ΕΚΤΑΚΤΟ: ΕΠΕΒΑΛΛΑΝ ATΥΠΑ “CAPITAL CONTROL” OI ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΚΑΜΙΑ ΑΝΑΛΗΨΗ ΑΠΟ ΑΤΜ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ. ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ ΤΟΥ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΥΠ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΔΕΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ, ΚΥΡΙΕ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ;

    Κοινοποίηση:
    400 ATM

    Στην απαγόρευση ορισμένων συναλλαγών στο τραπεζικό κατάστημα, προχωρούν οι τράπεζες, μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

    Επιβεβαιώνοντας σχετικό ρεπορτάζ του Capital.gr, η Ελληνική Ένωση Τραπεζών προχώρησε σήμερα σε ενημέρωση του κοινού ότι ορισμένες συναλλαγές δεν θα μπορούν να διενεργούνται στα τραπεζικά καταστήματα από την Τρίτη 24 Μαρτίου.

    Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, οι τράπεζες μέλη της ΕΕΤ, εντείνουν ακόμη περισσότερο τα μέτρα προστασίας των εργαζομένων και των συναλλασσομένων, μετά την επιβολή του μέτρου του προσωρινού περιορισμού της κυκλοφορίας των πολιτών προς αντιμετώπιση του κινδύνου διασποράς του κορονοϊού COVID-19.

    Για τον λόγο αυτό, από την Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020, δεν θα πραγματοποιούνται στα καταστήματα με φυσική παρουσία οι ακόλουθες συναλλαγές:

    1. Αναλήψεις μετρητών έως 400 ευρώ θα πραγματοποιούνται αποκλειστικά με τη χρήση της χρεωστικής κάρτας, στα ΑΤΜ. Σημειώνεται ότι αναλήψεις ποσού άνω των 400 ευρώ μπορούν να πραγματοποιηθούν από τα ταμεία των τραπεζών, ενώ ο λόγος που τίθεται ο συγκεκριμένος περιορισμός αφορά καθαρά στο γεγονός ότι τα χρήματα είναι από τα πλέον μολυσματικά αντικείμενα.
    2. Καταθέσεις μετρητών έως 1.000 ευρώ θα πραγματοποιούνται στα ΑΤΜ με τη χρήση χρεωστικής κάρτας.

    3. Οι πληρωμές λογαριασμών τρίτων (δημόσιο, ενέργεια, ύδρευση, τηλεφωνία, συνδρομητική τηλεόραση, ασφάλειες, κ.λ.π) θα εξοφλούνται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ και στα Κέντρα Αυτόματων Συναλλαγών (APS). Στο Δίκτυο Καταστημάτων δεν θα εξυπηρετούνται πληρωμές λογαριασμών με χρήση μετρητών στο ταμείο.

    4. Η ενημέρωση λογαριασμών (κινήσεων και υπολοίπων) θα πραγματοποιείται μέσω internet/mobile banking ή στα ΑΤΜ. Ενημερώσεις βιβλιαρίων ταμιευτηρίου δεν θα γίνονται στο Δίκτυο Καταστημάτων.

    Όπως συστήνει στους συναλλασσόμενους η ΕΕΤ, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους να αξιοποιήσουν τη χρεωστική κάρτα της τράπεζάς τους και τους κωδικούς πρόσβασης στην ηλεκτρονική τραπεζική της Τράπεζας συνεργασίας τους.

    Όπως είχε γράψει στις 19/3 το Capital.gr, σύντομα, μια σειρά τραπεζικών συναλλαγών θα γίνονταν “υποχρεωτικά” εξ αποστάσεως, καθώς εντείνονται τα μέτρα των τραπεζών για την αποτροπή εξάπλωσης του κορονοϊού. Στο πλαίσιο αυτό, και για τις προαναφερόμενες εργασίες που απαγορεύουν από σήμερα οι τράπεζες στο ταμείο, οι τράπεζες ξεκίνησαν από την περασμένη εβδομάδα, δια της εκπαιδευτικής οδού, να αποτρέπουν τους πελάτες να επανέλθουν στο κατάστημα. Και αυτό, όπως ανέφερε το ρεπορτάζ, προκειμένου να “ελαφρύνουν” ακόμη περισσότερο τα καταστήματα από τη φυσική παρουσία των πελατών, ειδικά ενόψει των επόμενων ημερών, καθώς από τις 24 του μηνός και μετά πληθαίνουν οι ημερομηνίες διαφόρων πληρωμών. Αναμένεται, έτσι, μεγαλύτερη προσέλευση στα καταστήματα και δη ηλικιωμένων για την είσπραξη των συντάξεων.

    Από το capital.gr

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    45 Σχόλια

    1. Προς ενημέρωση σας, απο τα ΑΤΜ γίνονται κανονικα αναληψεις μεχρι το ανώτατο ποσο της καθε καρτας. Για αναληψεις μεχρι 400ευρω δεν επιτρεπεται η χρηση του Γκισε της Τραπεζας αλλα ειναι υποχρεωτικο ο πελατης να χρησιμοποιησει ΑΤΜ για να υπαρξει αποσυμφορηση των Καταστηματων για λογους δημοσιας υγειας εν οψει των πληρωμων των συνταξεων. Ολα τα αλλα ειναι παραπληροφόρηση. Capital control κ κλειστες τράπεζες ειχαμε το 2015 σημερα οι Τραπεζες λειτουργουν κανονικά κ μπορεις να κανεις οποια συναλλαγη επιθυμεις .

    2. Προς ενημέρωση σας, απο τα ΑΤΜ γίνονται κανονικα αναληψεις μεχρι το ανώτατο ποσο της καθε καρτας. Για αναληψεις μεχρι 400ευρω δεν επιτρεπεται η χρηση του Γκισε της Τραπεζας αλλα ειναι υποχρεωτικο ο πελατης να χρησιμοποιησει ΑΤΜ για να υπαρξει αποσυμφορηση των Καταστηματων για λογους δημοσιας υγειας εν οψει των πλιρωμων των συνταξεων. Ολα τα αλλα ειναι παραπληροφόρηση. Capital control κ κλειστες τράπεζες ειχαμε το 2015 σημερα οι Τραπεζες λειτουργουν κανονικά κ μπορεις να κανεις οποια συναλλαγη επιθυμεις

    3. ο παΐσιος δεν το έλεγε πως θα θελήσουν να καταργήσουν τα μετρητά και μετά θα μας περάσουν τα τσιπάκια αλλά δεν θα τους περάσει

    4. Οι αλήτες !!! Δεν ντρέπονται καθολου τα φασισταριά! Λυπάμαι πολύ για αυτούς που τους έβγαλαν κυβέρνηση!!! Βρωμισαμε

        1. Απάντησαν τα παιδιά από κάτω για μενα!! Πανηλιθιε βρωμιαρη

        1. ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ;

    5. Ελάτε τώρα αυτό το μέτρο η άλφα (δηλ αν ήθελες μετρητά μέχρι 400 τα έπαιρνες από το ατμ) συν την κατάργηση της ενημέρωσης του βιβλιαρίου το είχε εφαρμόσει από καιρό,επίσημη ανακοίνωση δεν υπήρχε αλλά αυτό γινόταν,τουλάχιστον στο κατάστημα που πήγαινα εγώ,

    6. πριν μία ώρα έκανα ανάληψη από ΑΤΜ της Εθνικής 900 ευρώ.Ούτε 100 δεν μπορείς να σηκώσεις, αν δεν υπάρχει τίποτα στο λογαριασμό.

      1. Δηλαδή… Συγνώμη δεν το κατάλαβα αυτό. Υπάρχει τελικά περιορισμός ή όχι?

    7. ΠΟΙΑ CAPITAL CONTROLS ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. ΤΑ ΤΟΜΑΡΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΟΥΝ ΤΑ ΜΕΤΡΗΤΑ ΕΝΤΕΛΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ ΟΛΑ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΛΗΣΤΩΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ. ΟΤΑΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΤΟΥ ΨΕΥΤΟΙΟΥ (ΚΑΙ ΜΗΝ ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΤΕ ΠΑΛΙ ΤΗΝ ΛΕΞΗ) ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ Η ΟΧΙ ΜΕΤΡΗΤΑ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ.

    8. Πού τα είδατε τα capital controls? Όσα χρήματα θες πας στο ταμείο και παίρνεις. Μάλιστα στέλνεις και έμβασμα στο εξωτερικό άνετα. Ας σταματήσουμε την παραπληροφόρηση και ας μην αναστατώνουμε τον κόσμο. Εδώ ο πλανήτης καίγεται και κάποιοι κάφροι σκέφτονται μόνο το πως θα κάνουν πολιτική. Μέσα στα περιοριστικά μέτρα για τον κορονοιό πήραν και μερικά μέτρα για να αποφύγουν το συνωστισμό στις τράπεζες. Απόλυτα λογικό.

      1. Καρά Capitals Controls λέγονται αφού έως τώρα μπορούσες να σηκώσεις έως και 1000Ε απο ΑΤΜ και τώρα 400Ε μόνο! Άντε πάλι καιρός να αδειάζουν.οι όποιες προσωπικές καταθέσεις ακόμα υπάρχουν απο τις κλεφτοΤράπεζες..

    9. Άμα είναι έτσι, δεν καταθέτουμε τίποτα, διότι θα μολυνομαι και αυτά όπου εχομε * κατά την κυβέρνηση

    10. Να δουλεύεις μια ολόκληρη ζωή να έχεις λεφτά στην τράπεζα και να μπορείς να βγάλεις μόνο 400 ευρώ και ο κορονοιος να ελλοχεύει με την ενεργοποίηση του 5g..!!!
      Covid19 ο αόρατος εχθρός για σκεφτείτε..!!!
      Όταν ψεκάζουν μέταλλα και τα εισπνέεις με το γύρισμα ενός κουμπιού σου κόβουν τους πνεύμονες..!!!

    11. Καποιες χωρες εχουν ζητησει βοηθεια απο Δ.Ν.Τ αραγε μεσα σε αυτες ειναι και η ελλαδα λεω εγω τωρα……
      ΑΑΑΑ ρε μητσοτακη μας ελεγες οτι θα εχουμε αναπτυξει 4% και θα εχουμε υφεσει την γκαντεμια σου την πληρωνει ολος ο κοσμος,πηγες αμερικη την ιδια μερα κοντευε να γινει πολεμος αμερικης-ιραν, την πρωτη εβδομαδα που εγινες πρωθυπουργος εγινε σεισμος ελεος……………………

      1. Εμεις ειμαστε ηδη εγκλωβισμενοι στην συμορια του ΔΝΤ .
        Ειμαστε ηδη σε κατοχη για παντα (οσο ανεχωμεστε αυτη την απατη)
        Ειμαστε ηδη υπο εκκαθαριση σε κρατικο και ιδιωτικο τομεα.
        Ειμαστε ηδη χρεοκοπημενοι με ψευτικα χρεη και κολπα.
        Αυτο που δεν εχουμε ειναι η απολυτη πεινα και συντομα θα εχουμε και αυτο.

    12. Καλά το πάνε…(ο λόγος που τίθεται ο συγκεκριμένος περιορισμός αφορά καθαρά στο γεγονός ότι τα χρήματα είναι από τα πλέον μολυσματικά αντικείμενα).
      Αύριο θα κλείσουν τελείως…
      Όταν θα έχουμε εμβόλιο…θα μας πουν ότι ο ιός μεταλλάσσεται..
      Η λύση θα έρθει με το τσιπάκι ….Θεραπεία δια πάσα νόσο…

      1. Μήπως το “τσιπάκι” έρθει με το … “εμβόλιο” ;

    13. ΑΝΑΛΗΨΕΙΣ ΕΩΣ 400 ΕΥΡΩ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΧΡΕΩΣΤΙΚΗΣ ΚΑΡΤΑΣ ΣΤΑ ΑΤΜ.ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝΑΛΥΨΗ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΤΜ.ΑΠΛΩΣ ΕΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 400 ΕΥΡΩ ,ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΜΕΣΩ ΑΤΜ,ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΟ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ SITE.

    14. Ειναι απλο να καταλαβει καποιος τι ετοιμαζουν αν εχει ασχολειθει να μαθει τι λενε τα πρωτοκολλα της σιων.
      Λενε καθαρα οτι η εξουσια τους θα ερθει μεσω του χαους.
      Τωρα απλα δοκιμαζουν πως θα ελενξουν τον κοσμο.
      Ετοιμαζουν τα προγραμματα για να δινουν αδεια μετακινησης που ενω εγιναν ηδη αναπαντεχα ολα το 13033 το ειχαν ετοιμο.
      Διαλυουν την οικονομια για να φερουν το χαος αλλα κοβουν χρημα και μοιραζουν στα μαγαζια τους τις τραπεζες .
      Πετανε εξω απο την αγορα αυτους που θελουν ωστε να ελενξουν καθε οικονομικη πτυχη.
      Ακουσα οτι ηδη ψηφιστηκε ο νομος για το τσιπαρισμα
      Μεταφερουν εδω τους λαθρο καθε μερα στην ενδοχωρα χωρις κανενας να λεει κουβεντα.
      Ωραιο εργαλειο ο κατασκευασμενος κοροναιος….τι λετε?
      Οι αμερικανοι παντως αντι για κωλοχαρτα αγοραζουν οπλα κατα ρυπας.
      Μαλλον αυτο που λεγαμε παλια οτι ειναι χαζοαμερικανακια συντομα θα καταλαβουμε οτι δεν ισχυει.θα αποδειχτει οτι η αληθεια ειναι το χαζοελληνακια ραγιαδακια.

    15. ΠΑΝΕ ΣΙΓΑ -ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΣ ΠΟΔΙΑ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙ ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ. ΝΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΝΑ ΦΟΡΑΝΕ ΜΑΣΚΕΣ ΚΑΙ ΓΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ…ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΠΑΛΙ? ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ ΣΕ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΟΥΣ ,ΠΟΥ ΣΕ ΑΛΛΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΗ ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΟΥΤΕ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΞΕΝΟ ΑΤΟΜΟ ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΚΑΙ ΟΙ 301.ΝΑ ΠΑΤΕ ΟΛΟΙ ΑΠΟ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ ΧΑΜΕΝΑ ΚΟΡΜΙΑ…ΥΓ ΝΑ ΧΡΕΩΣΟΥΝ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ 7 ΕΥΡΩ Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΑΠΟ ΤΡΑΠΕΖΑ ΣΕ ΤΡΑΠΕΖΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ? ΑΧΡΗΣΤΟΙΙΙΙΙΙΙ

    16. Δεν ξέρω τι λέτε εσείς εγώ 12 .30 πήρα 1000 ευρώ απο ΑΤΜ και μάλιστα έξω απο SUPER MARKET

      1. Καρά Capitals Controls λέγονται αφού έως τώρα μπορούσες να σηκώσεις έως και 1000Ε απο ΑΤΜ και τώρα 400Ε μόνο! Άντε πάλι καιρός να αδειάζουν.οι όποιες προσωπικές καταθέσεις ακόμα υπάρχουν απο τις κλεφτοΤράπεζες..

    17. Αυτο Γίνεται γιατι ολα τα γερόντια μαζευονται εξω απο τραπεζες.αλλος για ενημερωση βιβλιαριου, αλλος για ρυθμιση, αλλος για να παρει 50 ευρω απο τον γκισε. Γινεται πανικος.Με Το νεο μετρο θα αραιώσει η κινηση. Απο ατμ παιρνεις οσα θες. Τι. Καπιταλ κοντρολ και χαζομαρες

    18. Προφανώς τα μέτρα αποσκοπούν στην προστασία των συναλλάσσομενων. Μη φέρνετε την καταστροφή

      1. Πολύ ευκολόπιστος είσαι… Οι καιροί είναι πονηροί και το σχέδιο εξελίσσεται ταχύτατα… Ας είμαστε ψύχραιμοι πάνω από όλα αλλά και υποψιασμένοι….Εδώ που είμαστε νομίζω ότι μόνο ο Θεός μπορεί να βοηθήσει…

    19. Θα την πληρώσουν οι υπάλληλοι των ΕΛΤΑ όπου μέτρα προστασίας των εργαζομένων δεν δείχνουν να υπάρχουν. Ενώ δεν εμπίπτουν σε καμία απο τις έξι μεμονωμένες μετακινήσεις που επιβάλλει ο νόμος, ο κόσμος συρρέει εκεί λες και δεν συμβαίνει τίποτα. Αλήθεια, η αστυνομία που είναι αρμόδια για τους ελέγχους ,τι βεβαιώσεις ζητάει απο όλους αυτούς που περιμένουν στην ουρά για να εξυπηρετηθούν:

    20. Αυτη η ιστορια με τον κορωνοϊο θα παει μακρια…
      Μεχρι τελη Μαϊου σιγουρα.
      Και μετα θα εχουμε παγκοσμιο οικονομιλο κραχ.

      1. Και η καραντίνα τοσο θα παει δυστυχώς φιλε!

    21. Οταν όμως τά χρήματα κατατίθενται δέν μολύνουν !!!!

    22. Η πονηριά δέν έχει όρια. Φοβούνται μήν γίνει αφαίμαξη χρημάτων από τίς Τραπεζες (bank run) καί μείωσαν τό ποσό ανάληψης στά €400 γιατί τά χαρτονομισματα είναι φορείς ιών !!!

    23. ρε στουρναροηλιθιε γιατι σε αναληψη 400 ευρω και σε καταθεση 1000ευρω τα 1000 δεν εχουν μολυνθει? τα 400 εχουν? ρε για μαλακες ψαχνετε? δεν μασαμε στουρνε

    24. μπεμπεεεεεεεεε.και μην ξεχνάτε μένουμε σπιτι και η τυχη μας δουλευει.

    25. ΕΝΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ.ΜΕΧΡΙ ΤΕΤΡΑΚΟΣΙΑ ΕΥΡΩ ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΑΡΤΕΣ.ΣΤΟ ΑΤΜ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΟΣΑ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ.

    26. μάλλον ΛΑΘΟΣ κάνετε…. η οδηγία είναι για τα ΤΑΜΕΙΑ.. για μικροαναληψεις πηγενετε ΑΤΜ..(αυτο ΔΕΝ ΑΠΟΚΛΕΙΕΙ και μεγαλυτερες αναληψεις!!) στα ΤΑΜΕΙΑ πάνω απο 400 ΜΟΝΟ ..

    27. Για παραπανω στο γκισε. Τι κοντρολ λέτε; μη γράφετε τρίχες.

    28. Ποιου ιού ρε παπατζήδες. Την έπιασε ο πόνος την τράπεζα για την διασπορά του ιού, αχαχααααααααααα! Σας πάνε για τέλειωμα και δεν ανοίγει μύτη. Μείνετε μέσα για να μπορεί ο Κούλης, ο Αλέξης, ο Γιώργος, η Φώφη και τα αφεντικά τους να ολοκληρώσουν το σχέδιό τους!!!

      Που είσαι γέροντα να δεις να πραγματοποιούνται αυτά που μας έλεγες πριν 20 σχεδόν χρόνια και τα νεοελληικά πρόβατα τρώγοντας σανό σε αποκαλούν παστίτσιο!!

      Αλλαχού Ακμπάρ!!!

      Δώσε πόνο ψευτοδημοκράτη Κούλη εκπρόσωπε της νεοελληνικής δημοκρατίας της χέστρας…!

    29. Τα χρήματα θα κρατηθούν από τις τράπεζες ώστε να απολυμανθούν. Για να τα λάβετε καθαρά μετά το πέρας του κορονοιού.

    30. εδω κατι βρωμάει !:! τι σχέση εχει ο κορωναιος με τα χρήματα ??? γιατι δεν μπορω να παρω χρηματα ??? ο ιος θα κανει εκει διακρισεις ??

    31. Άντε και καληνύχτα Ελλάδα
      Αλήθεια πότε θα ψεκάσουν την δεύτερη δόση covid19? η ποτέ θα την ενεργοποιησουν..!

    Comments are closed.