εκκένωσε την περιοχη εγκαιρα και καηκαν εκατο δυο ψυχες .Ναι ρε οι κατοικοι φταινε που καηακαν γιατι ειχαν αυθαιρετα ολοι η Ελλαδα ειναι αυθαιρετη μπεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε αριστεροι φονιαδες

    3. Πολλές ντροπές μαζεμένες δεν τούς νοιάζει τίποτα πιά, εδώ φάγανε πάνω απο 100 εκατομύρια ευρώ τών δωρεών γιά τούς πυρόπληκτους.Είδατε τι τίμιοι κυβερνούν;;;;

    4. Τι θα μπορούσε να κάνει και δεν το έκανε για να σωθούν οι κάτοικοι στο Μάτι?

    5. …ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΘΕ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟΝ ΥΠΝΟ ΣΑΣ ΝΑ ΣΑΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΟΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ!!!….

    6. Με 102 καμενους στο Ματι εφερε η αχρηστη την Ελλαδα 500 χρονια……μπροστα!!!!!!!! Δυστυχως κανενας απο ολους αυτους τους υπευθυνους για αυτη την τραγωδια δεν θα παει φυλακη!!!!!! Κατα τα αλλα η δικαιοσυνη ειναι τυφλη!!!!!!!!! Κριμα γι’ αυτη την καταντια των θεσμων!!!!!!! Αν ο Ελληνας πολιτης δεν βρισκει το δικιο του απο μια μεροληπτικη και κατευθηνομενη δικαιοσυνη, που αφηνει ενοχους ελευθερους και φυλακιζει αθωους, τοτε αλλοιμονο στους πολιτες αυτης της χωρας!!!!!!!!

    7. Η ΚΑΡΙΟΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΨΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ 100 ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ! Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΚΟΤΩΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΠΑΕΙ ΜΕΣΑ! ΦΑΛΤΣΑ ΟΛΑ..

    8. “Η οργή τών συγγενών καί τού κόσμου θά σάς κυνηγάει μία ζωή”.Κοιτάξτε τήν διεστραμμένη τήν έκφυλη καί σαδιστική μούρη της.Αύτή η κυράτσα θά ήταν ευχαρίστως καί μέ ενθουσιασμό κάπο στό Αουσβιτς μέ τό μαστίγιο στό χέρι.
      Γιάννης Λάκων

    9. Εγώ πάντως δεν είδα κανένα από τους συγγενείς των θυμάτων απ’ έξω να φωνάζει εναντίον της Δούρου!!!! Οπότε καλά σας κάνουν και σας έχουν γραμμένους….

    10. ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΧΤΙΣΕΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΑΣΟΣ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΡΕΜΑΤΑ…ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΡΙΞΕ ΤΟΣΗ ΒΡΟΧΗ ΣΤΗΝ ΜΑΝΔΡΑ…ΦΤΑΙΕΙ Η ΔΟΥΡΟΥ ΠΟΥ Η ΦΩΤΙΑ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΕΚΑΨΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΧΤΙΣΜΑΤΑ….ΜΗΠΩΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΑΓΟΥΣ ΠΟΥ ΛΙΩΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ…????

    11. Ηταν & η Δουρου εξω απο το Εφετειο με τους δημοκρατες πολιτικους & τους 20.000 πληρωμενους αντεξουσιαστες,εναντιον της ΧΑ; Ξεφτιλα χωρα,με πολιτες να ψηφιζουν ξεφτιλισμενους πολιτικους.

    12. Ολο το συστημα ενωμενο παει πακετο για εξολοθρευση των Μοσχαροτσιφτετελληνων.

    13. Γιατί τι περιμένατε; Πάει κανένας από αυτούς μέσα; Τι δηλαδή να βγάλει μετά στη φόρα ο ένας τα άπλυτα του άλλου; Παραλαβή-παράδοση κάνουν για τα μάτια των γιδιών. Και καλά τα γραβατωμένα λαμόγια τα γνωρίζουμε όπως γνωρίζουμε και την μπανανία που ανέδειξαν ας πάμε και σε μας. Εκείνο το καταραμένο απόγευμα ένας χριστιανός δεν σκέφτηκε να βαρέσει μια γαμημένη καμπάνα και σε συνδυασμό με την μυρωδιά να την κοπανάει ένας ένας; Τι περιμέναμε τα όρθια δίποδα που έστειλαν και την φρεγάτα να κάνει διάσωση στα αβαθή αντί να στείλουν αρματαγωγά να μαζεύουν κόσμο με τα αβακ; Περνιόμαστε και για ξύπνιοι. Ασφαλώς για καμιά πουστιά και καμιά αρπαχτή μανούλες είμαστε.

    14. Εκατόν δυο οι θάνατοι, όμως εδώ δεν έχουμε Χρυσαυγίτες για να τους φορτώσουμε το έγκλημα. Η δικαιοσύνη μίλησε, η δημοκρατία νίκησε.

    15. Ευτυχώς που ήσουν εσυ και έφερες την Ελλάδα 500 χρονια μπροστά… Να χαρώ δικαιοσύνη του κωλου. Μακακες ξυπνάτε…

    16. και η δουρου φταει και οι δημαρχοι φταινε..και μακαρι να παει επιτελους καποιος πολιτικος στη φυλακη.. , αλλα για μενα την κυρια ευθυνη την συγκεκριμενη στιγμη την ειχαν η πυροσβεστικη και η αστυνομια.., γιατι δεν ειχαν σχεδιο..απεγκλωβισμου και προστασιας ανθρωπινης ζωης και περιουσιων, τα στελεχη τους δεν ηταν στο ποστο τους ..δεν συνεργαστηκαν οπως επρεπε.. το συντονιστικο κεντρο δεν ηταν στην θεση του…και η αστυνομια υποχρεωνε τον κοσμο τα αυτοκινητα να κατευθυνθουν προς το ματι..ομως οι περισσοτεροι απο αυτους δεν ηξεραν απο που να βγουν στην θαλλασα και εγκλωβιστηκαν μεσα στο ματι… και το χειροτερο ολων ηταν … η αλητεια που επεδειξε η τοτε κυβερνηση συριζα πανω στους νεκρους….. οτι δεν φταιμε εμεις αλλα ο δυνατος αερας…, και η δικαιοσυνη δεν .. κουνηθηκε.. σαν να μην εγινε τιποτα..΄ή να εγιναν ολα αυτά σε άλλο κρατος..

    17. Α ρε Ερντογάν αύριο κιόλας μπουκαρε μέσα και τελείωνε με όλους αυτούς τους κοπριτες.

    18. AΛΛΟΣ ΕΝΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΡΝΑΒΑΛΟΣ. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΕΣ. ΖΗΤΩ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΣΤΟΩΝ. ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙΤΕ.

    19. Δεν υπάρχει μόνο το ελληνικό δικαστήριο. Λίγη υπομονή. Το Γκουαντάναμο διαρκώς επεκτεινεται για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας…

    20. Καθε ενας απο τη χρυση αυγη εφαγε περιπου 10 χρονια, χωρις να υπαρχει ποινικη πραξη…(πλην ρουπακια)

      Για τις 100 αθωες ψυχες…στο Ματι…
      ΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΦΥΛΑΚΗ… ΡΕ ΑΛΗΤΕΣ…
      ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΑΝΕ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ… ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΟΠΡΙΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ…?
      ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΙ…

    21. Τα καλά που έχετε κάνει για την χώρα…. Στα παιδιά σας και στα εγγόνια σας..

      1. Σου δανείζομαι την ευχή και τους δίνω και γω…

    22. Αντε και προεδρος Δημοκρατιας. Το ενα μοντελο να διαδεχτει το αλλο…..

    23. Αυτή η δημοκρατία, λέξη που χρησιμοποιείται χωρίς νόημα..

    24. Γιά συνέλθετε ! Εάν τό Επιχειρησιακο Συντονιστικο Κεντρο Πολιτικης Προστασίας τά σκάτωσε μέ τόν συντονισμό τών δυνάμεων προστασίας τών πολιτών φταίει η Δούρου ;

      1. Φυσικά και φταίει η Δουρου και μόνο η Δούρου. Το γνώριζε το πρόβλημα πάρα πολύ καλά, το είχε κάνει και σημαία προεκλογικά για να βγει και μετά δεν έκανε τίποτα.
        Περιφεριάρχης είναι όχι καθαρίστρια ηλίθιε.

    25. ΠΟΙΟΣ ΣΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ…

      ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΝΑ ΨΗΦΙΖΕΤΕ Ν.Δ Κ ΣΥΡΙΖΟΠΑΣΟΚ….

      ΘΑ ΣΑΣ ΤΑ ΠΑΡΟΥΝ ΟΛΑ

    26. τι πήγατε στη Νομική ρε λαμόγια και γίνατε ανακριτές και εισαγγελείς και δε πηγαίνατε σε σχολή κλόουν;
      Ελεύθερη η Δούρου; αυτη βγηκε περιφερειάρχης με τα αντιπλημυρικα που είχε αντιγράψει από τη Χρυσή Αυγη ούτε κόμμα δεν αλλάξανε.
      Και είναι έξω η πουτάνα;
      Και η μήνυση που της έκανε ο Σακκάς που είναι; την κατάπιε το συρτάρι;
      Και όσο για σένα, Λεπενιώτη, την απόφαση την έχουν βγάλει άλλοι σε άλλα γραφεία και την έχεις ηδη κάτω από το φάκελο, τι κλόουν είσαι επιτέλους;
      Ολος ο κόσμος το ξέρει, ρε, αίντα σου ρίξανε ένα φάκελο στα μούτρα και τα ξεπούλησες όλα ξεφτίλω νομίζεις ότι δε καταλαβαίνει ο κόσμος σιχαμένη ντροπιάζεις τη δικαιοσύνη παντελώς σούργελο, ε σούργελο.

    27. ΣΥΡΙΖΑ εγκληματική οργάνωση 102 θάνατοι αθώοι ΧΑ εγκληματική οργάνωση κανένας θάνατος 13χρονια να χαίρεστε τη δημοκρατία σας

    28. “Ελληνικη”??? Δικαιοσυνη??? Ή μηπως, Ε.β.ραικη – Μασωνικη??? Μαλλον, το δευτερο!

    29. Δεν το περιμένατε; ο ένας μετά τον άλλον βγαίνουν λάδι. Ντροπή και Αισχος. Οι οικογένειες τι μπορούν να κάνουν; η θα πληρώσουν μόνο οι τελευταίοι τροχοί της αμαξης; αστυνομικοι, πυροσβέστες; ποτέ πλήρωσε ένας στο κωλοχανεια που ζούμε για χώρα που θα πλήρωνε τώρα. (ξέχασα πλήρωσε ο Άκης για όλους)

    30. Μα την προηγουμενη εβδομαδα νικησε η Δημοκρατια….φατε την τωρα…

    Comments are closed.