ΕΚΤΑΚΤΟ! ΣΤΑ “ΚΟΚΚΙΝΑ” Η ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΤΗΤΑ – ΚΑΙ ΑΛΛΗ NAVTEX ΕΞΕΔΩΣΕ Η ΤΟΥΡΚΙΑ – ΔΕΙΤΕ LIVE ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ TO ORUC REIS

    Κοινοποίηση:
    erdogan-_ploia

    Συνεχίζεται η τουρκική προκλητικότητα στο Αιγαίο, καθώς το απόγευμα της Δευτέρας, η Άγκυρα εξέδωσε κι άλλη NAVTEX σύμφωνα με την οποία το Ορούτς Ρέις κάνει έρευνες στην τουρκική υφαλοκρηπίδα, απαντώντας ουσιαστικά στην ελληνική αντι-NAVTEX που εξέδωσε η Αθήνα το μεσημέρι.

    Μάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, το Oruc Reis βρίσκεται τώρα στην Κυπριακή ΑΟΖ.

    Σύμφωνα με την τουρκική NAVTEX, τα ερευνητικά πλοία Oruc Reis, Ataman και Cengiz Han, πραγματοποιούν σεισμικές έρευνες «στην τουρκική υφαλοκρηπίδα και συμφώνως με το Διεθνές Δίκαιο».

    Η τουρκική NAVTEX:

    TURNHOS N/W : 1026/20

    MEDITERRANEAN SEA

    1. TURKISH FLAGGED R/V ORUÇ REİS, ATAMAN AND CENGİZ HAN ARE CONDUCTING SEISMIC SURVER IN TURKEY’S CONTINENTAL SHELF ON BEHALF OF REPUBLIC TURKEY IN ACCORDANCE WITH INTERNATIONAL LAW.

    2. UNAUTHORIZED STATION HAS BROADCASTED NAVTEX MESSAGE NUMBER HA28-455/20 IN TURKISH NAVTEX SERVICE AREA. ANTALYA NAVTEX STATION HAS THE AUTHORITY TO BROADCAST NAVTEX MESSAGES IN THE AREA.

    3 ANTALYA TURK RADYO NAVTEX NR. FA26-1024/20 ISSTILL VALID AND EFFECTIVE. ANTALYA STATION WILL CONTIUNUE TO PROMULGATE NAVTEX MESSAGES FOR SAFETY OF MARIERS.

    4. CANCEL THIS MESSAGE 232059Z AUG 20.

    Με αντι-Navtex απαντά η Ελλάδα στην Τουρκία νωρίτερα το μεσημέρι

    Με αντί-NAVTEX απάντησε η Ελλάδα στην Τουρκία, μετά την νέα παράνομη τουρκική οδηγία της Αγκύρας που εξέδωσε νωρίτερα σήμερα για σεισμικές έρευνες του Oruc Reis ανοιχτά του Καστελόριζου.

    Η αντί -Navtex, εκδόθηκε από τον σταθμό της Υδρογραφικής Υπηρεσίας του Πολεμικού Ναυτικού του Ηρακλείου.

    Ο σταθμός Ηρακλείου ανακοινώνει ότι ο σταθμός της Αττάλειας δεν έχει τη δικαιοδοσία για να εκδώσει Navtex για τη συγκεκριμένη περιοχή. Επισημαίνει ότι η περιοχή που δεσμεύεται αναφέρεται σε παράνομη δραστηριότητα και μάλιστα σε περιοχή που επικαλύπτει την ελληνική υφαλοκρηπίδα. Mάλιστα καλούνται οι ναυτιλόμενοι να αγνοήσουν την τουρκική Navtex.

    Εκπέμπει και πάλι το δορυφορικό σήμα του Oruc Reis – Δείτε live το στίγμα του

    Εκπέμπει και πάλι το δορυφορικό σήμα του Oruc Reis – Δείτε live το στίγμα του

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    8 Σχόλια

    1. Ξέρω ότι ο ΣΠΑΝΟΠΟΥΛΟΣ στην Σαλαμίνα έχει ρυμουλκά μεγάλα (με πολύ μεγάλη ισχύ) που είναι κατάλληλα ακόμα και για ρυμούλκηση αεροπλανοφόρων. Για τί δεν στέλνουν αυτά (ως μισθωμένα από το ΠΝ) να ΑΠΩΘΗΣΟΥΝ-ΣΥΡΟΥΝ το τουρκικό ερευνητικό ΕΚΤΟΣ ελληνικής ΑΟΖ;;;;;;
      Επειδή αυτά είναι πολιτικά και όχι στρατιωτικά ρυμουλκά, θα επέμβει το τουρκικό ΠΝ;; Τότε να ποιος ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ……..

    2. Τορπιλη ο ένας μλκς ο άλλος.. Οι άλλοι κάνουν διακοπές και τα χουν συμφωνήσει χαρίσει ολα.. Θα σκοτωθεί κάνα παλικάρι πάλι ακλαφτο και θα το κλαίει η μάνα του μόνο.. Θα κλασετε μπάμιες οι επαναστάτες του καναπέ θα βγουν και τα πεπραγμένα στον αέρα.. Θα γκριζαρουν θα χαθούν κάτι τετραγωνικά χιλιόμετρα πάλι.. Κι όλοι μοκο κ ευχαριστίες στις ΗΠΑ και την μερκελ.. Ένας εμφύλιος μας σώζει γίδια.. Οι ι5 του καναπέ στα βουνά να ξηλωσουν τις σαπιες άνεμο γεννήτριες που κατάστρεψαν τη φύση και χάρισαν τα βουνά.. 300 μονοβολα κι από πίσω οι παρατρεχαμενοι τους να μη χαλάμε σφαίρες και ντου σ ότι μπει στην Ελλαδα μας..

      1. Ναι μωρε μια τορπιλη είναι σαν και αυτή που εφαγε και η Ελλη το 1940 και ο εθνάρχης σου εκανε κοκοκοκοκοκοοοο…

    3. Βεντουζα έφερα τις πίτσες ! Έλα μογγολε θα περάσεις σούπερ ντουπερ!🍌

      1. Με την μπαλιτσα που παιζει την ελλαδα περναει σουπερ. Δεν υπαρχει αμφισβητηση. Στα δικα του μπενει. Καιρος να του αδειαζουν την γωνια οι ελληνες.

        1. Μάθε ελληνικά.
          Εάν βάλεις έστω και ένα τόνο σε λέξη κερνάω…

    Comments are closed.