ΕΚΤΑΚΤΟ- ΤΙ ΜΑΣ ΛΕΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ! Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΟΥ 21ΧΡΟΝΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΣΠΑΕΙ ΤΗ ΣΙΩΠΗ ΤΗΣ! ΤΙ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΗΣ 21ΧΡΟΝΗΣ ΕΛΕΝΗΣ ΣΤΗ ΡΟΔΟ- ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΕΡΓΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    αλβανοι

    Ο δικηγόρος και η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη έδωσαν τη δική τους εκδοχή για όσα συνέβησαν στην υπόθεση δολοφονίας της 21χρονης φοιτήτριας, επιρρίπτοντας την ευθύνη στον 19χρονο, τα αποτυπώματα του οποίου ήταν τα μοναδικά που βρέθηκαν πάνω στο όπλο του εγκλήματος. Ο υπερασπιστικός ισχυρισμός που χρησιμοποίησε ο δικηγόρος του 21χρονου στηρίχθηκε στην αποκάλυψη ότι ο 19χρονος απείλησε τον νεαρό Ροδίτη ότι θα έχει την ίδια τύχη με την κοπέλα, ενώ βρισκόταν σε κατάσταση μανίας.

    Η μητέρα του 21χρονου Ροδίτη έσπασε για πρώτη φορά τη σιωπή της, λέγοντας στο κεντρικό δελτίο του ΑΝΤ1 ότι «ο δικηγόρος μας υπέβαλε αίτημα εξέτασης αποτυπωμάτων και DNA για το σίδερο. Εμείς ξέρουμε την αλήθεια. Ξέρουμε ποιο είναι το παιδί μας. Η ανάκριση συνεχίζεται. Περιμένουμε να δούμε ποιος έκανε τι και το βάρος της ευθύνης του καθενός».

    Λίγο νωρίτερα, ο δικηγόρος του 21χρονου, μίλησε, επίσης, στον ΑΝΤ1 και υποστήριξε: «Ο εντολέας μου απειλήθηκε από τον 19χρονο ότι μπορεί να έχει το ίδιο τέλος με την κοπέλα. Το φονικό σίδερο το χρησιμοποίησε ο 19χρονος. Σε κατάσταση μανίας ο 19χρονος άρχισε να χτυπά την κοπέλα. Όλα έγιναν από το στιγμιαίο ξέσπασμα του 19χρονου».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    17 Σχόλια

    1. Καλησπερα σε ολους,
      εγω πραγματικα εχω παθει σοκ με την γελοια την μανα του Ροδιτη.
      Δεν καταλαβαινω που βρισκει το θρασος να μιλαει, και μαλιστα τωρα, που ξαφνικα θυμηθηκε οτι περιμενουν αποτελεσματα τοξικολογικα, να λεει σημερα η μαλλον χθες, οτι ο κανακαρης της ειχε προβληματα ψυχολογικα και επισης επαιρνε ναρκωτικα. ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ?
      Δεν το γλυτωνεις καλη μου το αγορι σου, ετσι που το κανες.
      Και αν δεν φταις εσυ για τον χαρακτηρα και πειραγμενο μυαλο του, φταις για αυτα που βγαινεις και λες τωρα. Κανουν οτι μπορουν να τον γλυτωσουν. Ειναι ΤΡΟΜΕΡΟ..
      Ελπιζω πραγματικα, να μην τους βγει. αλλα κατι δεν μου αρεσει καθολου στο πως εξελισσονται τα πραγματα. Αντι να πληρωνουν την ψυχολογικη στηριξη των γονεων αυτης της ευκολοπιστης κοπελας, αιωνια η μνημη της, μιλανε ΤΩΡΑ για ψυχιατρικη πραγματογνωμοσυνη? ειμαι σοβαροι???

    2. θα βγει από μέσα…… Κυρια
      με Κ κεφάλαιο.

    3. να ξερετε οτι το υποκειμενο που ανελαβε την υποθεση ειναι γαμπρος βουλευτη της νδ που δεν ζει πια.του εχει γινει καταγγελεια απο εμενα προσωπικα στο εσωτερικων υποθεσεων και εμπλεκεται σε σπασιμο κωδικα της βιβλου αυτος και ο συνεργατης του και το αντικειμενο που πραγματευται ο κωδικας ειναι ο παραφυση βιασμος.τα στοιχεια του κωδικα επειδη το τμημα ασφαλειας ροδου ειχε απλα παγωσει κατατεθηκαν ηλεκτρονικα στο εσωτερικων υποθεσεων επωνυμα

    4. ΟΤΑΝ έχεις εναν γιο αλήτη και αντί να το βουλώνεις προσπαθείς να τον αθωώσεις καταλαβαίνεις γιατι το παιδι έγινε δολοφόνος- βιαστής, οτι σπειρεις , θερίζεις κυρα μου , εαν έχεις δει το ΤΑΤΟΥΑΖ μάλλον οι γονείς του Νικόλα πρέπει να είστε

    5. ακομα και να μην την σκοτωσε ο 21χρονος αλλα ο Αλβανος, ο πρωτος δεν μπηκε στην μεση να τον εμποδισει και να το σταματησει ολο αυτο!
      αλλα ουτε και μετα το χτυπημα δεν καλεσε το ΕΚΑΒ να την πανε την κοπελα στο νοσοκομειο και να πει οτι ο αλλος την χτυπησε!
      με λιγα λογια ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ τιποτα απολυτως για να εμποδισει εναν φονο που διεπραχθη μπροστα του….
      γιατι δεν την κοπανησε απο το σπιτι και να φωναξει καποιον απο την γειτονια ή την αστυνομια για βοηθεια αφου την χτυπησε ο Αλβανος? τι σκατα μπρατσα εχει ο χαλβας και φοβηθηκε? κοτουλα λυρατη!
      αρα λοιπον, δεν αντεδρασε καθολου και στην συνεχεια βοηθησε και να την πεταξουν στην θαλασσα, επομενως φερει ακεραια ευθυνη για τον φονο και ειναι συνενοχος και συναυτουργος! τα υπολοιπα ειναι νομικιστικες δικαιολογιες για να σπασουν τα ισοβια στο δικαστηριο!
      και ολα αυτα ΑΝ δεχθουμε οτι τον φονο δεν τον εκανε ο 21χρονος αλλα ο 19χρονος!
      ΥΓ οι κοπελιτσες να βαλουν λιγο μυαλο στην γκλαβα τους και να ελεγχουν λιγο με ποιους βγαινουν…δεν ζουμε σε αγγελικα πλασμενο κοσμο! φυσικα και ΔΕΝ βγαζω λαδι τους 2 δολοφονους αλλα καλλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε…………..

    6. Σωστα Ντινα , μας καλυψες , οσο για τον τυπο χωρις ονομα , οχι αγαπητε δεν μας τυχαινει να ξενομαχιαζομαστε με αλβανους διοτι τα εκατομμυρια εγκληματα τους επι δεκαετιες μας εχουν κανει να τους απορριπτουμε ως κοινωνια , και ως ατομα .
      Πηγαινε να ζητησεις τον λογο απο τον Αντιδημαρχο Τοπαλουδη που γκρεμιζε τον φρακτη του Εβρου για μια Ελλαδα “χωρις συνορα” διχως να σκεφτει καθολου τα παιδια των αλλων , που στο κατω κατω δεν κανουν τετοιες επιλογες οπως εκανε η νεκρη .

    7. 21 χρόνων κορίτσι ήταν Ντίνα που δεν ξέρουμε με τι πρόφαση την πήραν παρέα τους από το βίντεο δεν βλέπουμε πάθος για παρτουζα πάντως…..

      1. Δεν είπα πως πήγε για παρτούζα, πήγε γιατί της άρεσε ο αλβανός και περίμενε να κάνει σεξ μαζί του κανονικό όπως είναι το φυσιολογικό, όχι σαδιστικό ή παρα φύση. Δεν κατακρίνω την νεκρή, εννοούσα πως δεν πονηρεύονται πολλές κοπέλες και εμπιστεύονται κάποιον που ξέρουν πολύ λίγο. Μια κοπέλα που έχει κακοποιηθεί είναι διπλά προσεκτική στο μέλλον. Ήταν άτυχη και ευκολόπιστη, λυπάμαι για ό,τι έπαθε και δεν χαίρομαι με τον θάνατο κανενός, εκτός αν είναι ο Τσίπρας.

        1. Ντίνα και το παραφυσην και η παρτουζα δεν είναι κάτι κακό αρκεί βεβαια να γίνετε κοινή συννενέση!!

    8. Είχε υποχρέωση, ακόμα και αλήθεια να λέει, να αντιδράσει στο λάθος, όταν βλέπεις μια κακοποίηση αν θέλεις να λέγεσαι άνθρωπος οφείλεις να βγείς και να υποστηρίξεις το δίκαιο. Άρα είναι κότα, τι τα θέλει τα μπράτσα; Άντρας είναι αυτός που έχει πουλί ή αυτός που αναλαμβάνει τις ευθύνες του; Όσο για το θύμα, δεν είχε καμιά δουλειά να ξεμοναχιάζεται με δύο άντρες και μάλιστα ένα θύμα που υποτίθεται την είχε πατήσει απο τρείς άλλους πριν έναν χρόνο. Μην προσπαθούνε τώρα να την βγάλουνε του κατηχητικού, για σεξ πήγε, δεν πήγε εκεί για να παίξουν μονόπολυ, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν της άξιζε σεβασμός. Μυαλό δεν έχουνε πολλές στην ηλικία της, δείχνουν εμπιστοσύνη σε όποιον θα τις κάνει ένα κοπλιμέντο γιατί νομίζουν πως είναι μοναδικές, ε δεν είναι, είναι απλά μια τρύπα για κάποιους. Πρέπει να σκέφτεσαι πάντα και το κακό σενάριο, ειδικά σε μία κοινωνία σχιζοφρενική όπως η δική μας. Ας ανοίξουν τα μάτια τους όλες όσες ζούνε σε μπουρμπουλήθρες και παραμύθια για έρωτες.

      1. Ετσι να τα λεμε όλα,Το καλυτερο σχολιο που διαβασα

      2. Για τον τρόπο που μαρτύρησε η αδικοχαμένη στα χέρια των δολοφόνων δεν έχεις να σχολιάσεις τίποτα; Όλα καλώς καμωμένα από αυτούς, γιατί το κορίτσι πήγε για σέξ και όχι για μονόπολυ! Τότε γιατί δεν το απόλαυσε;;;;;;;
        Εσένα, δεν σου έτυχε να ….ξεμοναχιαστείς με κανέναν; ή……είσαι του κατηχητικού;
        Ρε κάτι σκεπτόμενα άτομα!
        Ρε, σε τέτοιες φρικαλέες περιπτώσεις, δεν έχεις περιθώρια να κατηγορήσεις το θύμα αν το μυαλό σου λειτουργεί υγιώς !
        Προφανώς έχεις απωθημένα…….

        Αλήθεια, σου άρεσε κάτι από όλη αυτή την φρίκη; Δεν είναι κακό να το παραδεχθείς, έστω και στον εαυτό σου. Άλλωστε άλλοι θα φταίνε, όχι εσύ.

      3. Πολυ καλά τα είπες φίλη Ντίνα. Έτσι είναι. Τα πράγματα είναι όπως τα είπα. Ντίγκα στο ποτό ο Ροδίτης, Ντίγκα στην ντόπα ό Αλβανός. Ο μέν, δεν μπορούσε να δεί που πάνε τα τέσσερα του, ο δε Αλβανός, full καβλωμένος και ντόπαρισμένος έβγαλε την αρρώστια του.

      4. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΠΙΤΙ ΤΗΣ . ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ ΑΠΟ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΦΟΙΤΗΤΡΙΕΣ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΜΙΑΣ 21 ΧΡΟΝΩΝ . ΣΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕ ΤΗΝ ΕΠΑΦΗ . ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΠΟΤΡΟΠΑΙΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΙΟ ΣΩΣΤΗ ΕΡΜΗΜΕΙΑ ΤΗΝ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑΣ ΦΙΛΑΚΟΒΙΟΣ “ΖΩΑ ΔΕΝ ΠΕΤΑΣ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ ΖΩΝΤΑΝΑ”
        ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ Ι ΕΧΕΙ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΜΗΝ ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΥΠΕΦΕΡΕ ΤΟ ΑΣΧΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ Η ΨΥΧΟΥΛΑ ΤΟΥ . ΚΡΙΜΑ ΝΑ ΑΚΟΥΓΟΝΤΑΙ ΤΕΤΟΙΕΣ ΛΕΞΕΙΣ

      5. Αρχικα αντρας ειναι αυτος που εχει πουλι αυτη ειναι η αληθεια . Επισης σταματα να λες βλακειες για να αναλαβει τις ευθυνες του , η κοινωνια εχει κανει τις γυναικες να φαινονται θυματα ενω δεν ειναι. Για σεξ πηγε, δεν λεω οτι δεν ειναι εγκληματιες και οι δυο αλλα και εγω να ημουν προτιμω δολοφονος να ειμαι παρα δολοφονημενος και μην ακουω βλακειες να αναλαβει ευθυνες λες και οι γυναικες αναλαμβανεται ….. Λες και τους ηξερε χρονια και δεν παιζει να ηταν αλητες φαινονται και οι δυο αγγελουδια .

        1. Dimitria εσύ λες βλακείες. Έχει ευθύνες γιατί δεν αντέδρασε και γιατί τον βοήθησε να την πετάξουν ζωντανή στην θάλασσα. Άντρας δεν είναι όποιος έχει πουλί, πουλί έχει και ο Τζέισον-Αντιγόνη. Για το θέμα της εμπιστοσύνης μίλησα, ο καθένας μας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του, για την ασφάλεια του. Έπεσε σε ανώμαλους σαδιστές και ήταν πρώην θύμα, δεν έπρεπε να καταλάβει πως κάτι βρωμάει με αυτούς;

    Comments are closed.