ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΦΑΓΕ ΨΙΛΕΣ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΠΟΡΕΙΑ- ΕΨΑΧΝΕ ΠΟΡΤΑ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο “ΞΕΥΤΙΛΑΣ” – ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ

    Κοινοποίηση:
    Untitled-2

    Πανελλαδική στάση εργασίας και συγκέντρωση στο υπουργείο Υγείας πραγματοποίησe σήμερα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ), ζητώντας ενίσχυση του δημόσιου συστήματος υγείας και την επίλυση οικονομικών και θεσμικών αιτημάτων.

    «Αντί λοιπόν να αντιληφθούν τη σημασία ενίσχυσης του Δημόσιου Τομέα Υγείας στη πρωτοβάθμια, τη νοσοκομειακή περίθαλψη, την εντατική θεραπεία με τις εξαγγελίες τους βάζουν ταφόπλακα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας αφού καταργούν θεμελιώδεις αρχές, όπως η δωρεάν περίθαλψη και η πλήρης και αποκλειστική απασχόληση των εργαζομένων στο ΕΣΥ», αναφέρει η ΠΟΕΔΗΝ.

    Ο Υπουργός Υγείας στην προσπάθειά του να μπει στο Υπουργείο δεν πέρασε καλά, αφού έφαγε κάτι ψιλές απο τους συγκεντρωμένους και σαστισμένος σαν χάνος, μπήκε άρον άρον από την κεντρική είσοδο του υπουργείου σαν χεσμένος την ώρα που οι συγκεντρωμένοι του έριχναν ‘ψιλές” και του “έψελναν απολυτικίκια”. 

    Μάγκας ο Πλεύρης και καταδρομέας στον Στρατό!

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    63 Σχόλια

    1. Η συγκεκριμένη διαμαρτυρία έξω από το Υπουργείο Υγείας δεν έγινε από την ΠΟΕΔΗΝ. Συνδιοργανώθηκε από τους Υγειονομικούς κατά της Υποχρεωτικότητας και από την Πανελλήνια Ομάδα Επαγγελματιών Υγείας, που δημιουργήθηκαν από την ανάγκη να υπερασπιστούν τους υγειονομικούς που βρίσκονται σε αναστολή καθώς η ΠΟΕΔΗΝ τόσους μήνες αφήνει να ανυπεράσπιστους. Κι ενώ συνεχίζεται η συνειδητή εξαθλίωση τους επειδή δεν υπακούουν στις εντολές του Υπουργείου η ΠΟΕΔΗΝ οδηγεί την συγκεκριμένη ημέρα τους υγειονομικούς σε πορεία προς το ΜΑΞΙΜΟΥ για να τους διασπάσει μακριά από το Υπουργείο.

    2. Τίποτα δεν έφαγε, έπρεπε να τον είχαν μελανιασει

    3. Και φυσικά σε πρώτη γραμμή τα ΜΑΤ εναντίον εργαζομένων.

    4. Με “ψιλες” δεν γινεται τιποτα Μονο οταν αρχισουν τα λυντσαρισματα θα υπαρξει ελπιδα

    5. Δεν πειράζει, θα χτίσουν το μαιευτήριο της Μαριούπολης!

    6. Αν τολμάει ο καραγκιόζης ας βγει χωρίς τους αστυνομικούς

    7. Φυλάτε τους ρε κωλόμπατσοι,εσείς είστε το μακρύ χέρι των φασιστών,θα έρθει και η ώρα σας

      1. Ακριβώς. Οι γενίτσαροι πρέπει να απολυθούν, να κατασχεθούν ό,τι έχουν και να μας ευχαριστούν που δεν θα σαπίσουν στην φυλακή.
        Γιατί γενίτσαροι είναι πλέον.

    8. Έρχονται εκλογές, μη κλαιγόμαστε πάλι,αυτοί ο ένας συνεχίζει το έργο του άλλου,ας τους στείλουμε επιτέλους στον αγύριστο όλους τους προδότες και θα την βρούμε την άκρη,τέκνα του πολυμήχανου Οδυσσέα είμαστε!!

    9. Τι δωράκια έχουν όλοι αυτοί οι απατεώνες για να μην συγκινούνται με τέτοια ξεφτίλα…τι χρήμα τρώνε…

    10. Ολοιβνα βγουν στους δρόμους τα επόμενα χρόνια. Αυτοί οι αλήτες έφεραν καταστροφή. Και σχεδιάζουν να φέρουν χειρότερα μέτρα με τους επόμενους που θα συγκυβέρνηση. Συριζα και Κιναλ.

      ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ ΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ.
      ΟΠΟΥ ΤΟΥΣ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΞΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΥΛΙΑΡΙΑ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ. ΘΑ ΟΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ. ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΊΑ ΜΑΣ ΠΙΣΩ.

      ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΝΩΘΕΊΤΕ!!!

    11. Τα λάθη του Θεού, δίνει δεύτερες ευκαιρίες σε καθάρματα και όχι σε καλούς ανθρώπους. Δεν το έμαθε το μάθημα του όταν κόντεψε να πεθάνει, δεν έγινε άνθρωπος.

    12. ΚΑΘΙΚΙ ΠΛΕΥΡΗ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΚΟ ΨΟΦΟ! ΕΣΥ ΥΠΑΚΟΥΣ ΣΤΙΣ ΒΡΩΜΕΡΕΣ ΣΤΟΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΝ ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟ. ΠΟΣΟ ΣΙΧΑΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΤΕ ΣΕ ΕΝΤΟΛΕΣ! ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΘΛΙΒΕΡΟΙ!

    13. ΚΡΕΜΑΛΕΣ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ

      Φωτια και τσεκουρι απο τους αδικα απολυμενους

      ΕΚΛΟΓΕΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Η ΧΟΛΕΡΑ

    14. οτι ΝΑΝΑΙ……… ΣΤΗ ΚΥΡΙΟΛΕΞΙΑ. ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ.
      ΑΦΟΤΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΠΑΛΙ ΣΤΗ ΠΕΙΝΑ ΕΜΕΙΝΑΝ…… ΧΑΧΑΧΑ

    15. Αφού κατάφερε να φύγει η αδερφούλα μας με το πράσινο μπερέ τυχερή θα ήταν…… Είμαι στην ευχάριστη θέση να πω ότι είμαι χαρούμενος ιδιαίτερα που πήρε το μάθημα της η κα.Πλεύρη…

    16. Σε ένα μπουντρούμι και ξύλο κάθε μέρα.
      ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ
      Με πρώτους και καλύτερους τους ανώμαλους δικαστικούς που έχουν φροντίσει να μην υπάρχει δικαιοσύνη σε αυτόν τον τόπο.

    17. Καρατζαφερη χαραμισες τους αγωνες σου εκκολαπτοντας αυγα φιδιων!
      Το Μητσοτακεικο σ ανεδειξε κι αυτο θε να σε θαψει! Η Κουλα μεταχειριζεται τα μπουμπουκια σου αριστουργηματικα!
      Μπαμπα Πλευρη να χαιρεσαι το ξεπουλημενο φυντανι σου που σου μαυρισε τη μουρη στα γεραματα!

    18. Έτσι! Νά μην έχουν μούτρα νά βγούν στον δρόμο. Προχθές, μπήκα στην σελιδα πού διατηρεί ό Δένδιας στο youtube..
      Καί τό μήνυμα ξεκίνησε έτσι: ” Έχεις μεγάλο θράσος νά εμφανίζεσαι δημοσίως στο youtube. Είσαι συνυπεύθυνος…μπλα,μπλα,μπλα…”.
      Αυτοί πού κατεπροδωσαν την Χώρα, έχουν τά μούτρα νά εμφανίζονται!!
      Τράβηξα κι ένα screenshot αλλά δεν ξέρω πώς νά τό επισυναψω εδώ…
      Μπας κ ξεκουμπιστουν κ δεί ό τόπος άσπρη μέρα.

    19. Κρεμάλες στα τσογλανια που έχουν διαλύσει αυτήν την χώρα!

    20. Οταν ψηφιζανε τους Μαφιοζους το 19,τοτε ητανε καλα,ετσι ;
      Τωρα που τους γ οι Μφιοζοι που ψηφισανε,δεν τους αρεσει.
      Εσεις τους ψηφισατε,πανηλιθιοι,δεν σας βαλανε το πιστολι στο κεφαλι.
      Αν δεν θελετε να σας γ μην ψηφιζετε Μαφιοζους.

    21. Αυτά τα πιονια τα πληρώνουμε εμείς ο ελληνικός λαός αλλά άλλον έχουν αφεντικό

    22. Αυτο ηταν η αρχη! Περιμενετε ετοιμαστε …. σακια ….

    23. 50-100 απολυμένοι ψέκες προπσπαθούν να πάνε τη χώρα 10ετίες πίσω.
      Θα παραμείνουν βαρελόπατοι.
      Υ.Γ. Ο Πλεύρης μπήκε από την κεντρική πόρτα.

      1. Τους υπουργούς εννοείς όταν λες ψέκες; Γιατί αυτοί πράγματι και εκτός πραγματικότητας είναι και προσπαθούν να πάνε την χώρα αιώνιες πίσω.

      2. Στη Σοβιετια των Βαλκανίων δε χρειάζονται τα ψεκ για να πάει πίσω .Είναι μια νεκρή χώρα που ζει με δανεικά της Ευρώπης .Αλλιώς δεν έχει να πληρώσει ούτε 300 μισθό σύνταξη και ούτε 500 ευρώ στο Δ.Υ .

      3. Τράβα τώρα στο κόμμα να σού δώσει τα λίγα λεπτά τού ευρώ για τό σχόλιο σου τρολακι. Τόσο αποτιμάται η αξιοπρέπεια σου καί ο ανδρισμός σου γλειφτρονι.

    24. Σχεδον σε όλες τις χώρες έχουν καταργηθεί τα μέτρα…στην Ελλάδα ακόμα με μάσκες τεστ και πιστοποιητικα….Μα πόσο χαφιέδες πια των Αμερικανό Σιωνιστών.
      Ρε αλήτες σας έχουν πάρει χαμπάρι όλοι πια ακόμα και τα πιτσιρίκια.

    25. Πρώτα τους ψηφίζουν και μετά τους βρίζουν. Τι να πεις τώρα? Προσέξτε τουλάχιστον τι θα ψηφίσετε στις εκλογές που έρχονται. Κανένα κοινοβουλευτικό κόμμα. Και ένας στραβός βλέπει ότι δεν υπάρχει αντιπολίτευση. Η κυβέρνηση παίρνει ότι αντισυνταγματικά μέτρα θέλει και κανείς δεν της λέει τίποτα. Αυτή τη στιγμή έχουμε μια μονοκομματική βουλή 6 διαφορετικών αποχρώσεων. Η μόνη αντιπολίτευση είναι κάποια κόμματα εκτός βουλής και ο λαός φυσικά. Μόνο εξωκοινοβουλευτικά πατριωτικά κόμματα λοιπόν διαφορετικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας. Ένας λαός ο οποίος ψηφίζει συνεχώς πολιτικούς που τον έκλεψαν και τον κορόιδεψαν δεν είναι θύμα τους αλλά συνεργός τους.

    26. Όλοι πρέπει να κατέβουν στο δρόμο και οι υγειονομικοί που τους έχουν αφήσει χωρίς δουλειά χωρίς μισθό τιμωρητικά και οι άνω των 60 ετών που τους αρπάζουν 100 ευρώ από την σύνταξη και το μισθό τον μήνα τιμωρητικά και οι εργαζόμενοι που πληρώνουν 45-55 ευρώ τον μήνα από τον μισθό τους για να πάνε στη δουλειά τους τιμωρητικά.
      ολοι πρέπει να κατέβουν στο δρόμο γιατί αυτό είναι αισχρό που κάνουν.
      Εντωμεταξυ οι πλήρως εμβολιασμενοι κολλάνε και μεταδίδουν παντού τον ιό ανενόχλητοι χωρίς κανένα πρόστιμο χωρίς καμία αρπαγή εισοδήματος και είναι και 37 τοις εκατό στις μεθ οι τριπλοεμβολιασμενοι.
      είναι ρατσιστικός διαχωρισμός πολιτών ξεκάθαρα και καταπατούνται τα ανθρώπινα δικαιώματα και η αυστηρώς προσωπική επιλογή και απόφαση του καθένα τι θέλει να κάνει με την υγεία του

    27. Να Τσακιστουν όλοι τους οι κοπριτες της βουλής να πάρουν σωστές αποφάσεις για τους ανθρώπους που έχουν κλείσει τις οικογένειες τους, και είναι ΑΝΕΡΓΟΙ και επαίτες στους δρόμους, και αργοπεθαίνουν σιγά σιγά. Να ξαναγυρίζουν στις δουλειές τους με ότι προβλέπουν τα προτωκολα Rapid, pcr κλπ. Με δικά τους έξοδα.

      1. μπορούν να αρχίσουν τα εθνολαϊκά δικαστήρια και μετά τις σεξουαλικές περιποιήσεις και τα ικριώματα να γίνει η χρήση των περιουσιών τους από το έθνος….

    28. “…Θα έχετε κυβέρνηση και θα είναι σα να μην έχετε”.
      “…θα σας δώσουν πολλά λεφτά και μετά θα σας βάλουν δυσβάσταχτους φόρους,αλλά δεν θα προλάβουν να τους πάρουν”. “…ο κόσμος θα σιχαθεί τους πολιτικούς και θα τους πάρει με τις πέτρες”…”…θα γίνει κάτι και θα φανεί πως φταίει η Ελλάδα, τότε η Τουρκία θα το εκμεταλλευτεί…”. Αγιος Παίσιος…. Ελπίζουμε να μην συμβεί ποτέ το τελευταίο!

    29. Έτσ.ι Έξω από τα σπίτια τους κατά ομάδες να μην μπορούν να ξεμυτήσουν. Να γίνει η ζωή τους κόλαση τα καθάρματα που ρημάξανε την οικονομία και το λαό. Ενωθείτε επιτέλους αυτό είναι που τους φοβίζει. Μπράβο στους υγειονομικούς που αντιστέκονται.

    30. Σαπίστε τους στις μάπες και στις κλωτσιές τα νεοταξικά φασιστόμουτρα. ΠΟΛΕΜΟΣ ΜΕΧΡΙΣ ΕΣΧΑΤΩΝ στις ανώμαλες φιλελούδες.

    31. Ξυλοδαρμός καί λιντσάρισμα στά τσογλάνια τού γουρλομάτη.

    32. Έτσι μπράβο κάντε τη ζωή δύσκολη στους βρωμοπολιτικούς που κατάκλεψαν τη χώρα και κουνάνε το δάχτυλο!!! όλοι οι πολίτες μαζί να μη μπορούν να σταθούν πουθενά!!!

    33. Σαπίστε τους στο ξύλο όπου τους βρείτε… πλεύρης, αδωνις, κούλης, γεραπετρίτης αυτοί θέλουν πάτημα με οδοστρωτήρα.. καθάρματα θα πληρώσετε για όλα αυτά

    34. ΘΑ ΣΑΣ ΓΔΑΡΟΥΜΕ ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΝΕΟΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ!

    35. Τελικά πολύ χρήσιμη η Αστυνομία και τα ΜΑΤ! τους προστατεύουν αξιοπρεπέστατα από τον οργισμένο λαό και το λιτζάρισμα

    36. Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΡΤΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ….ΟΤΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΑΜΟΛΗΣΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΝΔΟΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΙΣ 10 ΠΛΗΓΕΣ ΤΟΥ ΦΑΡΑΩ…..

    37. Αυτά που κάνει η κυβέρνηση στο τομέα της υγείας έχουν μεγάλο κόστος σε ανθρώπινες ζωές. Αυτή είναι η πραγματική «πανδημία».

    38. Η αγάπη του κόσμου προς την κυβέρνηση είναι διάχυτη

    39. Ακομα μ….υνοπανα δεν εχεται δει τιποτε ακρειβια φτωχεια περιθαλψη νοσοκομειακη που ποια την δινεται δωρο στα ιδιοτηκα συμφεροντα φοροι….το τελειο κοκτειλ για να σας στειλει ο λαος στο διαολο οσοι μπατσοι και να σας φυλαναι τιποτε δεν σας σωνει………….

    40. Ζήτα συγνώμη από τους γιατρούς όπως ζήτησες από τους εβραίους. Γιατί ζήτησες συγνώμη πλεύρη από τους εβραίους όταν ανέλαβες το υπουργείο; Τελειώσατε και εσείς και οι ακαταδίωκτοί σας που δεν πέσανε μέσα σε πρόβλεψη και από το μονοδοσικό θέλουν τέταρτο μπόλι! Όλοι δίπλα στους υγειονομικούς απέναντι στην υγειονομική χούντα και τα πειραματικά μπόλια στα παιδιά σας!

    41. Ο ΣΚΥΛΟΜΟΥΡΗΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΥΠΟΥΡΓΟΣΤΗΣ ΚΟΥΛΑΣ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΑΕΙ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟΣ ΚΑΛΑ………

      1. Μήν λές μαλακίες! Αν ήταν Φασίστας,δεν θά ήταν στην Νουδουλα!!
        Αυτοί οι τύποι είναι πού ονόμαζαν στην Κατοχή: Γερμανοτσολιάδες!

        1. ΧΑ ΧΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΤΗ ΕΙΝΑΙ ΡΕ?????ΜΑΣ ΕΧΕΙΣ ΤΑΡΑΞΕΙ ΣΤΑ ΠΡΟΣΤΗΜΑ ΕΞΥΠΝΑΚΙΑ

    42. Τι φοβερό πράγμα είναι να είσαι υπουργός και να σε βρίζουν έξω από το υπουργείο σου. Και όλα αυτά γιατί; Γιατί οι ”λέσχες” που σε ανέδειξαν και σε πληρώνουν απαιτούν υπακοή και εκτέλεση των εντολών τους. Διαφορετικά……..Τι κατάντια Θεέ μου………..

    43. Είστε τυχεροί που δεν θύμωσε το κομάντο να βγει έξω και να τρέχετε … γιατί είναι και εκπαιδευμένος αλλά και έφαγε και φασολάδα Ο θεός σας φύλαξε

    44. μονο ξυλο τα τσογλανια ολα , οχι μονο αυτον τον βλακα

    45. Πω ρε μπινελικι ούτε στην κατοχή οι Γερμανοί δεν έφαγαν τόσο.Καθαρμα Πλεύρη προδότη ντροπή της Ελλάδος χαφιέ.Ιδιος με τον Άδωνη παιδιά του Καρατζαφιρερ…. έρχεται το τέλος σας στην Ελλάδα με πολλά θύματα που η Ουκρανία θα θυμίζει παιδική χαρά.

    46. Μασαει με χρυσες κουταλες γιατι να παρετηθει.
      Αν δεν μπητε να πεταξετε με τις κλωτσιες το αντρικοιλο εξω
      δεν προκειται να παρετηθει απο μονος του ο ξεδιαντροπος ,
      το ρεταλη και ο δολοφονος που οδηγει σε θανατο πεινας
      υγειονομικους και συνταξιουχους αρνητας του εμβολιου
      κοβοντας μισθους σε υγειονομικους
      και επιβαλλοντας 100 ευρο προστιμο σε συνταξιουχους.

    47. Ο πατέρας του πρέπει σίγουρα να τον καμαρώνει!!!

    48. α ρε γαμιολη γουρλοματη .καταραμενος νασαι στην κολαση να καεις σκουπιδι της μπιλντεμπεργκ

    49. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΑΦΗΣΕ 10 ΚΛΑΝΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΟΥΤΖΙΚΟ ΠΟΥ ΣΚΟΥΖΕΙ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΑΝ ΚΥΡΙΟΣ.. ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ Ε ΡΕ ΜΑΣΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΩΝΕΣ.

    Comments are closed.