ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΗΣ ΒΕΝΖΙΝΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΝΑ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΗΜΠΟΡΗ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ – ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΤΑ 2,60 ΕΥΡΩ ΤΟ ΛΙΤΡΟ, ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ!

    Κοινοποίηση:
    ΒΕΝΖΙΝΗ

    Για τις συνεχείς αυξήσεις, στην τιμή της βενζίνης η οποία σε κάποιες περιοχές της χώρας μας ξεπέρασε τα 2,6 ευρώ το λίτρο, μίλησε σήμερα στο MEGA η πρόεδρος της Ένωσης των Βενζινοπωλών Αττικής, Μαρία Ζάγκα.

    Οι τιμές της βενζίνης «τσιμπάνε» και οι καταναλωτές έχουν φτάσει σε οριακό σημείο καθώς κάθε μέρα, παρατηρείται και μία αύξηση της τάξεως του 0,02- 0,04 ευρώ στα καύσιμα.

    «Το πετρέλαιο έχει και τα 0.15 ευρώ μείον. Φανταστείτε να μην είχαμε και αυτή την επιδότηση», τόνισε η κ. Ζάγκα.

    Στα ύψη η τιμή στα νησιά

    Στην Ξάνθη, η βενζίνη σήμερα Παρασκευή, είναι στα 2,295 ευρώ, ενώ η «κατοστάρα» στα 2,475 ευρώ. Το πετρέλαιο κίνησης δε, έχει φτάσει το 1,855 ευρώ.

    «Απλησίαστα» φαίνεται πως είναι και τα πρατήρια καυσίμων στα νησιά καθώς οι τιμές σημειώνουν ραγδαία αύξηση.

    Στη Νάξο, η αμόλυβδη των 95 οκτανίων είναι στα 2,4 ευρώ, ενώ στην «100» η τιμή αγγίζει τα 2, 60 ευρώ. Το πετρέλαιο είναι στα 2,12 ευρώ.

    Ενδεικτικά οι τιμές στα νησιά:

    Νίσυρος 2.61 €/λτ

    Αμοργός 2.60 €/λτ

    Φολέγανδρος 2.595 €/λτ

    Φούρνοι 2.577 €/λτ

    Μήλος 2.553 €/λτ

    Σκόπελος 2.535 €/λτ

    Κάλυμνος 2.529 €/λίτρο

    Νάξος 2.52 €/λίτρο

    Σίφνος 2.509 €/λίτρο

    Σύμη 2.5€ €/λίτρο

    Στα νησιά, όπου ο ΦΠΑ είναι μειωμένος, σημειώνεται μικρές μειώσεις. Για παράδειγμα στη Χίο, η τιμή της αμόλυβδης ανέρχεται στα 2, 19 ευρώ

    «Πρέπει να επιμείνουμε στην οριζόντια μείωση ή ΦΠΑ ή να μειωθεί ο ειδικός φόρος έστω για την περίοδο της κρίσης. Υπάρχει μεγάλη αισχροκέρδεια και πρέπει να αντιμετωπιστεί, τα «ποντίκια» κάνουν πάρτι, κάτω από το τραπέζι», πρόσθεσε η κ. Ζάγκα.

    Τέλος να σημειωθεί ότι στην Αθήνα η τιμή της βενζίνης έφτασε τα 2,35 ευρώ το λίτρο

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Εγώ στη γειτονιά μου βλέπω τους μισούς και βάλε, να πηγαίνουν με το αμάξι στα 800 μέτρα για να πάρουν π.χ. ψωμί. Λεφτά υπάρχουν λοιπόν. Οι ταβέρνες γεμάτες, τα σουκού όλοι βολτούλες (και καλά κάνουν οι άνθρωποι δηλαδή), άρα συμπέρασμα ότι λεφτά υπάρχουν. Τα καφενεία γεμάτα. Στα ρουχάδικα ο χαμός! Όλοι μοντελάκια. Σχέδια για διακοπές, από τώρα ξεκίνησαν οι συζητήσεις. Ποτάκια, όλοι έξω. Άρα πως μετά εγώ να μην λέω ότι λεφτά υπάρχουν;

    2. Στα πανεπιστήμια στις οικονομικές σχολές μαθαίνουν οι φοιτητές ότι δεν μπορεί ο χονδρέμπορας να βγάζει μεγαλύτερο κέρδος από τον λιανέμπορα . Δεν μπορεί να βγάζουν οι εταιρείες εμπορίας κατηγορίας Α(coral,avin,bp,εκο κ.α) από 0,15-0,20€/λίτρο και το πρατήριο της γειτονιάς 0,05€ /λίτρο.Επίσης δεν μπορεί τα πρατήρια να αγοράζουν καύσιμο σε φυσική θερμοκρασία και να τιμολογούνται σε 15οC(πράγμα το οποίο σημαίνει όταν έχει κρύο μπορεί να χρεωθούν αρκετά χρήματα).Επίσης αν θέλει το κράτος να βοηθήσει την κατάσταση ας κόψει τον Ειδικό Φόρο Κατανάλωσης και το ΦΠΑ ,αλλά δεν θέλει.Ειδικά για τον ΕΦΚ που επιβαρύνετε και με ΦΠΑ πρέπει οι κυβερνώντες να πάρουν βραβείο ,Φόρος πάνω στο φόρο.Νόμπελ οικονομίας να τους δώσουν καλύτερα

    3. ευχομαι να παει πεντε ευρω το λιτρο και βαλε. εδω οι περισσοτεροι πηγαν να κανουν την πειραματικη γονιδιακη θεραπεια που την βαφτισαν οι πληρωμενοι εγκληματιες παγκοσμοιοποιητες εμβολιο φορανε τα φιμωτρα κανουν τεστ για να δουν αν ειναι α ρρωστοι….. και μυαλο δεν εχουν βαλει . μηπως βαλουν τωρα με τις αυξησεις … ;; δωσε πονο οσο παει μπας και ξυπνησουν τα ανθρωπακια

      1. Τα τεστ ειναι υποχρεωτικα με νομο,εφοσον δουλευεις,αν δεν το ξερεις.
        Οσοι δουλευουν υποχρεωνονται να τα κανουν,αλλιως εχει 300ρες προστιμο για καθε φορα.
        Δεν τα κανουμε γιατι το θελουμε,υπαρχει νομος που στο επιβαλλει.
        Κανεις εργαζομενος δεν κανει τα τεστ επειδη θελει,τον αναγκαζουν με απειλη προστιμου αν δεν τα κανει.
        Διαβασε την ΚΥΑ και θα το διαπιστωσεις,ειναι υποχρεωτικα.

      2. Τα τεστ ειναι υποχρεωτικα βασει νομου για τους εργαζομενους.
        Διαβασε την ΚΥΑ,αν δεν το κανεις εχεις 300 ευρω προστιμο για καθε φορα.
        Δεν τα κανει κανενας με τη θεληση του,τον υποχρεωνουν βασει νομου.

    4. Ας βαλουν ακομα μερικες κυρωσεις στην Ρωσια και θα…φθινινει η βενζινη!!!!!! Αυτα ειναι τα αποτελεσματα απο τις πραξεις των Αμερικανοδουλων Ευρωπαιων!!!!!!! Δεν ζει και ο αειμνηστος Λαμπρος Κωνστανταρας να τους…δανισει την αντλια εξαγωγης πετραιλεου, ντουπ ,ντουπ , ντουπ!!!!!!!!

    5. Ρε 4 ευρώ να φτάσει. Εδώ κάτσατε και σας έκαναν εμβόλια και γίνεστε χιμπατζήδες, η νέα νόσο λέει των π@@@@ν και των εμβολιασμενων. Σκέψου δηλαδή να είσαι εμβολιασμενος και π@@@@ς!!

    6. Κικιλια ρε καλως τους τουριστες με 2.60 μαλλον για Σαντορινη πανε με πελεγκρινο! 1 δεματι σανο τα 100 χιλιομετρα!
      Κουλα διατηρησε τους φορους για κονομα να ξεπληρωνουμε τουλαχιστον καμια δοση δανειου κι ας ψοφαμε της πεινας!
      Βλεπεις τα μοιρασες τα τελευταια δανεικα επι μουφοπανδημιας με τις γνωστες λιστες και τις…. κατ ευθειαν αναθεσεις!
      Ενας Νεοδημοκρατης! Εξαφανισου ανιατε δοσιλογε απ το προσκηνιο της χωρας!
      Εχεις μουτρα ακομα και μου καθεσαι στη καρεκλα του πορδιπουργου γουρνοπετσε σταλινισκε!

    7. Μπορεί να έφτασε στο Έβερεστ η βενζίνη, όμως ο Μητσοτάκης και παρδαλοί του Μαξίμου κατατρόπωσαν τον Πούτιν. Άθλιοι και επικίνδυνοι για τη χώρα, πρέπει να εξαφανιστούν από την ελληνική πολιτική σκηνή.

    8. Ας φτασει και 5 ευρω η βενζινα.Θα συνεχιζουμε εμεις να κοβουμε βολτες, να πηγαινουμε διακοπες,να καθομαστε στις ταβερνες εξοχικες και μη και ας τους αλλους να κουρευονται……

    9. Όταν έχεις μαλακες που κυβερνάνε τι μπορεί να περιμένεις άραγε???

    10. Στα παπάρια της η κυβέρνηση και οποία κυβέρνηση εάν ήταν…..ξέρει ότι ο Έλληνας είναι αδύνατον να κόψει το αυτοκίνητο οπότε και 4€ να φτάσει πάλι τα ίδια θα λέμε και οι 300 θα κάνουν τους Κινέζους…..

    11. Νεα Δικτατορια δε θελατε ;
      Φατε την και πληρωστε τωρα,μ..
      Τους ηλιθιους τους γ παρτε το χαμπαρι.

    Comments are closed.