(ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΟ) ΝΕΚΡΟΣ Ο ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ ΤΗΣ ΕΝΟΠΛΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗΣ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ – ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ ΕΝΩ ΚΑΘΟΤΑΝ ΣΕ ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ

    Κοινοποίηση:
    ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣ

    Επιβεβαιώθηκε από τις εισαγγελικές αρχές ο θάνατος του ο φερόμενου ως δράστη της χθεσινής επίθεσης στις Βρυξέλλες κατά την οποία έχασαν τη ζωή τους δύο Σουηδοί πολίτες. Η αστυνομία εντόπισε το πρωί λίγο μετά τις 7.00 (τοπική ώρα) τον δράστη σε καφέ της περιοχής των Βρυξελλών, στο Σκαρμπεκ και τον πυροβόλησε για να τον ακινητοποιήσει. Τραυματίστηκε σοβαρά στο στήθος και διακομίστηκε στο νοσοκομείο, όπου τελικά μετά απο δυο καρδιακές ανακοπές, εξέπνευσε στις 9.30.

    Η βελγική εφημερίδα Le Soir λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τρίτης ανάρτησε στο πρωτοσέλιδό της πως ο ύποπτος για την δολοφονία των δύο Σουηδών στις Βρυξέλλες με καλάσνικοφ εντοπίστηκε από ειδική ομάδα της αστυνομίας σε ένα καφέ στην περιοχή Schaerbeek της Βελγικής πρωτεύουσας.

    Ο υπουργός εσωτερικών του Βελγίου επισημαίνει πως το όπλο (καλάσνικοφ) που χρησιμοποιήθηκε στην δολοφονική ενέργεια βρέθηκε πάνω στον ύποπτο που πυροβολήθηκε από τους αστυνομικούς. Η πληροφορία πως ο δράστης είναι νεκρός προέρχεται από την έδρα της Ομοσπονδιακής Δικαστικής Αρχής. Ωστόσο επικρατεί κομφούζιο δεδομένου ότι το υπουργείο Εσωτερικών ανέφερε πως ο συγκεκριμένος ύποπτος για την τρομοκρατική ενέργεια βρίσκεται σε ειδική μονάδα του νοσοκομείο όπου επιχειρείται ανάνηψη.

    Η μεγάλη επιχείρηση εντοπισμού του ενόπλου ο οποίος προκάλεσε το μακελειό το βράδυ της Δευτέρας στις Βρυξέλλες βρισκόταν από το πρωί σε πλήρη εξέλιξη στην πλατεία Eugène Verboekhoven. Όλη η περιοχή έχει εκκενωθεί όπως αναφέρει δημοσιογράφος της εφημερίδας Le Soir ο οποίος βρίσκεται επί τόπου. Οι πρώτες πληροφορίες ανέφεραν πως ένα άτομο «εξουδετερώθηκε» την ώρα που η Ομοσπονδιακή Δικαστική Αρχή ανέφερε πως ένα άτομο έπεσε νεκρό ενώ και οι δύο πηγές απέφυγαν να επιβεβαιώσουν πως πρόκειται για τον Λασουέντ Αμπντεσλάμ ο οποίος θεωρείται δράστης της τρομοκρατικής ενέργειας στις Βρυξέλλες. Σχετικό αλαλούμ επικράτησε ωστόσο στο υπουργείο Εσωτερικών του Βελγίου όπου η υπουργός Annelies Verlinden ανέφερε στην αρχή ότι ο δράστης έπεσε νεκρός και στην συνέχεια ότι «εξουδετερώθηκε» για να προσθέσει λίγα δευτερόλεπτα αργότερα ότι βρίσκεται σε μονάδα ανάνηψης στο νοσοκομείο.

    Παρόλα αυτά όλες οι σχετικές πηγές ανέφεραν πως το όπλο το οποίο χρησιμοποιήθηκε στην εγκληματική ενέργεια βρέθηκε πάνω στον ύποπτο που πυροβόλησε η αστυνομία.

    Ο Λασουέντ Αμπντεσλάμ είναι Τυνήσιος που εξέτισε φυλακή στην πατρίδα του για ποινικά αδικήματα και στην συνέχεια εντοπίστηκε από τους διεθνείς μηχανισμούς επιτήρησης ως ενεργός διακινητής παρανόμων μεταναστών στην Μεσόγειο. Είναι 45 ετών και σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιντερπόλ ο Λασουέντ Αμπντεσλάμ που ζήτησε πολιτικό άσυλο στο Βέλγιο αλλά δεν του δόθηκε φέρεται να ριζοσπαστικοποιήθηκε με αποτέλεσμα να καταγραφεί σε κάποια έγγραφα και ως ισλαμιστής. Οι πληροφορίες πως ήταν ενεργό μέλος της Τζιχάντ ή του ISIS δεν είναι προφανώς αληθινές όπως επισημαίνουν οι βελγικές υπηρεσίες πληροφοριών οι οποίες προέβησαν στις σχετικές έρευνες και διασταυρώσεις στοιχείων.

    Στο Βέλγιο οι αστυνομικές Αρχές ασχολήθηκαν μαζί του κυρίως για την εμπλοκή του σε ποινικά αδικήματα και για κάποιες κουβέντες του σε ιδιωτικό όμως επίπεδο όπου εμφανιζόταν ως ακραίος ισλαμιστής. Το ζήτημα είναι πως αυτό το άτομο βρέθηκε οπλισμένο με ένα καλάσνικοφ στην πρωτεύουσα του Βελγίου με το οποίο σκότωσε δύο Σουηδούς φιλάθλους κραυγάζοντας «ο Θεός είναι μεγάλος».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Ήταν για καφέ με το όπλο μαζί; Από τύχη δεν θρηνούμε και άλλα θύματα δηλαδή; Κάτι δεν κολλάει…

      1. σκοτώθηκαν 200 άτομα χωρίς σταγόνα αίματος ή σπασμένο γυαλί….αυτός πήγε πυροβόλησε και μετά πήγε για καφέ με το διαβατήριό του….

    2. ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΙΝΑΙ ΦΥΛΑΚΗ -Ο ΗΛΙΑΣ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ-

      ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΗΤΑΝ ΕΞΩ .ΠΩΠΩΠΩ

      ΖΗΤΩ τα κολυκουτσ κασελακια-τραπερ – βιζιτουδεσ-φαρμα-fame- DHMHTRASκεερφα- μκο0 ντιλερ εμποροι οπλων αλλοδαποι δολοφονοι-γυφτοι 0δικαστεσ- σημοσιογραφοι καναλιων ..

    3. πίσω φονιάδες! φάγατε το γελαστό παιδί τον Αμπντεσλάμ!

    4. πώς μπορεί να διαπιστωθεί αν το συμβαν είναι πραγματικό καιι όχι απλά κρατική προπαγάνδα διαδιδόμενη από τα καθεστωτικά μέσα που προπαγανδίζουν την αντικατάσταση πληθυσμού, τα λοάτκι και τις μικτές σχέσεις μαύρων με λευκές;;;;

      1. Ποιος μπορεί να μας πει γιατί κυκλοφορείς εσύ ελεύθερος με τέτοια μυαλά;

        1. εσάς δεν θα σας πάει καλά όταν με αφορμή αυτές τις παπαριές θα εφαρμοστεί στρατιωτικός νόμος που θα ισχύει μόνο για εσάς ενώ ρομά και λάθρο θα αλωνίζουν ανενόχλητοι κατά τον ίδιο τρόπο που δεν χρειαζόταν να κάνουν εμβόλια αλλά εμβολίασαν εσάς με απειλές, απολύσεις και πρόστιμα

    5. Σκοτωνω και μετα καθομαι σε καφετερια με τη φρεντοτσινια μου? ! Καλο το παραμυθι!

    6. allahu akbar να γραφετε και οχι ο θεος ειναι μεγαλος, αντε με τις αμοιβαδες.
      Θρησκειες = η πληγη της ανθρωποτητας.

    7. Για αυτούς τους πιθήκους ο θάνατος είναι ευτυχία, πρέπει να τους τραυματίζουν σοβαρά και να τους αφήνουν να υποφέρουν, να μη πω να τους βασανίζουν , ώστε να γνωρίζουν οι επόμενοι τι τους περιμένει, επαναφορά της ιεράς εξέτασης.

    8. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
      Ήθελε και καφέ ο ισλαμοπίθηκας;
      Τι καφέ; Φρέντο ή καπουτσίνο;

    9. Ποια τζιχάντ και ποιες σφαγές αθώων στην Ευρώπη; Τα τσοντοκάναλα μιλάνε για το έκτο μπόλι για να πάρει τη μίζα του το φιλοισλαμικό ανθελληνικό ανώμαλο τόξο και από τις φαρμακευτικές εκτός από το Κατάρ και τη Σαουδική Αραβία κσι τον Σόρος!

    10. Που είσαι ρε πινόκιο Τσιπροζάεφ, εμβολιάκια του κούλη και λάτρη των λοκντάουν με τον κοροιδοιό, που τον στήριξες όταν έκλεινε μέσα τους Ελληνες και είχε ανοιχτά τα σύνορα; Που είναι η ενσωμάτωση που παραμύθιαζεςς τους Ελληνες, εσύ, ο Μητσοτάκης, ο Ανδρουλάκης, ο Μπακογιάννης και ο Κουτσούμπας και οι υπόλοιποι βολεμένοι κρατικοδίαιτοι; Πάρε τον μουσάτο που έσφαζε για τον Αλλάχ στη βίλα σου στο Σούνιο που παραθερίζεις και φέρε και τον Μητσοτάκη και τον Ανδρουλάκη αλλά χωρίς φρουρά! Εκεί να σε δω Τσιπροζάεφ, εμβολιάκια του Κούλη! Εσείς και ο …ενσωματωμένος μόνοι σας! Θα σας ….εμβολιάσει με το ζόρι!

    11. Τρωνε ψωμι και ειναι ευγνωμονες με το να μας… σκοτωνουν! Ας καθοτανε στα χωρια τους αλλα ειναι πολλα τα λεφτα για τον καθε Ψωρος και το Σβαμπισιο great restart ! Μην ξεχνατε και τους μιζαδορους ηγετισκους των χωρων της ΕΕ τους δηθεν ανθρωπιστες ! Κουλαρα καμμια ανθρωπιστικη βοηθεια στη Μεση Ανατολη Λιβυη style?

    12. Ενσωματωμένο τον τζιχαντιστή θα τον δουν τα τουρκοκάναλα των καναλαρχών, οι αριστεροί δημοσιογράφοι τους που πληρώνονται όμως από το Κεφάλαιο και το αντι-συνταγματικό τόξο που ασχολείται με τον ρατσισμό αλλά δεν βλέπει ρατσισμό στον Αλάχου Ακμπαρ που καθάρισε τους Σουηδούς τουρίστες!!! Οπότε φάτε …ενσωμάτωση και από τα χοτ σποτ του Σόρος στην Ελλάδα που πληρώνει τους μιζαδόρους πολιτικούς σας για να σας λένε για ενσωμάτωση του τζιχαντιστή που θέλει να σας σφάξει! Όχι άλλο κάρβουνο! Όχι άλλη ενσωμάτωση Στέφανε!

    13. Επιτέλους.
      Κοιτάξτε φάτσα “Παράτυπου Μετανάστη” που δεν τολμάνε να γράψουν το επίθετο του Δολοφόνου, και ενώ μόνος του δημοσιοποίησε τις Δολοφονίες των Σουηδών, τον αναφέρουν ως “ο φερόμενος ως δράστης”, διότι θα “στεναχωρεθούν” οι Δικαιωματιστές και οι ΜΚΟ που τους μαζεύουν στην Ευρώπη.

    14. Τι έχετε μαζέψει στην Ευρώπη ρε γαμημένοι παντζεροτζορτζοκαιλήδες;
      Αυτοί πρέπει να πάνε στην μπουζού πρώτοι απ όλους

      1. θελανε φθηνα εργατικα χερια φιλε, αλλα δε τους βγηκε οπως ηθελαν.

    Comments are closed.