ΕΚΤΑΚΤΟ! ΕΠΤΑ ΣΥΛΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΑΛΑΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΑΙΤΟΠΟΛΕΜΟ – ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΤΟΥ ΚΩΣΤΑ ΘΕΟΔΩΡΑΚΑΚΗ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    saitopolemos_kalamata_thyma-768x471

    Σε επτά συλλήψεις έχουν προχωρήσει οι αστυνομικοί στην Καλαμάτα μετά τον θάνατο του εικονολήπτη στην Καλαμάτα, ο οποίος μαγνητοσκοπούσε το έθιμο του σαϊτοπολέμου και βρήκε ακαριαίο θάνατο όταν σαΐτα τον χτύπησε θανάσιμα.

     Δείτε επίσης: Νέο βίντεο ντοκουμέντο! Αυτή είναι η σαϊτα που φεύγει σαν ρουκέτα και σκοτώνει τον Κώστα Θεοδωρακάκη (ΒΙΝΤΕΟ)

    Μεταξύ των συλληφθέντων είναι και αντιδήμαρχος της πόλης. Στο μεταξύ, οι αστυνομικοί ερευνούν το οπτικοακουστικό υλικό τόσο από τα βίντεο που έχουν δημοσιευθεί και δείχνουν το θάνατο του εικονολήπτη αλλά και αυτά από κινητά, προκειμένου να εντοπίσουν το μπουλούκι από το οποίο έφυγε η σαΐτα και προκάλεσε τον θάνατο του εικονολήπτη.

    Διαβάστε και: Δήμαρχος Καλαμάτας: Δεν θα απαγορευθεί ο σαϊτοπόλεμος

    Μετά την τραγωδία η αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις. Σύμφωνα με πληροφορίες έχουν γίνει ήδη 7. Πρόκειται για 6 άτομα που έπαιρναν μέρος στο επικίνδυνο έθιμο και έριχναν σαϊτες, ηλικίας από 22 έως 62 χρονών, καθώς και για τον αρμόδιο αντιδήμαρχο.

    Διαβάστε επίσης:  Σπαρακτικά μηνύματα για τον Κώστα Θεοδωρακάκη – Τον οπερατέρ που κατέγραψε τον θάνατό του (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Όλοι τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα ενώ η έρευνα της αστυνομίας συνεχίζεται, μέχρι να αποσαφηνιστούν πλήρως οι συνθήκες του δυστυχήματος. Δεκάδες είναι οι καταγγελίες από κόσμο που βρέθηκε στο χώρο του πάρκινγκ Νέδοντα όπου και διεξαγόταν ο σαϊτοπόλεμος. Καταγγέλλουν ελλιπή μέτρα ασφαλείας και υπερβολική επίδειξη ακόμα και από μικρά παιδιά.

    Τα πράγματα ξέφυγαν από κάθε έλεγχο και κάποια στιγμή οι σαϊτες άρχισαν να φεύγουν ανεξέλεγκτες προς τον κόσμο. Στις παρακάτω φωτογραφίες που δημοσιεύει το messinialive, βλέπουμε έναν από τους σαϊτομάχους.

    Κάποια στιγμή ο σάκος του που περιείχε σαϊτες βγάζει σπινθήρες, σκάει από κάτω, και μια σαϊτα “εκτοξεύεται” ανεξέλεγκτη προς άγνωστη κατεύθυνση. Αυτό συνέβη όπως καταγγέλλουν αυτόπτες μάρτυρες, στους περισσότερους σάκους που κρατούσαν εκείνοι που έπαιρναν μέρος στον σαϊτοπόλεμο.

    Ματωμένος σαϊτοπόλεμος: Έτσι χάθηκε ο έλεγχος

    Σαϊτοπόλεμος στην Καλαμάτα: Εικόνες που σοκάρουν

    Όλα έγιναν κατά τη διάρκεια του σαΐτοπόλεμου στο πάρκινγκ του Νέδοντα στην Καλαμάτα. Ο 53χρονος εικονολήπτης μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο Καλαμάτας. Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο διοικητής του νοσοκομείου, Γιώργος Μπέζος, ο 53χρονος διακομίστηκε σε πολύ σοβαρή κατάσταση, φέροντας τραύμα στο κεφάλι, αλλά παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον κρατήσουν στην ζωή, εξέπνευσε.

    Στις φωτογραφίες του Αθηναϊκού Πρακτορείου, βλέπουμε τις στιγμές που ο Κώστας Θεοδωρακάκης δέχεται τις πρώτες βοήθειες αμέσως μετά το χτύπημα. Παρά τις προσπάθειες ο 53χρονος δεν θα καταφέρει να κρατηθεί στη ζωή…

    Οι τελευταίες στιγμές του Κώστα Θεοδωρακάκη

      

    Πηγή: messinialive.gr, tharrosnews.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. TO MEGALO EROTIMA EINE GIATH NA GINONTE AUTA ??????????????????????????????????????

    2. Η αστυνομια τι κανει αραγε.Αυτο που γινεται δεν ειναι καταφωρη παραβιαση του νομου περι βεγγαλικων και εκρηκτικων.Μαλλον για θεατης ειναι.

    3. αντι να συλληφθει ο δημαρχος καλαματας ΚΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΠΕΛΛΟΠΟΝΗΣΟΥ ΤΣΙΡΑΚΙ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΝΙΚΑΣ
      ασκησαν διωξη σε “υπαλληλο” του δημου αρμοδιο για τα πολιτιστικα

      ΑΔΕΚΑΣΤΗ ΚΑΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

      τατουλη πατα τους τωρα χωρις ελεος

    4. Συλλήψεις για ποιο λόγο; Για μία επικίνδυνη μαλακία που ενώ ο νόμος απαγορεύει όμως επιτρέπει το κωλοκράτος να συμβαίνει για να μη χάσει ψηφαλάκια όπως επιτρέπει στους κρητικούς τα όπλα και στους αλβανούς τα καλάσνικοφ και στους αναρχοάπλυτους τις μολότοφ; Να συλλάβουν τον Τσίπρα και κάθε πούστη πολιτικάντη.

      1. Τους γυφτους ξεχασες με τα οπλα τα ναρκωτικα και τα επιδοματαφγ

    5. ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΚΑΡΙΟΛΗΔΕΣ ΠΟΥ ΑΦΙΝΟΥΝ ΤΕΤΕΙΑ [ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ] ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ [ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΑ] ΣΤΗ ΨΥΡΟΥ ΑΜΕΣΑ.ΚΑΛΚΟΥΝΙΑ-ΣΑΙΤΕΣ- ΡΟΥΚΕΤΕΣ-ΚΡΟΤΙΔΕΣ-ΦΩΤΟΒΟΛΙΔΕΣ-ΠΥΡΟΤΕΧΝΗΜΑΤΑ-ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ ΑΠΟ ΤΩΡΑ….ΤΕΛΟΣ.

    6. Με τετοιες μαλακιες δεν καθεσαι ουτε στο χιλλιομετρο,οχι 3-5 μετρα απο το σημειο μηδεν, μη σου πω αν μενεις κοντα, καθεσαι σπιτι σου και κλεινεις πορτες, παραθυρα, μεχρι να ξεκαυλωσουν τα αγαμητα με τις ρουκετες, το εθιμο ειναι εθιμο, αλλα επρεπε πρωτων να απαγορευτει απο το Δημο αυτο το εθιμο μεσα σε κατοικημενες περιοχες και δευτερον η βιντεοσκοπηση του γινει υπο ορισμενες συνθηκες, η ακομα καλυτερα να απαγορευτει τελειως, κρατηστε τις σαιτες σας και καθε πυροτεχνημα για καθε εχθρο που μας επιβουλευεται, τοσες σημαντικες εθνικες στιγμες που περασαν και μαλιστα προσφατως και πραγματικα θα επιαναν τοπο αυτες οι σαιτες σε κατι σαινια.., εστω οσοι πιστευετε στα εθιμα και οχι στη μαλακια που σας δερνει. Η ευθυνη στο συγκεκριμενο περιστατικο ανηκει δυστυχως στο θυμα αυτης της “πολεμικης ανταποκρισης”, βαλε Χριστιανε μου την καμερα να γραφει και φυγε και απο κει και περα στους θεσμους, οι οποιες ευθυνες ως υπευθυνοι για πιθανη προκληση “ατυχηματος” προς τους δημοτες γενικα..εδω γελαμε βεβαια, αλλα τι να πει κανεις για ενα οικο ανοχης της αρπαχτης και της αμεταβλητης ανοησιας, ειναι τετοια η εποχη..της εξελιξης..και της τεχνολογιας.. που για τους αδυναμους νοες.. μεχρι να γεμισει ενα κεφαλι με συνεση και γνωση αδειαζουν δεκα.

    7. ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΝ ΑΘΙΓΓΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ, ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΑΡΓΟΥΝ ΤΟ ΦΩΣ, ΝΤΡΟΠΗ ΧΡΟΝΙΑΡΕΣ ΜΕΡΕΣ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΤΟΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΕΘΙΜΑ, ΣΚΕΤΗ ΜΠΑΝΑΝΙΑ ΑΛΛΑ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΜΕ ΦΩΤΙΟΥ ΤΩΝ ΓΕΜΙΣΤΩΝ ΚΑΙ Π@@ΤΗ ΤΣΙΠΡΑ. ΕΥΧΟΜΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΟΛΑ

    Comments are closed.