ΕΚΤΑΚΤΟ: «ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ» Ο ΧΕΙΜΑΡΑΣ, Ο ΝΕΟΣ ΠΑΤΣΗΣ ΤΗΣ ΝΔ: ΡΟΥΦΗΞΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ! ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΓΑΛΑΖΙΟΙ, ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ;

    Κοινοποίηση:
    ΧΕΙΜΑΡΑΣ

    Παραιτήθηκε πριν από λίγο ο βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, Θέμης Χειμάρας.

    Σύμφωνα με πληροφορίες ασκήθηκαν σχετικές πιέσεις από το Μέγαρο Μαξίμου.

    Τεράστια ερωτηματικά δημιουργούνται πλέον έπειτα από την απάντηση που έδωσε ο γαλάζιος βουλευτής Θέμης Χειμάρας μετά τις αποκαλύψεις ότι η εταιρεία του έκανε business με δημόσιο χρήμα

    Στην επίμαχη ανακοίνωσή του, ο Βουλευτής Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας ισχυρίζεται ότι αποχώρησε από την εταιρεία του η οποία έλαβε τουλάχιστον 400.000 ευρώ, από το δημόσιο, παρά το ότι υπήρχε ασυμβίβαστο. Ο ίδιος αναφέρει ότι αποχώρησε την Δευτέρα, την ίδια μέρα δηλαδή που έγιναν οι αποκαλύψεις για τις απευθείας αναθέσεις.

    Μάλιστα, υποστηρίζει ότι η η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας του το 2020 καλύφθηκε από «δηλωθέντα εισοδήματα», Ενώ το ποσό που εισέπραξε κατά την αποχώρηση του δεν χρειαζόταν να κατατεθεί στην τράπεζα!

    Έγραψε συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του:

    «Η αποχώρησή μου, έναντι τιμήματος 65.847€, έχει συμπεριληφθεί στη δήλωση Πόθεν Έσχες του 2020.

    Επίσης όφειλαν να γνωρίζουν, ότι δεν απαιτείται η κατάθεση του ποσού αυτού στον λογαριασμό μου, αφού δεν πρόκειται για αύξηση ή μείωση του εταιρικού κεφαλαίου της επιχείρησης, αλλά για μεταβίβαση εταιρικών μεριδίων που μπορεί να γίνει νόμιμα με ιδιωτικό συμφωνητικό»!

    Δηλαδή, από την ανακοίνωση του Χειμάρα προκύπτει ότι ο βουλευτής εισέπραξε ένα τεράστιο ποσό, προφανώς σε μετρητά, αφού δεν υπήρξε τραπεζική κατάθεση!

    Μέχρι στιγμής ο Κυριάκος Μητσοτάκης τηρεί σιγή ιχθύος για τη δράση του «νέου Πάτση» που τον εκθέτει ανεπανόρθωτα, αναγκάζοντας ακόμα και κυβερνητικούς βουλευτές να εξωτερικεύσουν τη δυσαρέσκειά τους. Η «ατολμία» Μητσοτάκη να τον διαγράψει δεν άργησε να «αγγίξει» ακόμα και τα φιλοκυβερνητικά ΜΜΕ…

    Ολόκληρη η δήλωση παραίτησης του κ. Χειμάρα είναι η εξής:

    «Στις εκλογές του 2019, οι πολίτες της Φθιώτιδας μου έκαναν την τιμή να με εκλέξουν Βουλευτή, για να εργαστώ για τον τόπο μου, να υπηρετήσω την χώρα μου και να ενισχύσω την προσπάθεια της Νέας Δημοκρατίας, της παράταξης που υπηρετώ από μικρό παιδί, για την δημιουργία μιας ισχυρής Ελλάδας.

    Το ασυμβίβαστο που αναδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, σε σχέση με την επιχειρηματική μου δραστηριότητα και παρά το γεγονός ότι από τα στοιχεία που έχω προσκομίσει δεν προκύπτει αύξηση των πωλήσεων κατά την διάρκεια της κοινοβουλευτικής μου θητείας, εγείρει ζητήματα.

    Αναγνωρίζοντας πως μια ακούσια παράλειψή μου, έγινε η αιτία για να φέρω σε δύσκολη θέση το κόμμα που υπηρετώ και τους ανθρώπους που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη και τη φιλία τους, αναλαμβάνω πλήρως την ευθύνη που μου αναλογεί και δηλώνω την παραίτησή μου από το βουλευτικό αξίωμα, παραδίδοντας την έδρα στη Νέα Δημοκρατία, όπως οφείλω.

    Δεν θα επέτρεπα ποτέ, ένα τέτοιο ζήτημα που με αφορά, να αποτελέσει αντικείμενο εκμετάλλευσης από τους πολιτικούς μας αντιπάλους, προκειμένου να πληγούν οι αρχές, οι αξίες και τα ιδεώδη, που με πίστη υπηρετεί η Κυβέρνησή της Νέας Δημοκρατίας και ο Πρωθυπουργός μας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

    Ευχαριστώ τους συμπατριώτες μου για την στήριξη και την εμπιστοσύνη και ζητώ συγνώμη από όσους άθελά μου στενοχώρησα.

    Δηλώνω ότι παραμένω στην πρώτη γραμμή της μάχης με την Νέα Δημοκρατία, δίπλα στον Πρωθυπουργό μας Κυριάκο Μητσοτάκη, για την Ελλάδα που μας αξίζει, για μια Φθιώτιδα ισχυρή».

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    27 Σχόλια

    1. Κοιτάξτε αυτά τα πρόσωπα στην εικόνα. Μου θυμίζει τις δύο γάτες που έφαγαν το Καναρίνι.

    2. Άσε τις παρατήσεις και τις μαλ@κιες. Φέρε τα λεφτά πίσω και μετά κάνε ότι θες. Σκουπίδια, πλουτιζετε και όταν σκάσει η βόμβα παραιτηστε έτσι απλα.

    3. Ελλάδα η χώρα της απάτης.Το ξέρει όλη η πόλη και όταν λέμε όλη το εννοούμε πως πάρα πολύ γνωστή αλυσίδα Super Market έχει στο υπόγειο φρουτάκια.Και μετά δουλεύει ο ταλαίπωρος Έλληνας ο βιοπαλαιστής για να επιβιώσει με 600 ευρώ μισθό.Το πιο άχρηστο κράτος του πλανήτη.

    4. Χούντα!! Γκάγκα για ελλείψεις: Οι φαρμακαποθήκες που δεν δίνουν το στοκ τους θα κλείνουν
      Σε λίγο αυτό θα λένε και στους πολίτες;;;
      Δεν υπήρξε καθυστέρηση στη διαχείριση της κατάστασης με τις ελλείψεις στα φάρμακα, δήλωσε η αναπληρώτρια υπουργός Υγείας, Μίνα Γκάγκα, απαντώντας στην κριτική της αντιπολίτευσης και ειειδκά σε όσα είπε ο τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ, Ανδρέας Ξανθός.

      «Υπήρξε ανάγκη όλο αυτό το διάστημα, ωστόσο υπάρχουν γενόσημα φάρμακα και οι περισσότερες ελλείψεις μπορούν να αντιμετωπιστούν» τόνισε η κ. Γκάγκα.
      Εκτίμησε πως μέσα τον επόμενο μήνα θα λυθεί το πρόβλημα.

      Η κ. Γκάγκα παραδέχτηκε ότι υπάρχουν ελλείψεις πρώτων υλών ενώ επανέλαβε ότι οι έλεγχοι στις φαρμακαποθήκες συνεχίζονται και αυτές που δεν δίνουν το στοκ τους, κλείνουν.

    5. Έλληνες για την πατρίδα για να ξεβρομίσει ο τόπος επιτέλους !!!!

    6. Κάποτε οι παππούδες και οι πατεράδες μας, μας έλεγαν…. Παιδί μου τρία πράγματα μην γίνεις στην ζωή σου!!! Πουστης, κλέφτης και πρεζάκιας. Στο δημοκρατικό, ανθελληνικό τόξο είναι όλοι και όλες τους τέτοιοι και μάλιστα το ξεπέρασαν το συγκεκριμένο τρίπτυχο γιατί θα πρέπει να προσθέσουμε και το παιδεραστές.

      1. Καλύτερα να γινόμουν πούστης και σε τσόντες μάλιστα παρά να είμαι προδότης του τιμημένου αυτού Έθνους μου σαν τους 300 γαμημένους της Βουλής.Το χειρότερο πράγμα φίλε μου που θα μπορούσε να συμβεί σε έναν άνθρωπο είναι το να προδώσει την ίδια την Πατρίδα του γιατί μέσα σε αυτή υπάρχει η θρησκεία η οικογένεια η αξιοπρέπεια τα ιδανικά η ιστορία οι πεσόντες ήρωες μας οι πρόγονοι μας και πάρα πολλά άλλα.

        1. Ναι, αλλά ευτυχώς δεν είσαι τίποτα απ’όλα αυτά και πιστεύω, θέλω να πιστεύω ότι το ίδιο παράδειγμα δίνεις και στα παιδιά σου ή αν δεν έχεις, επειδή δεν το γνωρίζω αυτό και στους γύρω σου. Κάποτε, πολύ πολύ παλιά στην Αρχαία Σπάρτη, ήταν η ίδια η μάνα του Παυσανία που έβαλε το πρώτο λιθάρι για την φυλακή που θα τον έβαζαν εφ’όρου ζωής γιατί πρόδωσε την Πατρίδα. Σήμερα δεν χρειάζεται να πούμε περισσότερα, όλοι μας βλέπουμε την κατάντια της Ελληνικής και καλά οικογένειας. Για τους έξω δυτικούς δεν με νοιάζει, ο όρος οικογένεια ήταν σκατα από τότε που ήμουνα μικρό παιδάκι. Το κακό είναι ότι πάντοτε από αυτούς αντιγράφαμε ως Κοινωνία, μόνο τα κακώς κείμενα και σε υπερβάλλοντα βαθμό και κυρίως με υπερβάλλοντα ζήλο για να το πετύχουμε αυτό.

    7. Η δημόσια φωτογράφηση με τα χέρια αγκαλιά στη μέση και τον ώμο δεν συνάδει με τη θεσμική ιδιότητα τους. Δεν θυμάμαι να έχω δει πχ τον Κωνσταντίνο Καραμανλή ή τον Ελευθέριο Βενιζέλο να φωτογραφίζονται έτσι.

    8. Καταργηση της βουλευτικης ασυλιας σε ολους τους κοπρους και κανονικο ποθεν εσχες και οσοι εχουν κλεψει ισοβια κανονικα και κατασχεση οτι εχουν και δεν εχουν αυτοι και το το σκυλολοι τους .

    9. ΑΡΙΣΤΟΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ !!!!!! ΣΤΗΝ ΚΟΜΠΙΝΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΞΥΠΝΑ ΕΛΛΗΝΑ ΣΤΕΙΛΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΞΙΖΕΙ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    10. Πηδάνε από το καράβι τα λαμόγια,ένας ένας,νουδούλα,η πιο εγκληματική οργάνωση του ψευτορωμαίϊκου

    11. Για τα σπίτια του αριστερού συντρόφου θα πει κανένας από τον Σύριζα

    12. Καλά αυτός έπαιρνε απ ευθείας αναθέσεις απο το Δημόσιο. Αυτοι που τις έδιναν και δεν έκαναν μειοδοτικό διαγωνισμό (βλέπε τοπική εξουσία) δεν έχουν καμία ευθύνη; Γιατί μέσα σε αυτά τα χρήματα είναι και το κάτι τις που επιστρέφεται σε αυτόν που σου δινει την δουλειά! Αλητεία

    13. Ερε κατι μπουμπουκια στο κομμα των βιαστων..Ανθοκηπος η ΝΔ

    14. Θα έχει και αυτός την “άσχημη ” τύχη όλων των υπολοίπων βουλευτών που είτε δεν επανεκλέγησαν είτε τους παραίτησαν…Θα γίνει Πρόεδρος ή Διευθύνων σε καμία ΔΕΚΟ με παχυλό μισθό!!Άτιμη κοινωνία..!!

    15. Μα τι λετε τωρα? Παραιτηθηκε η λινατσα τελικα? Ανεμομαζωματα διαολοσκορπισματα λεει ο λαος! Κουλαρα μαγαρα της Νεας Δημοκρατιας σβαμπισιε επιδοματακια ΑΙ ΣΙΧΤΙΡ!

    16. Εσείς στην Φθιώτιδα να τον ξαναβγάλετε γελοίοι!

    17. Ο πατέρας του, υπάλληλος της ΔΕΗ, διορίστηκε νομάρχης Σάμου το 1990 από τον Μητσοτάκη.
      Ανέλαβε 1993 επικεφαλής των συγκεντρώσεων του Μητσοτάκουλα, εξελέγη βουλευτής Φθιώτιδος όπως και το 1996 και 2000.
      Το 2002 παραιτείται του βουλευτικού αξιώματος για να εκλεγεί τώρα αιρετός νομάρχης.
      Πριν υπήρχε το κώλυμα εντοπιότητος, αλλά ως αιρετός μπορείς να είσαι φαύλος διαπλεκόμενος.
      Επανεκλέγεται το 2006. Το 2014-19 αντιπεριφερειάρχης υπό τον Μπακογιάννη.
      Τοιούτου πατρός ο υιός και διάδοχος.

    18. Του υποσχέθηκαν ότι θα ξανακατέβει τον Απρίλιο χαχα

    19. ΝΔ η μεγαλύτερη και πιο βρώμικη εγκληματική οργάνωση όλων των εποχών

    20. Είμαστε πολλοί δεν μπορείτε να μας ξετρυπώσετε όλους. Πάρτε τώρα κανένα επίδομα για καλή χρονιά.

    Comments are closed.