ΕΚΤΑΚΤΟ! ΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΥΠΕΡΠΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ- ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ Ο A/ΓΕΣ ΚΑΜΠΑΣ! ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΜ. ΜΕΓΑΛΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΒΑΣΗ ΜΙΑΣ ΠΟΛΕΜΙΚΗΣ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΘΩΜΑΝΟΥΣ

    Κοινοποίηση:
    AEROMAXIA

    Στο κόκκινο βρίσκεται η Τουρκική προκλητικότητα, σε Αιγαίο-Κυπριακή ΑΟΖ, ενώ σήμερα αναμένονται να βγουν ειδήσεις από την Άγκυρα, καθώς ο Ρ. Τ. Ερντογάν συγκαλεί έκτακτο υπουργικό συμβούλιο.

    Η Άγκυρα μετά το μπαράζ υπερπτήσεων των τελευταίων ημερών πάνω από τα νησιά του Α.Αιγαίου αποφάσισε να προχωρήσει και σε νυκτερινή υπερπτήση πάνω από το Καστελόριζο αυξάνοντας ακόμα περισσότερο το επίπεδο της έντασης στα ελληνοτουρκικά.

    Ειδικότερα, περίπου στις 10.30 το βράδυ, δύο μαχητικά αεροσκάφη πέταξαν χαμηλά, πάνω από το Καστελόριζο όπως αναφέρουν οι κάτοικοι του νησιού.

    Υπενθυμίζεται ότι συνολικά 52 παραβιάσεις, εκ των οποίων οι τρεις ήταν υπερπτήσεις, σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Τετάρτης, στον εναέριο χώρο του Αιγαίου.

    Ειδικότερα 20 τουρκικά μαχητικά και 32 τουρκικά αναγνωριστικά (CN-235) προχώρησαν σε 52 παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου στο βορειοανατολικό, κεντρικό και νοτιοανατολικό Αιγαίο.

    Οι κινήσεις της Άγκυρας έχουν σημάνει συναγερμό στις ΕΔ και όπως αναφέρει τοkranosgr, o Αρχηγός ΓΕΣ, Αντιστράτηγος Γεώργιος Καμπάς μεταβαίνει εκτάκτως στον Έβρο, για επιχειρησιακούς λόγους.

    Οι δύο μεραρχίες του Διδυμοτείχου και της Αλεξανδρούπολης, με τις υφιστάμενες Ταξιαρχίες και τα Συντάγματα, βρίσκονται σε ετοιμότητα, αυξανόμενη συνεχώς.

    Σε εγρήγορση βρίσκεται και το ΠΝ, με κοντά εξήντα ναυτικές μονάδες- επιφανείας και υποβρυχίων να έχουν βγει στο Αιγαίο στέλνοντας ηχηρό μήνυμα στην Άγκυρα. Ταυτόχρονα 18 αεροσκάφη της ΠΑ απογειώθηκαν από διαφορετικές μονάδες (16 F-16 & 2 Mirage 2000-5) για την αναχαίτιση των 12 μαχητικών της Τουρκίας αλλά και για τα αεροσκάφη ηλεκτρονικού πολέμου CN-235.

    Πάντως πλέον στην Αθήνα περιμένουν από την Άγκυρα κυριολεκτικά τα πάντα.

    To ερώτημα είναι πως θα αντιμετωπίσεις μια πολεμική μηχανή, όπως οι Τούρκοι που πολεμάνε 365 μέρες το χρόνο.

    Η Ελλάδα έχει να κερδίσει πόλεμο με την Τουρκία από τους Πρώτους Βαλκανικούς Αγώνες, με νικηφόρα έκβαση.

    Στα άλλα μέτωπα της προδοσίας (Κύπρος, Ίμια), χάσαμε στρατό και άνδρες. Πολεμική αναμέτρηση, υπήρξε και στα αιματηρά γεγονότα της ΕΟΚΑ. Εκεί, χάριν σε ηρωικούς στρατιωτικούς ηγέτες, φάγανε χώμα. Ελπίζουμε το ίδιο και τώρα. Εαν συμβεί οτιδήποτε.

    Μεγάλο ερώτημα δεν είναι οι επικεφαλής στρατιωτικοί αλλά τα πολιτικά παρτάλια που κατά καιρούς κυβερνάνε τη χώρα. Δεν φτάνει να έχεις καλό στρατό και καλούς ταγούς. Το μεγάλο ζητούμενο είναι να έχεις πολιτικές ηγεσίες θαρραλέες να σπρώξουν μια πολεμική εμπλοκή 3 ημερών, κερδίζοντας τα μέγιστα, όπως ένας πόλεμος στο Αιγαίο. Εκεί, έχουμε θέμα και μάλιστα μεγάλο.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    10 Σχόλια

    1. τα αντιεροπορικα εχουν παθει εμποκη ? γιατι δεν ριχνουν οταν περνουν απο πανω τους ? ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΚΑΙ ΚΟΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ?

    2. Αγαπητε ΕΑΤ-ΕΣΑ εαν ο ψηφοφορος εδινε μια πρωτη η μια δευτερη θεση στην Χρυση Αυγη τοτε θα εβλεπες. Ο νεοελληνας ψηφοφορος ομως ψηφιζει συνεχως ανθελληνικα κομματα που κατεστρεψαν τον ιδιο και την χωρα.Τρωει συνεχως τις καραμελες που του πασαρουν και αυτος σαν γιδα παει και τους ξαναψηφιζει. Του πηραν τα λεφτα τα σπιτια φορους φορους λαθρομεταναστες ληστεις κλοπες σκοτωμοι Μακεδονια γκει πορειες ξεβρακωτοι και ενα σωρο αλλα και ο νεοελληνας ραγιας τους ξαναψηφιζει. Την κυβερνηση που εδιωξε με κλοτσιες πριν 4 χρονια τωρα παει παλι να την ξαναψηφισει!!!!! Παγκοσμιο ηλιθιο φαινομενο ψηφοφορων ειναι αυτο. Τρωει τις καραμελες περι ναζισμου φασισμου ενω γυρω του τα παντα εχουν διαλυθει και δεν σκεφτεται ποια Ελλαδα θα αφησει στα παιδια του και τα εγγονια του. Καταντια ραγια νεοελληνα ψηφοφορου ζουμε δυστυχως….Δεν τολμαει να ψηφισει με Ελληνικη συνειδηση και τολμη για να τιμωρηθουν οσοι εφεραν την χωρα σε αυτο το τραγικο τελικο σταδιο..

    3. Μη μασάτε ρε θα σηκωθούν οι πιλότοι μας να τους αναχαιτίσουν,φυσικά δε θα πατήσει κανείς το κουμπάκι και θα πετάξουμε μερικά εκατομύρια και πάλι χωρίς ουσία.Μετά θα δώσει εντολή το κρητικό κομάντο αποστο-λακης να φύγουν τα βατράχια και θα τους πετσοκόψουν.Όλα καλά γέο βαγέο

    4. πρέπει να σώσετε την Ελλάδα για να μπορεί να ταΐζει και να φιλοξενεί ισλαμιστές, να γίνονται gay pride, να έχει κομμουνισμό και Ρεπούση, τζαμιά, φεμινισμό και ΕΝΦΙΑ. Εμένα που δεν με ενδιαφέρουν αυτά δεν θα ανακατευτώ.

    5. Με Χρυση Αυγη κυβερνηση ουτε καν θα πετουσαν στον Αιγαιο. Θα ειχαν καταρριφθει αμεσα!!

      1. ΠΩΣ ΕΙΣΑΙ ΤΟΣΟ ΣΙΓΟΥΡΟΣ??ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΥΝΗΘΗΚΕ ΦΥΛΛΟ ΣΤΙΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΚΑΤΑΙΒΑΣΑΝ ΚΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΕΤΤΟΙΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ Ε……………. ΚΑΙ ΤΗ ΠΕΡΗΜΑΙΝΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΟ 5αρακι ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΣΤΙς ΕΘΝΙΚΕΣ……..???ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΝΑΝ ΑΡΧΟΙΔΑΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ……………………..ΝΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

        1. ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΕΙΣΑΙ Η ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΛΕΦΤ…ΤΟΥΣ ΤΥΛΙΞΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΛΛΑ ΧΑΡΤΙ ΠΟΥ ΑΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣ ΤΗ ΔΙΚΗ ΤΗΣ Η ΚΟΛΛΑ ΕΧΕΙ ΞΕΤΥΛΙΧΤΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ..ΕΧΟΥΝ ΑΘΩΩΘΕΙ ΣΤΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ …ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙΣ ΑΚΟΥΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ ΟΤΙ ΑΘΩΩΝΟΝΤΑΙ ΣΩΡΗΔΩΝ… ΠΟΥ ΝΑ ΑΚΟΥΣΕΙΣ,,,ΓΙΑ ΨΑΞΕ ΛΙΓΟ ΛΟΙΠΟΝ….

          ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΡΙΣΟΠΑΣΟΚΟΝΕΟΔΗΜΟΚΤΡΑΤΕΣ ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΕΝΑΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ ΤΗ ΔΙΚΗ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΓΕΙΩΘΕΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΕΠΙΔΟΤΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΒΕ ΧΡΟΝΙΑ ….

          ΔΕΝ ΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΟΨΑΝ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΝΤΟΛΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΣΤΗΝΝ ΤΡΙΑΝΔΡΙΑ…ΚΑΙ ΕΝΩ ΕΚΑΝΕ ΕΝΣΤΑΣΗ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, ΤΗΝ ΝΑΠΕΡΡΙΨΑΝ

          ΚΑΘΕΝ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΝ…ΑΜΑ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ Ο ΛΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΦΑΝΕ ΦΑΣΟΛΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΠΑΤΩΝΤΑΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΛΑΣΟΥΝ , ΤΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΙΠΙΛΙΖΟΥΝ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΟΤΙ Η ΚΛΑΝΙΑ ΗΤΑΝ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟΣ ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Η ΜΡΩΔΙΑ ΤΗΣ ΚΛΑΝΙΑΣ ΗΤΑΝ ΑΕΡΙΟ ΣΑΡΙΝ…ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ,,,ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΕΙΣ ΕΣΥ…

          ΓΙΑ ΨΑΞΟΥ ΛΙΓΟ…ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙΣ ΓΝΩΜΗ, ΜΗ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΟΥ ΣΑΙΤ, ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΛΑ

    6. ο τουρκος οταν ξερει οτι εχει απεναντι του τυπους αλλα στυλ προδοτη Αποστολακη ξερει οτι και πανω απο τον Παρθαινωνα να φτασει δεν προκεται να τον πειραξει κανεις …ΓΕΜΙΣΑΜΕ ΚΟΤΕΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΔΑΦΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΝΤΟΥΦΕΚΙΑ…………………ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟ ΤΑ ΜΕΜΕΤΙΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΠΑΙΖΟΥΝ

    Comments are closed.