ΕΚΤΑΚΤΟ!!! ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΟΓΟ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ – ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΖΕΛΕΝΣΚΙ: “ΕΠΙΣΤΡΕΨΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΝΤΟΣ 24 ΩΡΩΝ – ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΠΙΣΩ ΝΤΟΝΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΡΙΜΑΙΑ” – “ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ” ΣΤΗΝ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ

    Κοινοποίηση:
    zelenski-1200x675

    Διάγγελμα προς τον ουκρανικό λαό απηύθυνε ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Β.Ζελένσκι ζητώντας «να επιστρέψουν στην πατρίδα τους εντός 24 ωρών και να σταθούν δίπλα-δίπλα με τον ουκρανικό στρατό, τη διπλωματία και τους ανθρώπους τους!» όσοι έχουν φύγει από την χώρα.

    Ο Β.Ζελένσκι αυτή τη φορά δεν μίλησε για ανύπαρκτο ρωσικό κίνδυνο, ούτε υποβάθμισε την απειλή. Αντίθετα καθιέρωσε την 16η ημέρα του μήνα που λέγεται πως θα γίνει η εισβολή, ως “Ημερά Εθνικής Ενότητας” και ανέφερε πως η Ουκρανία θα πάρει πίσω την Κριμαία και το Ντονμπάς!

    Μέσα σε λίγες ώρες διέψευσε κάθε ελπίδα αποκλιμάκωσης καθώς τόνισε πως “η ένταξη στο ΝΑΤΟ αναφέρεται ρητά ως στόχος στο νέο Ουκρανικό Σύνταγμα” και τώρα, τονίζει πως “η Κριμαία και το Ντονμπάς θα επιστρέψουν στην Ουκρανία” με… διπλωματικά μέσα.

    Και κάπου εδώ κόβεται κάθε κανάλι επικοινωνίας με την Μόσχα καθώς ο Ουκρανός πρόεδρος ζει στον δικό του πλανήτη.

    Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky καθιέρωσε την 16η Φεβρουαρίου 2022, την οποία πολλοί στη Δύση αναφέρουν ως την ημέρα πιθανής ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, την Ημέρα της Ουκρανικής Ενότητας.

    “Ημέρα Ενότητας η ημέρα ρωσικής εισβολής”

    «Μας λένε ότι η 16η Φεβρουαρίου θα είναι η ημέρα της επίθεσης. Θα την κάνουμε Ημέρα Ενότητας. Έχω ήδη υπογράψει το σχετικό διάταγμα. Αυτή την ημέρα θα κρεμάσουμε εθνικές σημαίες, θα βάλουμε μπλε και κίτρινες κορδέλες και θα δείξουμε την ενότητά μας σε ολόκληρο τον κόσμο.

    Μας τρομάζουν με έναν μεγάλο πόλεμο και για άλλη μια φορά ορίζουν την ημερομηνία για μια στρατιωτική εισβολή. Δεν είναι η πρώτη φορά. Μας κάνουν συστηματικά πόλεμο σε όλα τα μέτωπα. Στον ενεργειακό τομέα, περιορίζουν την παροχή φυσικού αερίου, ηλεκτρικής ενέργειας και άνθρακα. Στο μέτωπο της ενημέρωσης επιδιώκουν να σπείρουν τον πανικό στους πολίτες και τους επενδυτές μέσω των ΜΜΕ.

    Ξέρουμε ξεκάθαρα πού βρίσκεται ο ξένος στρατός κοντά στα σύνορά μας, τον αριθμό του, τις τοποθεσίες του, τον εξοπλισμό του και τα σχέδιά του. Έχουμε κάτι να αντιταχθούμε. Έχουμε έναν υπέροχο στρατό. Τα παιδιά μας έχουν μοναδική εμπειρία μάχης και σύγχρονα όπλα. Είναι πολύ πιο ισχυρός στρατός από ό,τι πριν από 8 χρόνια», πρόσθεσε ο Ζελένσκι, τονίζοντας ότι η Ουκρανία «κατάφερε να επιτύχει τη διπλωματική υποστήριξη σχεδόν όλων των ηγετών του πολιτισμένου κόσμου».

    “Ντονμπάς και Κριμαία θα επιστρέψουν”

    Προσπαθούμε για ειρήνη και θέλουμε να επιλύσουμε όλα τα ζητήματα αποκλειστικά μέσω διαπραγματεύσεων.

    Τόσο το Ντονμπάς όσο και η Κριμαία θα επιστρέψουν στην Ουκρανία. Αποκλειστικά μέσω διπλωματίας.

    Δεν καταπατούμε την περιουσία κάποιου άλλου, αλλά δεν θα εγκαταλείψουμε ούτε τη δική μας.

    Στην Ουκρανία, σύμφωνα με τον ίδιο, έχουν σχηματιστεί επαρκή αποθέματα για την απόκρουση επιθέσεων στην ισοτιμία του εθνικού νομίσματος και στο χρηματοπιστωτικό σύστημα.

    “Δεν θα αγνοήσουμε κανέναν κλάδο που χρειάζεται κρατική υποστήριξη, όπως συνέβη τις προάλλες με τους αερομεταφορείς. Και απόδειξη αυτού είναι η σταθερή ισοτιμία εθνικού νομίσματος και οι ανοιχτοί ουρανοί”, τόνισε ο πρόεδρος της Ουκρανίας.

    “Επιστρέψτε στην χώρα σας”

    Απευθύνθηκε και στους επιχειρηματίες που έφυγαν από την Ουκρανία τις τελευταίες ημέρες.

    «Και τώρα θέλω να απευθυνθώ όχι σε αυτούς που παρέμειναν με την Ουκρανία και στην Ουκρανία, αλλά σε αυτούς που την εγκατέλειψαν την πιο κρίσιμη στιγμή. Η δύναμή σου δεν βρίσκεται στα χρήματα και τα αεροπλάνα σου, αλλά στην πολιτική θέση που μπορείς να δείξεις.

    Επιστρέψτε στους ανθρώπους και τη χώρα σας, χάρη στην οποία λάβατε τα εργοστάσια και την περιουσία σας. Σήμερα, όλοι οι πολίτες της Ουκρανίας περνούν δοκιμασία. Περάστε τη με αξιοπρέπεια. Ας καταλάβουν όλοι για ποιους η Ουκρανία είναι πραγματικά πατρίδα και για ποιους είναι απλώς μια πλατφόρμα για χρήματα», είπε.

    Απευθυνόμενος σε «όλους τους εκπροσώπους του κράτους: δημόσιους υπαλλήλους, βουλευτές όλων των επιπέδων που έφυγαν από τη χώρα ή σκοπεύουν να το πράξουν», ο Ζελένσκι τους κάλεσε «να επιστρέψουν στην πατρίδα τους εντός 24 ωρών και να σταθούν δίπλα-δίπλα με τον ουκρανικό στρατό, τη διπλωματία και τους ανθρώπους!».

    Ο Ζελένσκι απευθύνθηκε επίσης σε Ουκρανούς δημοσιογράφους.

    “Μερικοί από εσάς πρέπει μερικές φορές να αναλάβουν καθήκοντα ιδιοκτητών των μέσων ενημέρωσης. Οι περισσότεροι από αυτούς έχουν ήδη εγκαταλείψει το κράτος τους. Εργαστείτε για την Ουκρανία, όχι για αυτούς που έφυγαν.

    Η μοίρα της χώρας εξαρτάται από την έντιμη θέση σας σήμερα”, είπε.

    “Είμαστε ήρεμοι! Είμαστε δυνατοί! Είμαστε μαζί! Μεγάλοι άνθρωποι – μια μεγάλη χώρα!” – είπε καταλήγοντας.

    Το βίντεο με την ομιλία του

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    34 Σχόλια

    1. Φίλη μου από το Κίεβο μου λέει ότι σχεδόν όλοι οι συγγενείς της έγιναν λούηδες και την κοπάνησαν για Πολωνία, Λιθουανία, Γερμανία, και αλλού. Όπου φύγει-φύγει. Γι αυτό τα λέει αυτά ο εβραίος Ζελένσκι.

    2. Να’τα ο Ηθοποιός…
      Πάει να τα βάλει με τον Πούτιν;;

    3. Θα γινει – οπως φαινεται – προβοκατσια στις 16 του μηνα κοντα στα συνορα τους με την Ρωσια, γι’ αυτο το προαναγγελουν με τοση σιγουρια.
      Και βεβαια τοτε θα πουν οτι οι Ρωσοι εκαναν την εισβολη!
      Απολυτη παραποιηση της αληθειας (οπως εγινε στο Ιρακ πριν χρονια) και με τα ΜΜΕ να σιγονταρουν την ψευδολογια τους.

    4. Αν γινει κατι που δεν νωμιζω προβλέπω να πάθει τα ιδια που έπαθε η Γεωργια οταν ηθελε να μπει στο Νατο Και θα την βοηθήσουν οσο βοηθήσανε την Γεωργια το 2008 Για αυτο ο Ζελένσκι να καθησει στα αυγα του Δεν τον ενδιαφέρει όμως γιατί είναι υποταχτικος και πιονι σαν τον Κουλη μας

    5. γεμίσαμε κριτικούς που το μόνο που κοιτάνε είναι το τομάρι τους εδω μέσα, λές και άν πέσεις μαχόμενος είναι κάτι το χαζό ή λάθος, αι στα διάλα σκουπίδια βδέλες βυζανιάρικα

    6. Πήγαινε triklopodia Ο ΑΔΩΝΙΣ ετοιμάζεται να αναλάβει την αρχηγία της ΝΔ.
      Mr Gnosi to go.
      Σώθηκε η ΝΔ. Ο Τσίπρας μου φαίνεται θα μας τον φορμαρει την επόμενη τετραετία μαζί με τον ΚΙΝΑΛ ΑΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΑΥΤΟ
      Αφού σας το πα. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάει σε εκλογές με καμμένο χαρτί

    7. Το φυσικό αέριο θα πάρει τόση αύξηση που δεν θα το πιστεύεται κ θα γυρίσετε στα ξύλα

      1. Έτσι γλυψτε τους Αμερικανοεβραιους και βάλτε στο κολ… σας ξύλα να ζεσταθείτε οι Κουλες της Ελλάδος καλά περνάνε με τα λεφτά σας.
        Θα πεθάνετε όλοι.
        323 356
        Πλάκα σας κάνω!

    8. ΝΑΙ ΡΕ, Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΖΕΛΕΝΣΚΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΤΩΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ,
      ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΤΟΥ ΜΠΛΙΝΚΕΝ…ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕI ΠΟΛΕΜΟ ΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΤΟΥΣ.
      ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, ΤΟ ΝΕΟ-ΝΑΖΙΣΤΙΚΟ – ΠΑΡΑΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΤΑΓΜΑ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΖΟΦ, ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΥΣ 2 ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΜΟΓΕΝΕΙΣ….ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ Ο ΦΑΛΑΚΡΟΣ ΕΒΡΑΙΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΥΠΕΞ, ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ….
      ΠΡΟΔΟΤΕΣ…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

      1. ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΒΡΩΜΕΙΑ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΒΡΑΙΟΣ………………..

    9. Κάπως έτσι θα γίνει και στην Ελλάδα με πολιτικούς, εργολάβους, καναλαρχες, καλλιτεχνικό κουλτουροχωρο κτλ. Θα την κοπανησουν με γεμάτες τσέπες. Αυτοί που λυμαίνονται τον πλούτο της Ελλάδας στα δύσκολα θα την κάνουν. Ας τους διώξουμε θα ώρα αρχυτερα. Όσων αφορά την Ουκρανία, η δύση συνηθίζει να διαλύει κράτη και πατρίδες και μετά να εμφανίζεται ως σωτήρας και να αναλαμβάνει την αναδιοργανωση. Η εε βάζει το ουκρανικό λαό να σκοτωθεί για να κονομήσει η ίδια.

    10. χα χα παρταλια θα παρεται το τριτο το μακρητερο ο Ρωσος δεν αστειευεται……Εκτος αμα βασιζεσται στις δυναμεις του Νατο δηλαδη να πανε να πολεμισουν αλλοι για σας……………

    11. Τελικά υπάρχουν χειρότεροι και από τους δικούς μας. Μπροστά του ο Μητσοτάκης είναι τέρας ευφυΐας

    12. Επρόκειτο περί ανώμαλου επικινδύνου αναρχοαπλύτου με οιδιπόδειο σύμπλεγμα και ερωτικές βλέψεις μητέρας προς γιό και γιού προς μητέρας.Ήτο ένα παλαιόπαιδο δια όσους τον εγνωρίζουν.Προβληματικό μαχαιροβγάλτικο και γενικώς ένας ανώμαλο και άχρηστο τέκνο.Ένα σκατό λιασμένο.Ένας νεοταξίτης μουλόσπορος με διεθνιστικές τάσεις και αντιλήψεις.Είμεθα καλά αλλά δεν επιθυμούμε το ίδιο και δι υμάς.Θα θέλαμε αυτό το ελεεινό και άθλιο κατασκεύασμα ονόματι ΖΑΛΕΝΣΚΙ να γατοψοφήσει εις μίαν γωνίαν ενός ανήλιαγου υπογείου εις τας φυλακάς ή ακόμα καλύτερα και να κρεμαστεί με ένα ξεχασμένο κορδόνι από μίαν ξεχασμένην αρβύλαν κάποιου άλλου ψυχρού φονέα τηγανοκέφαλου Αλβανοτόμαρου ή ακόμα και βρωμοπόδαρου Πακιστανομούρη.

    13. Σήμερα δεν ήμουν καλό κορίτσι;;
      Λέω να προσπαθήσω να συμπεριφερθώ ως άνθρωπος από δω και πέρα κι ας μην είμαι.
      Πρέπει να εκτιμήσετε ΣΥΣΣΩΜΟΙ την προσπάθεια μου.

    14. Που πας ξεβράκωτος ρε ημίτρελε??
      μια χαψιά θα σας κάνουν ρε κεφτέ ??

    15. Αμάν σε διεγειρα πολυ..
      Καλέ μύγα σε τσιμπησε

    16. Αυτή τη στιγμή η Ρωσία προμηθεύει την Ευρώπη με το 40% της συνολικής ποσότητας φυσικού αερίου. Αν παγώσει ο αγωγός NORD STRAM 2 που μεταφέρει αεριο από την Ρωσία στην Ευρώπη μέσω της Ουκρανίας κάτι που το υποστηρίζει κι η ΥΠΕΞ της Γερμανίας μαθήτρια όπως η Kerameus και η πρωθυπουργός της Νέας Ζηλανδίας του ανωμάλου Klaus Schwab τότε οι Αμερικανοί δεν θα έχουν την δυνατότητα να αναπληρώσουν με το ακριβότερο LNG τους το κενό και η Ευρώπη θα βυθιστεί στο μαύρο σκοτάδι. Τα συνεχή black out θα φέρουν οικονομική κατάρρευση πεινα και φτώχεια. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος των Διεθνιστών στην Ουκρανία ώστε να αρχίσουν το Great Reset με bar code ακόμα και στο ίντερνετ αφού θα καταρρεύσει . Μετά για να ξαναμπείς θα ζητηθούν διαπιστευτήρια με ‘προϋποθεσεις’. Οι άνθρωποι στη Γερμανία το ξέρουν και πολλοί ήδη έχουν αγοράσει ατομικές γεννήτριες.
      Ο λιγνίτης με βάση τη συνθήκη του Παρισιού δε θα μπορέσει να καλύψει τη διαφορά κι οι τιμές θα εκτιναχθούν στα ύψη. Τα υπόλοιπα εννοούνται …

      1. Τετρακυμία εν κρανίω (και όχι απλά τρικυμία)…

      2. η Ευρώπη βυθίστηκε στο βαθύ σκοτάδι όταν ηττήθη ο Άξονας, έπεσε στο σκοτάδι του τραπεζιτισμού των Ροθτσάιλντ των ΛΟΑΤΚΙ, έπεσανόλοι με μανία να διαλύσουν τον Άξονα και να σώσουν την ΕΣΣΔ…..τώρα που ξυπνήσατε είναι η ώρα να πάτε για ύπνο πάλι, ούτε οι Ναζί επέστραψαν ούτε τίποτα, ζείτε την ουτοπία των συμμάχων…..αντίο ραγιάδες….

    17. ωραίος και Ναζωραίος….τον βλέπω λιντσαρισμένο σύντομα….

    18. ΥΠΕΡΟΠΤΗ ΘΑ ΣΟΥ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΩΒΡΑΚΑ Ο ΒΛΑΔΙΜΗΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΑΊΑ ΣΑΣ ΑΦΟΎ ΣΟΥ ΤΙΝΆΞΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΆ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΜΆΤΗ ΠΊΤΟΥΡΑ ΤΗΓΑΝΟΚΕΦΆΛΑ ΣΟΥ.

    19. Να βλεπουμε το δασος και οχι το δενδρο!Τσακωνονταιοι αμερικανοι μεσω των ουκρανων με τη ρωσια με κινδυνο πολεμος ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. Αυτη ειναι η ταμπακερα η διευρυνση τψν αμερικανικων αγορων.Να δουλευει ο αμερικανικος πληθυσμος.Ολα για τις αγορες γινονται

    20. Τα ψάρια στο γυαλό, το τηγάνι στην φωτιά. Ακόμα δεν τον είδαμε, Γιάννη τον βαφτίσαμε. Άλλος ένας ηλίθιος που θα τον γράψει η ιστορία. Πιστεύει πως αν οι Ουκρανοί επιχειρήσουν στην Κριμαία, θα επέμβει η Συμμαχία.

    21. ΣΤΕΦΑΝΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΕΙΣ ΑΠΟΨΕ ΚΙΟΛΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΙΣΒΟΛΗ Η ΟΧΙ.ΜΕΡΕΣ ΤΩΡΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΜΙΣΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Κ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ;;

    22. την κοπάνησαν και οι καναλάρχες…πρώτοι πρώτοι στα ιδιωτικά αεροπλανάκια και δρόμο
      λέτε να γίνει και εδώ αυτό άμα υπάρχει Θεός;;;;

    23. Οι Ρώσοι θα του επιτεθούν οι Αμερικανοί θα τον πουλήσουν και θα γίνει του Αφγανιστάν.
      Δε χρειάζονται πάνω από 48Hours.

    24. τρίχες κατσαρές..όλοι οι πλούσιοι εγκατέλειψαν την χώρα και πήραν μαζι και τα χρήματα τους
      τώρα είναι στο Λονδίνο και στις Ελβετικές πίστες…σιγά μην γυρίσουν ..τα κορόϊδα, οι φτωχοί, και οι σεξοτουρίστες μείνανε

    25. χαχαχαχα δεν περιμενα να ακουσω πιο αστειο διαγγελμα απο τον κωμικο προεδρο των ουκρανων

    Comments are closed.