ΕΚΤΑΚΤΟ: ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, “ΦΥΤΡΑ ΤΖΙΧΑΝΤ” ΑΠΟΠΕΙΡΑΘΗΚΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΣΦΑΞΟΥΝ-ΞΕΚΟΙΛΙΑΣΟΥΝ ΙΕΡΕΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ. ΕΧΕΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ. ΜΕΓΑΛΗ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΕΛΑΣ

    Κοινοποίηση:
    naos

    Ως εδώ και μη παρέκει. 

    Γύρω στις 6 το απόγευμα της Παρασκευής, αλλοδαποί-μουσουλμάνοι , ισλαμιστές-φονιάδες, αποπειράθηκαν για λόγους που διερευνώνται να σφάξουν ιερέα στο κέντρο της Αθήνας και σε γνωστό Ναό. 

    Στην περιοχή έσπευσαν δυνάμεις της ΕΛΑΣ, μετά από κινητοποίηση των κατοίκων. 

    Αυτή την ώρα, μεγάλη δύναμη της ΕΛΑΣ, αναζητεί 2 ή 3 άτομα όπου επιβαίνουν σε Ι.Χ, με γερμανικές πινακίδες, κατά τις πρώτες πληροφορίες. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, έχει συλληφθεί ένα άτομο, του οποίου τα στοιχεία διερευνώνται. 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΚΑΙ ΝΩΟΝ ΝΟΕΙΤΟ ΣΤΡΑΤΟΝΟΜΙΑ ΑΝΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΒΑΡΕΜΑ ΣΤΑ ΠΛΕΥΡΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ!!!!

      1. Με τις πίπες που γράφεις εδώ και μήνες ξευτιλιζεις τον μεγάλο Παπαδόπουλο αλλά και την ΧΑ.παψε να γράφεις ανοησίες γιατί χάνουμε κόσμο σπο τις ανισδοροπιες σου ηλίθιε δεν χρειάζετε η ΧΑ τέτοια βόδια σαν εσενα.

        1. εκατό φορές το γράψαμε πως είναι άπλυτο τρολ

    2. ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΕΤΤΟΙΑ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ ΤΟ ΣΥΡΙΖΛΑΜ ΚΑΛΟΣ ΤΑ ΔΕΧΤΗΚΑΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ………….

    3. Ε ΡΕ ΤΙ ΠΑΘΑΜΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ!!!

    4. ΕΓΩ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ΦΩΤΙΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΜΑΣΩΝΙΚΗ ΣΤΟΑ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΚΗ ΣΥΝΑΓΩΓΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΚΛΩΤΣΙΕΣ ΣΤΑ ΤΖΙΧΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΟΥΜΕ ΣΕ ΜΙΑ ΒΑΡΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑ …. ΩΣ ΕΔΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΖΙΧΑΝΤΙΣΤΕΣ….

    5. φέρτε κι άλλα αλληλέγγυα λαθροϊσλάμια…

    6. ρε αφηστε τους να σφιξουν οι κωλοι!
      αντε και με το καλο στη μητροπολη που θα ειναι ολα τα μπουμπουκια μαζεμενα να παιζουν ¨καρεκλιες¨με τα μανουαλια!

      1. Αν τολμας αντε να το κανης σε καποιον ιμαμη,σε τζαμι,να δης πως θα σφιξη ο δικος σου κ…ος.

        1. Στην Ελλάδα (“ορθόδοξη” χώρα) ο εχθρός είναι και ο “κλήρος”, ανώτερος και κατώτερος, και οι φωλίτσες του (“εκκλησίες”).

        2. Και τι δηλαδή θα κάτσουμε να μας σφάξουν οι οπαδοί του καμηλογάμη ψευτοπροφήτη. Εδώ είναι Ελλάδα και όχι Γαλλία , θα τους δώσουμε τα΄ντερα στο χέρι στα σκατομουσλίμια.

      2. ΕΞΑΙΡΕΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΑΘΕΑ ΤΡΑΓΟΠΑΠΑΔΑΡΙΑ Ο ΠΑΤΕΡ ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗΣ ΑΘΗΝΩΝ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΠΑΝΤΑ ΚΑΛΑ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΑΠΑΣ ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟ ΒΑΘΜΟ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΠΑΠΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΕΡΓΟ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΥΣ ΣΑΠΙΟΥΣ ΔΙΑΟΛΟΥΣ ΤΡΑΓΟΥΣ……………..

    Comments are closed.