ΕΚΤΑΚΤΟ! ΜΑΧΑΙΡΩΣΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΑΛΙΑΔΑ – Ο ΔΡΑΣΤΗΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ 15ΧΡΟΝΟΥ – ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΙΜΑ – ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ

    Κοινοποίηση:
    1

    (Νεότερη εξέλιξη)

    Χειροπέδες στον μαθητή που μαχαίρωσε τον 15χρονο σε σχολείο της Αμαλιάδας.

    Μετά από έρευνες της αστυνομίας, η οποία αξιολόγησε τα στοιχεία από τους αυτόπτες μάρτυρες, ο ίδιος συνελήφθη.

    mathitis

     

    (Προηγούμενη ενημέρωση)

    Σύμφωνα με πληροφορίες ο 15χρονος φέρει πολλαπλά τραύματα στην πλάτη
    Έναν 15χρονο μαθητή μαχαίρωσαν το πρωί της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του στην Αμαλιάδα. Το σοκαριστικό επεισόδιο σημειώθηκε στο 1ο Λύκειο Αμαλιάδας.

    Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι δυο συμμαθητές φέρονται να είχαν προηγούμενα. Σύμφωνα με μαρτυρίες των συμμαθητών του, φέρονται να είχαν οπαδικές διαφορές.

    Ωστόσο κανείς δεν περίμενε να φτάσουν σε αυτό το σημείο.

    Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Πατρίς και του δημοσιογράφου, Παναγιώτη Μπεντάζου, ο οποίος έσπευσε στο σημείο, οι δύο 15χρονοι άρχισαν να λογομαχούν στο πρώτο διάλειμμα και στη συνέχεια ο ένας έβγαλε μαχαίρι και τραυμάτισε τον άλλον με αποτέλεσμα να ειδοποιηθεί αμέσως ασθενοφορο του ΕΚΑΒ το οποίο και έσπευσε στο σημείο έπειτα από λίγα λεπτά για να παραλάβει το θύμα, ενώ ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

    Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για πολλαπλά τραύματα στην πλάτη του θύματος το οποίο μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο των Πατρών για τις πρώτες βοήθειες.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    13 Σχόλια

    1. Ελληνες χριστιανοί είναι, ούτε ρομα ούτε μετανάστες, αυτά αντε πάμε για φρεντο εάν ήταν τπτ μετανάστες τώρα θα γινόταν χαμός,, από αγράμματους,,

    2. Απ ότι διαβασα,ο δραστης είναι 18 ετων και ο καυγάς εγινε για μια κοπελα,ο δραστης είναι ατομο με ασχημη συμπεριφορά.

    3. συμφωνω με τους αλλους….αξιολογηση καθηγητων ΤΩΡΑ

    4. Θανατική ποινή στον δεκαπεντάχρονο, από όπου και αν κατάγεται.

    5. Παιδιά κάνετε λάθος δεν είναι Ρομά είμαι σε θέση να το γνωρίζω επειδή κατάγομαι από εκείνη την περιοχή.. Τώρα στο θέμα μας για αυτήν την κατάσταση ευθύνονται οι γονείς για την ανατροφή που έδωσαν στα παιδιά τους

    6. ΓΙΑ ΒΡΕΣΤΕ ΄΄ΜΑΚΕΛΕΙΟ΄΄ ΜΟΥ, ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΡΑΣΤΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΤΙ ΒΡΩΜΑΕΙ ΕΔΩ…….

    7. Bεβαια οι “δημοκρατες” κατα τα αλλα καθηγηταδες ΔΕΝ ασχολουνται με τους μαθητες κατα την διαρκεια των διαλειμματων.Πινουν τον καφε τους και καπνιζουν το τσιγαρακι τους.Να περασουν απο ΕΔΕ οι εποπτες καθηγηταδες ,καθως και ο λυκειαρχης,γιατι αυτοι ειναι οι αμεσοι υπευθυνοι για την τηρηση της ταξης.Επισης, να επιληφθει αμεσα ο εισαγγελεας.Οι καθηγηταδες ΔΕΝ υφιστανται αξιολογηση και ειναι μπροσταρηδες σε απεργιες και αποχες!..H συμπεριφορα και η ευγενεια αρχιζουν απο το σπιτι και συμπληρωνονται,ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ, στο σχολειο.

      1. ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΔΕ ΚΑΙ ΕΔΕ ΛΕΤΕ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ…Η ΕΔΕ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ “ΑΝΩΤΕΡΟ” Ο ΟΠΟΙΟΣ ΡΩΤΑΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΜΗ ΓΙΑ ΕΝΑ ΣΥΜΒΑΝ…ΞΑΝΑΛΕΩ…ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ “ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΚΑΝΩ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ” ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΕΔΕ…ΟΧΙ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ

      2. Είναι κουρασμένοι κύριε μου οι εκπαιδευτικοί……Δεν φτάνουν οι εξάμηνες πληρωμένες διακοπές,αργίες,σαββατοκύριακα,άδειες,συνελεύσεις,κλπ.Κουραζονται κυριε!!!!!!

    8. αυτά μέχρι σήμερα γινόντουσαν απο αλβανούς η γυφτους , άρχισαν να τα κάνουν και ελληνες ?

    Comments are closed.