(Νεότερο) ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΕΙΑ Ο ΜΕΝΙΟΣ ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΑΛΛΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ- ΚΑΤΑΣΧΕΘΗΚΑΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ – ΤΟ ΟΛΟ ΝΟΗΜΑ TWEET ΤΟΥ ΒΑΞΕΒΑΝΗ – ΕΡΧΟΝΤΑΙ “ΒΟΜΒΕΣ” ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ

    Κοινοποίηση:
    μενιος-φουρθιωτης1

    Τον παρουσιαστή Μένιο Φουρθιώτη φέρονται να συνέλαβαν πριν λίγο οι αστυνομικές αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, το κανάλι του Έψιλον στα Μελίσσια επισκέφτηκε πριν από λίγο εισαγγελέας με δύο αστυνομικούς. Κατά τις ίδιες πληροφορίες οι αστυνομικοί ερεύνησαν το γραφείο του. Ο ίδιος δεν ήταν εκεί.

    Πληροφορίες αναφέρουν ότι αστυνομικοί διεξάγουν έρευνες και στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη στον Διόνυσο. Ωστόσο, ο παρουσιαστής έχει προσαχθεί στην Γενική Ασφάλεια όπως και δύο άτομα ακόμα.

    Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η σύλληψη φέρεται να έχει να κάνει με το περιστατικό της επίθεσης με καλάσνικοφ στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη και το περιστατικό με τους δύο ενόπλους που εντοπίστηκαν λίγες ώρες πριν από την ομάδα ΔΙΑΣ στην Εκάλη και αφού πυροβόλησαν κατάφεραν να διαφύγουν.

    Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα documentonews.gr, δύο άτομα ελληνικής καταγωγής έχουν προσαχθεί στη ΓΑΔΑ και εξετάζονται για τη συμμετοχή τους στους σχεδιασμούς Φουρθιώτη για τους οποίους πρόσφατα υπήρξε δημόσια καταγγελία του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη. Το πρώτο πρόσωπο εντοπίστηκε και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια στις 2 και 30 το ξημέρωμα.

    Πρόκειται για γνωστό στην Ασφάλεια με αρχικό επιθέτο Σ. Το δεύτερο άτομο εντοπίστηκε στις 8:30 το πρωί και προσήχθη στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αθηνών. Πρόκειται για γνωστό άνθρωπο της νύχτας με αρχικό επιθέτου Π.

    Οι δυο τους εξετάζονται για τους πυροβολισμούς στο σπίτι του Μένιου Φουρθιώτη το βράδυ της 16ης Απριλίου. Επίσης για τη συμπλοκή με τους αστυνομικούς της Ομάδας Δίας στην Εκάλη τα ξημερώματα της ίδιας μέρας, αλλά και την πιθανή συμμετοχή τους σε σχεδιασμό δολοφονίας του δημοσιογράφου Κώστα Βαξεβάνη.

    Ο δημοσιογράφος κατέθεσε στο τμήμα Εκβιαστών της Ασφάλειας Αττικής το βράδυ της Δευτέρας 26 Απριλίου όπου επιβεβαίωσε ενόρκως όσα είχε καταγγείλει δημόσια. Δηλαδή ότι στις 6 Απριλίου (τρεις ημέρες πριν τη δολοφονία Γ. Καραϊβάζ) κάποιο πρόσωπο τον είχε ενημερώσει, παρουσία του δημοσιογράφου Βαγγέλη Τριάντη, ότι ο Φουρθιώτης αναζητούσε στο χώρο της νύχτας εκτελεστές για να πυροβολήσουν το σπίτι του προκειμένου να δικαιολογήσει την αφαίρεση της αστυνομικής του φρουράς και επίσης και να «χτυπήσουν» δύο δημοσιογράφους εκ των οποίων ο ένας ο Κ. Βαξεβάνης.

     Στο μεταξύ, νωρίτερα ο Κώστας Βαξεβάνης είχε κάνει tweet με πολλά υποννοούμενα:

    «Σε λίγο θα συλληφθούν αυτοί που πυροβόλησαν τους αστυνομικούς στην Εκάλη. Έχουν δύο επιλογές.
    1. Να ομολογήσουν πως τους έβαλε ο Φουρθιώτης να χτυπήσουν το σπίτι του και εμένα.
    2. Να ομολογήσουν πως ευθύνονται μόνο για τους πυροβολισμούς στο Φουρθιώτη

    Τι θα διαλέξουν άραγε;»

    Στο αυριανό φύλλο της εφημερίδας “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” θα πέσουν “βόμβες” για το θέμα Φουρθιώτη…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    22 Σχόλια

    1. Κανενα θεμα με τουs gay…αλλα με τοτs πουστηδεs στην ψυχη και στο σωμα ολοι πρεπει να εχουμε…οπωs ελεγε μια….λερααααααααααααααααααααααααααααααααααααα

    2. Και εγω που περιμενα απο τον αρχιεπισκοπο να ανακηρυξει αγια φουρθιωτισα απογοητευτηκα.

    3. Θαυμάζω ΒΑΞΕΒΑΝΗ και ΧΙΟ είστε οι πλέον ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!!!!
      Είστε ΆΞΙΟΙ και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΤΕ ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΜΠΑΣΚΕ ΦΤΙΑΞΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΑΠΙΑ ΧΩΡΑ !

      Έχετε τον θαυμασμό και τα σέβη μου !!!!

    4. Κλείστε τα αποβράσματα της κοινωνίας στη φυλακή να ξεβρομίσει ο τόπος μπας και σωθούνε τα παιδιά μας. Ξυπνάτε επιτέλους

    5. Κύριε Χιο,απ αυτές τις μαγικές που κάνει συναγω πως ειναι πρόσφατα ορκίσμενη ποδιτσα οπότε δεν θα τον πειράξει κανεις.

    6. Για σκεφτείτε ότι όλοι αυτοί χρόνια τώρα μπαίνουν στα σπίτια μέσω της τηλεόρασης που τα ζώα βλέπουν απ’το πρωί ως το βράδυ. Ούτε διαβάζει ο Έλληνας, ούτε γεωγραφία, ιστορία, οικονομία γνωρίζει, αλλά ψηφίζει με βάση το life style και το άχυρο που του έχουν διοχετεύσει στον εγκέφαλο.

    7. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Το ότι στην ελλαδα ασχολούμαστε με έναν φουρθιωτη από εκεί καταλαβαίνεις τι σαπίλα υπάρχει τι ξέρει άραγε αυτός ο φουρθιωτης και εκβιάζει πολιτικούς;

    8. ΦΟΥΡ ΦΟΥΡ ΦΟΥΡ ΕΕΕΕ ΡΕ ΓΛΈΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΦΥΛΑΚΈΣ

    9. όσες πολλές σόμπες πουλάς,κάποια μπαίνει στον κ..λο σου.

    10. “…Πρόκειται για γνωστό άνθρωπο της νύχτας με αρχικό επιθέτου Π.” = Περούκας

    11. Κι εσείς πιστεύετε, μ’ αυτές τις διασυνδέσεις που έχει ότι θα τον χώσουν μέσα;Σύλληψη για τα μάτια κόσμου.Toυς κρατάει στο χέρι με εκβιασμούς.

    12. Βλέπω να παθαίνει “καρδιά” σε λίγο χαχαχα
      Όλοι στο κόλπο, γιατροί, δικηγόροι, όλοι

    13. Αρκετά ασχοληθήκαμε μ αυτό το σιχαμα..το βλέπω χλωμό να μπαίνει μπουζου..αν και θα του άρεσε..να τον κάνουν το τσούλα κι τους κάποιοι..αλλα δυστυχώς δεν το βλέπω..μονο με εκτελέσεις τελειώνουμε με κάτι τέτοια υποκειμενα!!

    14. ΒΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΟΙΝΙΚΟΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

      ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ; ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ

      1. Μια ωραία ατμόσφαιρα στον Πειραιά μαγκικη και μπειραιωτικη.Ολο ήθος.χαχαχαχα

    15. Αν για παράδειγμα ομολογήσουν το δεύτερο ειναι σαν να ομολογούν το πρώτο και αντίστοιχα,,,,,,, / ,καλη τύχη πουστρ@κι

    16. χιλιαδες κοσμου εξαπατηθηκε ολα τα χρονια απο αυτη την….. ΚΟΠΡΙΑ, απο τις τηλεπωλησεις που διοργανώνε….. και εδω που τα λεμε και η Αλεξανδρατου,.com θυμα του ηταν…… Χιο “αφανισε τον”…..

    17. Όποιος σκάβει λακο για άλλους… Πέφτει ο ίδιος μέσα…. Και δεν θα τον σώσουν οι δικηγόροι…. Του την έχουν φυλαγμένη….. Αν σιωπησει θα είναι χειρότερα….. Δεν θα τον λυπηθουν….

    18. Δεν βλέπω να ξεμπερδεύει η ποντικομαμή. Θα μπει για τα καλά μέσα. Εκβιασμοί, οπλοφορία, οπλοχρησία, βομβιστικές επιθέσεις, απάτες, της Παναγιάς τα μάτια

      και προχθες ήταν στην εκπομπή του η Παγώνη ρε φίλε!!!!!!! ντιπ νιονιό οι λοιμωξιολόγοι-σταρ

    19. ΞΕΣΚΙΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΠΑΙΣΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΡΑΔΙΟΥΡΓΟΣ ΠΑΛΙΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥΠΙΔΙ ΤΟΥ ΥΠΟΝΟΜΟΥ.
      ΑΠΟ ΤΗ ΦΑΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Ο ΠΙΣΩΓΛΕΝΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΔΥΘΕΙ ΑΠΟ ΒΟΘΡΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΤΑ ΑΠΟΜΟΝΩΝΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΣΚΙΖΕΙΣ. Ο ΤΙΠΟΤΑ ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΦΥΛΑΞΗ ΝΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΕΓΩ ΚΑΙ ΕΣΥ. ΑΙΣΧΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΑΛΑΣΟΝΤΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΑΝ ΜΕ 24ΩΡΗ ΦΡΟΥΡΑ. Η ΧΩΡΑ ΟΠΟΥ ΕΠΙΒΙΩΝΟΥΝ ΟΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΑΡΚΟΒΑΡΩΝΟΙ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    Comments are closed.