ΕΚΤΑΚΤΟ! ΠΑΡΑΔΟΘΗΚΕ Ο ΕΝΟΠΛΟΣ 60ΧΡΟΝΟΣ ΤΑΞΙΤΖΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΑΜΠΟΥΡΩΘΕΙ ΣΕ ΔΙΑΜΕΡΙΣΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΣΕ! ΚΟΜΑΝΤΟΣ ΤΩΝ ΕΚΑΜ ΕΙΣΕΒΑΛΑΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΦΟΠΛΙΣΑΝ! «ΘΑ ΣΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΩ , ΡΙΞΕ ΤΩΡΑ ΤΟ ΟΠΛΟ» – ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΧΘΗΚΕ ΤΟ ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟΝ ΑΓ.ΔΗΜΗΤΡΙΟ

    Κοινοποίηση:
    1

    Αφοπλιστηκε ο 60χρονος ταξιτζής που λίγο πριν τα μεσάνυχτα βγήκε στο μπαλκόνι του 1ου ορόφου και απειλούσε να αυτοπυροβοληθεί – «Ρίξε το όπλο, θα σε πυροβολήσω» έλεγαν οι αστυνομικοί».

    Λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Κυριακής άνδρες της ΕΚΑΜ εισέβαλαν στο διαμέρισμα του 1ου ορόφου όπου βρισκόταν ο 60χρονος άντρας ο οποίος το μεσημέρι πυροβολούσε στον αέρα εκφοβίζοντας τους περιοίκους. Τα μέλη της ΕΚΑΜ καλούσαν τον ένοπλο άνδρα να παραδώσει το όπλο. «Ρίξε το όπλο, θα σε πυροβολήσω» έλεγαν οι πάνοπλοι άνδρες της ΕΚΑΜ.

    Λίγα λεπτά μετά τα μεσάνυχτα της Κυριακής οι άνδρες της ΕΚΑΜ κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να αφοπλίσουν τον 60χρονο άνδρα που το μεσημέρι της Κυριακής πυροβολούσε στο διαμέρισμα της οδού Αιόλου στον Άγιο Δημήτριο.

    Ο 60χρονος άνδρας που νωρίτερα την Κυριακή πυροβολούσε και έχει ταμπουρωθεί στην οικία που βρίσκεται επί της οδού Αιόλου 10 εξακολουθεί να μην συνεργάζεται με τις αρχές και να μην ανταποκρίνεται στις ερωτήσεις του διαπραγματευτή της ΕΛΑΣ.

    Το μεσημέρι ο 60χρονος άνδρας ο οποίος ήταν σε κατάσταση μέθης είχε εντοπιστεί από γείτονες στον προαύλιο χώρο της κατοικίας οι οποίοι έσπευσαν να του ζητήσουν τον λόγο για τους πυροβολισμούς. Ένας εξ αυτών τον κατέγραψε με το κινητό του τηλέφωνο.

    Το μεσημέρι της Κυριακής ο 60χρονος επιχείρησε να μπει στο σπίτι της ανηψιάς του που βρίσκεται σε άλλο διαμέρισμα του ίδιου κτρίου. Εκείνη δεν του άνοιξε και τότε ο 60χρονος άνδρας πυροβόλησε την πόρτα!

    Η κοπέλα κατάφερε να βγει από το σπίτι και να απομακρυνθεί, παρά το γεγονός ότι ο 60χρονος άνδρας προηγουμένως είχε κλειδώσει το γκαράζ και την εξώπορτα. Οι αστυνομικοί όταν έφτασαν στο σημείο το μεσημέρι της Κυριακής -για πρώτη φορά- χτύπησαν την πόρτα του διαμερίσματος, όμως δεν απάντησε κανείς και αποχώρησαν.

    Λίγο αργότερα ακούστηκε και άλλος πυροβολισμός, αναστατώνοντας εκ νέου τη γειτονιά.

    Οι αστυνομικοί επέστρεψαν στο διαμέρισμα και περικύκλωσαν το ακίνητο, εντός του οποίου βρισκόταν ο ένοπλος άνδρας, ο οποίος, όπως περιγράφεται, είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση και μάλλον υπό την επήρρεια αλκοόλ.

    Οι αστυνομικοί βρίσκονταν επί ώρες σε διαπραγματεύσεις με τον άνδρα, προσπαθώντας να τον ηρεμήσουν και να τον πείσουν να παραδώσει το όπλο του. Μαζί με τον διαπραγματευτή της ΕΛ.ΑΣ ήταν και η σύντροφος του 60χρονου.

    Στην περιοχή κλήθηκαν και ειδικές μονάδες της αστυνομίας (ΕΚΑΜ), άνδρες της οποίας προειδοποίησαν τον 60χρονο άνδρα σύμφωνα με μαρτυρίες το μεσημέρι πυροβολούσε στον αέρα ότι αν δεν παραδοθεί θα επέμβουν, κάτι που έγινε περίπου τα μεσάνυχτα. Η επιχείρηση ήταν επιτυχής αφού οι κομάντος της Αστυνομίας ακινητοποίησαν τον ύποπτο και τον αφόπλισαν.

    ag_dimitrios_shot_mesa5
    ag_dimitrios_shot_mesa6
    ag_dimitrios_shot_mesa2
    ag_dimitrios_shot_mesa3
    ag_dimitrios_shot_mesa4
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: