ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΑΣΧΑ ΤΕΛΟΣ: ΕΚΟΨΑΝ ΤΟΝ… ΒΗΧΑ ΟΙ ΛΟΙΜΩΞΙΟΛΟΓΟΙ – ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΝΑ ΞΕΣΚΑΣΕΙ, ΟΡΓΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

    Κοινοποίηση:
    2275052llll

    Δυστυχώς η πρόβλεψη του ΜΑΚΕΛΕΙΟ, την οποία δημοσιοποιήσαμε χθες φαίνεται ότι θα επαληθευτεί.

    Το άνοιγμα του λιανεμπορίου φαίνεται ότι έγινε για να δώσει ένα καλό άλλοθι στην Κυβέρνηση και στην Επιτροπή Ειδικών ώστε να μας κλειδώσουν για τα καλά τουλάχιστον μέχρι τον Ιούνιο.

    Λίγες ώρες πριν ανοίξει το λιανεμπόριο, ήδη ακούγονται οι πρώτες φωνές που θέλουν τους Έλληνες να κλειδαμπαρώνονται το Πάσχα αφού τα κρούσματα, λένε, θα είναι πάρα πολλά. Προφανώς έχουν και μαντικές ικανότητες οι λοιμωξιολόγοι.

    Αυτά σκεφτήκαμε μόλις διαβάσαμε τις δηλώσεις σε ραδιοφωνικό σταθμό του προέδρου του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, Αθανάσιου Εξαδάκτυλου. Σχετικά με την απόφαση για επαναλειτουργία του λιανεμπορίου, τόνισε ότι «από τους 32 οι 31 είπαμε την Τετάρτη ότι το λιανεμπόριο είναι η λιγότερο επικινδυνη λειτουργία και θα μπορούσε να ξεκινήσει υπό τρεις όρους, rapid test μία φορά την εβδομάδα για όσους εργάζονται, να μη δούμε κοσμοσυρροές στους εμπορικούς δρόμους και να μη δούμε συνωστισμούς μέσα στα καταστήματα», τόνισε ωστόσο ότι η επιτροπή δεν αποφάσισε την ημερομηνία ανοίγματος των καταστημάτων και ότι αυτό ήταν μια απόφαση που ελήφθη από την κυβέρνηση.

    «Μας προβληματίζει πολύ πως θα εξελιχθεί αυτή η εβδομάδα. Το λιανεμπόριο πρέπει να έχει προτεραιότητα, είναι το λιγότερο επιβλαβές από όλα τα υπόλοιπα» πρόσθεσε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε σχετικά με την απόφαση να μην ανοίξουν τα μαγαζιά στη Θεσσαλονίκη:«Στη Θεσσαλονίκη τις τρεις τελευταίες ημέρες βλέπουμε μία κατακόρυφη αύξηση της πίεσης στο ΕΣΥ. Είχαμε διαφορετικό χρονικό διάστημα απόδοσης των μέτρων σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη  γι αυτό χρειάστηκε να αναθεωρηθεί, με όλα τα κακά επακόλουθα που έχει, αυτή η απόφαση».

    Και πρόσθεσε: «Εμείς έχουμε ένα και μοναδικό κριτήριο, τι σταματά την εξάπλωση της πανδημίας. Ως γιατροί, λαμβάνουμε όλα τα υπόλοιπα υπόψιν μας, απαντούμε σε αυτό το ερώτημα. Η κυβέρνηση μπορεί να τροποποιήσει τα μέτρα, να δεχθεί ή να μη δεχθεί τα μέτρα».

    «Οι προβλέψεις για το Πάσχα αναθεωρούνται προς το χειρότερο και προς μεγάλη μας λύπη», σημείωσε επίσης ο κ. Εξαδάκτυλος.

    «Θα μπορούσαν οι αποφάσεις να είναι πιο έγκαιρες και πιο αυστηρές σε όλες τις χρονικές στιγμές έτσι ώστε οι αποδόσεις των μέτρων να είναι ταχύτερες, να γίνουν πιο καλά αντιληπτές στους συνανθρώπους μας και να έχουμε ενδιάμεσα διαστήματα τα οποία θα επέτρεπαν μία κανονική λειτουργία. Εάν οι αποφάσεις λαμβάνονταν λίγο νωρίτερα και με πιο συνολικό τρόπο τότε θα είχαμε μικρότερα διαστήματα για να δούμε αποτελέσματα» κατέληξε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    33 Σχόλια

    1. Εγω εχω πει………αυτο το εκτο δάχτυλο να του το βάλουμε στο κο….πάτο

    2. H ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΑΣΩΝΟΣ ΚΕΡΑΤΑΣ ΙΕΡΟΔΟΥΛΟΣ ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗΝ ΣΤΡΟΥΓΚΑ ??

    3. Γιατί γκρινιάζετε; όλοι όσοι έχουν εξοχικό και θέλουν να πάνε να ξεχυθούν στους δρόμους και να πάνε, απλά. Μια ζωή περιμένουμε κάποιον να μας σώσει,η να μας δώσει την άδεια να ζήσουμε. Ξυπνάτε κουρ@@@@ες

    4. Αλοίμονο στους νέους και κυρίως στα παιδιά, θα τα τρελάνουν, ήδη έχουν πολλά ψυχολογικά. Δημιουργούνε αντικοινωνικούς ανθρώπους που όλη την μέρα είναι στο ίντερνετ, δεν έχουνε πραγματική επαφή με τους φίλους τους, σκλαβάκια του κάθε άεργου πολιτικού κηφήνα, χρησιμοποιώντας τον φόβο. Ο φόβος είναι μόνο μια μορφή επιβολής της εξουσίας, όταν το καταλάβουμε θα τους πατήσουμε κάτω σαν κατσαρίδες. Οι μεγαλύτεροι ηθικοί αυτουργοί της κατάντιας μας είναι οι εκπρόσωποι της “δικαιοσύνης”, πρώτα αυτοί θα πρέπει να κρεμαστούνε ανάποδα ως προδότες και μετά οι πολιτικοί.

    5. Ολα καλα μη στεναχωριεστε νεοραγιαδες. Ο Ηλιας ειναι φυλακη. Αυτο θελατε αυτο εγινε. Κιχ τωρα

    6. Ο Μητσοπούστης πήγε στο Ισραήλ, φόρεσε το Κιπά και είπε ότι θα καταπολεμήσει τον νατιβισμό, ΔΗΛΑΔΗ ΕΜΑΣ! Φάτε ένα πατριώτη μαλάκες δήθεν-δεξιοί….

    7. Παμε στοιχημα πως μια εβδομαδα πριν το 15αυγουστο τα κρουσματα θα ανεβουν κατακορυφα???

    8. ειμαστε εδω μια ωραια ατμοσφερα ειμαστε μα δε προχοραμε στις πραξεις ??? ολο μπλαμπλα ειμαστε τιποτε πιο περα και μην πιτε εσυ δε κανεις κατι ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!! ενας κουκος δε φερνει την ανοιξη

    9. Ο/Η ΟΥ ΚΑΤΑΙΣΧΥΝΩ ΤΑ ΟΠΛΑ ΤΑ ΙΕΡΑ, ΟΥΔ' ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΩ ΤΟΝ ΠΑΡΑΣΤΑΤΗΝ λέει:

      Δηλαδή τώρα η Ντόρα αν πάει στο αεροδρόμιο για Κρήτη θα συλληφθεί; που θα κάνει Πάσχα η ντορουλα η αυτές οι απαγορεύσεις θα είναι μόνο για το ποπολο για τα γκοιμ την μπλεμπα και για να μην μας έχουν μες τα πόδια τους όλοι αυτοί και να κινουνται άνετα

    10. ΔΕΥΤΕΡΗ ΧΡΟΝΙΑ ΧΩΡΙΣ ΠΑΣΧΑ??? ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΕ ΞΥΛΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ…ΠΡΩΤΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ Η ΛΙΝΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ ΤΟ LOCKDOWN ΕΝΩ ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ “LOCKDOWN ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΣΒΗΣΕΙ Ο ΗΛΙΟΣ”

    11. Παιδιά, τόν θυμάστε τόν Αχιλλέα Γκίκα, μέλος τής επιτροπής εμπειρογνωμόνων τού Υπουργείου Υγείας, ο οποίος έκανε μουτσουτσούνια καί κόγξες στόν Δημήτρη Κούβελα, όταν τόν περασμένο Δεκέμβριο ο τελευταίος παρουσίασε τή σωτήρια λύση τών μονοκλωνικών ώστε νά σταματήση νά πεθαίνη ο κόσμος καί νά ανοίξουν επιτέλους τά μαγαζιά;;;;
      Απολαύστε τον στό παρακάτω video, ειδικά στό 5:20 που μιλάει γιά τήν υψηλή δήθεν τιμή τού σκευάσματος ( 1500 ευρώ ) τή στιγμή που ξοδεύονται δισεκατομμύρια γιά τό lockdown καί τίς υπόλοιπες μίζες.

      https://www.youtube.com/watch?v=Hcx1qQ2E6r8&t=654s

      Σήμερα, μετά από 4 μήνες κι ενώ τά μονοκλωνικά έχουν πάρει έγκριση κι από τόν Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φαρμάκων στίς 5 Μαρτίου, κόσμος πεθαίνει στά νοσοκομεία καί η σκατοκυβέρνηση δέν φέρνει τά μονοκλωνικά, ενώ φέρνει τά μιζοτέστ τού Χριστοφοράκου, τά οποία δέν έχουν κάν έγκριση από τήν Ε.Ε.
      Ο Γκίκας είναι καθηγητής στό Πανεπιστήμιο Κρήτης παρακάτω είναι τό τηλέφωνό του καί τό email του, τά βρήκα από τήν ιστοσελίδα τού Παενεπιστημίου
      https://research-directory.uoc.gr/researchers/%CE%93
      2810 395050
      gikas.achilles@uoc.gr

      Άς τού στείλουμε όλοι ένα ξεχεστήριο email νά ιδρώση, φαίνεται από τό video ότι είναι προκατειλημμένος.

    12. Πάσχα σήμερα των καθολικών και όλες οι εκκλησίες χωρίς κόσμο παντού

    13. Θα πουνε “κλειστα το Πασχα για να κανουμε Καλοκαιρι”.
      Το Καλοκαιρι ομως – οπως λενε και πολλοι κορυφαιοι επιστημονες – δεν υπαρχουν ιωσεις ουτε κορωνοΐος στη χωρα μας.
      Θα μας ξανακλεισουν απο τον Οκτωβρη αυτη τη φορα και θα συνεχιστει αυτο το βιολι.
      Γι’αυτο λοιπον…
      ΟΛΟΙ ΕΞΩ!

    14. Μιλάμε μας δουλέυουνε κανονικά και όλα τα έχουν σκεφτεί από πολύ πρίν-κάνα 3 μήνο πρίν. Σϊγουρα εναντίον της ορθοδοξίας 1000%. Δεν χρειάζεται να είσαι πιστός για να καταλάβεις τον πόλεμο που γίνεται στα ήθη και στα έθιμα της χώρας.

    15. ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΤΑ ΕΝΤΟΛΗ ΣΙΩΝΙΣΤΩΝ ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟ ΠΑΣΧΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΟΡΘΟΔΟΞΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΠΑΝΔΟΙΜΙΑΣ ΤΟ ΞΥΛΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ………..ΜΕ ΤΑ ΕΔΩ ΤΟΠΟΘΕΤΗΜΑΙΝΑ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΑ ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΤΟΥΣ……..

    16. Γιαυτο ανοιγουν τις μισες πολεις για το λιανεμποριο,για να πουν οτι δεν εισακουστηκαμε και σας ξανακλεινουμε,σας τοχα ξαναπει και παλια απτον Γεναρη ,καλο ραμαζανι ωρε.

    17. ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΝ ΝΑ ΈΡΧΟΝΤΑΙ ΤΟΥΡΊΣΤΕΣ ΕΒΡΑΊΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΤΌΤΕ ! ΞΑΙ ΝΑ ΜΗ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΎΝ ΓΎΦΤΟΙ , ΑΦΓΑΝΟΊ , ΤΟΥΡΚΟΙ , Κ.Λ !!! ΡΕ ΞΕΦΤΊΛΕΣ !! ΚΡΕΜΆΛΕΣ ΘΑ ΣΤΉΣΟΥΜΕ ΓΙΑ ΌΛΟΥΣ ΕΣΆΣ !! ΜΊΑΣ ΚΑΙ ΕΊΣΤΕ Η ΙΟΥΔΕΣ !!!!!!

    18. Ξεράσματα ιερόδουλων, νεοδημοκράτες.

    19. Κλειστοί ναοί και γενική απαγόρευση ανθρωπίνων δραστηριοτήτων για το Πάσχα. Αυτά είναι προαποφασισμένα εδώ και πολύ καιρό. Νομίζετε ότι βλέπουν τα κρούσματα και αποφασίζουν αναλόγως; Γι΄αυτό κλείνουν με λίγα κρούσματα και ανοίγουν με πολλά; Μιλάμε για πολύ δούλεμα.

    20. Αν βγούμε με τις σούβλες και τους κυνηγήσουμε να δούμε τι θα λένε μετά τα ανθελληνικά διποδα. Τρομοκρατία και απειλές εσείς τρομοκρατία και απειλές εμείς. Το έχουμε καταλάβει ότι είσαστε εχθροί μας.

    21. Είπαμε, θα ανοίξουν μετά τις 15μαιου όπως τους έχουν διατάξει οι Γερμανοί. Το Πάσχα δεν πρέπει να εορταστεί με τίποτα, αυτό είναι το σχέδιο τους. Α ρε μ@υνια μέχρι πότε θα σας ανέχεται ο κόσμος, α ρε μπ@σταρδοι, α ρε μ@υλοι αθεα σκουλικια. Και να κανονίσουν οι ιεράρχες να σκεφτούν κλείσιμο εκκλησιών ή να μην περιφερουν επιτάφιο και οι καμπάνες να σιγησουν. Θα σας ξυρησει ο λαός έναν προς έναν.

    22. Επιστήμονας λοιμοξιολογος με ιδιότητα πλαστικός χειρουργός αυτός περνάει αποφάσεις. Ελλάδα στο μεγαλείο σου

    23. Πάντως η αδελφομάνα του θα πάει στα χανιά ότι και να γίνει, πάντα το βρωμό σογό δίνει το καλό παράδειγμα στους ιθαγενείς

    24. Ε μα για αυτό το κάνουν. Τα έχουμε πει, πριν τα μέσα Μάη δεν ανοίγει τίποτα. Αυτό το “άνοιγμα” που κάνουν τώρα είναι απλά για να βρουν πρόσχημα.

    25. Αν δεν ηταν Πασχα και ηταν ραμαζανι ή εβρα’ι’κη γιορτη,εκει δεν θα ειχε κρουσματα.η ορθοδοξη εκκλησια τους καιει.αυτο ειναι αποδειξη για την μονη αληθεια Του Ιησου Χριστου,το οτι τον πολεμανε.τρεξτε τωρα να σχολιασετε αντιχριστοι!!!!!οσο πιο πολυ βριζετε,τοσο πιο πολυ επιβεβαιωνετε Τον Χριστο.αχ σας παρακαλω βριστε.βριστε πολυ!!!!!!!χαρη μας κανετε!!!!!!!!!!!!ομολογειτε αθελα σας Τον Χριστο.αν δεν ηταν αληθεια δεν θα σας πειραζε.

    26. καθηστε κ ακουστε τους….παρτε κ κανενα καφεδακι κ απολαυστε….

      Ξεθηκωθητε ωρε, Παρτε τα οπλα…..Επανασταση ρε, ξυπνατε

    27. Ποιος είναι ο πλαστικός κενού περιεχομενου που θα μου πει αν θα κάνω Πάσχα? Για ρωτήστε τι βοιδαρος ήταν σε μια ιδιωτική κλινική στη Βόρεια Ελλάδα και τώρα το παίζει επί παντός επιστητού.

    28. Οι μαντικές ικανότητες της “λατρεμένης” κυβέρνησης περιορίζονται εδώ και μήνες στο άνοιγμα του τουρισμού. Γιατί καθώς φαίνεται αυτό μόνο τους κόφτει.
      Βέβαια μην χάσουμε τα ψώνια που πάνε στην Μύκονο και τι θα γίνουμε.

    29. ΝΑΙ ΤΟ ΞΕΣΚΑΣΜΑ ΜΑΣ ΜΑΡΑΝΕ. ΕΔΩ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΦΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΒΕΝΖΙΝΕΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΣΤΑ ΧΩΡΙΑ… ΡΕ ΟΥΣΤ.

    30. Γράψτε τους κανονικά και βγείτε έξω. Παρατράβηξε το αστείο …Η ζωή δεν σταματάει για κανένα και για τίποτα.

    Comments are closed.