ΕΚΤΑΚΤΟ – ΧΑΟΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ: ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΜΠΟΓΙΑΛΟ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΟ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ – ΕΦΥΓΑΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ – ΝΤΟΥ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ ΤΟ “ΚΕΡΑΣΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΤΑ” (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Students protest in memoriam of the six-year anniversary of the murder of Alexis Grigoropoulos by a police officer, in Athens, Dec. 6, 2014 / Πορεία μνήμης μαθητών για τα έξι χρόνια απο την δολοφονία του Αλέξη Γρηγορόπουλου απο αστυνομικό, στην Αθήνα, 6 Δεκεμβρίου, 2014

    Μία ακόμη επίθεση ομάδας αναρχικών σε βάρος αστυνομικών σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην περιοχή των Εξαρχείων.

    Οπως μετέδωσε ο ΑΝΤ1, ομάδα περίπου πέντε ατόμων ακινητοποίησε περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. στη διασταύρωση των οδών Καλλιδρομίου και Ιουστινιανού και άρχισε να το καταστρέφει. Αφού έσπασαν το παρμπρίζ και τα παράθυρα του οχήματος, οι δράστες τράπηκαν σε φυγή και εξαφανίστηκαν στα γύρω στενά.

    Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες, στο επεισόδιο δεν υπήρξε τραυματισμός αστυνομικού.

    Εισβολή στο υπουργείο Εξωτερικών, στη Λεωφόρο Βασιλίσσης Σοφίας, πραγματοποίησε το απόγευμα της Τετάρτης η αντιεξουσιαστική ομάδα του Ρουβίκωνα, με αφορμή το κουρδικό.

    Η νέα εισβολή στον προαύλιο χώρο του υπουργείου πραγματοποιήθηκε ξανά σε μια από τις καλύτερα φυλασσόμενες περιοχές της Αθήνας.rouvikwnas_in3rouvikwnas_in2rouvikwnas_inkoye12

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Στη Νεα Υορκη ενας μελαχροινος το πορτοφολι του πηγε να βγαλει και τον γεμισανε μολυβι.

    2. ΑΠΟ ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΟΜΩΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΡΙΣΤΑ ΤΑ ΜΑΜΟΥΓΑΛΑ ΕΚΚΟΛΑΠΤΟΜΕΝΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΜΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΓΟΝΟΙ ΒΟΡΕΙΩΝ ΠΡΟΑΣΤΙΩΝ, ΠΟΥ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΜΕ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΩΝ ΜΑΤΣΟ ΓΟΝΙΩΝ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΞΑΜΟΛΗΣΕΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΟ ΑΧΤΙ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ…………………………………… ΣΩΣΤΟΣ Ο ΤΡΑΓΟΣ 88…………………..

    3. Θα έρθει σύντομα η ώρα που θα ανοίξουν οι φούρνοι για όλα αυτά τα απόβλητα.

      1. Παίστα σοιναγονηστεί, ώλλοι μαίσα στω φούρνω!

    4. Αυτο εκει στην μεση ….αντι για βρακιν φοραει μπειμπιλινο ακομα ρε μαλακα…ο εισαγγελέας τα βλεπει?Αμα φαει καμια φαπα θα ψαχνει να βρει τα ΝουΝου για να παει να κανει γαλα….

    5. Καλά να πάθετε ηλίθιοι αστυνομικοί, ματατζίδες, ή όπως αλλιώς ονομάζεστε, καλά να πάθετε τα θέλει η κωλάρα σας. Όταν τους πιάνετε τους πάτε στον πούστη για να τους αθωώσει. Σπάστε τους τα χέρια ή τα πόδια να πετάνε μετά τις μολότωφ με πατερίτσες και με γύψο στα χέρια. Πείτε ότι στην προσπάθεια τους να φύγουν έπεσαν και έσπασαν τα χέρια ή τα πόδια τους αλλά εσείς είστε μαζόχες σας αρέσουν να σας πιάνουν τα κωλομέρια οι αναρχοπίθηκοι. Παιδιά του συστήματος είναι, να ρίξουν και κανέναν π@@τσο τα παιδιά.

    6. Όπως βλέπετε στην φωτογραφια το μπασταρδο αυτό στο κεντρο φαινεται ότι είναι πολύ νεαρας ηλικιας,σιγουρα ανηλικο,αν γινει καμμια στραβη και εξοστρακιστεί καμμια σφαιρα παλι,θα τον κανουν ηρωα σαν τον Γρηγοροπουλο

      1. Εσύ οι δικοί τα έχουν τα όπλα μόνο για φιγούρα δεν ξέρουν και δεν μπορούν να πυροβολήσουν!!! Εδώ τους Λιμενικούς στα εξάρχεια τους πήραν τα όπλα και τα σώβρακα μαζί. Τα όπλα τα χρησιμοποιούν μόνο κάτι μάγκες αστυνομικοί στις ΗΠΑ. Οι Αμερικάνοι και ας τους λένε μερικοί ειρωνικά “αμερικανάκια” δεν χαμπαριάζουν μια και αν είσαι με μαχαίρια και μολώτοφ σίγουρα θα σε πυροβολήσουν!!! Μακάρι να είχαμε και εμείς τέτοια (πραγματική δηλαδή) αστυνομία και εδώ στο μπάχαλο της Ελλάδας.

    Comments are closed.